10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزاژیگو
#فینگرفود
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی
شیر ۳ لیوان و نصفی
نشاسته ذرت ۲/۵ ق غ
آرد سفید ۱/۵ ق غ
وانیل کمی
شکر ۶ ق غ
گلاب ۳ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکلات تخته ای ۲/۵ ق غ ( آب شده)
ابتدا شیر ، شکر ، پودر کاکائو الک شده ، آرد سفید و نشاسته ذرت رو بریزید تو قابلمه و با همزن دستی بزنید تا آردا گوله نشن بعد بزارید رو شعله متوسط و هم برنید تا کمی غلیظ بشن بعد خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید و گلاب .
وقتی غلیظ شد زیر گاز رو خاموش کنید و بریزید درون ظرف مورد نظرتون بعد نصفی از موادتون و بهش شکلات آب شده بزنید و بریزید روی مایه قبلی( لایه ها کمی که روشون بسته شد ،بعد مایه شکلاتی رو بریزید) هر چند لایه دوس دارید ادامه بدید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گردو_روسی
#حلوا_گردو_روسی
مواد لازم:
کره (یا مارگارین) ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد ۲ تا ۲ و نیم پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره خرد شده و پودر قند را مخلوط میکنیم، یک دقیقه هم زده، سپس تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم، دو دقیقه هم میزنیم. بیکینگ پودر و دو پیمانه از آرد را با هم مخلوط کرده و با قاشق کم کم به مواد اضافه میکنیم مابقی آرد را در صورت نیاز کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیر از چسبندگی دربیاد ،حالا خمیر را به گلوله هایی (کمی از فندق بزرگتر) تقسیم میکنیم. اول کار ممکنه اندازه گلوله خمیر دستتون نباشه؛ یعنی یه مقدار بشتر از حد نیاز توی هر خونه بذارید و به این ترتیب شیرینی ها از لبه قالب می زنن بیرون و باید بعداَ اضافاتشون رو جدا کنید و یا این که بر عکس! یعنی خیلی کم بذارید و شیرینی هاتون کوچیک میشن و وقتی بخواهید توشون و پر کنید و به هم بچسبونید کناره های گردو خالی می مونه. ولی این مشکل با کمی آزمون و خطا برطرف میشه و به تدریج دستتون میاد که چقدر خمیر توی دستگاه بذارید. حالا دستگاه رو روشن کنید و اجازه بدید تا داغ بشه. (البته باید در دستگاه بسته باشه.) دستگاه متشکل از دو صفحه است که صفحه زیری تو رفتگی هایی به شکل پوست گردو داره و صفحه بالایی هم برآمدگی هایی داره که با بسته شدن در دستگاه میرن توی فرورفتگی های صحفه پایینی در دستگاه رو ببندید و حدود دو تا سه دقیقه صبر کنید. هر وقت شیرینی ها طلایی شدن یعنی پخته. بعد از پخت قسمتهای اضافه را با قیچی مرتب کنید،داخلشون را میتوانید با #سس_دلسه_دلچه یا مخلوط بادام و شکر وگلاب ،یا خرما و هل،یا حلوا پر کنیم،و دو به دو میچسبانیم.
من با #حلوا_سه_آرد داخلشون و پر کردم
اگر دستگاه ساندویج ساز و این صفحه ها را ندارید از قالب مخصوص شیرینی روسی میتونید استفاده کنید که قابل استفاده روی گاز هستش .
نوش جان 🌸
🌺 دوستان عزیز دستورات 💯 در 💯 امتحان شده را از ما بخواهید و با ما حرفه ای شوید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گردو_روسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_سیب_زمینی_تابه ای
برای خمیر
🔸۲لیوان اب
🔸۱ق غذاخوری روغن زیتون
🔸۱ق مرباخوری خمیر مایه خشک
🔸۵لیوان ارد
🔸۱ق مرباخوری نمک
مواد میانی:
🔸۱عدد پیاز متوسط
🔸۱فنجان روغن زیتون
🔸۱ق غذاخوری رب گوجه
🔸 زیره /فلف سیاه /ریحون خشک/پول بیبر(پرک فلفل قرمز)/نمک
🔸۲عدد سیب زمینی ابپز بزرگ
📝خمیر را از شب قبل اماده کنید راحتر است.
خمیر مایه خشک را با کمی اب و نوک قاشق شکر مخلوط کنید و ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل اید.خمیر مایه عمل امده و تمام مواد خمیر را با هممخلوط کنید و خمیر نسبتا سفتی درست کنید .برای مواد میانی :پیاز رابا روغن تفت دهید ۱ق رب را اضافه کنید وهم بزنید ادویه ها و سیب رمینی رنده شده هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
از خمیر اندازه نارنگی جدا کنید و روی سطح ارد پاشی شده با وردنه اندازه پیش دستی باز کنید.
از مواد میانی روی نصف خمیری که باز کردید ۱ق غذاخوری پر قرار دهید و نیمه دیگر خمیر را روی دیگر تا کنید نیم دایره شود با فشار دست اطراف خمیر را ببندید.
پیده های اماده شده را روی یک دستمال تمیز بچینید .
از اولین پیده ای که درست کردید به ترتیب شروع به پخت کنید .
داخل تابه با حرارت متوسط بپزید ،بعد از پخت یا حین پخت میتوانید روی پیده ها کره بمالید .من کره نزدم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شيرين
این نونهای کم شیرین بهترین گزینه برای عصرونه همراه با پنیر تبریز هستش.
.
ترکیبات این نون....
1پيمانه شیر
1عددتخم مرغ
شکر 3قاشق س
گردو 10تا12 عدد
کره 100گرم
پودرخمیر مایع فوری2قاشق چ
نمک یه پنس.
ارد تا حدی که خمیر به دست نچسبه حدودا 2پیمانه
اول از هر کاری فر و با دمای 200داغ کنید.
تخم مرغ و کره و شیر و باهم برنید تا حسابی بکدست بشه.ارد و خمیر مایه و شکر و نمک و گردو را باهم ترکیب کنید
و حالا کم کم به ترکیب مایع اضافه میکنیم
و با نوک انگشتها و در نهایت که خمیر درحال شکل گرفتن بود با کف دست خوب مخلوط میکنیم و به خمیر برای 1ساعت استراحت میدیم و بعد فرم میدیم رومال زرده تخم مرغ و شیر میزنیم برای نیم ساعت با دمای 180 درجه میپزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_کیکی #خاگینه_قالبی
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲ق غ
آرد ۴ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه
مواد شربت: شکر یک و نیم پیمانه
آب سه چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران و هل
اول شربت رو حاضر میکنیم و میزاریم تا خنک بشه
تخم مرغ و وانیل را با همزن کمی میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه میکنیم.در آخر آرد و ب پ را ب موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و در قالب مورد نظر ریخته میتونیم وسط مواد گردوی خرد شده هم بریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه .بعد که خاگینه آماده شد.شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک مرغ با یوفکا
خمیر یوفکا مستطیلی :به تعداد لازم
سینه مرغ خرد شده :400 گرم
فلفل دلمه خرد شده :1 عدد. قارچ خرد شده ::۲۰۰گرم
جعفری خردشده :4 قاشق سوپ خوری
روغن :به میزان کافی
پیاز :یک عدد
نمک :به میزان کافی
زردچوبه :به میزان کافی
شیر :1/3 پیمانه
تخم مرغ :یک عدد
طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کرده وکمی تفت داده ، در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم . رول های آماده را در روغن سرخ کرده و سرو نمایید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛