#سوت_شیرنیسی (بستنی خشک)
🔸آرد برنج 100 گرم
🔸پودر نشاسته 150 گرم
🔸شکر 500 گرم
🔸گلاب نصف لیوان
🔸شیر یک لیتر( حدود 4 لیوان)
🔸آب یک لیتر
🔸پودر پسته به میزان دلخواه
پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می کنیم . در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می کنیم. سپس نشاسته وآرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارات ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود اگر نزنید، نشاسته و آرد برنج گلوله گلوله می شوند.
وقتی مایه جوش امد کمی غلیظ شد شکر و گلای را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس بستنی خشک را در ظرفی ریخته و پس از سرد شن ان را برش می زنیم و با پودر پسته تزئین می کنیم.
در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک لیتر و نیم استفاده کنید یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوبيده_مرغ_مستر_تابه 🍗
من براي درست كردن اين كوبيده خوشمزه از ،تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا استفاده كردم كه طعم و عطر بي نظيري به كوبيده ميده و به راحتي در عطاري ها پيدا ميشه
مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر)
ران مرغ >> نيم كيلو
سينه مرغ >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد بزرگ
سير >> ٢ عدد
جعفري خرد شده >> (٣ قاشق غ خ )
تخم مرغ>> ١ عدد
پودر سوخاري>> ١ پيمانه
زعفران دم كرده>> ٤ قاشق غ خ
نمك >> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> ١ قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ
زرد چوبه >> نصف قاشق چ خ
تخم گشنيز آسياب >> (نصف قاشق چ خ )
ليمو تازه>> ١ قاشق غ خ .
گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد ،نوش جونتون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبیده_مرغ_مستر_تابه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋نان لقمه ای✅
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات
#نان_مغزدار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_شیره_و_گردو😍👌
1 کیلوگرم گردو
3 فنجان شیره انگور
4 فنجان آب
1 فنجان نشاسته (فرقی نمی کند چه نشاسته ای باشد)
نصف فنجان آرد
نصف فنجان شکر .
برای اینکه گردوها موقع سوزن نخ کردن خرد نشه را به مدت 1 ساعت در آب گرم خیس کنید. بعد آب آن را تخلیه و خشک کنید. بعد شیره انگور را داخل ظرفی بریزید وروی حرارت بزارید و آب وشکررو بهش اضافه کنید ودرآخر آرد و نشاسته را با کمی آب رقیق کنید و به آرامی به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.(از یک قاشق چوبی استفاده کنید). تا زمانی روی حرارت بماند که قوام بیاد. نباید زیاد سفت بشه.بعد گردو هارو از سوزن نخ تمیز رد کنید و داخل شیره آماده شده فروببرید و این روند را 3 بار با فاصله 20 دقیقه تکرار کنید. وبعد به دو روش که در ویدیو میبینید. آماده کنید بزارید خشک بشه .بعد دیگه باسلوق خوشمزه آماده اس و می توانید حدودا تا 4 ماه آن را نگه دارید.😉👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_شیره_و_گردو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_توپی
مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری ماست
آرد به اندازه ای لازم(تقریبا 4 قاشق غذاخوری )
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای شیره:
یک و نیم لیوان آب
کمی شیره انگور
یک لیوان شکر
طرز تهیه:
برای خاگینه توپی یک عدد تخم مرغ و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست و آرد به اندازه ای که مایع خاگینه غلیظ باشد (کمی رقیقتراز خامه صبحانه )تقریبا 4 قاشق غذاخوری همه مواد را مخلوط میکنیم تا یک دست بشود بعد در یک نایلون فریزر مایع خاگینه را ریخته به اندازه یک لوبیا در روغن فراوان و داغ ریخته تا سرخ بشود میتوانید با قیچی زود زود برش بدهید بعد تو شیره انداخته و میگذاریم تا کمی 2 یا سه دقیقه قل بخورد تا شیره کاملا به خورد خاگینه ها برود درش را اصلا نمیذاریم شیره هم یک و نیم لیوان آب و کمی شیره انگور و یک لیوان شکر آنقدر شیره باشد که خاگینه ها رویشان پوشانده بشود. به این ترتیب خاگینه توپی آماده سرو می شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستیل خونگی
نصف بسته ژله ( هر طعمی که دوس دارین)
یک سوم لیوان آب سرد
۱ ق غ پودر ژلاتین
۱ ق غ گلوکز مایع یا همون مقدارعسل
اول پودر ژله رو با آب سرد مخلوط میکنی بعد ژلاتین رو هم اضافه میکنی بعد بن ماری میکنی وقتی کامل حل و شفاف شد گلوکز مایع رو هم اضافه میکنی و دوباره رو بخار آب میزاری تا کامل حل بشه بعد داخل قالب میریزی و میزاری تو فریزر . بعد از ۱۵ دقیقه از قالب جدا میکنیم
من با ۳ رنگ درست کردم( ژله شاتوت، سیب ترش و تمشک )
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بنام_یگانه_هستی_بخش_جهان
خدایا
آغازی که تو
صاحبش نباشی
چه امیدیست به پایانش
پس به نام تو
آغاز می کنم روزم را
امروزتون پر از
اتفاقات خوب و شگفت انگیز
امیدوارم سلامتی ، برکت ،
بهروزی ، زندگی آرام ، خوشبختی
و نگاه خدا همیشه همراهتون باشه
#سلام_صبحتون_پر_از_مهربانی_خدا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی_مرغ
دستور تهیه :
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاچینی_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نرگسی_اسفناج
واسه ۴نفر
مواد لازم:
اسفناج 1 کیلو
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 عدد
گردو خرد شده مقداری
طرز تهیه:
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید در قابلمه رو ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید بپزن.(نیازی به افزودن آب نیست) در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.سپس4 حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شود.پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته شده روش اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و بعد گردو رو اضافه کنید و کمی تفت دهید در انتها هم تخم مرغها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغها بسته شوند.سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید.نرگسی مثل میرزا قاسمی هم زدن یا نزدن تخم مرغ به سلیقه شما بستگی دارد.شما میتونید تخم مرغ رو پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته یا عسلی روی غذا داشته باشید.من سه تا از تخم مرغها رو توش زدم و یکیشو رو روش عسلی کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_پنیری_اسفناج
مواد لازم :
سینه مرغ فیله 5 عدد
اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان
پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه
کره یا روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید.
طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_اسفناج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_رول_شده_با_پلو
مواد داخل
يك عدد پيازخردشده
يك پيمانه برنج
يك عدد گوجه كه پوستش كنده شده وخرد شده
يك قاشق كشمش اگردوست نداشتين حذف كنيد
فلفل سياه
فلفل قرمز
نمك
اول پياز رو داخل روغن تفت بدين وبعدش برنج وكشمش رواضافه كنيد وكمي تفت بدين بعد ادويه ها ونمك رواضافه كنيدوهمچنين گوجه روواجازه بدين كاملا ابش خشك بشه واز روي حرارت برداريدواما براي سس اين غذا👇
يك قاشق مربا خوري سس فلفل اگه نداشتين رب
فلفل سياه
فلفل قرمز
روغن مقداري
همه اين ادويه ها روداخل روغن كمي تفت بدين
بقيه مراحل هم مثل تصوير كافيه نصف مواد روبه سس آغشته كنيد ونصف ديگه روپلو بزاريد وبعد سينه مرغ رو رول كنيد بعد هركدوم ازرول ها رو داخل فويل بپيچيدوداخل فربا دماي ٢٠٠ درجه نيم ساعت بپزيدبعدكه ازفرخارج شد ازباقيمانده سس روش بماليد بزاريد گريل بشه وبعد با پلو سرو كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_لول_شده_با_پلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو_مجلسی
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن.
واسه ۳ پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه
من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید.
برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید.
مواد لازم
برنج سه پیمانه
عدس یک ونیم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد .
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم
پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو.
پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو
برنج رو چند ساعتی خیس کنید
پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید
عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید.
یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)
برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج
حدود شش الی ۷ دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید.
ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه.
تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه
روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه.
کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید.
عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه
من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو_مجلسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاسه ای
نکته مهم :👇
کیک هایی که با خمیر مایه درست می شه بسیارلطیف وسبک است فقط به استراحت های مرحله ای خمیر توجه کنید چنانچه استراحت انها بیشتر از زمان قید شده باشه نتیجه عکس داده وکیک یا نان سفت می شه.
مواد لازم :👇
سعی کنید حتما از ترازو استفاده کنید
آرد ... 300 گرم یا دو لیوان +دوسوم لیوان
مایه خمیرفوری ... 15گرم یا دوقاشق غذاخوری
شیر ولرم ... نصف لیوان
شکر ... 100گرم یا شش قاشق و نصف غذاخوری یا نصف لیوان یک سانت کمتر
کره ... 150گرم
نمک ... یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ... سه عدد
وانیل ... نصف قاشق چایخوری
میتونید بجای وانیل دارچین یا پودرزنجبیل یا رنده پوست لیموبریزید
کشمش ... 100 گرم یا یک لیوان میتونید بیشتر یا کمترش کنید
شکلات جهت تزیین ... 100 گرم
فندق یا گردویا بادام با پوست دلخواه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش کیک کاسه ای قسمت دوم
دستور تهیه :👇
کشمش را بشورید خوب خشک کنید آغشته به ارد کنید و بعد الک کنید تا
اضافه ارد کاملا گرفته بشه
ادامه کار ... قالب دیواره بلند میان تهی را با روغن جامد چرب کنید واردپاشی کنید و اضافه ارد را کاملا بگیرید
بخشی از ارد حدود دوسوم لیوان را در ظرفی ریخته وسطش را باز کنید خمیر مایه وشکر وشیر ولرم را اضافه مخلوط کنید و روی ان را پوشانده 15دقیقه برابر استراحت داده
بعد استراحت کره ای که از قبل ذوب کردیم وخنک شده به خمیر مایه عمل امده اضافه و بقیه شکر ونمک وتخم مرغ ووانیل وباقی مانده ارد چون مقداری از ارد را برای عمل اوری برداشته بودیم اضافه کرده خوب ورز داده تا خمیر یکدست بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش کیک کاسه ای قسمت سوم
حدود پنج دقیقه بحالت ضربه ای طبق فیلم ورز داده بعد 30دقیقه برابر نه بیشتر نه کمتر استراحت داده بعد استراحت کشمش را اضافه ومخلوط کنید خمیر را توی قالب ریخته سطحش را صاف کنید ومجددا 20دقیقه استراحت داده ودر فر یا توستر از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 200درجه سانتی گراد یا 400درجه فارنهایت قرار داده بمدت 45تا 50دقیقه کیک که خنک شد اطرافش را ازاد و از قالب خارج کنید.
شکلات را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری ذوب کنید وشکلات گرم را روی کیک سرد بریزید وبا مغز دلخواه تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛