eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ 😋یک شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی 😋 مواد لازم برای۸ نفر : آرد ۳ لیوان ماست‏ ۱ لیوان تخم مرغ ۵ عدد دارچین ۱ قاشق غذا خوری شکر ۲ لیوان سرخالی روغن مایع ۱ لیوان سرخالی بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری سیب ۲ عدد پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری وانیل‏ کمی رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده را از هم‌جدا کرده.زرده ها را با وانیل و شکر زده تا کرم‌رنگ شودبعد روغن‌مایع رو اضافه کرده و هم بزنید. سپس ماست و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و هم زده. آرد و بکینگ‌ پودر را اضافه کنید. بعد سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا کف کند و از ظرف نریزد. سفیده ها را آهسته به خمیر کیک اضافه کنید حالا سیب ها را پوست گرفته و نازک‌ورقه کرده و داخل دارچین بغلطانید. کاکائو رو هم در کمی آبجوش حل کرده. از مایه کیک به اندازه ۴ قاشق غذاخوری برداشته و با کاکائو مخلوط کنید. بعدقالب گرد را چرب کرده و کاغذ انداخته و نیمی از مایه کیک را داخل قالب ریخته. روی آن مایع کاکائویی ریخته و سیب ها را روی خمیر بچینید. سپس مانده مایع کیک را ریخته. کیک را بمدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پخته شود. پس از اینکه کیک سرد شد روی آن را با عسل که کمی با آبجوش رقیق کرده ایم ( از شهد یا شربت آلبالو یا پرتقال هم میتوان استفاده کرد)با برس میزنیم و بعد با پودر نارگیل و پودر پسته (به دلخواه) تزیین می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اتریشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمینی_سوخاری_رستورانی 🔸سیب زمینی ۳ عدد 🔸پودر سوخاری نصف پیمانه 🔸تخم مرغ ۲ عدد 🔸شیر ۲ قاشق سوپخوری 🔸نمک، فلفل و پودر آویشن ،مرزن جوش و رزماری 🔸روغن 📝ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید. بعد به مدت ۶الی ۸ دقیقه سیب زمینی ها را در آب جوش بگذارید تا بجوشه و کمی پخته شوند.مقداری نمک هم اضافه کنید. سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود. دو ظرف جدا گانه تهیه کنید. در ظرف اول تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. در ظرف دوم، پودر سوخاری را با پودر آویشن و ادویه های مطبوع به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله سیب زمینی ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در پودر سوخاری بغلتانید. سپس سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. سیب زمینی ها را سرخ کنید و آن‌ها روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود. سیب زمینی شما به صورت سوخاری، ترد و لذیذ آماده است. می‌توانید با هر نوع سس دلخواهی که دوست داشتید نوش جان کنید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سيب زميني انگشتي ⛱ 🔴طرز تهیه🔻🥔 🔸يه كيلو سيبزميني رو بپزيد. پوستشو بگيريد و با رنده ي ريز رنده كنيد. يه قاشق چايخوري پودر سير، يه قاشق چايخوري پودر پياز، كمي نمك و فلفل و مقداري پودر پنير پارمسان بهش اضافه كنيد و خوب ورز بديد كه باهم مخلوط بشن. حالا يه كم ازش برداريد و اندازه ي دوتا بند انگشت و مثل عكس با دستتون شكلش بديد (مكعب مستطيل). 🔸من توي هركدوم يه دونه از اين پنير كوچولو رنگيا هم گذاشتم بعد فرم دادم بهش. روغن رو بذاريد توي يه ظرف گود كه داغ بشه. بعد سيبزمينيارو بندازيد تو روغن كه حدود ٣ تا ٥ دقيقه طول ميكشه كه سرخ و طلايي بشن. بعد از سرخ شدن هم بچينيدشون توي دستمال حوله اي كه روغن اضافيش گرفته بشه. ♦️توجه داشته باشين كه اين سيبزمينيا به هيچ وجه داخلش روغن نفوذ نميكنه و يه كم اطرافش روغن داره كه با دستمال گرفته ميشه و اتفاقا خيلي هم سبكه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_فوری_و_خوشمزه _سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم _پیاز دو عدد _گوجه دو عدد _فلفل دلمه ای یک عدد _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم _پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم _نمک و فلفل به میران لازم _نان ترتیلا یا لواش در ابتدا پیاز هاتون رو خوب تفت بدید کمی که نرم شد مرغ خرد شده رو اضافه کنید و سپس فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. در آخر گوجه ها و نمک و فلفل رو اضافه کنید. در بین نونتون کمی پنیر و پیازچه خرد و مخلوط رو اضافه کنید و در داخل ساندویچ ساز یا ماهیتابه ی گریل قرار داده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهیه_میرزا_قاسمی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد میانی: ▪️سینه مرغ پخته وریش ریش شده (یا گوشت چرخ کرده) ▪️پیاز ۱عدد ▪️سیر دوحبه ▪️فلفل دلمه ۱ عدد ▪️قارچ سه_چهار عدد ▪️سبزی (جعفری وریحان) ۲ ق غ ▪️زرشک یا کشمش به دلخواه ▪️رب گوجه ۲ ق غ ▪️نمک، فلفل، زردچوبه، پودرلیموعمانی طرز تهیه🔻 پیاز خردشده رو تفت دادم، سیر رنده شده روهم اضافه کردم وتفت دادم. بعد مرغ ریش شده + سبزیجات+ زرشک + رب گوجه +ادویه جات روهم اضافه ومخلوط کردم. طرز تهیه کبه: حدوداً ۳ لیوان برنج پخته روبا ۲ سیب زمینی آبپز شده، چرخ کردم. بعد ۱تخم مرغ + کمی نمک+ کمی فلفل روهم اضافه وخوب ورز دادم. یه کاسه آب دم دستم گذاشتم وبعد از خیس کردن کف دستم، ازمواد برنجی به اندازه یه نارنگی برداشته وکف دستم بازمیکردم و۱ق ازمواد گوشتی وسطش.میذاشتم(ضخامت مواد برنجی باید یک اندازه باشه ونازک هم نباشه!! مواد گوشتی هم دقیقاً وسط گذاشته بشه!) وبعد مواد برنجی بخوبی می بستم وبا دست شکل میدادم. درآخرم توی پودر سوخاری غلطوندم و ۱ساعت تو فریزر گذاشتم تاخوب منسجم بشه وبعد سرخ کردم و روی دستمال مخصوص روغن گیری کردم.خیلی دستورا که خوندم برنجُ کته ای میپزن ولی من ازبرنج اضافه اومده مهمونی استفاده کردم! پس با برنج آبکشی شده ودم کشیده هم میشه درستش کرد!بعضی رسپی ها بجای برنج از بلغور گندم استفاده میکنند!واینکه میشه بجای سرخ کردنش، کبه هارو تو فر پخت،که دراین صورت پودرسوخاری هم میشه نزد وفقط تو سینی فرکه کبه هارو چیدید،کمی روغن اسپری کنید یا بابرس بمالید رُوش وبادمای ۱۷۰درجه به مدت ۳۰دقیقه تازمانی که طلایی بشن(دماو مدت زمان پخت برا فرها متفاوت هست) 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کبه_عربی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
» موادّ لازم : شیر : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری خامه صبحانه : ۱/۳ پیمانه شکلات تخته ای سیاه : ۵۰ گرم نمک : کمی اسپری خامه یا خامه فرم گرفته : به مقدار لازم طرز تهیّه : شیر را روی حرارت قرار داده تا داغ شود سپس پودر کاکائو را کمی (۱/۴ پیمانه) آب داغ حل کنید و در شیر بریزید. سپس بگذارید مواد خنک شوند و خامه صبحانه را به مواد بیافزایید کمی هم زده سپس روی حرارت قرار دهید تا مواد یکدست شوند. و در آخر شکلات تخته ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مواد یکدست شوند ، از روی حرارت برداشته و در لیوان ریخته و روی آن را با اسپری خامه یا خامه فرم گرفته پر تزئین کرده و سرو نمایید. ☕️ افزودن نمک باعث آزاد شدن طعم کاکائو و خوش طعم تر‌ شدن نوشیدنی می شود. ☕️ مقدار شکلات تخته ای از ۵۰ تا ۷۰ گرم به دلخواه متغیّر است. ☕️ میزان شیرین بودن طعم به دلخواه خودتان است می توانید به دلخواه شکر بیافزایید یا برعکس از شکلات تخته ای تلخ استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هات_چاکلت_ساده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_خورش_تره موادلازم📝 گوشت‌ گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم سبزی تره ساطوری شده ۵۰۰ گرم کمی هم گشنیزو جعفری لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه پیاز متوسط ۱ عدد لیمو عمانی ۴ عدد رب گوجه ۲ الی ۳ ق غ نمک ۱ قاشق چای خوری گوجه های گیلاسی ۱۰ عدد زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری ✍️طرزتهیه: ۱_لوبیا را از شب قبل خیس کنید پیاز را خورد کرده و با روغن تفت دهیدزردچوبه اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید ۲_وقتی کمی تفت خورد لوبیا سفید را اضافه کنیدآب گرم اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا بپزد ۳_تره،گشنیزوجعفری را ریز ساتوری کنید و با روغن تفت دهیدنیم ساعت مانده به پخت کامل خورش ، گوجه های گیلاسی و تره و لیمو عمانی و رب را اضافه کنید و بگذارید تا خورش حسابی جا بیوفتد ۴_داخل ظرف سرو بکشید و با پلو نوش جان کنیدتوصیه میکنم حتما این خورش خوشمزه رو امتحان کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كِرِپ گوشت با سس بشامل! یک غذای لذیذ و خوشمزه مناسب یک وعده غذایی متنوع و باب طبع بچه‌ها!! مواد لازم برای كِرِپ: ۳ عدد تخم مرغ ۳ لیوان شیر ۲ لیوان و نیم آرد ۱ قاشق مربا خوری نمک ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع مواد داخل كِرِپ: ۴۰۰-۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ عدد گوجه ۲ عدد فلفل سبز (دلمه ای هم مناسبه) ۱ عدد پیاز ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ حبه سیر نمک و فلفل و پودر زیره (یا هر ادویه‌ای که دوست دارین به سلیقه خودتون) برای سس بشامل: ۲ قاشق غذا خوری آرد ۲ قاشق غذا خوری کره ۲ لیوان شیر نمک و فلفل مواد كِرِپ رو باهم مخلوط کرده و حسابی‌ بزنین تا یکدست بشه و بعد توی مایتابه تخت كِرِپ‌هاتون رو سرخ کنین (نکات مهم برای كِرِپ اینه که مایع خیلینباید سفت باشه و قشنگ سطح مایتابه رو بگیره، مایتابه هم با یک دستمال چرب هر دفعه چرب بشه و روغن یا کره تو‌ی مایتابه زیاد نباشه) پیاز و گوشت و سبزیجات و مثل تصویر تفت بدین و رب و ادویه هاتون رو‌اضافه کنین مواد رو مثل تصویر روی هر كِرِپ گذاشته و رول کنین، رول ها رو توی ظرفی که قابل گذاشتن توی فر باشه بچینین و روش رو با سس بشامل بپوشونین، ظرف رو توی فر از قبل گرم شده گذاشته و روی دمای ۲۲۰ درجه آنقدر بپزین تا روش قشنگ سرخ و طلایی بشه برای بشامل کره و آرد و روی شعله متوسط تفت بدین شروع به طلایی شدن که کرد شیر و اضافه کرده و سریع هم‌بزنین (یادتون باشه که شیر اگه سرد باشه آرد گوله گوله میشه) نمک و فلفل یادتون نره! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_گوشت_با_سس_بشامل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ کماج (تابه ای)😋 ✍ مواد لازم: آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی) آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد شکر سه چهارم لیوان ماست 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان زعفران 1 قاشق چایخوری پودر هل مقداری شیر یک چهارم لیوان پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان 🍜 طرز تهیه: ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کماج_تابه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد میانی کوفته: هویج وسیب زمینی آبپزو خوردشده هرکدام یک دونه ونخودفرنگی پخته یاکنسروی یک لیوان ومقداری پنیر پیتزا . موادکوفته: نیم کیلو گوشت چرخی رابایک عدد پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)+نمک وفلفل وکمی ادویه+آرد سوخاری ۲قاشق همه مواد راباهم خوب مخلوط کرده و میزاریم حدود یک تا ۱/۵ساعت دریخچال بمونه.⁦☺️⁩ حالا نوبت درست کردن سس کوفته هست که یک قاشق رب گوجه+مقداری روغن مایع حدود۲تا۳ قاشق غذاخوری ویک لیوان آب همگی را مخلوط ومیزاریم روی حرارت ووقتی جوشید وکمی قوام اومداز روی اجاق برمیداریم. طرزتهیه: طبق کلیپ مقداری ازموادکوفته برداشته وسط نایلکس گذاشته وبه شکل گرد باز میکنیم. ازموادوپنیر مفقداری گذاشته ووطرف دیگررا روش برمیگردونیم (طبق فیلم)،کبابهارادرظرف مخصوص فر چیده وسس آماده شده راروی آن میریزیم وتکه های گوجه وفلفل گذاشته وطبق دستورگفته شده اول کاغذ روغنی وبعد فویل میکشیم ودرفرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه گذاشته به مدت۴۰تا۴۵دقیقه وبعد ۳۰ دقیقه فویل رابرداشته وگریل راروشن میکنیم تا روی کوفته هابرشته شوند،حواستون به گریل باشه زودبرشته میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تابه_ای_مغزدار. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی #کیک_سه_دقیقه_ای (بدون فر) #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر يك صبح آرام يك صبح لطيف يك صبح پراز آرزو یك صبح پراز شادی يك صبح پر از موفقيت يك صبح پراز اميد به فردا يك صبح پراز محبت برای شما آرزو میکنم. "صبح زمستونیتون پر سرور ‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به سلامتی اون مریضهایی که از همه چیز دل بریدن و در انتظار یک دعا و یک آمین من و تو هستن! التماس دعا 🙏   آرد سنگک دولیوان آرد برنج: یک لیوان شکر: یک لیوان گلاب و آب از هرکدام نصف لیوان روی هم یک لیوان کره ؛۱۰۰ گرم یا ۱/۴لیوان ( اگر دوست دارید بجای کره ،۳/۴لیوان روغن مایع استفاده کنید.) زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم (تا جاییکه رنگ حلوا نارنجی بشه) پودر هل: نصف ق چ (من هل سبز رو آسیاب کردم واز الک رد کردم عطرش فوق العاده ست ) شکروآب وگلاب راباهم مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز گذاشته مدام هم میزنیم.بعد اینکه رسید به درجه جوش همینکه یکی دو قل زدخاموش میکنیم،نکته مهم:شربت نباید زیاد بجوشه چون اونموقع حلوا شکرک میزنه و دون دون میشه.همینکه یکی دو جوش زد کافیه، از رو حرارت برداشته و زعفران وپودر هل سبز رامیریزیم بعد آرد را با شعله خیلی خیلی کم حدود سی دقیقه تفت میدهیم طوریکه وقتی آرد رانگاه میکنیم رنگ آرد هیچ تغییری نکرده(رنگش با آرد اولی اصلا به هیچ وجه عوض نشده)انگار اصلا تفت ندادیم. در آخر آرد برنج را ریخته و فقط ده دقیقه باهم تفت میدهیم. بعد از تفت کامل، آردها راکه گرم هست باهم الک میکنیم(این الک کردن باعث می شود که آرد گلوله نشود باید حتما آرد را گرم گرم الک کردتا از گلوله شدن جلوگیری شود. بعد الک کردن دوباره داخل تابه ریخته روغن یا کره رو اضافه میکنیم فقط دو سه دقیقه باروغن تفت میدهیم نه بیشتر. بعد شربت رادر دومرحله به مواد اضافه میکنیم. یکباره مقداری به آرد اضافه کرده مخلوط میکنیم از زیر وته ظرف با قاشق مخلوط میکنیم وبعد شعله را خاموش کرده، مابقیه شربت راریخته کاملابا قاشق مرتب هم میزنیم تا جاییکه شربت جذب حلوا بشه بخورده حلوابره مرتب هم میزنیم. دراین موقع وقتی شربت کامل جذب حلوا شد، حلوای شما آمادست،صبر میکنیم تا حلوا از حرارت بیوفته وبا قالب مخصوص بیسکویت زن تزیین میکنیم با قاشق مقداری از حلوا رو برداشته داخل دست گرد میکنیم داخل قالب قرارداده با فشار روی نان ها مخصوص قرار میدهیم یه تزیین راحت و شیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سنتی_زعفرانی_فاطیماپز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:🔻 برای۵ نفر بادمجان ۶ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نان تست به مقدار لازم طرز تهیه:🔻 ۱- ابتدا بادمجان ها را داخل فر و یا روی اجاق گاز کبابی می کنیم و سپس پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم. ۲- بعد از این که بادمجان ها را ساطوری کردیم گوجه فرنگی ها را رنده و با کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب گوجه کشیده شود . ۳- سیرها را در تابه ای جدا گانه به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و آن را به گوچه فرنگی به همراه یک قاشق رب اضافه می کنیم . ۴- بادمجان های کبابی هم به گوجه اضافه کرده تخم مرغها را در ظرفی شکسته و به بادمجان ها اضافه کرده و تند هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. در آخر نمک غذا را میزان می کنیم . ۵- نان تست را قالب زده و درون قالب را از مواد میرزا قاسمی پر کرده و راتا را از قالب خارج کرده و آن را تزیین می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتا_میرزا_قاسمی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لازانیا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
   موادلازم📝 تخم مرغ:۴عدد شکر۱ آب پرتقال:۱پ رنده پوست پرتقال۲ق چ روغن مایع:نصف پ آرد سفید:۲پ بکینگ پودر:یک و نیم ق چ ✍طرزتهیه: شکروتخم مرغ ها و رنده پوست پرتقال را با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع را افزوده ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد اب پرتقال و اضافه میکنیم و کمی خم میزنیم و بعد آرد و بکینگپودر را با هم ترکیب و الک کرده و به مواد افزوده و با دور کند همزن مخلوط میکنیم. قالب رو یا با ارده ویا چرب و آردپاشی میکنیم ومواد رو ریخته در فر۱۸۰ درجه مدت۴۰_۴۵دقیقه میپزیم.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛