eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.1هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : گوشت               300 گرم گل کلم کوچک     1 عدد(کوچک) لپه                   یک چهارم پیمانه پیاز سرخ شده     3 الی 4 قاشق لیمو عمانی         4 عدد رب گوجه فرنگی   2 قاشق زعفران دم کرده    1قاشق نمک        به میزان لازم زردچوبه      به میزان لازم فلفل سیاه     به میزان لازم روغن      به مقدار لازم طرز تهیه : گوشت را به قطعات دلخواه تقسیم می کنیم و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید تا پخته شود. گل کلم را اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارند و یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند . لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید. گل کلم خیلی زود پخته  و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید 4 الی 5 دقیقه بعد خورش آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_قیمه_گل_کلم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کدو حلوایی ۳۰۰ گرم - مکعبی خورد شده پیاز ۱عدد متوسط هویج ۱ عدد متوسط آب مرغ (استاک مرغ) یک لیتر پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم خامه صبحانه در صورت تمایل برای دیزاین جعفری به مقدار دلخواه در صورت تمایل طرز تهیه : پیاز رو با یکم روغن تفت بدین تا سبک بشه، هویج رنده شده و کدو ها و ادویه هارو بهش اضافه کنید و ۳دقیقه دیگه تفت بدین، آب مرغ رو به مواد بالا اضافه کنید و ۴۵ دقیقه اجازه بدین سبزیجات بپزه و سوپ نرم بشه ، سپس با غذاساز، بلندر یا گوشتکوب برقی کاملا میکسش کنید تا کامل پوره بشه ، دوباره ۵دقیقه روی شعله بزارین تا اگه آب اضافه داره تبخیر بشه، بعد آبلیمو رو بهش اضافه کنید ، اواخر پخت جعفری رو هم داخل سوپ بریزین... برای دیزاینش هم از خامه و تخمه کدو و جعفری میتونید استفاده کنید... نوش جان . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پتاژ_کدوحلوایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگينه_هويچ مواد لازم : آرد؛ نصف پيمانه تخم مرغ؛ چهار عدد روغن مايع؛ نصف پيمانه هويچ متوسط؛ چهار عدد پودر نارگيل؛ نصف پيمانه گردوى خرد شده؛ يك پيمانه دارچين؛ دو قاشق سوپخورى بيكينگ پودر؛ يك قاشق مرباخورى مواد لازم شربت : آب؛ دو پيمانه شكر؛ يك پيمانه آب ليموى تازه؛ يك قاشق چايخورى زعفران دم كرده؛ يك قاشق سوپخورى در قابلمه مناسبى آب و شكر را مخلوط كرده و روى حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. سپس حرارت را ملايم كرده شربت را به مدت پانزده دقيقه بجوشانيد. زعفران دم كرده و آب ليموى تازه را به شربت اضافه كرده و از روى حرارت برداريد. شربت را كنارى بگذاريد تا خنك شود . طرز تهيه : فر را از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى كراد گرم كنيد. قالب كيك ٢٤ سانتى مترى را چرب كرده و آرد پاشى كنيد. هويج ها را رنده ريز زده و به كمك فشار دست آب اضافى آن گرفته را بگيريد . تخم مرغ ها را با همزن برقى همزده تا كف كند. هويچ هاى ريز رنده شده و روغن مايع را به تخم مرغ ها اضافه كرده و مخلوط كنيد . پودر نارگيل و گردوى خرد شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد. مواد را در قالب ريخته و در فرى كه از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ٢٠ دقيقه يا تا زمانى كه سطح خاگينه طلايى شود، بپزيد . سپس خاگينه را از فر بيرون آورده و شربت خنك شده را روى سطح خاگينه بريزيد. زمان دهيد تا شربت جذب خاگينه شود. سپس به دلخواه با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ارد سفید ۶۰۰ گرم روغن جامد ( من صاف خونگی زدم) ۳۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد شیر ۶۰ گرم عسل یا شربت بار غلیظ ۶۰ گرم وانیل به میزان لازم رنگ زرد خوراکی دو قطره ابتدا روغن و پودر قند رو با هم می بندیم میکسر حدود ۵ دقیقه بزنه پوک و سبک که شد زرده های تخم مرغ همراه وانیل و رنگ مجاز خوراکی رو اضافه کرده حدود یک دقیقه می زنیم سپس شیر و عسل رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم ارد رو در سه مرحله روی مواد الک کرده خمیر لطیفی بدست میاد یک ساعت داخل نایلون در یخچال استراحت میدیم سپس به قطر ۳ میلی بین دو نایلون باز کرده کاتر دلخواه زده فر ۱۷۰ درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می پزیم پس از پخت با مارمالاد جفت و تزیین میکنیم...نوش جان😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_آلمانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍩دونات سیب ❗️مواد لازم: برای 6 نفر سیب 2 تا 3 عدد متوسط آرد ۲۵۰ گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد باترمیلک 50 میلی لیتر شیر 80 میلی لیتر شکر ۵۰ گرم دارچین 1 قاشق چایخوری جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن 🍩روش تهیه: سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز  وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه کنید. پوست گرفتن سیب ها اختیاری است. در کاسه ای آرد ، شکر، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق خوب با هم ترکیب کنید. سپس یک عدد تخم  مرغ را که کمی هم زده اید به ترکیب آردی اضافه کنید. باترمیلک را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود. اکنون شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا شل و روانی بدست بیاید. در ماهیتابه گودی به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقه های سیب را یکی یکی داخل مایه خمیری فرو کنید تا خمیر دو طرف سیب را بپوشاند. سپس بلافاصله داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام حلقه های سیب را در روغن سرخ کنید. دونات سیب سرخ شده  را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید و بصورت گرم نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_سیب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی مواد اولیه : کلم قرمز به میزان لازم سرکه به میزان لازم هویج به میزان لازم بادمجان به میزان لازم ادویه ترشی به میزان لازم تره به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم فلفل تند به میزان لازم برگای کلم رو به ارامی جدا کرده و داخل اب جوشی که یکم نمک و سرکه ریخته ایم میجوشانیم تا نرم شوند مواد داخل ،،،،فلفل دلمه ای رنگی ،فلفل تند ،برگ کلم ،هویج،و بادمجان ،همه رو خیلی ریز خرد میکنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد داخل برگ کلم میریزیم و مثل دلمه میپیچیم برا بستن سبزی تره رو یک دقیقه داخل اب جوش میزاریم تا شکنندگیش از بین بره ،بعد مثل روبان میپیچیم دور دلمه هامون برا تزیین هویج و برگ کلم سفید رو با قالب گل مینا قالب زدم بادمجونا رو با یکم اب نمک و سرکه جوشوندم و چرخ کردم و داخل مواد ترشی ریختم و در اخر سرکه سفید رو رو ترشی میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_برگ_کلم_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮مربای کدو حلوایی👌 کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم شکر 2 کیلوگرم دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری آهک 5 قاشق غذاخوری گلاب 1/4 پیمانه جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری 🍮کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید. بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق غذاخوری آب گرم حل کرده اید داخل مربا بریزید و پس از ده دقیقه جوشیدن از روی شعله بردارید. مربای کدو حلوایی ترد، براق و خوشمزه شما آماده هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_کدو_حلوایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکویت_های_شکری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‌گلهای گروه امروزتان زیباتراز گل آرزومندم امروز ازبرکت بیشترینش ازمحبت گرمترینش ازمهربانی شیرینترینش وازمعجزه ات جاریترینش نصیبتان شود❤️ صبحتون بخیر 😍😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🍧 مواد لازم شکلات۱ قاشق غذاخوری شیر۱ لیوان بستنی وانیلی۴ اسکوپ پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه🍫 در ابتدا شیر را داخل مخلوط کن می ریزیم سپس پودر کاکائو را کم کم اضافه می کنیم. پس از آن ۴ اسکوپ بستنی را داخل مخلوط کن می ریزیم. مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی میکس شوند و تا یکدست شدن کامل مواد صبر می کنیم. اگر اسکوپ بستنی در دسترس ندارید می توانید از دو عدد بستنی لیوانی وانیلی استفاده کنید که همه جا در هر سوپرمارکتی در دسترس هست. پس از اینکه مواد میلک شیک به خوبی میکس شد شکلات را به مخلوط کن اضافه می کنیم. بهترین روش طرز تهیه شیر کاکائوی غلیظ و خوشمزه ابتدا شیر را در ظرفی مانند شیرداغ کن یا یک قابلمه کوچک می ریزیم. سپس ظرف ... برای اینکه زیبایی میلک شیک حفظ شود فقط کافیست یک یا دوبار دکمه مخلوط کن را بزنید تا شکلات کاملا با مواد میکس نشود و فقط به مقداری خرد شود که باعث زیبایی میلک شیک شود. در پایان مواد را در دو لیوان بلند می ریزیم. و در یخچال قرار می دهیم تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میلک_شیک_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹👇 ٢ تا پاكت شير بزرگ رو (شير پر چرب باشه بهتره)رو ميريزيم داخل يه ديگ بزرگ ميزاريم روي حرارت متوسط و نيم ساعتي ميزاريم تا جوش كنه،همين كه جوشيد ٥ قاشق غذاخوري سرپر ماست رو بهش اضافه ميكنيم(درحالت جوش) و ميزاريم تا يه ٥ دقيقه رو گاز بمونه تا شير قل قل كنه در اين حالت هست كه شير به رنگ سبز كمرنك در مياد و تيكه تيكه ميشه وقتي اين حالت شد يكم ملاقه ميزنيمش و فورا ديگ رو داخل صافي خالي ميكنيم كه آبش بره و تيكه هاي پنيري بمونه ، بعد درجا پنيرهايي كه روي صافي مونده رو داخل يه دستمال سفيد تمييز نخي كه به شكل كيسه اي از قبل آماده كرديم ميريزيم و با دست حسابي بهش فرم ميديم بعد يه چيز سنگين رو ميزاريم روش به مدت نيم تا يك ساعت تا اب هاي اضافي پنير خارج بشه و سفت بشه براي من يك ساعت طول كشيد، بعد از اينكه پنير سفت شد برشش ميزنين به شكل دلخواه درمياريم و پنير هارو داخل آب و نمكي كه از قبل جوش آورديم و حسابي خنك شده،ميزاريم،بعد داخل يخچال به مدت ١٢ساعت بمونه. اين پنير رو در فاصله ٢ الي ٣ روز بهتره مصرف كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنیر_خونگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍🌹👇 موادلازم: آرد (برای خمیر) 3 پیمانه 🍕ماست (برای خمیر) یک پیمانه🍕بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری🍕نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری🍕تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد🍕روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری🍕گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم🍕رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری🍕پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط🍕سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه🍕فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم🍕کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم 🍕قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم🍕 پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه🍕 🍕طرز تهیه:💐 1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید. 2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود. 3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد. نکته:💐 1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود. 2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید. 3- در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم. 4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باسس انار😍⚘ یه گزینه بسیار خوشمزه وبی نظیر.حتما حتما امتحان کنید.😉 . گوشت چرخ شده 400 گرم پیاز رنده شده وآبگرفته یک عدد بزرگ تخم مرغ دوعدد تره 200 گرم جعفری وگشنیز خردشده چهار قاشق غ آردنخودچی دوقاشق غ نمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق مرباخوری گلپر ساییده دوحبه سیر رنده شده تمام مواد رو بغیر از تره که صد گرم رو نگه دارید وکنار بزارید و باهم خوب ورز بدید ونیم ساعت توی یخچال بزارید تا سبزی ها بخورد گوشت بره.بعد داخل تابه روغن بریزید واین مواد شامی رو بشکل کتلت ویا هر شکلی که دوست داریدسرخ کنید. مواد سس توی تابه دوقاشق غذاخوری روغن بریزید واون صد گرم تره روتوش سرخ کنید.یک قاشق رب گوجه بریزید وخوب تفت بدید سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید وکمی با مواد تفت بخوره سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید ودولیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاد.بعد شامی های سرخ شده رو توش بچینید تا آروم آروم بجوشه وکاملا بپزه بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نون و ترشی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛