فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام امروز پنجشنبه 7 آذر🌷
💚نمیگویم روزتان بخیر،
💛که خیریست به کوتاهی روز
❤️میگویم عاقبتتون بخیر،
💙که خیریست به بلندای سرنوشت
💚عاقبت تون بخیر
💛غم هایتان فانی
❤️شادی هایتان باقی
#صبح_بخیر🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#های_بای_خونگی
📝مواد لازم:
🔸آرد 430 گرم
🔸شکر 150 گرم
🔸کره 300 گرم
🔸تخم مرغ 1عدد
🔸وانیل 1قاشق چایخوری
♨️مواد را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید.
2 قاشق نشاسته ذرت و 2 قاشق پودر کاکائو
را با مواد بالا مخلوط کنید.
👈 و شکلات چیپسی برای داخل های بای آماده کنید.
با دمای170 / 15دقیقه بپزه.
خمیر رو نیم ساعت استراحت بدید تو یخچال کیفیتش عالی میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوا با آرد سمولينا😋
✍مواد لازم
موادلازم:آب يك ويك دوم پيمانه
شكر يك پيمانه
شير هم دماي محيط يك و يك دوم پيمانه
شيره انگوريك دوم پيمانه(ميتونيد شيره خرما جايگزين كنيد)
زعفرون دم كرده غليظ١ق م
كره١٢٥گرم
روغن مايع٢ق س
آردسفيد٦٠گرم ألك شده
آردسمولينا يك پيمانه
🍜طرز تهیه
ابتدا آب وشكر رو روي شعله ملايم قرارداده وميذاريم شكر درآب حل بشه،سپس شير،شيره انگور ياخرما وزعفرون روهم اضافه كرده يه جوش كه زد شعله رو خاموش ميكنيم
در ظرفي ديگر روغن وكره رو ميريزيم و روي حرارت ملايم اجازه ميديم كره آب بشه،سپس آردسفيد وسمولينا رو اضافه كرده و مدام هم ميزنيم تابوي خاميش گرفته وكمي تغيير رنگ بده،درآخر شربت رو كم كم اضافه كرده وخوب هم ميزنيم تا زماني كه حلوا خودشو جمع كنه،سپس در قالب ريخته،فشرده ميكنيم و وقتي خنك شد در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_باقلوا_یزدی
موادلازم:
تخم مرغ – سه عدد
شكر – نصف پيمانه
بادام خرد شده – يك پيمانه
كره آب شده – 150 گرم
آرد – يك پيمانه
گلاب – نصف پيمانه
بيكينگ پودر – يك قاشق چايخوري
هل – يك قاشق مربا خوري
مواد مورد نياز براي تهيه شربت:
شكر يك پيمانه
آب يك پيمانه
گلاب يك پيمانه
عسل يك قاشق چايخوري
✍طرز تهيه:
ابتدا شكر و تخممرغها را با هم خوب زده تا كاملا سفيد و سبك شود. كره آب شده، گلاب و هل را به مايه اضافه كرده و بزنيد. در آخر بيكينگپودر را با آرد مخلوط كرده و به مواد قبلي بادام را اضافه و مخلوط كنيد. اين مواد را در يك سيني به ابعاد 20×30 بريزيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد، حرارت را به 17 درجه سانتيگراد كاهش دهيد و در حدود 45 دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود. سپس كيك را به همراه قالب كنار بگذاريد تا كيك سرد شود در اين هنگام شربت داغ را روي كيك بريزيد و آن را به ابعاد موردنظر برش دهيد و در ظرف قرار دهيد، رويش را با پودر پسته تزئين كنيد.
✍طرز تهيه شربت:
شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود. عسل را اضافه كنيد تا شربت كف كند پس از آن گلاب را بيفزاييد، زماني كه شفاف شد بعد از يكي دو جوش شربت آماده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش انار:
.
نصف استکان گندم پوست کنده(یا بلغور گندم)رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ،حبوبات از قبل پخته شامل لپه،عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه میکنیم( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را میریزیم......جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ میکنیم و بهش زردچوبه و نعنا اضافه میکنیم و میریزیم توی آش، برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم و در آش در حال جوشیدن میندازیم( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) و میذاریم بپزه تا جا بیافتد(میتونید کوفته نریزین) ..وسطای پخت چند لیوان آب انار(آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه )،کمی رب انار(ترش)و نمک و فلفل میزنیم و مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر ومزه عالی به آش انار میده.....موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم، گلپر هم گزینه خوبیه( تو یه ورژن این آش فقط از برنج و لپه استفاده میشه اما این مدل از نظر من خیلی خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛