#دسر_موکا_شکلاتی
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شکلات تخته ای ۸۰ گرم
پودر قهوه یا نسکافه ( ۱ بسته ، ۱ تا ۲ ق غ)
گلوکز ۱ ق م (قابل حذف )
شکر ۳ ق غ (میران شکر بستگی به ذایقه خودتون داره و تلخی و شیرینی شکلاتتون خودتون چک کنین )
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ ) میزان خامه رو می تونین به دلخواه کم و زیاد کنین
روی نصف لیوان آب سرد پودر زلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و شکلات و پودر قهوه یا نسکافه و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم نمی خواد بجوشه اصلا .
به دلخواه گلوکز ریختم (بابت شفاف شدن دسر هست و قابل حذفه)
و بعد ژلاتین حل شده و هم دما با مواد رو ریختم و بعد مخلوط کردن از حرارت برداشتم .
وقتی مواد از گرمی افتاد بهش خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل قالب ریختم و در یخچال یه شب تا صبح گذاشتم تا ببنده .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
و به دلخواه تزیین کردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موکا_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپکهای_شکم_پر_کدو
#کدو
#فینگر_فود
طرز تهیه:
دوستان این توپکهای کدو بسیار خوشمزه است میتونید با هر نوع نانی از جمله نان باگت بصورت ساندویچ سروکنید
یه پیاز را ریز خرد کنید وتوی حدود یه قاشق روغن تفت دهید تا طلایی بشه بعد پوره دوتا سه حبه سیر را اضافه وتفت دهید طلایی بشه واز روی حرارت بردارید تا سرد بشه
حدود نیم کیلو یا چهار تا کدو سبز را با پوست رنده درشت کنید وبعد توی صافی ریخته وخوب اب اضافه کدو را بگیرید بعد پیاز تفت خورده را بهش اضافه و دوتا سه قاشق گشنیز خرد شده بدون ساقه را اضافه و دوقاشق پنیر پارمزان که اگر در دسترستون نبود حذفش کنید ونمک وفلفل وپودر زیره وپودرتخم گشنیز را اضافه ودوتا تخم مرغ وارد سوخاری حدود یک ونیم پیمانه که کم کم اضافه کنید ومخلوط کنید تا جائیکه در دست بگیرید انسجام داشته باشه وبتونید در دست بهش شکل بدین بعد یه گلوله به سایز دلخواه بردارید اندازه یه گردو وسطش پنیر پیتزای تازه یا رنده شده بذارید ودر دست خوب گرد کنید وحدود بیست دقیقه توی فریزر بذارید بعد توی تابه نچسب روغن خوب وکاملا داغ باشه وتوپکها را سرخ کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپکهای_شکم_پر_کدو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجونی
کیک فنجونی پختم اونم چه کیکی نرم وپنبه ای😋
این پست واسه عزیزانی میزارم که فر وهمزن وترازو دیجیتالی ندارن یک قابلمه وقاشق کافیت میکنه😍
از هر فنجونی میتونید استفاده کنید هم چینی هم شیشه ای فقط اصل ونشکن باشه.
فنجونها رو با روغن جامد چرب کنید جامد نداشتید با مایع چرب کنید آرد پاشی نمیخواد.کنار بزارید.
از هر قابلمه ای میتونید استفاده کنید چون قابلمه آب میریزیم مشکلی پیش نمیاد
این مقدار مواد ۵ فنجان بزرگ ویا ۷ فنجون کوچک کیک به ما میده
اندازه گیری قاشق غذا خوری
آرد سفید قنادی(مخصوص شیرینی پزی)۹ قاشق
طوری باشه قاشق رو فرود کنید داخل آرد وبرش دارید طبق فیلم
کاکائو مرغوب دو قاشق
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری ویا نصف قاشق غذاخوری
این سه مواد خشک رو مخلوط وبا هم الک کنید
تخم مرغ دوعدد به دمای محیط رسیده
شکر ۶ قاشق
شیر ۱۰ قاشق
۶ قاشق روغن
تخم مرغ وشکر رو حدود سه الی چهار دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرم رنگ بشه
شیر رو اًضافه کرده یک دقیقه میزنیم
سپس روغن رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم
میریزیم تو فنجون ها تا دو سوم فنجان پر بشه
میچینم تو قابلمه واب جوش میریزیم تا نصف فنجونها آب بگیره گاز رو روشن کرده تا آب دوباره بجوش بیاد.وقتی جوش اومد دم کنی گذاشته به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه سپس درشو برمیداریم با خلال دندان تست میکنیم اگر پخته بود گاز رو خاموش میکنیم دوباره دم کنی گذاشته .میزاریم تو همون قابلمه سرد بشن سپس فنجونها رو بیرون اورده با کارد لبه ها رو جدا کرده وبا میگردونیم تو سینی مورد نظر وبه سلیقه خود تزیین میکنیم من با گاناش تزیبن کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته مغزدار (سرخ کردنی)
مواد داخل:
گوشت چرخ کرده نیم چرب500 گرم
پیاز6 عدد
رب فلفل2 ق غ(اگر ندارید رب گوجه بریزید)
کره125 گرم
فلفل سیاه1 ق چ
زیره1 ق چ
فلفل قرمز پرک شده1 ق م
نمک1 ق م
گردوی درشت خرد شده1لیوان
برای خمیر:
بلغور ریز برای کوفته3 لیوان (بلغور گندم)
ایرمیک1/5 لیوان(آرد سمولینا)
تخم مرغ1 عدد
آرد1 لیوان
رب فلفل1 ق غ
زیره1 ق چ
فلفل سیاه1 ق چ
نمک 1 ق چ
آب ولرم
طرز تهیه:
برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود.
سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید )
بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید.
سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن.
به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید.
بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مغز_دار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جیب_تاجر
نان تست نصف يك بسته
پودر سوخاري ریز بمقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
شیر 3 ق غخوري
مواد لازم برای داخل جیب
سينه مرغ نصف یک عدد
خیار شور 3 الي 4 عدد
گوجه فرنگي یک عددسفت
ذرت 1/3 ليوان
شوید و جعفري خرد شده بمقدار لازم
سس مايونز 3 الي 4 ق غذاخوري
پودر سیر به دلخواه
سینه مرغ رو با یک پیاز پخته
سپس مرغ، خيارشور و گوجه فرنگي را خرد كنيد باهم مخلوط كنيد ذرت، شويد، جعفري، پودر سير و سس مايونز رو نيز اضافه كرده باهم خرد کرده
كنار بگذاريد
براي درست كردن نونها هم دوتا دوتا روي هم قرار داده كناره هاشونو با چاقو ميبريم و با وردنه قشنگ نازكشون ميكنيم بعد با كاتر گرد قالب ميزنيم بعده اينكه نونها آماده شد در ظرفي تخم مرغ و شير رو خوب با چنگال ميزنيم تا خوب يكدست بشه در ظرف ديگه اي هم پودر سوخاري رو ميريزيم نونهاي آماده شده رو اول درون تخم مرغ بعد در پودر سوخاري هردو طرفش رو ميغلتونيم بعد در داخل تابه اي كه روغن ريختيم هردو طرفش رو سرخ ميكنيم و سپس روي دستمال قرار ميدهيم تا روغن اضافيشو بگيره بعده اينكه جيبها كمي سرد شد با چاقو هر دايره رو به دوقسمت برش داده داخلشو با مواد آماده شده پر ميكنيم
نكته:برای داخل جیبها از هر گونه مواد مثل کشک بادمجون یا سالاد الویه یا مواد پیراشکي یا فلافل میتونید پرکنید
فینگر فود فوق العاده خوشمزه اي هست
نكته: من براي آرد سوخاري از باگتهاي مونده كه خشك كردم تو خونه و پودرش كردم استفاده كردم
من براي نصف بسته نون حدودا 3 تا تخم مرغ استفاده كردم براي سرخ كردن نون تست ها يعني يدونه تخم مرغ رو با 3 ق شير مخلوط كنين استفاده كنين اگه كم آوردين دوباره درستش كنين
نكته مهم ديگه هم اينه كه مثل مننون تست هاتون رو از فريزر درنيارين سعي كنين تاريخ همون روز رو بخرين كه موقع وردنه كشي نونهاتون خرد نشه
براي من دور ريز زياد داشت و اينكه نتونستم هر كدوم رو از وسط نصف كنم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای چای ☕️
دمت گرم که دم آمدہای🕊❄️
ای صبح☀️
چه خوش به جام جم آمدہای
ای دختر آفتاب ناز قدمت🕊❄️
شادم که بجای هرچه غم آمدہای
سلام روزتون
دلنشین و با صفا در
کنار دوستان و خانواده🕊❄️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واما دستور این خوشمزه ی جذاب وخوش رنگ 😁😉
کیک اسفناج
مواد لازم:
شیر یا گلاب...... ۳/۴پیمانه(من از گلاب استفاده کردم چون طعمشو عالیتر میکنه)
پوره اسفناج..... یک پیمانه (۲۵۰ گرم )
تخم مرغ...... چهار عدد
آرد ......دو و نیم پیمانه
روغن...... نصف پیمانه
شکر..... یک و یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر..... دو قاشق چای خوری
وانیل...... یک هشتم قاشق چایخوری
پودر هل..... یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اسفناج های تازه و سالم را از قبل شسته وبگذارین آبش کشیده بشه با گلاب یا شیر که داشتیم داخل مخلوط کن میکس کنید . دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید سپس قالب کیک را با کمی کره سرد چرب نمایید و داخل آن را آرد پاشی نمایید.
اضافه های آرد رو بتکونید
آرد، بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و آن ها را خوب الک کنید.
شکر و تخم مرغ را به کمک همزن برقی کاملا مخلوط نمایید تا شکر آن به خوبی حل شود و مایع حالت کش دار بودن را به خود بگیرد.سپس پودر هل رو اضافه کنین.
روغن را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم.
پس از آن پوره اسفناج وآرد سه بار الک شده با بکینگ پودر را به مواد کیک اضافه کرده
در مرحله آخر مایه بدست آمده را داخل قالب ریخته و آن را در درون فر قرار دهید.
توجه کنید که زمان پخت این کیک نسبت به سایر کیک ها کمتر می باشد. هنگامی که کیک آماده شد و آن را برش زدید می توانید مابین لایه های کیک را با خامه و یا کرم یا کرم پاتیسروکرمفیل پر نمایید و از طعم آن لذت ببرید.
من تو قالب مربع ۲٢ سانتی باارتفاع ۱۰ کیک رو پختم بعد از پخت به سه لایه قسمت کردم وبرای لایه هاش ازخامه فرم گرفته کردم،برای روی کیک کناره های کیک رو اسیاب کردم وریختم رو خامه
کیک اسفناج بافت اسفنجی داشته و بسیار خوش طعموعالیه ،نمیتونید خوشمزگیشو تصور کنید 😋
امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کارامل_و_قهوه
🔽نصف لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه ( علی کافه) (اگه دوست داشتید بیشتر هم میتونید بریزید) و یک بسته پودر کرم کارامل رو داخل قابلمه ریختم ، چهار لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید تا گوله نشه.روی حرارت قرار دادم و همین که از اطرافش حباب زد خاموش کردم .
یک بسته خامه 200 گرمی رو داخل یک ظرف ریختم، دو ملاقه از مایع شیر رو کم کم به خامه اضافه کردم و هم زدم تا نبره بعد به قابلمه شیر انتقال دادم و هم زدم ، (یک دفعه خامه سرد رو ب مایع گرم منتقل نکنید چون میبره.)
سه قاشق ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا شکفته و شفاف بشه . بعد به مایع شیر و خامه اضافه کردم و مخلوط کردم ، سپس داخل قالب ریختم و در یخچال پنج شش ساعت گذاشتم تا ببنده .
❤️🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت شکلات موز 🍌🍫
دسر معروف ترکیه ای 👌😍
مواد لازم برای تهیه کیک :
4عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
3 قاشق غ آب گرم
۱استکان آرد
نصف استکان نشاسته ذرت
نصف ق م وانیل
۱ ق چ بکینگ پودر
۲ ق غ پودر کاکائو
طرز تهیه کیک 👇🏻
در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم (تو سفیده نباید یه ذره زرده هم باشه)نصف شکر رو داخل سفیده تخم مرغ میریزیم و با دور بالای همزن انقدر میزنیم تا مثل خامه بشه(تقریبا ۵-۶ دقیقه طول میکشه)
بقیه شکر رو هم داخل زرده تخم مرغ میریزیم و ۴-۵دقیقه هم میزنیم و بعد آب گرم و مواد خشک (الک شده)رو بهش اضافه کنید و دوباره با همزن بزنیدودر آخر هم سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم.
مطابق کلیپ مواد روی داخل سینی فر بریزید(از قبل کاغذ روغنی بزارید)و حرارت فر روروی ۱۷۰ درجه تنظیم کنیدو سینی رو داخل فر بزارید تا کیک بپزه.چون قطر کیک کم هستش خیلی زود میپزه (بین ۵تا ۱۰ دقیقه)بستگی به فر داره.
بعد از اینکه کیک پخت روی یه کاغذ روغنی دیگه بزارید و رول کنید و بزارید سرد بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش رولت شکلات موز 🍌🍫
برای تهیه خامه :
۲ ق غ پودر شانتی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۸۰گرم شکلات آب شده
۱۰۰گرم پنیر لبنه
طرز تهیه 👇🏻
بجز شکلات بقیه مواد رو داخل یه ظرف بریزید و حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید درآخر هم شکلات رو اضافه کنیدو دوباره هم بزنید ۱ ساعت بزارید تو یخچال و بعد روی کیک بزنید.
برای روی کیک :
۱۰۰گرم خامه صبحانه
۸۰ گرم شکلات
طرز تهیه 👇🏻
خامه رو کمی گرم میکنیم به اندازه ای که شکلات داخلش آب بشه بعد خاموش میکنیم و شکلات رو داخلش میریزیم و مرتب هم میزنیم تا آب بشه در آخر هم روی کیک میریزیم.
نوش جان☺😋
✔ نکته :
به جای پودر شانتی از خامه قنادی میتونید استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه_سیب_زمینی
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید
من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم.
طرز تهیه :
ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_نارگیلی
مواد لازم:
1 ق چ پودر خمیر مایه تازه 2 /1 پیمانه آب 6 /1 پیمانه شکر 2 /1 ق چ نمک 4 /1 پیمانه روغن مایع2 عدد تخم مرغ2 پیمانه آردمواد میانی1پیمانه پودر نارگیل3 ق س کره ذوب شده5 ق س عسل
طرز تهیه:
1. ابتدا یک قاشق چايخوري شکر را با آب ولرم و خمیر مایه در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.
2. در یک ظرف مناسب، مابقی شکر را با نمک و روغن مایع خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگر شکسته و 4/3 آنها را با مواد مخلوط کنید. مابقی را برای رومال نان ها کنار بگذارید.
3. حالا خمیرمایه عمل آمده را به مخلوط حاصل اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد را به آرامی و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. حال خمیر را در یک ظرف مناسب بگذارید و روی آن را کامل بپوشانید، سپس به مدت 2ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.
4. برای تهیه مواد میانی نان، همه مواد میانی را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و خمیر چسبناکی حاصل شود.
5. پف خمیر را با دست گرفته و آن را کمی ورز دهید،سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه باز کرده، مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و در طول آن پخش کنید. دو لبه خمیر را روی مواد میانی آورده و خمیر را رول کنید.
6. در مرحله آخر خمیر را به آرامی روی سینی چرب شده فر قرار داده و دوباره به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید، سپس خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از پیش گرم شده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_آلمانی
موادلازم:
زرده تخم مرغ پخته شده 2 عدد
آرد 150 گرم
پودر قند 50 گرم
کره نرم شده 75 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را ریز رنده کنید.سپس با پودر قند مخلوط کرده و با همزن کمی بزنید کره نرم شده و وانیل را به مواد اضافه کنید و با همزن 2 دقیقه بزنید.آرد را روی مواد الک کرده و با نوک انگشتان ورز دهید خمیر را با وردنه به قطر 4 میلی متر بازکرده و قالب میزنیم در فر 160درجه که از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی شود.بعد از سرد شدن از فر خارج کرده بین هر دو عدد شیرینی مربا یا مارمالاد ریخته و روی هم قرار دهید روی شیرینی کمی عسل مالیده و با پودر پسته یا کنجد تزیین کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوق العاده خوشمزه
مواد لازم
گوشت مرغ
2 قاشق آشپزی به همراه آب ماست
1 رب گوجه فرنگی
نصف فنجان روغن
فلفل قرمز
فلفل سیاه و سفید
زیره
نمک
دستور پخت:
ابتدا ماست ، آب ماست ، رب گوجه فرنگی ، زیره ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، فلفل سفید و نمک را اظافه کنید سپس کاملا مخلوط کنید
حال گوشت مرغ را به آن اظافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
سپس گوشت ها را مطابق فیلم درون پلاستیک بپیچانید و بمدت 2 الی 3 ساعت درون فریزر قرار دهید ، بعد از یخ زردن کامل آن را بصورت برش های کوچک دراورده و درون روغن کاملا سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛