✅ پودینگ بهمراه ژله کیوی😋
✍ مواد لازم:
1 بسته ژله کیوی
1 کاسه کیوی اسلایس شده، پخته شده با آب و شکر
1 لیتر شیر
1 پیمانه شکر یا کمتر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت(میترسین نگیره، 4-5 قاشق غذاخوری بزنین)
3 قاشق غذاخوری آرد
وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
🍜 طرز تهیه:
قالب سیلیکونی رو خیس کنین و بزارین فریزر یخ بزنه، بعد اسلایس های کیوی رو بچینین و روشون ژله رو که طبق دستور روی قوطی درست کردین رو روش بریزین.
برای پودینگ، همه مواد بجز کره و وانیل رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار بدین و بپزین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد ازینکه ولرم شد، روی لایه اول که نیم بنده (دست زدنی میچسبه ولی سفته تقریبا) بریزین و حداقل 3-4 ساعت بزارین یخچال. اصولیش اینه که یک شب بمونه یخچال.
کیوی آنزیم داره نمیگیره، بهمین دلیل، با آب و شکر قبلش بپزین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نارگیلی_
مواد لازم:
۴ عدد سفیده تخممرغ درشت
یک پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری پودر وانیل
نصف پیمانه آرد
۲.۵ پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
۳. وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
۴. روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله ۲.۵ سانتیمتر از هم، آنها را روی کاغذ مخصوص، بچینید.
۵. آنها را به اندازه ۲۰- ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
۶. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی_قالبی
سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید گشنیز ) روی هم نیم کیلو
تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم )3عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید وگشنیز روی هم نیم کیلو) را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود . سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خورد شود وقتی سبزی ابش کاملا گرفته شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید بعد نمک ، فلفل ،زرد چوبه را به مواد اضافه نمایید وخوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .
سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود . بعد قالب را در روغن گذاشته تاداغ شود و دو قاشق از مواد رو روی قالب میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه )
وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد کوکو را برگردانید طوری که خرد نشود . و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر کوکو برشته شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیپس
سیب زمینیها رو نازک ورقه کنید و بشوئید تا نشاسته اضافی اونها گرفته بشه.
یک کاسه را پر از آبِ یخ کنید.
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر+کمی نمکی+یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه و هم بزنید تا در آب حل شوند.
نمک رو زیاد نریزید چون چیپس رو نرم میکنه.
بهتره بلافاصله بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو از روغن در آوردید نمک رو به همراه ادویه دلخواه روی چیپسها بپاشید.
سرکه باعث سفید شدن چیپس و تردی اون میشه و اثری در طعم اون نداره،اگه خواستید چیپس طعم سرکه بگیره مقدار بیشتری اضافه کنید
بیکینگ پودر بافت چیپس رو سبک و پفکی و حباب دار میکنه مثل چیپسهای بیرون
حالا سیب زمینی ها را در آب ریخته و تکه های یخ را اضافه کنید.
هر چی آب یخ تر باشه بهتره و کیفیت چیپس شما بهتر میشه.
یک تا دو ساعت استراحت دهید و بعد در آبکش بریزید ولی به هیچ عنوان آب روی سیب زمینیها نریزید.
سیب زمینی ها رو روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه.
حالا روغن رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید خوب داغ بشه.
دانه دانه سیب زمینی ها رو در روغن بندازید.
مواظب باشید سیب زمینی ها رو ،روی هم نریزید که در اینصورت چیپس شما نرم میشه.
چیپسهای سرخ شده را روی دستمال بذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
اگه خواستید طعم دار کنید به هیچ عنوان ادویه رو مستقیم در روغن نریزید چون میسوزه و روغن بد بو میشه،میتونید بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو روی دستمال گذاشتید کمی ادویه دلخواه اضافه کنید(مثل پودر موسیر یا پودر چیلی)
برای نازک ورقه کردن سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کنید یا به وسیله پوست کن به راحتی سیب زمینی ها رو نازک ورقه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موز و کره بادام زمینی
دو عدد موز رو پوست بکنید وبیست الی نیم ساعت بزارید فریزرتایخی شه نخواستید خیلی سرد باشه نزارید فریزر وهمونطور بریزید داخل مخلوط کن یک پیمانه شیر ونصف پیمانه کره بادوم زمینی من کره بادوم زمینی خونگی که خودم درست کرده بودم استفاده کردم☺ونصف پیمانه خامه صبحانه هم بریزید وخوب میکس کنید وداخل لیوان ریخته روشو با چند حلقه موز وکره بادام زمینی تزیین ونوش جان کنید وحالشو ببریددد
گوارای وجود نازتون😘🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام
💕صبح زیباتون بخیر
🌸امروزتون سرشاراز آرامش
💕مهر و محبت
🌸نشان لبخند خدا
💕در زندگی است...
🌸ان شا الله نگاه خدا
💕توجه و لبخند عنایتش
🌸همیشه شامل حالتون بشه
💕آخر هفته تون پر از خیر و برکت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کوکو سیب زمینی😋
دوستان واسه هر سیب زمینی متوسط پخته شده یک عدد تخم مرغ میخواد
سیب زمینی رو حتمااا با پوست بپزید .
سیب زمینی که پخته شد پوست بگیرید وبزارید کاملاااااا سرد بشه .
حتما سیب زمینی ، رنده کنید اصلا نکوبید(حتمارنده کنید)
✍مواد لازم :
سیب زمینی متوسط پخته سرد شده و رنده شده 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
جعفری خشک دو سوم لیوان
آرد گندم 4 قاشق غذا خوری(من از آرد سوخاری استفاده کردم)
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز،زردچوبه،مقداری
🍜 طرز تهیه:
تخم مرغ رو زده تا یکدست بشه ادویه جات رو اضافه کرده وهمه رو به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده تا تخم مرغ به خورد سیب زمینی بره
ماهی تابه رو گرم کرده روغن میریزیم دست رو خیس میکنیم و مقداری از مواد کوکو برداشته و تو دست گرد کرده ومیزاریم تو روغن وبا پشت قاشق کمی پهن وصاف میکنیم ودو طرف کوکو رو سرخ میکنیم .
#کوکو_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#سوپ_سفید
موادلازم:
1-آب گوشت 5 پیمانه
2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه
3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد
4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
5-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ سفید:
سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . )
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#ماکارونی_جامبو
1بسته ماکارونی جامبو فرقی نداره ایرانی یا خارجی من از ایرانی استفاده کردم ماکارونی رو پخته و آبکش کنید و کنار بزارید.
یک عدد پیاز بزرگ را ریز خرد کرده و فلفل دلمه ایی قرمز و سبز هم ریز خرد کرده و کمی پیاز تفت خرد اضافه میکنیم 2 حبه سیر هم رنده کرده داخلش ریخته گوشت چرخ شده را اضافه نمک فلفل و زردچوبه و مقداری پودر آویشن اضافه کرده و من قارچ زیاد ریز خرد کرده داخلش اضافه و رب گوجه هم اضافه وقتی همگی تفت خوردن کنار میزاریم______
حالا کف ظرف مقداری سس که باروغن و رب و زعفران و فلفل درست کردم ریخته و داخل جامبوها از مواد گوشتی پر کرده و روش پنیر پیتزا و کمی جعفری خرد شده ریخته من مقداری از جامبوها رو رنگ خوراکی قرمز زدم وسط چیدم و دورش هم بی رنگ و داخل فر گریل رو روشن کردم تا پنیرها آب بشن.______
این عکس قبل از فر هست .. از این مدل ماکارونیهای جامبوی برای مهمونیهاتون میتونید درست کنید و رنگهای مختلف خوراکی بهشون بزنید و شکل گل درست کنید هم شیکه هم خوش خوراک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناكوتا_لبو😍😍
مواد لازم:
لبوي شسته و پخته شده: ٣٠٠ گرم
خامه صبحانه: ٢ پيمانه
نمك: ١ پينچ
پودر ژلاتين: ١ قاشق چايخوري
عسل: ٣ قاشق غذا خوري
وانيل مايع: ١/٢ قاشق چايخوري
طرز تهيه:
پودر ژلاتين را با ٢ قاشق غذا خوري آب سرد مخلوط كنيد تا اسفنجي شود سپس روي بخار كتري بگذاريد تا ذوب شود.
خامه و عسل را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شوند و عسل در خامه ذوب شود.سپس نمك را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد تا خنك شود.
لبو را در غذاساز ريخته و پوره كنيد.
پوره لبو، ژلاتين و وانيل را به مخلوط خامه اضافه كنيد.
پاناكوتا را در قالب يا ليوان تك نفره ريخته و به مدت ٦ ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده سرو شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#دسر_عربی
دسر پر طرفدار و خوشمزه ی عربی
برای تهیه شش عدد از این دسرای خوشمزه یک عدد کرم کارامل و با دو لیوان شیر و یک ق غ پودر ژلاتین بنماری شده و مقداری شکر بسته به ضائقه خودتون روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاد بعد همینطور که داغ بود داخل مخلوط کن ریختم و نصف بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه و یک ق م پودر نسکافه و اضافه کرده و حسابی میکس کرده و داخل قالب میریزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
تره فرنگی
250 گرم گوشت گاو
1 تکه هویج
9 خمیر پف دار(اماده ای)
روغن
نمک ، فلفل سیاه
آردگندم سیاه(ارد گالته) یا ارد مورد علاقه خودتان
دستور پخت:
ابتدا تره ها را کاملا خورد کرده سپس روغن ، گوشت چرخ کرده ، هویج ، تره ، نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کرده و سرخ میکنید.
حال مواد را درون خمیر های پف دار ریخته و آنرا مطابق فیلم بسته و درون ظرف آردگندم سیاه(گالته) یا آرد مورد علاقه خودتان قرار داده.
حال مطابق فیلم خمیر ها را درون فر قرار میدهیم تا کاملا پخت شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده و خوشمزه😋
مواد لازم:
4-5 بادمجان
1 پیاز متوسط
4-5 قطعه فلفل سبز
3-4 گوجه فرنگی متوسط
5-6 میخک سیر
1 لیوان کوچک روغن زیتون
نمک
دستور پخت:
ابتدا بادمجان ، پیاز ، فلفل سبز و گوجه ها را مطابق فیلم خورد کرده و درون ظرف برای پخت ریخته.
حال سیر خورد شده ، روغن و نمک را درون ظرف مواد ریخته اقدام به پخت مواد میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_باقلا_قاتق
سلام دوستای گلم.اینم یک خورشت شمالی محبوب و خوشمزه و لذیذ.اکثرا حتما بلد هستید.
✍طرز تهیه:
ابتدا سیر رنده شده یا خرد شده رو به همراه یک پیمانه لوبیا کشاورزی خوب تفت میدیم و بعد دوقاشق شوید خشک یا تازه (خشک بهتره)اضافه میکنیم و باز تفت میدیم کمی و زردچوبه میزنیم و نمک و بعد دولیوان اب اضافه میکنیم و بعد که لوبیا ها پخت دو تا تخم مرغ یا به تعداد نفرات تخم مرغ میشکنیم داخلش اصلاهم نمیزنیم درش رو میگذاریم تا تخم مرغ ها پخته بشه بعد سرو میکنیم.
نکته:
شوید زیاد باعث تلخی میشه پس به اندازه بریزید.زیاد هم نزنید و اب زیاد نریزید چون لوبیاها له میشه.بعد شکوندن تخم مرغ هم نزنیدتا پخته بشن کامل.
(نظر شخصیم اینه که به جای اب میتونید اب مرغ بریزید لذیذ تر میشه و زعفران هم میتونید بزنید)
دوستان گلم برای تهیه این خورشت باید لوبیا کشاورزی بخرید یک روز تو اب خیس کنید بعد پوست بگیرید .😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلا_قاتق
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛