eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان مهربانم💐 صبح شنبه تون بخیر تصویرزندگیتون عاشقانه خونه دلتون گرم☘ پرازمحبت صمیمیت سفرتون پرازبرکت ونگارش سرنوشتتون خوش خط💐
😍 دو لیوان کنجد پوست کنده رو تفت دادم واز رو حرارت برداشتم وبا پودر هل مخلوط کردم یک لیوان مغز گردوی رو تفت دادم و خرد کردم یک لیوان شیره انگور رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا کمی غلیظ بشه ولی مواظب باشید نسوزه وزیاد غلیظ نشه چون شیرینی سفت میشه دو قاشق غذاخوری کره اضافه کردم کنجد تفت داده وگردوی خرد شده وتفت داده را به دوشاب اضافه کردم و وهم زدم تا مواد تو ماهیتابه جمع بشه بعد توی کوچکترین سایز ظرف پیرکس کیسه فریزر انداختم و مواد رو روش پهن کردم و صاف کردم و دوباره روی شیرینی مغز گردو و کنجد ریختم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا خنک بشه وبعد برش زدم ضخامت این شیرینی به خودتون بستگی داره میتونید نازکتر یا ضخیمتر داخل سینی پهن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کنجدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_مرغ اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن میتونید همراه الو هویج هم بریزید هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای چهار یا پنج نفره مرغ چهار یا پنج تکه بادمجون متوسط پنج عدد گوجه فرنگی دو عدد غوره نصف پیاله الانه که فصلش نیست فریزیری استفاده کردم پیاز یک عدد رب یک قاشق پوره گوجه فرنگی پنج عدد (گوجه فرنگی رو رنده کردم و از صافی رد کردم تا تخم گوجه فرنگی گرفته بشه ) روغن ونمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه زعفران دم کرده به میزان لازم یکی دو عدد هویج ،سه حبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ،یک تکه کوچک زنجبیل تازه برای پخت مرغ مثل بقیه دستورات مرغ را با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد اما جوش نزنه فقط کفش بیاد بالا کافیه آبشو دور بریزید دوباره بشورید. تکه های مرغ را با یکی دو عدد هویج ،یکی دوحبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ ، ویک تکه کوچک زنجبیل تازه ،نمک وزردچوبه بزارید بپزه توجه کنید بپزه اما وااا نره ، تو ماهی تابه نچسب چند قاشق روغن بریزید تکه های مرغ پخته شده رو باهاش سرخ کنید زعفران بزنید. مرغ که سرخ شد از ماهی تابه خارج کرده. تو همون ماهی تابه پیاز را رنده ویا ریز خرد کنید وتفت بدید پیازها که طلای شدن رب اضافه وباهاش تفت بدید فلفل قرمز وسیاه بزنید پوره گوجه فرنگی هم اضافه،درشو بزارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته سپس آب مرغ را از صافی رد کرده همراه نمک بهش اضافه میکنیم و میزاریم بجوش بیاد تو این فاصله سس بادمجون ها را که نمک پاشیده بودیم‌ روش آب سرد میکشیم روش و دوطرفشو سرخ میکنیم سس که جوش اومد تکه های مرغ سرخ شده همراه چند قاچ گوجه فرنگی اضافه ومیزاریم حدود ده دقیقه باهم بپزن سپس بادمجون سرخ شده به همراه غوره اضافه،دوباره درشو میزاریم تا سس غلیظ و خورش جا بیفته 😍نوش جااان زنجبیل نداشتید نزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غوره_مسما #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای ۱۶ عدد نان باگت ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_باگت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من این بار داخل فر درست کردم توی قالب . حالا مواد داخلش به نوعی سلیقه ای هستش . بادمجون هم می تونین استفاده کنین یا جای گوشت از مرغ . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت گوساله یا گوسفند ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست چکیده نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم زعفران دم کرده مقداری برنج را از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم کمی زردچوبه ریختم و بعد مقداری آب ریختم تا بپزه اواخر پخت نمک و کمی زعفران خواستین از دارچین یا چوب دارچین هم می تونین استفاده کنین . بعد گوشت رو ریش ریش کردم . مقداری از اب گوشت رو هم بمونه . بعضی اوقات داخل مواد ماست و زعفران می ریزم . گوشت رو هم کمی تفت دادم با زعفران . میتونین گوشت رو هم ریش ریش نکنین و از اول ورقه ای برش بدین و بپزین و به اون شکل توی ته چین قرار بدین . زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن ، زعفران آب کرده، من یکی ، دو قاشق آب گوشت به این مواد اضافه کردم . گلاب هم می تونین بریزین . برنج را آبکش کردم . خواستین توی قابلمه بپزین روی گاز کف و دیواره های قابلمه هم چرب بشه یا مه اگه خواستین توی فر هم بپزین قالب رو کف و دیواره هاش رو چرب کنین . موادی زعفرانی و ماستم رو با برنج مخلوط کردم . از برنجم داخل قالب ریختم با پشت قاشق صاف کردم ، روش گوشت ریش ریش شده و کمی زرشک و خلال پسته و بادام ریختم . روی اون بقیه برنج رو ریختم و با پشت قاشق صافش کردم . می تونین دو لایه حتی از مواد گوشتی بریزین بسته به ارتفاع قالبتون اگه زیاده دو بار این کار رو انجام بدین . روی برنج هم می تونین کمی روغن و آب رو مخلوط و روش بریزین . برای پخت در فر می تونین روش فویل بکشین . قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دادم . اگه خواستین روی گاز بپزین قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین و از دم کنی استفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این غذا شما میتونید مواد میانی رو از قبل آماده کنید وموقع استفاده سریع درست کنید 👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم :500 گرم گوشت چرخ شده 1 پیمانه پنیر موتزارلا 1 عدد پیاز نگینی خرد شده 2تا3 حبه سیر 1 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده(بدون پوست) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه ادویه جات از هر کدوم 1 قاشق چایخوری (نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا، ادویه مکزیکی) نان تورتیلا کره ذرت کنسروی طرز تهیه : . ابتدا مواد میانی رو آماده کنید. در تابه روغن ریخته وپیاز و سیر را ریخته وکمی تفت دهید وپیاز که سبک شد گوشت چرخی رو اضافه وتفت داده ، ادویه جات را اضافه کنید، رب گوجه و گوجه نگینی خرد شده را اضافه وهمگی رو با هم تفت بدید تا گوشت پخته وآب آن کشیده شود. 👩‍🍳👩‍🍳 . در یک طرف نان تورتیلا مقداری پنیر موزارلا (پیتزا) ریخته ومقداری از مواد گوشتی وکمی ذرت اضافه وباز مقداری پنیر ریخته و نان رو تا زده و در تابه که کمی روغن ریخته اید گذاشته ودو طرف نان رو کمی سرخ کنید تا پنیر داخل نان آب شود، بعد سرخ شدن به شکل مثلث برش زده وبا سس ماست یا سس دلخواه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کسادیا_با_گوشت_چرخی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در رفاقت فقط ❤️مـــادر❤️ برنده شد... چون شیـری که داد پس نگرفت.. زیبـاترین گـل دنیـا تو هستی مــادر خوش بوترین گل دنیـا تو هستی مـادر زیباترین روز سال روز توست مادر عطر تمام گلـ🌹ـها تقدیم به تو مـ❤️ـادر 💐 ♥️ روز مادر مبارک ♥️💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ با سس کاری 😋😍 مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۱۵ الی ۲۰ تکه پیاز یک عدد سیر ۳ الی ۴ حبه رب یا سس گوجه دو قاشق آویشن یک قاشق پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل نصف قاشق چایخوری ریزه نصف قاشق چایخوری ادویه کاری دو قاشق چایخوری روغن زیتون یک فنجان سس سویا یک قاشق برای تهیه ی سس جهت مزه دار کردن و پختن مرغ ها پیاز و سیر را رنده کرده و با تمام ادویه ها ، رب ، سس سویا ، روغن زیتون کاملا مخلوط کرده . سپس به مرغ های شسته و پاک شده اضافه کنید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدید . در کف ظرف کاغذ فویل سپس کاغذ روغنی و مرغ ها را قرار داده و مجددا روی مرغ ها را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه درفر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. سپس فویل و کاغذ روی مرغ ها را برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مجدد در فر قرار داده تا برشته تر شود در صورت دلخواه می تونید گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود 😍 نوش جان 😋 پ.ن : این مرغ رو بر روی گاز هم می تونید درست کنید و نوش جان کنید . فقط شعله باید بسیار کم باشه و در کف تابه کمی پیاز یا هویج قرار بدید تا مرغ ها نسوزند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_کاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون تخم مرغ نداره ، برای کسایی که حساسیت به تخم مرغ و شیر هم دارن گزینه خوبیه 😊. جای موز هم میوه دیگه می تونین استفاده کنن مثلا سیب و ... . ریختن چیپس شکلات دل به خواهی هست ، میشه حتی داخلش کشمش ، گردو و انواع مغزیجات ریخته بشه . من شکر نریختم 🙂، فقط شکر رو در ابتدا برای به عمل اوردن خمیر مایه استفاده کردم می تونین شکر بیشتر بریزین داخل خمیر. موز ۱۵۰ گرم (حدودا یک عدد بزرگ ) آرد سفید حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان) کره ۲۰ گرم آب یا شیر ولرم ۱۰۰ میلی (حدودا نصف لیوان ) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) چیپش شکلاتی به میزان لازم داخل آب ولرم یک قاشق مربا خوری شکر ریهتم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد . خمیر مایه فوری هست و اگر صد در صد از کیفیتش مطمین هستید می تونین مستقیم داخلش بریزین و عمل نیارید این که من همیشه میگم عمل بیارید این هست که نهایتا ما توی خونه هفته ای یک الی دو بار بخوایم استفاده کنیم و از اینکه سالم باشه و کیفیتش از بین نرفته باشه بهتره همیشه به عمل بیاریم . موز رو با چاقو ریز خرد کردم . یه کم آب ایمو ترش روش ریختم تا سیاه نشه . کره و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم چون موز داره یه کم چسبنده هست ارد تا جایی ریخته بشه که چسبندگی کمتر بشه ، حواستون هم باشه ارد زیادی نونتون رو سفت می کنه تا جایی که بشه باهاش کار کرد ارد اضافه بشه چیپس شکلات رو هم اضافه کردم . بعد داخل ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم تا یک ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر روبا ورز دادن گرفتم . داخل قالب لوف کفش کاغذ روغنی انداختم و پهن کردم . می تونین هر طور خم بخواید درست کنین و شکل بدین و بدون قالب هم حتی درست کنید . باز روش رو پوشوندم و حدودا ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . رومال هم دل به خواهی هست می تونین نزنین ،من کمی زعفران و زرده تخم مرغ رو جزیی رومال زدم . سایز قالبم ۱۰ در ۳۰ هست . فر از یک ربع قبل روشن کردم داخل فر ۱۹۰ درجه حدودا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط بمونه . چون موز خودش مرطوبه نیازی هم به طرف حاوی اب داخل فر برای ایجاد رطوبت هم نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_موز_و_شکلات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سبزیجات😋👌 مواد لازم: کره : ۲۵۰ گرم تخم_مرغ : ۲ عدد (یک زرده واسه رومال) روغن_مایع : ۱ استکان (حدودا ۷۵ گرم) ماست : ۱ استکان (۸۰ گرم) بکینگ_پودر : ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ قاشق مرباخوری) جوش شیرین : ۱ قاشق چایخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری سرکه : ۲ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق چایخوری جعفری و کرفس ریز خرد شده : مقداری فلفل سبزکوچک ریز خرد شده: ۱ عدد فلفل قرمزکوچک : ۱ عدد هویج رنده شده: ۱ عدد پنیر : مقداری آرد : ۵ تا ۶ لیوان طرز تهیه: ابتدا کره، روغن، ماست، نمک، شکر، سرکه و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید.سبزیجات خرد شده رو اضافه و تمام مواد خشک الک شده را افزوده و خوب مخلوط ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد. (آرد رو جداگانه کم کم اضافه کنید) روی خمیر را بپوشانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.به اندازه کافی از خمیر برداشته و مقداری پنیر را در آن گذاشته و شکل دهید.می توانید هم گرد یاشکل دار درست کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پیراشکی ها را با فاصله بچینید، سطح پیراشکی ها رو با یک عدد زرده همزده آغشته کنید. (می توانید از کمی زعفران هم استفاده کنید) سپس روی آن ها کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که خمیرها طلایی شوند بپزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سبزیجات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از برنج هاشمی استفاده کردم برنجش عالیه پست قبل پیجشونو تگ کردم عزیزان به این ته دیگ ماستی هم میگن برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سه کفگیر برنج آبکش شده ،یک عدد زرده، سه قاشق ماست چکیده . آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم این ته چین به هیچ وجه بوی تخم مرغ نمیده خیالتون تخت🤗 زرده روبا ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید اگه میخواید ته چینتون برشته باشه کمی سفیده رو بهش اضافه کنید ته چین نرم دوست دارید سفیده رو حذف کنید اگه دوست ندارید قالبی باشه برنج رو به آرومی روش بریزد وبزارید دم بکشه پست قبلی قالبی در نیاوردم تهچین مرغ رو بزودی به صورت ویدئوی میزارم عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_ماستی #ته_چین_ته_دیگ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سس خیلی راحته ،به راحتی میتونید تو خونه درست کنید برای انواع 👇👇👇👇 پیتزا،پیراشکی،ساندویج و حتی پاستا هم خیلی خوشمزس گوجه رسیده حدود یک کیلو رب گوجه فرنگی یک قاشق فلفل چیلی تند دوعدد فلفل دلمه ای قرمز یک عدد سیر سه حبه ریحان چند ساقه شکر یک قاشق سرکه چند قاشق نمک یک قاشق مرباخوری روغن زیتون چند قاشق ابتدا با کارد برش بعلاوه رو پوست گوجه فرنگی بزنید وبریزد تو آب داغ حدود چند دقیقه سپس از آب جوش دربیارید وفورا آب سرد روش بریزید تا بهش شوک وارد بشه وپوستش به راحتی جدا بشه پوست گوجه فرنگی رو که جدا کردید خرد کنید همراه ریحان،فلفل چیلی ،فلفل دلمه ای،سیر بریزید تو مخلوط کن تا پوره ویکدست بشه سپس از صافی رد میکنیم(نمیخوایم تخم گوجه فرنگی تو سس دیده بشه) رب رو با روغن زیتون تفت داده پوره گوجه فرنگی رو توش میریزیم درشو میزاریم و شعله رو کم تا آروم آروم کمی غلیظ‌بشه کمی که غلیظ شد سرکه وشکر ونمک اضافه کرده باز درشو میزاریم تا به غلظت دلخواه برسه گاز رو خاموش کرده سرد که شد میریزیم تو شیشه ومیزاریم یخچال تین سس تا یکماه تو یخچال دوام داره میتونید فریزیر هم بزارید عزیزان اگه زیاد تند دوست ندارید میتونید فلفل چیلی رو کمتر بریزید فرفی نداره سرکه سفید باشه یا سرکه قرمز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_پیتزا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مرغ_پنیری برای ۸ تا ۹ عدد کوکو: سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل) تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه) ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم سینه مرغ رو چرخ کردم . توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ، آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم . تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم . می تونین آرد هم‌نریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸 به نام خالق این روز قشنگ 🌸💕🌸 به نام خالق عشق های پاک 🌸💕🌸 به نام مهربان ترین مهربان ها🌸💕🌸 الهی امروز حال دلتون خوب ، خوب💖 وجودتون سبز و سلامت😇 زندگیتون غرق در خوشبختی باشه 😍💕😍 #سلام_روزتون_بخیر🌸💖🌸 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_آشیانه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون ماکارونی خودمون قری فری 😉😅. بسیار درست کردنش ساده است . موادی که برای تهیه اش استفاده کردم سلیقه ای هستش مایه ماکارونی دیگه دل به خواهی هر چی دلتون بخواد . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد ماکارونی آشیانه ۱ بسته (۸ تا ۹ عدد من استفاده کردم) پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم . قارچ ها رو ورقه ای کردم و تفتش دادم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه . قارچ و فلفل دلمه رو هم اضافه کردم و بعد نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . ماکارونی ها رو داخل فویل پیچیدم . توی قابلمه ای آب جوش و کمی نمک ریختم . ماکارونی که فویل پیچیدم رو داخل قابلمه قرار دادم . حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم بمونه و بعد بیرون آوردم فویل ها رو . گذاشتم کمی از حرارت بیفته . همون لحظه باز نکردم تا فرم ماکارونی ها تغییر نکنه و بعد باز کردم . توی ظرفی چیدم . وسطش کمی مایه ماکارونی ریختم . دیگه تا اینجا کافیه . من یه خورده هم پنیر پیتزا روش ریختم و توی فر شعله بالایی گریل رو روشن کردم ۳ الی ۴ دقیقه تا روش برشته بشه . و بعد از پخت کمی روش سس گوجه ریختم . پ.ن: دلیل گذاشتن این ماکارونی داخل فویل اینه که وقتی توی آب می اندازیم بپزه جدا جدا و وانره و مرتب و یکدست بعد از پخت در بیادش بعدا نوشت عزیزان خشک نمیشه اصلا این ماکارونی دو تا سه دقیقه فقط گریل روشن میشه اما اگر می خواین مثل لازانیا و یا گراتن و سوفله ها می تونین سس سفید یا بشامل درست کنین و بریزین و بعد پنیر بریزین . من دیگه نخواستم خیلی چرب و چیلی بشه ولی این هم یه گزینه ای هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد فوق العاده خوشمزه مناسب برای مهمونی ها عزیزان این سالاد زیاد پر سس نیست اگر میخواید رژیمی درست کنید از ماست پرچرب به جای سس مایونز ویا از مخلوط ماست وسس مایونز استفاده کنید. به جای کالباس میتونید از سینه مرغ پخته ونگینی خرد شده استفاده کنید. عزیزان بهتره هویج رو هم رشته ای خرد کنید تا تو سالاد آب نندازه اگر رشته خرد کن ندارید با رنده درشت رنده کنید. سایز خیار شور و کالباس و فلفل دلمه ای به اندازه دونه های ذرت باشه. کلم قرمز تو این سالاد اختیاریه مقدار کمی برای زیبای رنگ سالاد بریزید . کلم نواری باریک برش داده شده یک کاسه پر هویج یک عدد نسبتا بزرگ فلفل دلمه ای نصف یک عدد خیار شور سه الی چهار عدد کالباس یک پیاله پر ذرت پخته ویا کنسروی نصف پیاله سس مایونز سه قاشق نمک,وفلفل سیاه آویشن و آب لیمو به مقدار لازم طبق فیلم مواد رو خرد کرده.وهمه رو باهم مخلوط کرده و آماده سرو😋نوش جان میتونید از نخود فرنگی هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛