eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#پیتزا_مخلوط_در_ماکروفر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پیتزا در مایکروویو: (برای ۲نفر) خمیر آماده: ۲ عدد سس گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم قارچ ورقه شده: ۱ پیمانه سوسیس و کالباس: ۲۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای: یک‌دوم پیمانه روش تهیه پیتزا در مایکروویو: روی نان را چرب کرده خمیر را به تنهائی روی سه‌پایه‌ی فلزی قرار دهید ترکیب گریل با مایکرو 180 وات 2 تا 3 دقیقه زمان میدهیم بعد از ان نان را پشت و رو میکنیم و سطح خمیر را به سس آغشته کنید و روی آن کمی پنیر بپاشید. حالا تمام مواد را به شکل دلخواه و با ضخامت نازک خرد کنید و روی خمیر قرار دهید ترکیب گریل با مایکرو 540 وات به مدت 6 تا 7 دقیقه در دستگاه قرار می دهیم بعد از گذشت 3 دقیقه بقیه پنیر را روی مواد اضافه می کنیم برای دستگاههایی که کلید combi دارند می توانند به جای مرحله دوم ازاین راه استفاده کنند پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و از combi2 استفاده می کنیم تا پنیر اب شود و سطح ان طلایی شود دردستگاههای سولاردام : خمیر پیتزا را چرب کرده طبق دستور بالا مواد را میریزیم کل پنیر را از اول اضافه می کنیم کلید ترکیبی co4 با مایکرو 360 وات 6 الی 8 دقیقه زمان می دهیم نکته: *برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها از قبل کمی آن ها را بپزید * 🍕🍕🍕 انواع پیتزا و همچنین خمیر پیتزا در پست های بعدی اموزش داده می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ترشي كلم قرمز و خیار شوید😋 🍜طرزتهيه كلم قرمزروشسته ميذاريم ابكش بشه باچاقويارنده درهراندازه ايي دوست داشتين خرد كنين همراه نمك وفلفل وكمي ترخون خشك داخل ظرف ترشي ريخته وروش سركه ميريزيم وسرشومحكم ميذاريم بلافاصله لين ترشي رودربخچال ميذارم تا تردوخوشمزه باشه ونرم نشه يعد ده روز اماده ميشه. 👈ترشی خیار شوید 🍜طرزتهيه خيارهاي نازك واگرم ريز باشن بهتره شستم بعدخلالي خردكردم همراه شويدخردشده فراووون وفلفل تندسبز ونمك مخلوط كردم وداخل ظرف ترشي ريختم وروش سركه گذاشتم وميذارم تا برسه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_قرمز_و_خیار_شوید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 3 نفر: پیاز ریز قرمز2 کیلوگرم  نعناع تازهچندین شاخه  نمک2 قاشق سوپخوری  سرکه سفیدبه مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛ نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛ سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_پیاز_قرمز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی یخچالی ساده👍 برای کراست بیسکوییت شکلاتی رو خرد کنید و با کره ذوب شده و دو قاشق شکلات صبحانه مخلوط کنید و کف قالب پرس کنید و توی یخچال بزارید. برای چیزکیک: حدود 600 گرم پنیر خامه ای رو با همزن بزنید. یک و نیم پیمانه شکلات صبحانه بهش اضافه کنید. دو قاشق چای خوری پودر ژلاتین رو داخل 1/4 پیمانه آب حل کنید و به مواد اضافه کنید. مواد چیز کیک رو روی کراست بریزید و توی یخچال بزارید. برای روی چیز کیک شکلات شیری یا تلخ را همراه کمی خامه و کره به روش بن ماری ذوب کنید و بعد از خنک شدن روی چیز کیک بریزید . نوش جون😋😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❇️بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدابرگهای اضافی کلم روجداکنید.بعدبا پوست گیریانایسردایسریاورقه کنهای دستی یابرقی یاحتی چاقوی معمولی و تخته کلم هارونازک رشته کنید. بعدکلم های خردشده روبشورید. بعدداخل قابلمه سرکه رومیریزیم تا به جوش بیاداگه سرکه خیلی ترش بودکمی اب جوش بهش اضافه میکنیم.بعد کلم هارومیریزیم وحدودده دقیقه یاکمترروی حرارت بمونه تاکمی نرم بشه.(خیلی کم) بعدزیرشو خاموش کنید. بعدسیررنده شده نمک.کمی شکر. نبات و فلفل سبزبدلخواه اضافه کنید.وداخل شیشه بریزید. میزان شکروسیرروبدلخواه خودتون تغییر بدید. شکربرای متعادل شدن مزه هاهست و اصلاشیرین نمیشه. میتونیدشکریانبات روحذف کنید. دوروز بعد قابل استفاده است. من.سیر فراوان.میریزم. میتونیدگلپرهم داخلش بریزید خوشمزه تر میشه. من از سرکه محلی که با انگور درست کردم استفاده کردم. این روش منه. میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید. .ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه دیگه نهایت تا دوماه داخل یخچال رنگش مثل روز اول باقی می مونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_بنفش #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر ......... 1 لیوان آب ........ نصف لیوان کره نرم شده ........ یک چهارم لیوان آرد سفید ....... 4 لیوان خمیر مایه فوری ......... 1 ق غ شکر ................... 2 ق غ نمک ..............یک و نیم ق چ تخم مرغ ..... 1 عدد طرز تهیه: شیر، کره و آب رو بریزید توی قابلمه و روی حرارت بذارید تا با هم مخلوط شن. وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک شه. تو کاسه بزرگی یک و سه چهارم لیوان آرد رو با خمیر مایه فوری، شکر و نمک مخلوط کنید. (همه آرد رو یه جا مصرف نکنید، اول یک و سه چهارم لیوان رو بریزید و دو و یک چهارم لیوان باقیمونده رو بعداً به تدریج به خمیر اضافه کنید) بهتره اینا رو با هم ویسک کنید تا به خوبی مخلوط بشن و آرد هم یه مقدار هوادهی بشه. بعد مخلوط شیر رو بهش اضافه کنید. کمی با ویسک هم بزنید و تخم مرغ رو هم توی مایه بشکنید و با ویسک مخلوط کنید. کم کم همزمان با ورز دادن، باقی آرد رو اضافه کنید (هر دفعه نصف لیوان) تا جایی که ببینید خمیرتون دیگه به دست نمی چسبه. ممکنه با همین 4 لیوان آرد به همچین خمیری برسید، ممکنه باز احساس کنید خمیر چسبنده س و باید باز هم آرد بریزید. تو دستور اصلی چهار و نیم لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین 4 لیوان کافی بود. در ضمن توجه کنید که هر چه بیشتر خمیر رو ورز بدین، نون با کیفیت بهتری بهتون میده. پس تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز بدین (حدود 8-10 دقیقه) روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه. سطح کار رو کمی آرد بپاشید. خمیر رو از توی کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید واون رو به شکل استوانه در بیارید. با چاقوی تیز و خیس، خمیر رو اول به 2 قسمت مساوی و بعد هر قسمت رو به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. همین طور ادامه بدین تا کلاً خمیر به 16 قسمت مساوی تقسیم بشه. خمیرها رو چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش رو بندازه. (اینجوری راحت تر باز میشه.) هر چونه رو با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریباً 15 سانت در بیارید. حالا این خمیر باز شده رو رول کنید. وسطای کار سر و ته رول رو به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه بدید. وقتی تا آخر رول شد، آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سینی فر قرار بدید. رول ها رو با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنن و این بار واقعاً پف می کنن و به هم می چسبن. روی سینی رو با دستمال تمیز یا سلفون بپوشونید و بذارید کنار تا ور بیاد. حدود 1 ساعت یا 2 ساعت طول می کشه کلاً باید سایزش 2 برابر بشه. یک ربع قبل از اینکه نون ها رو بپزید، فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید. می تونید روی نون ها کمی شیر بمالید. وقتی فر حسابی گرم شد، سینی نون ها رو بذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. باید روی نون ها کمی طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_باگت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛