#فرنچ_تست
🌱نصف لیوان شیر
نصف لیوان خامه صبحانه
دو عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
نان تست 1بسته
شکر یک قاشق غذاخوری
🌱اول از همه تخم مرغ و شکرو هم بزنید بعد خامه رو اضافه کنید و بعد شیر و وانیل. مواد حسابی مخلوط بشن. بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری کره تووی ماهیتابه نچسب میزنیم و بعد هر دو طرف نون تست رو در مواد میزنیم و سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساق_عروس
#شیرینی_عید
#بدون_فر
#کلیپ_آموزشی👇
سلام عزیزان اینم دستوراین شیرینی خوشمزه،لطفا کامل بخونید دستوردقیق وباذکرهمه ریز نکاته،
درابتداخمیراین شیرینی رابه روش زیرتهیه کنید:2عددزرده تخم مرغ و1/4ق چ وانیل ویک ق م پودرقند_به دلخواه_راباهم مخلوط کنید ودرحدیکدست شدن باهمزن یاچنگال هم بزنید،سپس نصف لیوان شیرولرم و8ق غ روغن مایع بیفزایید کمی هم بزنید درنهایت اردالک شده راکم کم اضافه کنید درابتداباقاشق ودست اخربانوک انگشتان خمیرراجمع ویکدست کنید،من حدود2لیوان ارد ریختم که تقریبی هست ،پس تاجایی که خمیرکاملا نرم ولطیفی که چسبنده هم نیست شکل بگیرداردبریزید_خمیرنیازبه ورززیاد هم ندارددرحدی که یکدست شد ورزدادن بانوک انگشتان کافیست_سپس خمیرراحدودنیم ساعت درنایلون ودرمحیط استراحت دهید،
پس ازان برروی سطح کمی اردپاشی شده خمیرراباوردنه، نازک به ضخامت نیم تایک میلی پهن کنید وبصورت نوارهای یک سانتی برش بزنید،نوارهارادورتادورچوبهای مخصوص شیرینی ساق عروس بپیچانید،طوری که لبه های خمیربرروی هم قراربگیرد،برطبق فیلم
*این چوبها درلوازم قنادیها موجوداست وبه قیمت خیلی ارزون،،، من دونه ای پونصدتومن خریدم،پس تعدادزیادبخرین راحتترهست،
چوبها رابرروی سطح کار،خیلی خوب بغلطانیدتاتمامی خطوط روی شیرینیها محو شوندویک خمیرصاف ولوله ای شکل داشته باشید،سپس هرخمیرلوله ای رابه اندازه دوبندانگشت برش بزنید،همه چوبهای اماده به این روش رادرروغن داغ وباحرارت ملایم درحد کمی طلایی شدن سرخ کنید،ازروغن بکشید اجازه دهیدکمی ازدمابیفتند،سپس ازدرون چوبها براحتی خارج کنیدوپس ازسردشدن کامل باموادمیانی پرکنید،
نکته:اگرخمیربیش ازاندازه نازک باشد،وبیش ازحدسرخ شودخارج کردن انهاازچوبها سخت خواهدبود،
موادمیانی:100گرم پودربادام یا پودرگردورابا100گرم پودرقند و1ق م پر پودرهل وحدود3_2قاشق گلاب مخلوط کنیدتاخمیری شکل شود،درون شیرینیها رابااین خمیروبوسیله قیف پرکنیدودرنهایت درپودرقندبغلطانیدیابه دلخواه تزیین کنید،
*اگرچوب نداشتین می تونین خمیرراباوردنه پهن کنیدقالب گردبزنیدازموادمیانی بین خمیرقراردهیدلبه های خمیررامثل بقچه به بالا جمع کنیدوخمیرراگردودر نهایت دردست بصورت لوله ای شکل دهید،این روش زدن این شیرینی بدون چوب،
اگرنخواستین این شیرینی راسرخ کنید به همین روش شیرینیها رابزنیدودرون فرازقبل گرم180درجه حدود20_15دقیقه پخت دهید،درنهایت پس ازسردشدن درپودرقندبغلطانید،
اگرازچوبهای ساق عروس اولین بارخواستین استفاده کنید درابتداحدودپنج دقیقه چوبها رابه تنهایی درون روغن سرخ کنید واجازه دهیدسردشوندسپس استفاده کنید،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساق_عروس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴یه ایده یلدایی عالی بدون نیاز به همزن
تارتلت شکلات و انار
میتونید بصورت تارت درست کنید.فقط مدت زمان پخت تغییر میکنه.از وانیل استفاده کردم. نشونه پخته بودن تارت و تارتلت اینه که کمی لبه هاش تغییر رنگ میده و یا اینکه اگه برش گردونید و به آرومی یه تقه پشت قالب بزنید براحتی توی دستتون برمیگرده.
از خمیر تارت خانم طوروسیان استفاده کردم:
نکته: براي تهيه يك تارت يا تارتلت خوب حتما بايد آرد ، شير، كره سرد باشد.
آرد قنادی 310 گرم
مارگارین یا کره 170 گرم
پودرقند 70 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر سرد 3 ق س
رنده پوست لیموترش
مارگارین + آرد با نوک انگشتان مالش داده شود تا مخلوط به صورت خرده نان در آید.(یا میتونید توی غذاساز بریزید). مخلوط را + پودرقند + رنده ی پوست لیموترش + زرده + شیر كنيد.خمیر یکدست شود و به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت داده شود.
خمیر رو بعد از استراحت به اندازه ی 3 میلی متر باز میکنیم و با يك كاتر كمی ازش جدا مي كنيم (خمير را با كشيدن پاره نكنيد). حالا آن را در قالب اول گذاشته. روی آن يه نایلون بگذاريد و سپس يك قالب دقيقا مشابه اولی روي آن بگذاريد و فشار بدهيد.وقتی خمير شما شكل گرفت قالب رویی و نایلون را برداريد.همه خمير را به همين صورت قالب بزنيد و بعد با چنگال سوراخ ایجاد میکنیم تا از پف کردنش تو فر جلوگیری کنیم. قالب تارت و يا تارتلت نياز به چرب كردن ندارد.
در فر از پيش گرم شده با 180 درجه مدت 15 دقيقه.
برای فیلینگ:
با مقدار یک برابر خامه و دو برابر شکلات و کمی نسکافه، گاناش درست کردم.(مثلا 100 گرم خامه و 200 گرم شکلات). و توی تارت ها ریختم.کمی توی یخچال گذاشتم تا خودش رو بگیره و بعد روش دون انار و پسته ریختم. میتونید از دانه انار توی فیلینگ هم مخلوط کنید.
تهیه فیلینگ:
خامه را در ظرفی ريخته روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه.بعد از روی حرارت برداشته نسکافه و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا صاف و يک دست شود.(اگه همه شکلات آب نشد کمی با حرارت غیر مستقیم گاناش رو حرارت بدین تا یکنواخت بشه و بقیه شکلات آب بشه). #تارتلت_شکلات_و_انار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_ماهی
اول پاک کردم و شستم،بعد با نمک پودر سیر. زعفران آبلیمو مزه دار کردم و گذاشتم لابه لای پیاز حلقه شده و ۲۰دقیقه گذاشتم داخل یخچال تا مزه دار بشه.
بعد ۵قاشق آرد گندم با نمک،فلفل،پاپریکا،زنجبیل،دارچین مخلوط کردم و ماهی هارو از یخچال خارج کردم و داخل مخلوط آرد ادویه زدم و داخل روغن سرخ کردم.
سبزی پلو هم با روغن حیوانی کته کردم و در آخر چند تا سیر تازه لابه لای برنج گزاشتم 😍
🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پرتقال🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
موادلازم
شکر ۱پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
وانیل نصفه قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۱ورق
خامه نصف پیمانه
اب پرتقال ۲ پیمانه
بستنی نصف پیمانه
طرز تهیه 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
نصف شکر را با زرده تخم مرغ آنقدر هم زده تا خوب پف کند و سفید شود
نصف دیگه شکر را با آب پرتقال و وانیل مخلوط کنید وبگذارید روی حرارت تا خوب حل شود
خامه و بستنی راهم با هم مخلوط کنید و میتوانید بجای بستنی از پودر قند هم استفاده کنید🍊🍊🍊
پرتقال رو پوست گرفته وقسمت گوشت آنرا خردکرده🍊
همه مواد بالا رو با هم خوب هم بزنید
ژلاتین رو داخل یک لیوان اب جوش بریزید هم بزنید و بگذارید رو حرارت غیر مستقیم تا خوب حل شود🍹
بعد آرام آرام داخل مابقی مواد بریزید وخوب هم بزنید وداخل قالب بریزید چهار ساعت داخل یخچال بماند خودش راکه گرفت از قالب دربیاوریدو رویش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله انار با شیر 😍😍
پودر ژله 1 بسته
خامه صبحانه 1/2 پاکت
شیر 1/2 لیوان
شکر 5 الی 6 ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر ژلاتین 2 ق غ
تخم شربتی 1 ق غ
🍜طرزتهیه:
ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش به روش بن ماری درست کنیدداخل ظرف مورد نظر بریزیدبعد قالب ژله رو بذارید یخچال پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب حل کرده و به روش بن ماری صاف کنید.
برای لایه بعدی خامه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.
بعد شیر رو که جدا داخل ظرفی گرمش کردین به خامه اضافه کنید.
شکر و وانیل رو هم اضافه کنید.
مخلوط ژلاتین رو هم به مواد اضافه کنیدتخم شربتی رو از قبل با آب جوش مخلوط کنید تا لعاب بندازه.
تخم شربتی رو هم به مواد اضافه کنید.
این لایه رو پس از کمی خنک شدن روی لایه اول ژله می ریزیم به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال بمونه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حمص_فورى
-يك عدد كنسرو نخود
-١/٣ پيمانه آب
-٥ حبه سير
-٢ ق چ زيره
-آب يك عدد ليمو ترش
-٣/٤ پيمانه ارده
-نمك و فلفل
🔺همه موادرادر غذاساز ريخته، (در ابتدا مايعات و بعد نخود و در آخر مابقي مواد) و با سرعت بالا بزنيد. بعد از ٣٠ ثانيه حمص شما آماده است.
نوش جان❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زبرا😍
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
روعن مایع 1 لیوان
شکر 1 الی 1،5 لیوان ، من کم شیرین دوست دارم 1 لیوان ریختم
آرد 2،5 لیوان + 2 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق م
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
تخم مرغ و شیر رو از نیم ساعت قبل در محیط بیرون از یخچال قرار دادم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن زدم تا سفید و کشدار بشه حدود پنج دقیقه .شیر و روغن رو هم ریختم و یه کوچولو هم زدم . 2،5 لیوان آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کردم و مواد آردی رو داخلش الک کردم و هم زدم . حالا این موادم رو دو قسمت کردم . به یکی اش پودر کاکائو رو بهش الک کردم و هم زدم و اون یکی دو قاشق آرد رو ریختم و هم زدم . کلا باید تساوی بینشون باشه هر چه قدر کاکائو اضافه کنین به اون یکی هم همون مقدار آرد باید ریخته بشه ( اگه پودر کاکائوتون رنگش تیره نیست ، بیشتر بریزین ، مقدار کاکائو براساس علاقه خودتون هستش )
من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوعی قالبی بخواین میتونین استفاده کنین ، کفش کاغذ روعنی انداختم .
یه ملاقه از مایه سفید ریختم توش و روی اون یه ملاقه مواد کاکائویی ، دوباره روش مواد سفید . همین جوری تا آخر . اگر خواستین که کیکتون خیلی راه راه بشه به جای ملاقه می تونید از قاشق استفاده کنید و کم کم مواد را داخل قالب بریزید ولی خیلی کار سخت میشه
بعد با خلال دندون از مرکز به آخر خط کشیدم ، و یه عده رو از آخر به مرکز خط کشیدم ، یکی در میون .
بعد از ریختن مواد داخل قالب مواظب باشید که قالب را تکان ندین چون شکل مواد بهم می ریزه.
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 به مدت 35 دقیقه قرار دادم . کلا بین 30 تا 40 دقیقه زمان پخت هستش بعد از 30 دقیقه خودتون چک کنین یه خلال دندون توش بزنین اگه نچسبید پخته .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅نان سمیت😋
✍مواد لازم
شیر ولرم نصف لیوان(حتما ولرم)
آرد سفید ۳۵۰ گرم(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
نمک نوک قاشق
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۴ ق غ
پودر خمیرمایه فوری ۱ ق غ
شکر ۳ ق غ
شیره خرما یا انگور یک الی ۲ ق غ
کنجد برای تزیین به مقدار لازم
🍜طرز تهیه
نصف لیوان شیر رو با نصف مقدار شکرمون مخلوط و ترکیب میکنیم و پودر خمیر مایه رو بهش اضافه و یکم هم میزنیم،روشو پارچه میکشیم میزاریم توی دملی محیط تا اسفنجی بشه و به عمل بیاد(حتما و حتما اسن کارو بکنین)(اسفنجی و دو برابر که شد یعنی پودر خمیر مایعتون سالم و قابل استفاده هست)
بعد توی این فاصله که خمیر مایه به عمل میاد ، داخل یه کاسه تخم مرغ و شکر و روغن مایع رومیریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشه،بعد خمیر مایع عمل اومدمون هم بهش اضافه میکنیم ، مقدار آردمون رو الک کرده و کم کم اضافه و با همزن هم میرنیم(توجه کنین که آرد کم کم اضافه بشه تا جایی گه خمیر به دست نچسبه،زیاد اضافه نکنین خمیرتون ترک میخوره)
بعد خمیرو حسابی ورز میدیدم،بعد از ورز دادن یه ظرف شیشه ای رو چرب میکنیم خمیرو داخلش میزاریم و روسو سلیفون میکشیم و ۲ الی ۴ ساعت میزاریم توی دمای محیط تا حجمش ۲برابر بشه یا به اصطلاح ور بیاد.
بعد از اینکه خمیر ور اومد،۲ چونه اندازه به سایزی که دوس دارین ورمیداریم و هر۲تارو بصورت رشته های باریک در میاریم و به هم میپیچیم و دو سرشون رو به هم وصل میکنیم.
سینی فر رو کاغذ روغنی میزاریم و چرب میکنیم و نون هارو روش میزاریم
👈نکته مهم
این نون با شیره خرما یا شیره انگور رومال میکنیم.
یک ق غ شیره انگور رو با یک ق غ آب ترکیب و با فرچه روی نون هارو آغشته میکنیم ، بعد روش حسابی کنجد میپاشیم.
فر رو روی درجه ۱۸۰ ، ۱۵ دقیقه گرم میکنیم.
به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ میزاریم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسه_های_شکلاتی
ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند. سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #ایـــده فوق العاده😊
برای شب یلدا
پیشاپیش یلداتون مبارک 🍉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋
صبح زیباتون بخیر ☕ 🌸 😊
یک روز بی نظیر👌
شنبه ای دلنشین💕
یک لبخندازته دل😊
یک شادی بی دلیل
یک خدای همیشه همراه
با هزار آرزوی زیباااا
تقدیم لحظه هاتون
سرآغاز هفته تون به خیر ونیکی🌸🍃
شروع هفته تون پُر برکت 🌸 🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر_زعفرانی
مواد لازم
▪️شیر ـ ـ ـ 1 لیتر
▪️خامه صبحانه ـ ـ ـ نصف پاکت
▪️شکر ـ ـ ـ 12 ق غ
▪️زعفران دم کرده مقداری
▪️پودر کاسترد یا آرد ذرت ـ ـ ـ 8 ق غ
▪️گلاب ـ ـ ـ 1 ق س
طرز تهیه:
همه ی مواد جز خامه و گلاب رو مخلوط و روی اجاق قرار بدید مرتب هم بزنید که ته نگیره و یکنواخت سفت بشه مثل فرنی بعد گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و خامه رو مخلوطش کنید من توی ظرف نصفشو ریختم و یه لایه کیک کاپوچینو داشتم توش گذاشتم و یه ردیف موزچیدم و باقی مواد رو روش ریختم(باید سرعت عمل داشته باشید چون سریع میبنده) و یک شب توی یخچال استراحت دادم تا سفت بشه و قالبی دربیاد روشو هم با شکلات آب شده و خامه ی فرم گرفته و پودر پسته تزئین کردم ـمواد رو توی قالب کمربندی بیضی شکل ریختم و بعد از بسته شدن کنر بند رو باز کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم ❤
طاعاتتون قبول باشه 💖
#دسر_خرما
مواد لازم:
شیر یک و نیم پیمانه
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
خرمای بدون پوست و هسته 15 عدد
پودر ژلاتین ۲ ق س
شیره خرما یک سوم پیمانه
🍮🍮🍮🍮
طرز تهیه:
پوست و هسته خرما را گرفته و کاملا با چنگال له می کنیم و به مواد قبل می افزاییم
شیر،شیره خرما، پوره خرما ،خامه و پودر ژلاتین را داخل قابلمه ریخته هم میزنیم . سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا ژلاتین حل شود و دسر یکدست شود ولی اصلا به هیچ عنوان نجوشد.
سپس از روی حرارت برداشته و داخل صافی می ریزیم تا کاملا صاف شده و ریشه یا پوست خرما داخل دسر نمونه.
بعد داخل ریخته و در یخچال بمدت حداقل ۴ ساعت قرار میدیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛