#فرنی_موزی
مواد لازم برای۲ نفر
شیر ۱ پیمانه
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
شکر (در صورت تمایل) نصف پیمانه
موز پوره شده نصف پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
خامه (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج رو در شیر سرد حل کنید
بعد در صورت تمایل شکر رو به شیر اضافه کرده و مخلوط رو روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد
سپس موز پوره شده رو اضافه کرده و اجازه دهید یک جوش بزند
بعد وانیل رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید
برای خوش طعم شدن فرنی میتوانید بعد از اینکه فرنی رو از روی شعله برداشتید یک قاشق خامه صبحانه بهش اضافه کنید
سایر نکات
میتوان بجای شکر از عسل استفاده کرد.
میتوانید موز رو هنگام پخت اضافه نکنید، فرنی رو طبق دستور آماده کنید و موز رو خرد کرده در ظرف سرو یک لایه فرنی و یک لایه موز بریزید سپس اجازه دهید در یخچال خنک شود سپس تزیین و میل کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغني_فوري:
مواد لازم:
تخم مرغ ١عدد كامل و يك سفيده(زرده برا رومال)
آرد ٣ليوان
روغن مايع٢/٣ليوان
ماست شيرين١ليوان
بكينگ پودر ٣قاشق چايخوري پر
زنجبيل ١قاشق چايخوري
نمك نوك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
تخم مرغها رو به همراه ماست و روغن مايع مخلوط كرده با همزن دستي ميزنيم
مواد خشك را الك كرده روي مواد تخم مرغي ميريزيم
خميري نسبتا چسبنده بدست ميايد
ته قالب را چرب كرده و مخلوط را داخل قالب ميريزيم
رويش را با زرده و مغز تزيين ميكنيم
به مدت ٣٠دقيقه با دماي ١٨٠ميزاريم بپزه
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان مهـربانم
صبح همگی بخیر🌺🍃
یک سبد دعاے خوشبختی
تقدیم به تک تک شما🌺🍃
یکشنبه تون معطر به عطر خدا
تقدیم با بهترین آرزوها🌺🍃
🌷روزتون پر برڪت و عالی
زندگے تون پراز خوشبختی🌺🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_زعفرانی
مواد لازم برای۸ نفر:
یک کرم خوشمزه با طعم عالی
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
آب ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و میزاریم به روش بن ماری تا حل بشه
بعد شیر و شکر رو روی حرارت متوسط میزاریم تا هم شکر حل بشه و هم شیر بجوشه (اگه بنظرتون شکرش کم بود یکم اضافه کنید) وقتی شیر جوشید زعفران و گلاب و وانیل رو اضافه و کاملا هم میزنیم تا رنگ زعفران بگیره
بعد ژلاتین رو اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه وقتی حسابی خنک شد خامه رو اضافه میکنیم و مواد رو یکدست میکنیم بعد هم تو قالب موردنظرمون میریزیم
و به مدت 4 ساعت میزاریم تو یخچال و میزاریم تاخودشو بگیره و بعد در ظرف مورد نظرمون برمیگردونیم
برای اینکه از قالب در اومدنش مشکل نباشه مقداری چربش کنید
وچند لحظه تو آب گرم گذاشته خیلی راحت از قالب جدامی شه.
✅ اگه قالب فلزی هست حتما توی آب گرم می ذاریم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتا_میرزا_قاسمی
راتا از فینگرفودهای تک نفره هست که به صورت سرد سرو میشود.
🔸مواد لازم:
بادمجان: 6 عدد
گوجه: 3 عدد
تخم مرغ: 3 عدد
سیر: 4 حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غ ذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
نان تست
🔸طرزتهیه:
ابتدا بادمجان ها را داخل فر و یا روی اجاق گاز کبابی می کنیم و سپس پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم.
بعد از این که بادمجان ها را ساطوری کردیم گوجه فرنگی ها را رنده و با کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب گوجه کشیده شود .
سیرها را در تابه ای جدا گانه به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و آن را به گوچه فرنگی به همراه یک قاشق رب اضافه می کنیم .
بادمجان های کبابی هم به گوجه اضافه کرده تخم مرغها را در ظرفی شکسته و به بادمجان ها اضافه کرده و تند هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. از آخر نمک غذا را میزان می کنیم .
نان تست را قالب زده و درون قالب را از مواد میرزا قاسمی پر کرده و راتا را از قالب خارج کرده و آن را تزیین می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_گوشت
طرز تهیه🍘
ابتدا حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یکعدد پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل و پاپریکا ورز میدید تا چسبندگی پیدا کنه،میتونید مخلوط چرخکرده گوسفندی و گوساله استفاده کنید که بهتره،بعد سه پیمانه برنج و نیم پز میکنید،حدود دو سومش و بهش زعفرون و چهار ق.غ ماست و یکعدد تخم مرغ و یک ق.چ سرخالی نمک و دو ق.غ روغن مخلوط کنید ،کف قالب و چرب کنید،
یعنی یک لایه روغن باشه،بعد چرخکرده رو کف قالب پخش کنید و صاف کنید،بعد برنج زعفرونی و اضافه کنید و با پشت قاشق فشرده کنید،بعد برنج ساده رو اضافه کنید و کاملا فشرده کنید،روی ظرف و فویل بکشید،با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنید،با دمای دویست ،طبقه پایین فر،یعنی طبقه اول،به مدت چهل دقیقه،درجه فرها متفاوته مواظب باشید نسوزه،با صدو هشتاد امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت
✏مواد پیراشکی:
🔸مواد لازم برای۸ نفر
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
🔸تخم مرغ پخته و ریز شده ۲ عدد
🔸جعفری ریز شده ۲ قاشق سوپ خوری
🔸پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری
🔸گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
♨خمیر پیراشکی:
🔸جوش شیرین یا بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
🔸آرد ۵۰۰ گرم
🔸نمک ۱ قاشق چای خوری
🔸شیر ۱/۲ لیوان
🔸ماست غلیظ ۱/۲ لیوان
🔸روغن مایع ۴ قاشق سوپ خوری
🔸تخم مرغ ۲ عدد
♨طرز تهیه
🔹گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.)
🔹پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم .
🔹تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
🔹روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
🔹روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
🔹پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.
♨طرز تهیه خمیر پیراشکی:
🔹تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .
🔹آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.
🔶سایر نکات
🔸یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2 قاشق پکینگ پودر است در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم) بهتر است.
🔸این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است . خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.
🔸برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتراست از روغن های مخصوص سرخ کردنی با حرارت متوسط استفاده کنید. حرارت بالا ترکیبات روغن را تغییر داده و با دود کردن روغن ترکیبات سرطان زائی درروغن تشکیل می شود .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛