eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دانمارکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا عربی بدون فر طرز تهيه آرد سفيد یک و نیم پیمانه خمير مايه ۱ ق چ بيكينك پودر ۱ ق چ شكر ۱ ق چ نمك نصف ق چ اويشن مقدارلازم شير خشك ۳ق غ آب ولرم ۱ و یک چهارم پیمانه روغن یک چهارم پیمانه (ميتونيد شير خشك وآب رو حذف كنيد و بجاش ازيك و يك چهارم شير بريزيد ) . همه مواد بالا رو با هم مخلوط كنيد تا موادتون شبيه ماست رون بهتون بده تابه رو چرب کرده روي حرارت كم بزارید مواد خمیررو داخل تابه بريزيد و با قاشق پهن كنيد (تا لايه خمير نازك بشه و زود بپزه) چند دقيقه بذاريد رو حرارت كم تا كمي خمير پخته بشه و یکم خودش روبگیره مواد روي پيتزا كه ميتوانيد از هر چی دوست داريد استفاده كنيد داخل این پیتزا(كچاپ ،پياز ،گوجه ،پنير پيتزا ،فلفل دلمه ،زيتون استفاده شده) در تابه را گذاشته و روي حرارت بزاریدتا پخته بشه بعد از ده دقيقه اماده اس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_عربی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان روز خوبی داشته باشید.براتون فیلم اموزش مافین گوشت رو تهیه کردم.خیلی عالی و لذیذ هست امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد. ♨️طرز تهیه مافین گوشت: مافین گوشت با کاپ کیک گوشت کاملا فرق دارد. 🔷موادلازم: 🔹گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم 🔹پیاز متوسط یک عدد 🔹سیر یک حبه 🔹آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری 🔹هویج رنده شده یک عدد متوسط 🔹تخم مرغ یک عدد 🔹سس مایونز یک قاشق غذا خوری 🔹گوجه یک عدد متوسط 🔹رب گوجه ۲ قاشق مرباخوری سر پر 🔹بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری 🔹فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم 🔹نمک و فلفل به میزان لازم 🔹پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🔹سس کچاب یک قاشق غذا خوری اول از همه قالب مافین را چرب کرده و فر را ده دقیقه زودتر درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن کنید. گوشت+پیاز+سیر+هویج+تخم مرغ+آرد سوخاری+گوجه+سس مایونز+یک قاشق مرباخوری رب+فلفل سبز دلخواه+بیکینگ پودر و نمک و فلفل را میکس کرده تا کاملا یکدست شود در صورت دلخواه میتوانید چرخ کنید.داخل قالب مافین ریخته و روی مافین را با یک در فلزی یا با فویل بپوشانید ودرفر با دمای 180درجه و مدت زمان 20دقیقه بگذارید.بعد از پخت مافین ها رو در اورده.روی مافین ها پنیر پیتزا بریزید و کمی اویشن.شعله بالای فر را روشن کنی. تا پنیر اب شود و طلایی مافین طلایی شد دور تا دور مافین را با چاقو از قالب جدا کرده و نیم ساعت زمان داده تا مافین سرد و به راحتی جدا شود. سس کچاب و یک قاشق مرباخوری رب گوجه با یک قاشق روغن تفت داده و نصفه فنجان آب اضافه کرده و کمی نمک و چاشنیهای دلخواه از جمله فلفل قرمز را اضافه میکنیم و پنج دقیقه میجوشانیم. مافینها را در اورده وداخل ظرفی دیگر در فر گذاشته و کم کم این سس را به مافین اضافه میکنیم تا جذب مافین شود حرارت فر ۱۵۰ باشد.بعد نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول خمیر پیتزارو آماده کنید. گوشت چرخ کرده+پیاز داغ+فلفل دلمه ریز شده+ادویه +کمی رب گوجه فرنگی همرو با هم تفت بدید بعد بزارید کنار. برای سس قارچ ۵۰گرم کره آب کنید روی حرارت بعد قارچهای خلال شدا اضافه کنید تا آب قارچ کمی کشیده بشه. ۲قاشق غداخوری آرد سفید گندم اضافه کنید وتفت بدید بعد ۲۵۰ میلی لیتر شیر اضافه کنید با کمی نمک وفلفل آویشن... انقدر روی حرارت هم بزنید تا به سفتی فرنی دربیاد. حالا خمیر پیتزارو ۲قسمت تقسیم کنید یک لایه بندازید روی قالب تا روی دیوارها بیاد بالا ... اوا گوشت رو بریزید وکف قالب پهن کنید ،بعد سس قارچ در آخر پنیر پیتزا. لایه دووم خمیر با وردنه باز کنید وبندازید روی مواد. با زرده تخم مرغ رومال کنید وبعد لبهای خمیر لایه اول رو به آرومی روی خمیر دووم بزارید مطابق فیلم. ودر اخر دوباره کناراهای خمیرو رومال کنید. با کمک خلال چوبی روی خمیرو سوراخ سوراخ کنید. فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید وبه مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدید. چند دقیقه اخر هم گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_شکم_پر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کباب و میتونید توی فر هم درست کنید، ما اینجا از دیگ سنگی استفاده کردیم. مواد لازم سیب زمینی پیاز رنده شده و آب گرفته گوشت چرخ شده نمک و فلفل و زردچوبه سیر له شده ۲ حبه رب گوجه فرنگی ق غ کره ۲ ق غ کمی روغن آویشن یا نعنا خشک طرز تهیه: گوشت چرخ شده را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و یک عدد تخم مرغ مخلوط میکنیم و ورز میدیم. سیب زمینی ها رو مثل فیلم برش میدیم. توی قابلمه کمی‌روغن میریزیم.کره و رب و ادویه ها رو اضافه میکنیم + دو حبه سیر رنده شده. کمی تفت میدیم. حالا یک لایه سیب زمینی بعد گوشت ، به همین ترتیب طبق فیلم میچینیم توی قابلمه. به مدت یک ساعت با شعله ملایم میزاریم تا بپزه و جابیفنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ازمیر_کباب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت و سیب زمینی مواد لازم: 🥩گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم 🌶فلفل هندی یا فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🥫سس کچاپ یک سوم پیمانه (تمام ادویه ها و روش پخت گوشت چرخ کرده به دلخواه شماست) 🥔سیب زمینی خام رنده شده ۶ عدد 🥡آرد ۲ قاشق غذاخوری 🧂نمک به میزان لازم 🧀پنیر چدار (یا پنیر پیتزا) به میزان لازم؛ میتونید پنیر نریزید. عزیزان میتونید توی روغنِ کم هم سرخش کنید یا با دسمال کاغذی روغن اضافش رو بگیرین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹برنج سه پیمانه 🔹ماست یک پیمانه 🔹روغن نصف پیمانه 🔹تخم مرغ یک عدد 🔹زعفران آبکرده 🔹زرشک 100گرم 🔹خلال بادام (دلبخواهی هستش) 😜 ♨️طرز تهیه اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود. بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم. حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه. بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم. بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم. تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) 😜 رو کمی روغن میریزیم و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه وسطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید وبذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه. نوووووش جان پ. ن. اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛