eitaa logo
آشپزی خاص
94.1هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
به سلامتی اون مریضهایی که از همه چیز دل بریدن و در انتظار یک دعا و یک آمین من و تو هستن! التماس دعا 🙏   آرد سنگک دولیوان آرد برنج: یک لیوان شکر: یک لیوان گلاب و آب از هرکدام نصف لیوان روی هم یک لیوان کره ؛۱۰۰ گرم یا ۱/۴لیوان ( اگر دوست دارید بجای کره ،۳/۴لیوان روغن مایع استفاده کنید.) زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم (تا جاییکه رنگ حلوا نارنجی بشه) پودر هل: نصف ق چ (من هل سبز رو آسیاب کردم واز الک رد کردم عطرش فوق العاده ست ) شکروآب وگلاب راباهم مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز گذاشته مدام هم میزنیم.بعد اینکه رسید به درجه جوش همینکه یکی دو قل زدخاموش میکنیم،نکته مهم:شربت نباید زیاد بجوشه چون اونموقع حلوا شکرک میزنه و دون دون میشه.همینکه یکی دو جوش زد کافیه، از رو حرارت برداشته و زعفران وپودر هل سبز رامیریزیم بعد آرد را با شعله خیلی خیلی کم حدود سی دقیقه تفت میدهیم طوریکه وقتی آرد رانگاه میکنیم رنگ آرد هیچ تغییری نکرده(رنگش با آرد اولی اصلا به هیچ وجه عوض نشده)انگار اصلا تفت ندادیم. در آخر آرد برنج را ریخته و فقط ده دقیقه باهم تفت میدهیم. بعد از تفت کامل، آردها راکه گرم هست باهم الک میکنیم(این الک کردن باعث می شود که آرد گلوله نشود باید حتما آرد را گرم گرم الک کردتا از گلوله شدن جلوگیری شود. بعد الک کردن دوباره داخل تابه ریخته روغن یا کره رو اضافه میکنیم فقط دو سه دقیقه باروغن تفت میدهیم نه بیشتر. بعد شربت رادر دومرحله به مواد اضافه میکنیم. یکباره مقداری به آرد اضافه کرده مخلوط میکنیم از زیر وته ظرف با قاشق مخلوط میکنیم وبعد شعله را خاموش کرده، مابقیه شربت راریخته کاملابا قاشق مرتب هم میزنیم تا جاییکه شربت جذب حلوا بشه بخورده حلوابره مرتب هم میزنیم. دراین موقع وقتی شربت کامل جذب حلوا شد، حلوای شما آمادست،صبر میکنیم تا حلوا از حرارت بیوفته وبا قالب مخصوص بیسکویت زن تزیین میکنیم با قاشق مقداری از حلوا رو برداشته داخل دست گرد میکنیم داخل قالب قرارداده با فشار روی نان ها مخصوص قرار میدهیم یه تزیین راحت و شیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سنتی_زعفرانی_فاطیماپز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:🔻 برای۵ نفر بادمجان ۶ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نان تست به مقدار لازم طرز تهیه:🔻 ۱- ابتدا بادمجان ها را داخل فر و یا روی اجاق گاز کبابی می کنیم و سپس پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم. ۲- بعد از این که بادمجان ها را ساطوری کردیم گوجه فرنگی ها را رنده و با کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب گوجه کشیده شود . ۳- سیرها را در تابه ای جدا گانه به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و آن را به گوچه فرنگی به همراه یک قاشق رب اضافه می کنیم . ۴- بادمجان های کبابی هم به گوجه اضافه کرده تخم مرغها را در ظرفی شکسته و به بادمجان ها اضافه کرده و تند هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. در آخر نمک غذا را میزان می کنیم . ۵- نان تست را قالب زده و درون قالب را از مواد میرزا قاسمی پر کرده و راتا را از قالب خارج کرده و آن را تزیین می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتا_میرزا_قاسمی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لازانیا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
   موادلازم📝 تخم مرغ:۴عدد شکر۱ آب پرتقال:۱پ رنده پوست پرتقال۲ق چ روغن مایع:نصف پ آرد سفید:۲پ بکینگ پودر:یک و نیم ق چ ✍طرزتهیه: شکروتخم مرغ ها و رنده پوست پرتقال را با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع را افزوده ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد اب پرتقال و اضافه میکنیم و کمی خم میزنیم و بعد آرد و بکینگپودر را با هم ترکیب و الک کرده و به مواد افزوده و با دور کند همزن مخلوط میکنیم. قالب رو یا با ارده ویا چرب و آردپاشی میکنیم ومواد رو ریخته در فر۱۸۰ درجه مدت۴۰_۴۵دقیقه میپزیم.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_پرتقالی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بوراتوس شیر ۱ لیوان بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد (۳ ق غ) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم( یک بسته) پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) دسر دنت ۲ عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد ۱۰۰ گرم هست مجموع ۲۰۰ گرم) شکر ۱ تا ۳ ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی ۸ ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بوراتوس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_ژله_ای #کلیپ_آموزشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با بیسکویت کرمدار مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی 0 بیسکویت اوریو( یا هر نوع بیسکویت کرمدار) ۳ بسته کره آب شده ۵ قاشق غذا خوری خامه‏ پنیر ۳ بسته شیر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱/-۱ لیوان طرز تهیه ۱- بیسکویت ها رو از وسط بازکرده و کرم ها رو در یک ظرف وبیسکویت هارو در ظرف دیگری از هم جدا می کنیم بیسکویت هارو به صورت پودر خورد می کنیم ۲- و ۵ قاشق کره را به آن اضافه کرده هم می زنیم و سپس در ته ظرف مورد نظر پخش می کنیم خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند.بهتر است ظرف کمربندی باشد ۳- سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.خامه پنیر را در ظرفی روی حرارت کم می گذاریم و هم می زنیم سپس شکر را اضافه کرده هم زده ۴- و سپس کرم بیسکویت ها را اضافه می کنیم مواد را با لیسک یکدست می کنیم یک قاشق پودر ژلاتین را درشیر حل کرده و به شکر و خامه پنیراضافه می کنیم و تند هم می زنیم تا مواد یکدست شود ۵- بعد دو سه دقیقه که مواد یک قل کوچک زد و خودش را مثل فرنی گرفت شعله را خاموش می کنیم . ۶- مواد آماده را روی بیسکویت در قالب میریزیم و با قاشق صاف کنید و کمی بیسکویت پودر شده را در صافی قرار داده روی سطح کار رو می پوشانیم ۷- حداقل ۸ الی ۱۰ ساعت باید در یخچال بماند .پس از اینکه چیز کیک بسته شد از قالب خارج کنید( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) سایر نکات می توان روی چیز کیک یک لایه ژله با طعم مورد نظر هم اضافه کردچیز کیک بهتر است یک شب در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد بود برای ۶ نفر کمتر از دو بسته پنیر خامه برای چیز کیک استفاده نشود ۳ بسته خامه ان را خوشمزه تر هم می کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛