فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يک سبـدعشـق 💖
يک دنيـازیبـایی🌸🍃
يک آسمان لطف خداوند💖
یک لب خنـدان🥰
یک قلب عاشق💖
یه خونه دل پرازصفا 🌸🍃
آرزوی قلبی من برای شما🌸🍃
سه شنبه تون زیبا و شاد🌸🍃
💞#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای فوق العاده راحت و آسون با بروکلی و پنیر 😍
مواد لازم :
٣ پيمانه كلم بروكلي
١عدد تخم_مرغ بزرگ
١.٥ پيمانه موزارلا 🧀
١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده
٢عدد سير
١/٢ قاشق چاي خوري پونه
نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم
٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده
همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش )بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه. بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه. در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم .بروكلي_ پنيري شما آمادست .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_بادمجان_قلمی_با_طعم_لیمووهل
بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم.
شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم
میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن
بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قالبی
ارد 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع یک چهارم لیوان
تخم مرغ سه عدد
ماست دو قاشق غذاخوری
وانیل کمی
پودر هل کمی
بکین پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغها رو با وانیل خوب میزنیم تا کرم رنگ و پوک شود بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود بعد ارد و بکین پودر و هل رو با هم در ظرف دیگه مخلوط کرده و به موادمون اضافه کرده و دو سه دور با هم زن زده وکمی هم زعفران میزنیم تا خوشرنگ شود بعد در قالب چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم من تو فر گوگان پختم
برای شهد خاگینه
دو لیوان شکر رو با یک لیوان آب ری حرارت گذاشتم وقتی شکر حل شد و ریز جوش زد کمی زعفران و گلاب زدم
شیره سرد روی خاگینه گرم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای_مرغ
مواد اولیه برای 4 نفر:
مرغ نیم كیلو (بدون استخوان و پوست)
نمك به میزان لازم
پیاز1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده
سیر 1تا2حبه
سماق 1قاشق سوپخوری (قرمز)
كره 3قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم (آسیاب شده)
زیره به میزان لازم (آسیاب شده)
زعفران به میزان لازم (آبكرده و غلیظ)
پیاز 1عدد
گوجه فرنگی به میزان لازم
سبزی به میزان لازم (اختیاری(معطر))
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را 2بار چرخ كنید و با نمك ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، كرهی نرمشده، ادویهها و محلول زعفرانغلیظ مخلوط كنید سپس به مایهی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا كند. اندكی روغن كف تابه مورد نظر بریزید و كاملاً كف تابه را به روغن آغشته كنید سپس مایهی گوشت فوق را كف تابه به صورت صاف و یكدست پخش كنید، در تابه را بگذارید و روی حرارت كم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و كباب را به اشكال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس كبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را كه به صورت حلقه در آوردهاید روی سطح كبابها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا كباب و پیاز پخته شود. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجهفرنگیهای كوچك را روی سینی قرار و یك بعلاوه كوچك روی آنها ایجاد كنید و روی آن كمی سبزی معطر خشك شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمك بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج كنید. كبابهای آماده شده را كه از رنگ و طعم بینظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجهفرنگیهای آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.
نكات:
1)میتوانید پس از تبخیر شدن آب كباب، گوجهفرنگیها را دورتادور كباب در تابه بچینید و با این روش كباب و گوجهفرنگیها را همزمان با هم بپزید.
2)در صورت تمایل دو قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی و یك عدد تخممرغ را به مایه گوشت اضافه نمایید تا كباب خوشرنگ و مغذیتر و متفاوتی داشته باشید.
3)میتوانید به میزان یكسوم پیمانه ماست چكیده را جایگزین كره نمایید و در آن صورت سه قاشق سوپخوری سبزی معطر ریز خرد شده هم به مایه گوشت میتوانید به میزان یكچهارم پیمانه پیازچه ریز خرد شده را با یكچهارم پیمانه زیتون سیاه(بدون هسته) ریز خرد شده را به مایه گوشت بیفزایید در آن صورت مواد ذكرشده را آخرین مرحله به مایه گوشت اضافه و مایه را بگیرید.
4)میتوانید سه قاشق سوپخوری سس گوجهفرنگی را با دو قاشق سوپخوری فلفل از نوع دلمه ریز خرد شده را همراه با خردل (به میزان لازم) به مایهی گوشت اضافه كنید.
5)میتوانید مایهی گوشت را روی تخته كار به صورت رولت باریك در آورده، با یك كارد به اندازههای یكسان تقسیم نمایید سپس هر قسمت را در دست به شكل سیگارت درآورده و در یك بشقاب قرار دهید سپس همه را كه با این روش آماده كردید در روغن گرم شده سرخ نمایید(كباب لقمهای نامیده میشود) كباب لقمهای را با مخلوط پیاز خلال شده و جعفری خرد شده و سماق و گوجهفرنگی سرو نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_خرمالو
سه عدد خرمالو، یک لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری خامه، ژلاتین سه قاشق غذاخوری، کمی عسل را داخل مخلوط کن میکس کردم. داخل قالب ریختم و بصورت مورب داخل یخچال قرار دادم تا خودشو بگیره. برای لایه بعدی هم از ژله آلوورا، 4 قاشق غذاخوری خامه و تخم شربتی استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیاز_سوخاری_رستورانی
👈درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره
👈برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکویت_های_شکری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_تخته_ای
موادلازم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان سرپر
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
نمک کمی
شیر ۱ لیوان داغ
آرد ۳لیوان سر خالی
طرزتهیه:
فر رو روشن کنین.
زرده و سفیده رو جدا کنید.
سفیده رو با نصف شکر و کمی نمک بزنید تا فرم بگیره و داخل یخچال بزارید
زرده رو با نصف شکر و وانیل بزنید تا کرمی بشه
شیر رو به مواد اضافه و سریع هم بزنید و بعد روغن بریزید وکم کم آرد الک شده و بگینگ پودر رو اضافه کنید ولی خیلی هم نزنین.
حالا سفیده رو مواد اضافه کنید و با لیسک آروم دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه نه زیاد که پفش بخوابه.
حالا موادتون رو بریزید تو قالب که از قبل روغنی و آرد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته و تو فر با درجه 160 درجه تا حدود یک ساعت بپزه.
وقتی کیکتون خنک شد برش بدید و از قالب جدا کنین.
من خودم چند قاشق از مواد رو کاکائویی کردم و بصورت نواری روش ریختم و با سیخ چوبی شکل دادم.
همراهی شما باعث افتخار ماست❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ
مواد لازم:
- ران یا سینه مرغ یا هردو سه تکه
- پیاز ۱ عدد درشت
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- هویج درشت خورد شده ۱ عدد
نمک به میزان لازم
- فلفل دلمه خورد شده( دلبخواه)
- ادویه(پاپریکا؛ زردچوبه، پودر سیر،پودرفلفل سیاه زعفران غلیظ(زیاد)
- زرشک ۱ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش دوق.غ
ابتدا تکه های مرغ را با نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و نمک و آبلیمو و زعفرون مزه دار میکنیم - حالا توی تابه روغن میریزیم تکه های مرغ رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم، حالا توی همون تابه پیاز هارو نگینی خورد میکنیم و یه تفت کوچیک میدیم بعد بهش زردچوبه و نمک و پاپریکا و فلفل سیاه میریزیم و تفت میدیم سپس رب گوجه هویجو فلفل دلمه رو هم میریزیم و تفت میدیم، حالا تکه های مرغ رو میچینیم و در آخر در حد یک لیوان آب اضافه میکنیم تا جایی که نهایتا نصف مرغها توی سس باشه و سس غلیظ باشه، - حالا درشو میزاریم با شعله خیلی کم که روغن بندازه و بپزه
- زمان پخت مرغ یک ساعت یا نهایتا یک ساعت و نیمه. - مرغ هارو روی هم نچینید و سعی کنید از تابه بزرگ استفاده کنید که فقط یک ردیف بچینید.
- در آخر زعفرون غلیظی که دم کردیم رو نصفشو روی مرغ ها میدیم.
- برای تفت دادن زرشک، اول زرشک هارو یک ربع داخل آب سرد خیس میکنیم و بعد آبکش میکنیم میزاریم تا آبش بره. حالا توی تابه یکم روغن و یکم کره میریزیم و زرشک هارو بهش اضافه میکنیم و با شعله کم یزره تفت میدیم حالا بهش دو قاشق شکر رو اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم و اضافه زعفرون رو میریزیم و شعله رو خاموش میکنیم، دو کفگیر برنج روی زرشک ها میریزیم و مخلوط میکنیم و برای سرو ازش استفاده میکنیم😋
- میتونیدسیب زمینی هم به دلخواه برای کنارش سرخ کنین🤩
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام بچه ها
اینم دستور #شامی
.
میدونم شما بهش میگین کتلت ولی برای ما از بچگی شامی بوده😎😏
.
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
.
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
.
☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
.
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
.
شامی های سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
.
من جدیدا همینو بدون گوشت هم درست میکنم بازم عالیه فقط بیشتر آب میندازه که میریزم تو آبکش.
.
مرسی از همراهیتون 🌹 نوش جان .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قرمزه_نخودچی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم
.
.
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_خرده_شیشه_شکلاتی
مواد لازم برای ژله پایه
شیر ۲ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی
شکر ۹ قاشق غذاخوری سر خالی
ژلاتین ۳قاشق غذاخوری سر خالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
کافی میکس ۲ بسته
مواد لازم برای خرده شیشهای شکلاتی
هات چاکلت دو بسته
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آبجوش ۱ لیوان سر پر
ژلاتین ۱ونیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه ژله پایه🌹
ابتدا خامه را روی حرارت ملایم میگذاریم دقت کنید نباید جوش بیاد شکر را به خامه آب شده اضافه میکنیم وقتی ذرات شکر کاملا در خامه حل شد شیر را اضاف میکنیم در مرحله بعد ۲ بسته کافی میکس اضاف میکنیم و در آخر ژلاتین بن ماری شده را، اجازه بدید تا کمی خنک شود
طرز تهیه خرده شیشه شکلاتی🌹
دو بسته هات چاکلت را با شکر و آبجوش مخلوط کنید وبعد ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید اجازه دهید تا مواد خنک شود بعد مواد را در یک ظرف مستطیلی شکل بریزید و حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید مطمین شوید مواد کاملا ببندد و بعد برش بزنید
حالا قالب اصلی را کمی چرب کنید و خرده شیشهای شکلاتی را بریزید درون قالب ، ژله پایه را که خنک شده را خیلی آروم روی خرده شیشها بریزید دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_اشترودل_سیب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح یعنی یک سبد لبخنـد🌷
صبح یعنی یک بغل شادی🌷
صبح یعنی یک دنیا عشق💕
صبح یعنی خندیـدن از اعماق وجود😊
به شکرانه داشتن نفسی دوباره🌷
سلام
صبحتون پُر از لبخنـد شادی 😊
#کیک_ریواس
کره خردشده ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۱۵۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم
نمک کمی
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
ریواس خرد شده ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای کرم 0
پودر قند ۵۰ گرم
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی صورتی ۱-۲ قطره
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب موردنظرتان را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه مناسب کره و شکر را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید، سپس وانیل و تخممرغها را اضافه کرده و دوباره به مدت 2 دقیقه هم بزنید در این مرحله خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید، سپس آن را به آرامی به مواد اضافه کرده، به صورت دورانی و در یک جهت مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود مایه کیک را داخل قالب بریزید. ریواسهای خرد شده را روی مایه قرار داده و بهآرامی فشار دهید تا داخل مایه بروند. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس آن را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود برای درست کردن کرم، پودرقند و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. رنگ خوراکی را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعدازاینکه کیک سرد شد، آن را با کرم صورتی تزیین کرده ، سرو کنید.
همراهی شما باعث افتخار ماست❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛