eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد. ۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است. ۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت. ۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد. ۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود. این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغ دار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روش های پخت این ماهی محسوب می شوند. این ماهی به دلیل طعم عالی ای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویه ای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزی پلو است. هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفال های کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد. این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روش های پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است. سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژه ای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمی شود. این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویه ای سرخ کرد. سرخ کردن و تهیه خوراک های چینی، به این طریق که سبزی های تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده می شود، بهترین روش های پخت ماهی سرخو است. سالمون را می توان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد. ماهی آزاد به روش شکم پر یا سرخ شده برای خوردن آماده می شود. این ماهی را می توان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت ۸۰۰ و به مدت ۵ دقیقه) و حتی به روش گریل کردن برای خوردن آماده کرد. این ماهی تیغ ندارد و می توان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید. تیلاپیا این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی می توان آن را آماده خوردن کرد. البته بهتر است انتخاب شما تیلاپیا با خطوط صورتی باشد زیرا از نظر طعم و مزه به نوع با خطوط سیاه ارجحیت دارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد پیاز نمک.فلفل.به میزان لازم ✍️طرزتهیه: پیاز را پوست گرفته و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده خوب مخلوط کنید.سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را رنده ریز کنید.ادویه جات، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید.تخم مرغ ها را در مخلوط شکسته و خوب مخلوط کنید.روغن را در تابه بریزید تا داغ شود.سپس از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دستتان پهن کنید و در آرد سوخاری بزنید. در روغن داغ شده سرخ کنید. یک طرف که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.سیب زمینی هارا برای تزیین سرخ کنید سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا : شکر قهوه ای 60 gr شکر سفید. 60 gr آب 60 ml کره. 125 gr آرد 125 gr وانیل 1 ق چ نمک. 1 پینچ ب پ 1/2 ق چ زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها رو جدا میکنیم شکر سفید و شکر قهوه ای و آب و کره را رو حرارت میزاریم تا اینکه فقط ذوب شوند سفیده های تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا از طرف نریزد زرده های تخم مرغ را هم در ظرف دیگری خوب هم میزنیم تا تغییر رنگ و حجم دهد موادی که ذوب شده بودند به زرده ها اضافه میکنیم آرد و ب پ و نمک را در طرفی ویسک میکنیم آرد و سفیده های تخم مرغ را در دو مرحله به مخلوط زرده ها با لیسک اضافه میکنیم در قالب مورد نظر ریخته و در فر 180 درجه قرار میدهیم اگه تو خونه شکر قهوه ای سفت شده داشته باشید به درد این کیک میخوره مواد لازم برای : آب انار. 500 ml شکر 250 gr خامه فرم گرفته 250 gr نشاسته ذرت 1 ق س وانیل. 1 ق چ پودر ژلاتین 2 ق س زرده تخم مرغ 4 عدد رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم آب انار و شکر و نشاسته و پودر ژلاتین را خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای نداشته باشد روی گاز قرار میدهیم تا نیمه گرم شوند زرده های تخم مرغ را با همزن خوب هم میزنیم بعد به موس اضافه میکنیم و روی گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسند بعد از روی گاز بر میداریم خامه فرم گرفته و وانیل و در صورت نیاز رنگ خوراکی را اضافه میکنیم وقتی موس دماشو از دست داد روی کیک میریزیم و بعد درون یخچال میذاریم میتونید روش ژله انار بریزید و یا با دونه های انار تزئین کنید این موس کیک رو در قالب کمربندی درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ 🥣🥣🥣 برای هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید. برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی و قارچ ابتدا لوبیا چیتی را شستم و برای اینکه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض کردم. عده ای از دوستان برای لعاب انداختن از سیب زمینی یا آرد استفاده می کنند ولی وقتی لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه کردن آرد یا سیب زمینی نیست. من از قبل لوبیا رو پخته و فریز کرده بودم.. موادلازم : 3 لیوان لوبیا چیتی پخته شده 2عدد پیاز خلال یا خرد شده 1 قاشق چای خوری از هر کدام (نمک وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه) 2 قاشق غذاخوری رب گوجه 5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده 1تا 2عدد آب لیمو تازه آب جوش به میزان لازم طرزتهیه : در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک که شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگی را یه تفت کوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ کشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو کم کردم وگذاشتم که خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه کردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_چیتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‎ ‌‎ اول مایه گوشتی رو اماده کردم. دو تا پیاز متوسط رو نگینی ریز کردم و تفت دادم. بعد گوشت چرخکرده اضافه کردم. بعدش قارچ و کمی هم فلفل دلمه ای ریختم توش. نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و پودر سیر و از ادویه توی بسته لازانیا هم توش ریختم. بعد که کمی با هم تفت گرفتن دو قاشق پر رب گوجه زدم و وقتی خوب رنگشو پس داد زیرشو خاموش کردم. بعد سس سفید مخصوص لازانیا رو آماده کردم. لازانیا یا آرد: دو ق غ کره: ۵۰ گرم(من ۲۵ گرم ریختم) شیر: دو لیوان نمک: به مقدار لازم اول آرد رو ریختم توی تابه و کمی تفت دادم تا بوی خامی اش گرفته بشه. بعد نمک و کره رو ریختم و وقتی خوب با هم مخلوط شدن شیر رو کم کم اضافه کردم و کاملا هم زدم تا یکنواخت بشه. گذاشتم باهم بجوشه تا کمی غلیظ بشه مثل فرنی. بعد آماده است. ورقه های لازانیا رو هم طبق دستور روی جعبه آماده کردم. این بار از لازانیای پیش پخت استفاده کردم که فقط باید چند دقیقه توی اب میذاشتم تا نرم بشه. .بعد اول کف ظرف پیرکس یه قاشق سس سفید ریختم و پخش کردم. بعد ورقه لازانیا رو توش گذاشتم. روش سس سفید زدم. بعد مایه گوشتی و بعد روش کمی پنیر پیتزا ریختم. دوباره روش ورقه لازانیا، سس سفید، مایه گوشتی و پنیر پیتزا ... به همین ترتیب ادامه دادم. لایه آخر هم روی ورقه لازانیا سس سفید زدم و روش رو با پنیر پوشوندم. بعد گذاشتم توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده بود. برای حدود نیم ساعت، پنج دقیقه هم گریل رو زدم روش طلایی بشه.پ ن:۱. میتونید روی ظرفتون فویل هم بکشید اما من دوست داشتم روش برشته تر بشه، نذاشتم. ۲. اندازه های ورقه های لازانیا متفاوته. چون این بسته که جدیدا خریده بودم به ابعاد ظرفم نمیخورد با چاقو برش میزدم اندازه بشه. ولی اونایی که طولش بیشتره بهترن😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک هویج😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ : ۳ عدد آرد : ۱/۵ لیوان شکر : سه چهارم لیوان شیر : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری هویج رنده شده ریز : ۱ لیوان گردو خورد شده : نصف فنجان دارچین : یک قاشق مرباخوری وانیل : مقداری 🍜 طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست بشه. آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم. در آخر هویج که آبشو گرفته و گردو را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم بعد مایه کیک را داخلش میریزیم. در فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت یکساعت میزاریم تا کیک بپزه کیک رو از فر خارج کرده میزاریم کمی خنک بشه بعد از قالب در میاریم. روی کیک را با نوتلا رزت زدم. ✔️اندازه ی قالب ۲۱ بود. ✔️منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_ماهی🐟🐟🐟 سبزی پلو با ماهی شیر یه جور عجیبی میچسبه که با هیچ ماهی دیگه‌ای نمیچسبه شاید چون تیغ نداره من آرد سفید رو با کمی فلفل و گرانول سیر( سیر خشک که آسیاب شده اما دونه‌هاش درشته ) جعفری خشک و پاپریکا طعم دار کردم . به ماهی آب لیموترش تازه زدم و بعد توی آرد غلتوندم و با شعله ملایم و روغن کم سرخ کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_ماهی_و_کوکو_سبزی(فانتزی)😍 مینی مالیستی برای وقتهایی خوبه که ماهی کم داریدمن از ماهی قزل‌آلا استفاده کردم تیغش رو در آوردم و مربع مربع بریدم ، توی پودر سوخاری مخصوص ماهی ریختم و غلتوندم ( تخم مرغ نیاز نداره ) و بعد توی روغن داغ سرخ کردم ، انقدر ترد و کرانچی میشه که مشتری پر و پاقرصش میشیدکوکو سبزی رو هم بعد اینکه درستش کردم روی تخت گذاشتم و با چاقوی تیز به سایز ماهی هابرش زدم برای قالب زدن برنج به این شکل کافیه بعدازپخت توی قالب سیلیکونی بریزیدش با پشت قاشق فشرده کنید تا شکل بگیره و آروم توی بشقاب برگردونید . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_پیاز مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی. پیازهارو هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن. یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم. ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ ▪ سینه مرغ۱ عدد ▪ برنج آب کش (زنده برداشته شود) ۲ پیمانه ▪ تخم مرغ ۲عدد ▪ ماست ۲ فنجان ▪ آب مرغ ۲فنجان ▪ دارچین ونمک وفلفل به میزان دلخواه. ▪ پیاز۱ عدد ▪ زعفران به میزان دلخواه ▪ کره ۵۰ گرم ▪ روغن مایع۱ قاشق غذاخوری ●طرز تهیه ته چین مرغ در ماهیتابه ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در ماهیتابه بریزید. ۴ الی ۵ صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزیدتا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت ۱:۳۰ دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ_در_ماهیتابه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن مسقطی حدودا به سه ساعت نیاز دارید که هم بزنید . اندازه هم با هر پیمانه و هر فنجون و چیزی که توی خونه دارید همه رو توی اون بریزین و براساس اون فنجون یا لیوانتون کار کنید مشکلی نداره همه یه چیز واحد باشه منظور فقط در اینجا هست . نشاسته گل یک لیوان (۱۴۰ گرم) آب ۵ لیوان (یک لیتر و ۲۵۰ میلی ) شکر ۱/۵ لیوان (۳۰۰ گرم) گلاب نصف لیوان (۱۲۰ میلی) کره ۵۰ گرم نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم . جنس قابلمه هم بهتره لعابی با تفلون و یا شیشه ای باشه و از لیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه . بعد روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکر رو اضافه کردم. هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه که ول نکنین تا ته نگیره . یه ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد از دو ساعت کره رو ریختم . بعد دم کنی قرار دادم و گداشتم دم بکشه اما باز هر ۵ دقیقه چک کردم و هم زدم تا ته نگیره . حدودا ۳ ساعتی زمان پختش طول می کشه . اصل مسقطی به داشتن زعفران و خلال بادام هستش که اگه بخواید زعفران بریزین همون لحطه ریختن گلاب و اخر کار خلال بادام کمی خیس بخوره و بریزین توش . زمانی که مسقطی رو هم می زنین از قاشق تکه تکه میفته مسقطی اماده شده . اما چون به مناسبت یلدا به شکل هندوانه بخواید در بیارین . به ۳ قسمت تقسیم کردم . یه قسمت از دو قسمت دیگه بیشتر باشه اون رو رنگ خوراکی قرمز و به یکی دیگه سبز و اون یکی هم نمی خواد . من رنگ خوراکی ژله ای ریختم (لوازم قنادی ها دارن) داخل هر قالبی بخواید من قالب ناودانی استفاده کردم خیلی کم با روغن مایع چرب کردم برای راحتی کار . اول قسمت قرمز رو ریختم و با پشت قاشق چرب شده صافش کردم و بعد لایه سفید و بعد لایه سبز . چون طی کار هر قسمت تا ریخته بشه سفت و سرد میشه من کمی دوباره گرم کردم تا هر لایه خوب بهم بچسبه و از اون طرف قابل ریختن باشه . بعد ۷ الی ۸ ساعت بعد نیازی به یخجال هم نداره توی محیط بمونه خودش می گیره و سفت میشه از قالب برگردوندم و بعد برش دادم و از چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه استفاده کردم. ماندگاری مسقطی تا یک الی دو هفته می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسقطی_هندوانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در مصرف سویا اگه زیاده روی بشه شاید ضرر داشته باشه وگرنه یکماه یکی دو دفعه خیلی هم خوبه☺شام سبک وخوشمزه ، واسه گیاه خوران عااالیه عزیزان هر کتلتی اگه با روغن کم سرخ بشه مغز پخت نمیشه باور کنید با روغن کم سرخ کنید روغن بیشتر جذبش میشه تا روغن زیاد .این کتلت زیاد روغن جذب نمیکنه بسیار هم خوش طعمه😉 این مقدار مواد مقدار کتلته تو فیلم سویا دو لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی خام‌ یک عدد نسبتا بزرگ تخم‌مرغ دو عدد سیر دوحبه جعفری خرد شده دوالی سه قاشق آرد معمولی ویا آرد سوخاری یک الی دو قاشق نمک،فلفل،زردچوبه و زیره آسیاب شده به مقدار لازم زیره هم نداشتید اشکال نداره سویا رو با کمی آب و زردچوبه ونمک میپزیم حدود ده الی ۱۵ دقیقه مواظب باشید شعله بالا باشه سر میره ،پای گوشی نشستم مال من سر رفت😩 سپس آبکش کرده وخوب با دست بچلانید . سیب زمینی خام وپیاز رو رنده کرده و آبشو بگیرید واسه این ابتدا رنده میکنیم که آبشو بگیریم اگر آبشو نگیرید مواد کتلت شل ول میشه وانسجام نداره مجبورید هی آرد به خوردش بدید در نتیجه کتلت سفت میشه سویا وپیاز وسیب زمینی وسیر رو با دستگاه یا غذا ساز ویا مخلوط کن میزنیم ویا از چرخ گوشت استفاده کنید. تا خوب له ویکدست بشه سپس تخم مرغ وجعفری وادویجات (زردچوبه کم بزنید چون موقع پخت هم زردچوبه زدیم)کیک قاشق آرد رو اضافه وبا دست خوب بزنید تا انسجام پیدا کنه اگر دیدید شله کمی دیگه آرد بزنید روغن رو داغ کرده و دو طرف کتلتها رو خوب سرخ کنید وبا نون سنگک وکاهو،خیار شور وگوجه فرنگی قاچ شده چه شود😉 عزیزان اونکی با هاون ریختم تو مواد زعفران نبود فلفل قرمز بود آسیاب کردم عزیزان اگر آرد سوخاری داشتید آرد سوخاری بزنید خوشمزه تره من نداشتم میتونید سویا رو به جای اینکه بپزید یکساعتی خیس کنید ولی با سویای پخته خیلی خوشمزه تره اصلا بوی سویا رو حس نمیکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_سویا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه : نمک فلفل زرد چوبه میزان لازم سیر (رنده شده) 3 حبه فلفل سبز (رنده شده) 3 عدد گوجه فرنگی (رنده شده)2 عدد گوشت چرخ کرده 200گرم آرد به میزان لازم نمک وشکر 1 ق م خمیر مایه 1ق غ شیر1 استکان روغن نصف استکان رب گوجه فرنگی 2 ق غ پیاز (رنده شده) 1 عدد متوسط شیر و روغن و نمک شکر و خمیر مایه رو باهم مخلوط کنید آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید. گوشت را با پیاز رنه شده و نمک و فلفل سرخ کنیدگوجه ها و سیر را به مواد در حال سرخ شدن اضافه کنید وادویه ها و رب را اضافه کرده و خمیر را به صورت زیر پهن کنید. و مواد را در وسط آن بریزیدو لبه های خمیر را بالا بیاورید به این صورت و بعد روی آن پنیر پیتزا بپاشید. و به مدت 30 دقیقه درون فر 170 درجه سانتیگراد بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛