eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خیلی راحته و سه سوته اماده میشه و بیشتر واسه دیزاین و دورچین غذا استفاده میشه کلم بنفش ۱عدد متوسط سرکه سفید ۲لیوان اب ۱لیوان نمک ۲ق غ فلفل و سیر . کلم ها رو بعد ازاینکه شستیمو آبش خوب رفت، نه خیلی ریز نه درشت خرد کرده و ۱ قاشق نمک اضافه میکنیم و یک ساعتی کنار میذاریم تا خوب اب بندازه، بعد سرکه و اب و نمک رو حدودا ۲دقیقه میجپشونیمو میذاریم سرد بشه، وقتی کلم خوب اب انداخت، از صافی رد میکنیم تا هیچ ابی باقی نمونه ازش، بعد درون ظرف ریخته و لابه لا سیر و فلفل میریزیم و مخلوط ابو سرکه رو روش میریزیم، درون یخچال ۲۴ساعت بمونه آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸 جز خـدا کیست💖 که‌ در سایه‌ مهرش ‌باشیم💞 رحمت ‌اوست ‌که‌ پیوسته‌ پناه‌ من‌ و توست🌸🍃 با توکل به اسم 🌸🍃 اعظمت آغاز میکنیم🌸🍃 روزمان را كه محبت و لطفت🌸🍃 تمام صبح جهان را 🌸🍃 گرم و شورآفرين كرده است🌸🍃 🌸🍃🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ خوشمزه😋 مواد لازم ران مرغ ۶ الی ۸ عدد ماست ۲۰۰ گرم کاری ۲ قاشق زیره ۱ قاشق ( به دلخواه ) سیر ۴ حبه فلفل قرمز ۱ عدد عسل نصف قاشق نمک ، فلفل به میزان لازم در ابتدا مرغ ها رو با ماست، سیر ، عسل و ادویه ها ( ، فلفل ، کاری ، زیره و نمک ) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه 😍😋 حتما امتحان کنید پ.ن : اگر زیر موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 بسته ماکارونی سوجوک، یک نوع سوسیس ترکی هست (یا سوسیس) قارچ چند عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز 2 تا پر سیر(دلخواه) 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3تا4 قاشق غذاخوری خامه نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل پرک پودر آویشن روغن پنیر چدار وپنیر پیتزا گوجه گیلاسی مواد سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک در ظرف مناسب کره راریخته وروی حرارت بزارید وآرد اضافه وکمی تفت بدید وشیر را اضافه وسریع هم بزنید تا آرد گلوله نشه وبعد که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. طرز تهیه : ماکارونی را طبق معمول بپزیدوآبکش کنید. تمام مواد ماکارونی را خرد کنید. در تابه روغن بریزید وبه ترتیب سوجوک، فلفل های رنگی، قارچ، وسیر را بریزید وتفت بدید . رب گوجه را اضافه و کمی تفت داده و در آخر خامه وادويه جات را بریزید . ماکارونی را اضافه وهمگی را خوب مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر نصف مواد را بریزید وورقه های پنیر را گذاشته ومابقی ماکارونی بریزید وروی آن سس بشامل ریخته ولایه آخر پنیر ها را بریزید و روی آن چند تا گوجه گیلاسی بزارید. ظرف را بزارید درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که اطراف و رویه ماکارونی طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ماکارونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(ترکیه ای) طرز تهیه یک دسر خوشمزه ترکیه ای به نام کازان دیبی یا همان ته دیگ خودمون ! ناگفته نماند این دسر طعم سوختگی میدهد.   🍚 مواد لازم: شیر ..............6 لیوان آرد ................5 قاشق نشاسته گندم ..3 قاشق شکر ..............1.5 لیوان وانیل ...........1 پاکت کره .............1 قاشق 👩🍳طرز تهیه: برای تهیه این دسر ترکیه ای در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد و نشاسته گندم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار میدهیم وقتی قوام دار شد مرتب هم میزنیم تا بپزد در آخر وانیل و کره ریخته خوب مخلوط میکنیم . حالا در یک سینی یا ظرف پیرکس 2 قشق شکر میپاشیم رویش دسر آماده شده را ریخته در حرارت میگذاریم در حرارت متوسط تا قسمتهای وسطش برشته شود و طعم سوختگی پیدا کند حالا میگذاریم ولرم شود سپس در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار میدهیم. به تکه های بلند برس میدهیم به شکل رول می بندیم و سرو میکنیم. این مقدار دسر برای 4 نفر است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کازان_دیبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان محلی خوشمزه اول یک قاشق چایخوری مایه خمیر را با یک استکان آب ولرم نوک انگشت نمک و نوک انگشت شکر بریز توی یک کاسه روزی در بزار بزار خوب کف کنه چهار قاشق ماست دوعدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری زنجبیل یک استکان روغن مایع بریز و مایع خمیر هم بریز توش بهم بزن بعد کم کم آرد را بریز خیلی سفت نشه جوری که دیگه خمیر به دست نچسبه آرد زیاد نریز بزار روش را بکش بزار بیاد بعد بزار فر برای بروی نون ها دو تا زرده تخم مرغ با یک قاشق روغن مایع کمی زعفران رابزن برای روش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_محلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_انار #ایده_های_یلدایی مواد لازم شکر400 گرم نشاسته8 قاشق غذاخوری گلاب 100 میلی لیتر آب انار4 لیوان کره40 گرم دانه انار به مقدار لازم طرز تهیه مسقطی انار : نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 نصف لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه ( علی کافه) (اگه دوست داشتید بیشتر هم میتونید بریزید) و یک بسته پودر کرم کارامل رو داخل قابلمه ریختم ‌، چهار لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید تا گوله نشه.روی حرارت قرار دادم و همین که از اطرافش حباب زد خاموش کردم . یک بسته خامه 200 گرمی رو داخل یک ظرف ریختم، دو ملاقه از مایع شیر رو کم کم به خامه اضافه کردم و هم زدم تا نبره بعد به قابلمه شیر انتقال دادم و هم زدم ، (یک دفعه خامه سرد رو ب مایع گرم منتقل نکنید چون میبره.) سه قاشق ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا شکفته و شفاف بشه . بعد به مایع شیر و خامه اضافه کردم و مخلوط کردم ، سپس داخل قالب ریختم و در یخچال پنج شش ساعت گذاشتم تا ببنده . نکته: دوستان برای هر لیوان شیر یک قاشق پر ژلاتین نیازه. jOiN 👉 🔱 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو ترکیه ای مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی: 6 عدد سیب زمینی متوسط( کمی کوچکتر از متوسط) ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک فلفل سیاه کمی روغن مایع جعفری خورد شده طرز تهیه: سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉 مواد لازم. ژله انار یه بسته ژله آلوورا یه بسته ژله طالبی یه بسته بستنی یا شیر آب جوش چیپس شکلات اشکی طرز تهیه دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم . به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_هندوانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک دسر فوق العاده خوشمزه و آسون و همه پسند مواد لازم خامه صبحانه 1 پاکت پنیر خامه ای 200 گرم (من پنير لبنه كاله استفاده كردم فقط يك روز توي آب گذاشتم تا شوريش از بين بره آبشو هم هراز گاهي عوض كنيد بهتره) شیر 350 میلی لیتر بیسکویت وانیلی یا ساده 1و 1/2پیمانه پودر قند 1پیمانه وانیل 1/4ق چ پودر ژلاتین 1/5 ق غ سرپر آب 1/4پیمانه ژلاتین رو با اب مخلوط کنید و اجازه بدید اسفنجی بشه ،بعد با روش بن ماری حلش کنید و کنار بزارید خامه، پودر قند، پنیر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شده و کمی سبک بشه شیر رو اضافه کرده مخلوط کنید ژلاتین خنك شده (همدماي محيط) و پودر بیسکویت را اضافه کرده هم بزنید تو این قسمت میتونید کمی هم پودر گردو بریزید در صورت دلخواه مواد رو داخل قالب بریزید و برای حداقل 6 الی 7 ساعت داخل یخجال قرار بدید میتونید با سس شکلاتی سروش کنید مکمل خوبی در کنار هم هستن طعمش فوق العادست نكته:من براي اينكه زياد طعم بيسكوييت نده كمتر ريختم حدودا 1 پيمانه نكته:براي اينكه كرم دو رنگ بشه به دو قسمت مساوي تقسيم كردم به يكيش نسكافه زدم يك ق غذاخوري نسكافه رو با يك ق غذاخوري آب داغ و كمي شكر مخلوط كردم چون نسكافه تلخ ميكنه وقتي حل شد (ميتونيد روي بخار آب قرار بدين تا هم شكرش هم نسكافش توي آب كامل حل بشه) آخر سر به يكيش مخلوط نسكافه و شكر رو اضافه كردم كمي هم از ژله بنماري شده نگه داشتم به نسكافه اي اضافه كردم براي ريختن رنگ بعدي هم بعده اينكه رنگ اول رو ريختين بزارين يخجال كمي كه روش گرفت ولي حالت چسبندگي داشت رنگ بعدي رو بريزين روش بزارين يخجال تا كامل خودشو بگيره نكته: اينبار بجاي خامه صبحانه به همون مقدار خامه قنادي استفاده كردم يعني گزاشتم بيرون يكم يخش باز شد با همزن خيلي كم زدم كمي فرم گرفت بعد پودر قند، پنير و وانيل رو اضافه كردم و چون خامه هاي قنادي خودشون شيرين هستن مقدار پودر قند رسپي رو نصف كردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_موس_بیسکویتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتف مرغ .....یک کیلو پیاز .....۱عدد سیر....۲حبه تخم مرغ .....۲عدد پودرسوخاری .....به میزان لازم اردسفید .....به میزان لازم نمک وفلفل .....بمیزان لازم زعفرون .....یک قاشق چایخوری طرزتهیه: ابتداگوشت کتفهاروازقسمت پایین ازاستخوان جداکرده وبه سمت بالا باچاقو تراشیده ودر انتهابرمیگردونیم ودرمواد(شامل پیاز نمک وفلفل وپودرسیریا سیر تازه وکمی زعفرون)خوابونده ویکساعتی دریخچال میزاریم تاکتفهامزه داربشن. حالا کتفهارو دراورده به ترتیب درآرد سفید وتخم مرغ و بعد پودر سوخاری پانکو زده ودر یک ظرف کوچک که روغن ریخته وخوب داغ هست گذاشته تاسرخ شود(شعله گاز روی حرارت متوسط بزارید تاهم خوب پخته وسپس سرخ شود) البته من داخل سرخ کن سرخشون کردم قارچ هم شستم بعد داخل آرد وتخم مرغ وپودر سوخاری پانکو بعدش داخل سرخ کن سرخش کردم البته داخل تخم مرغش نمک وزردچوبه وفلفل ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه:🍧 این دسر خوشمزه بسیار سریع و راحت اماده میشه و گزینه مناسبی برای شب یلدا هست.من برای دسر شیر از یک لیوان سرخالی شیر نصف لیوان بستنی وانیلی یک قاشق شکر و یک قاشق پودر ژلاتین استفاده کردم ابتدا پودر ژلاتین با کمی شیر بن ماری کردم و بعد به مخلوط شیر و بستنی و شکر اضافه کردم بجای بستنی میتونید از خامه پاکتی هم استفاده کنید دسر شیر توی قالب ریختم وقتی خودش گرفت طی دو مرحله کمی ژله انار به همراه دونه های انار ریختم وقتی خودش گرفت دوباره انار و ژله رو اضافه کردم اگر انار دون شده و ژله رو یکدفعه اضافه کنید دونه های انار میان بالا و روی دسر قرار میگیرن ولی با این روش دونه های انار همه جا یکنواخت پخش میشن وقتی خودش گرفت خیلی راحت توی ظرف مورد نظر برگردونید و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حبوبات که شامل لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی وعدس میشه رو به همراه مقدارکمی برنج ازشب قبل خیس میکنیم و چندین بارآبش روعوض میکنیم. گندم پوست کنده روهم جداگانه خیس میکنیم.حجم گندم بایدتقریبانصف حجم حبوبات باشه درظرف بزرگی که گنجایش آش روداشته باشه پیازداغ فراوون درست میکنیم و زردچوبه میزنیم وبعدنصف گندم رو به همراه حبوبات ومقدار آب کافی،به پیاز داغ اضافه کرده ،میزاریم تانیم پز بشه،حالاسبزی آش که بایدحجم بیشترش اسفناج باشه به همراه نصف دیگه گندم به آش اضافه میکنیم وزمان کافی میدیم تاآش جابیفته ودرپایان نمک وفلفل اضافه میکنیم وشعله رو خاموش میکنیم وباپیازداغ تزیین میکنیم. حدودا۶تا۸ ساعت زمان برای پخت نیازه تاآش کاملاجابیفته، پ.ن:گندم رودردو مرحله اضافه ميكنيم چون گندم مرحله ي اول بايد كاملابپزه وله بشه تا آشمون رو لعابدار كنه وگندم دوم بايدفقط بپزه وموقع خوردن زيردندون بيادكه نصف خوشمزگيش به همين دونه هاس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_گندم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛