eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸 به نام خالق این روز قشنگ 🌸💕🌸 به نام خالق عشق های پاک 🌸💕🌸 به نام مهربان ترین مهربان ها🌸💕🌸 الهی امروز حال دلتون خوب ، خوب💖 وجودتون سبز و سلامت😇 زندگیتون غرق در خوشبختی باشه 😍💕😍 #سلام_روزتون_بخیر🌸💖🌸 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_آشیانه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون ماکارونی خودمون قری فری 😉😅. بسیار درست کردنش ساده است . موادی که برای تهیه اش استفاده کردم سلیقه ای هستش مایه ماکارونی دیگه دل به خواهی هر چی دلتون بخواد . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد ماکارونی آشیانه ۱ بسته (۸ تا ۹ عدد من استفاده کردم) پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم . قارچ ها رو ورقه ای کردم و تفتش دادم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه . قارچ و فلفل دلمه رو هم اضافه کردم و بعد نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . ماکارونی ها رو داخل فویل پیچیدم . توی قابلمه ای آب جوش و کمی نمک ریختم . ماکارونی که فویل پیچیدم رو داخل قابلمه قرار دادم . حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم بمونه و بعد بیرون آوردم فویل ها رو . گذاشتم کمی از حرارت بیفته . همون لحظه باز نکردم تا فرم ماکارونی ها تغییر نکنه و بعد باز کردم . توی ظرفی چیدم . وسطش کمی مایه ماکارونی ریختم . دیگه تا اینجا کافیه . من یه خورده هم پنیر پیتزا روش ریختم و توی فر شعله بالایی گریل رو روشن کردم ۳ الی ۴ دقیقه تا روش برشته بشه . و بعد از پخت کمی روش سس گوجه ریختم . پ.ن: دلیل گذاشتن این ماکارونی داخل فویل اینه که وقتی توی آب می اندازیم بپزه جدا جدا و وانره و مرتب و یکدست بعد از پخت در بیادش بعدا نوشت عزیزان خشک نمیشه اصلا این ماکارونی دو تا سه دقیقه فقط گریل روشن میشه اما اگر می خواین مثل لازانیا و یا گراتن و سوفله ها می تونین سس سفید یا بشامل درست کنین و بریزین و بعد پنیر بریزین . من دیگه نخواستم خیلی چرب و چیلی بشه ولی این هم یه گزینه ای هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد فوق العاده خوشمزه مناسب برای مهمونی ها عزیزان این سالاد زیاد پر سس نیست اگر میخواید رژیمی درست کنید از ماست پرچرب به جای سس مایونز ویا از مخلوط ماست وسس مایونز استفاده کنید. به جای کالباس میتونید از سینه مرغ پخته ونگینی خرد شده استفاده کنید. عزیزان بهتره هویج رو هم رشته ای خرد کنید تا تو سالاد آب نندازه اگر رشته خرد کن ندارید با رنده درشت رنده کنید. سایز خیار شور و کالباس و فلفل دلمه ای به اندازه دونه های ذرت باشه. کلم قرمز تو این سالاد اختیاریه مقدار کمی برای زیبای رنگ سالاد بریزید . کلم نواری باریک برش داده شده یک کاسه پر هویج یک عدد نسبتا بزرگ فلفل دلمه ای نصف یک عدد خیار شور سه الی چهار عدد کالباس یک پیاله پر ذرت پخته ویا کنسروی نصف پیاله سس مایونز سه قاشق نمک,وفلفل سیاه آویشن و آب لیمو به مقدار لازم طبق فیلم مواد رو خرد کرده.وهمه رو باهم مخلوط کرده و آماده سرو😋نوش جان میتونید از نخود فرنگی هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد مايه خمير 2 ق غ شكر 1 ق م آب ولرم 1 پیمانه ماست 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه نمك 1 ق چ زرده ی تخم مرغ 1 عدد برا رومال پیده مواد لازم براي روي خمير گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 2 عدد سیر 2 حبه گوجه فرنگي متوسط 2 عدد فلفل دلمه اي 1 عدد نمک و فلفل به ميزان دلخواه رب فلفل يا رب گوجه فرنگي 1 ق غ آويشن 1 ق چ جعفری به اندازه ی دلخواه کره 25 گرم ابتدا آرد را الك كنيد. آرد را در ظرفی ريخته و وسط آن را گود كنيد تخم مرغ و مايه خمير، شكر و نمك را با اب حل كرده به ارد اضافه كنيد. بعد ماست و روغن را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمی به دست می آيد. سپس ۳۰ دقيقه بگذاريد در حرارت اتاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد. پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي و جعفری را ريز خرد كنيد و همه ی مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن اویشن نمك و فلفل و رب گوجه بزنيد. خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضی درآوريد.روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از مايه ی گوشتي بريزيد.به خاطر عطرش وکمی پنیر پیتزا ریختم بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد. وروی خمیر زرده ی تخم مرغ میزنیم. كف سيني فر را چرب کنید و پيده ها را روي ان بيندازيد. سيني را در فری كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه گرم كرده بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا 45 دقيقه بپزند. سپس از فر دراوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به 3 تا 4 تكه تقسيم كنيد. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس من تابستون این نوع رو حداقل هفته ای یکبار درست میکنم وبا نون میخوریم تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ_با_پوره_گوجه_فرنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مختلف . 1 . برای باقلاپلو فقط سبزی شوید و کمی سیر لازم داریم . سیرتازه و برگ سبز هم قابل مصرفه . . 2 . برای سبزی پلو و کوکو : شوید ، تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و سیر تازه یا خشک البته برای کوکو میتوان کاهو هم مصرف کرد . . 3 . سبزی سوپ : جعفری و یا گشنیز . . 4 .برای کوفته : مرزه و تره و برخی ترخون و بطور سلیقه ای جعفری و گشنیز و شوید و نعنا هم مصرف میشود . . 5 . سبزی آش رشته : تره ، جعفری ، گشنیز ،اسفناج و یا برگ چغندر و کمی شوید . . . 6 . سبزی دلمه : ترخون و نعنا و پیازچه و شوید و گشنیز و جعفری و مرزه کلا سبزی های معطر . . . 7 . سبزی قورمه : تره ، جعفری ، گشنیز ( دلخواه ) ،شنبلیله و برخی شوید هم استقاده میکنند . اسفناج یا برگ چغندر هرکدوم موجود باشند به قورمه سبزی لعاب میدهند. . . 8 ..سبزی خورش های : کرفس و کنگر و چغاله بادام و ریواس معمولا نعنا و جعفری ست . . 9 . آش گوجه یا آش آبغوره : نعنا و گشنیز و جعفری و مرزه و ریحان و ترخون ، پیازچه ( سبزی کلیپ برای آش آبغوره آذری ست ) . 10. سبزی خوردن : تره و جعفری و شوید و پیازچه و تربچه و نعنا و ترخون و مرزه و شاهی و خرفه یا پرپین و ریحون . . 11 . سبزی آش دوغ : گشنیز و ترخون و جعفری و تره و شوید و پیازچه و نعنا و ریحان . البته در شهرهای مختلف فرق میکنه.سلیقه ایه . اما من همه اینا رو میریزم . فلفل دلمه و سیر هم توش میریزم . . . 12 . داخل اشکنه سبزی شنبلیله و داخل کله جوش کمی نعنا لازمست .هردو سیر دارندد. . . 13 . سبزی قلیه ماهی و میگو و ماهی شکم پر از گشنیز و شنبلیله و ( درصورت تمایل کمی جعفری ) استفاده میشود . . 14 .داخل آبگوشت بعضی ها ترخون میریزند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مثلث_پنیری دو تا سه تا فیله مرغ را با ادویه و پیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو ارد بعد تخم مرغ و در اخر ارد سوخاری بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج به روغن زیادی نداره #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اینم یک مدل اسنک خوشمزه مخصوص آشپزهایی که دستگاه ساندویج ساز ندارند 😉❤️ مواد لازم : پنیر چدار یک پیمانه سوسیس دو عدد( در صورت دلخواه می تونید از کالباس ، مرغ یا گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده استفاده کنید) گوجه فرنگی یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم نان ۱۰ عدد . کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نون ها بریزید و در با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه بدید که آماده بشن #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_گردویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب‌زمینی بهشتی 🧀🥔 تقدیم به همه شما . 1️⃣پخت اولیه سیب‌زمینی: بعد از شستشو و بُرش (۲ عدد سیب‌زمینی)، اونهارو با نمک داخل آبجوش بریزید (۱۰ دقیقه) اونهارو خارج کنید، فلفل‌سیاه و روغن زیتون(۳ قاشق) بزنید و در ظرف مناسب فر بچینید. . 2️⃣پخت دوم سیب‌زمینی: به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید. بعد از فر، به پنیر پیتزا رنده شده (۲۰۰ گرم) ادویه بزنید و روی سیب‌رمینی‌ها بریزید. ادویه: پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری آویشن: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق جای‌خوری . 3️⃣بعد از پنیر، اونهارو به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ قرار بدید. . روی سیب زمینی هارو با جعفری تزیین کنید و برای خودتون، مهموناتون، مهمونی‌هاتون استفاده کنید💚 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_بهشتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه😊. از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین . من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم 😁😀 آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین . اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه 🙂 و اما طرز تهیه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۵۰ گرم (حدودا دو سوم لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل) مارمالاد ۱۰۰ گرم همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر روبا همزن ۳، ۴ دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین . داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من ۱۰ در ۲۵ هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم . قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره . بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مارمالادی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۷ تا ۸ عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰۰ میلی (حدودا دو سوم لیوان) روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ) شکر ۱ تا ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) ۱۴۰ گرم (حدودا یه لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم . پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است . اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین . برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم . حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (۱۲۰ گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . و روی پنکیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد شکر 9 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 9 قاشق غذاخوری شیرخشک قنادی 9 قاشق غذاخوری شیرخشک قابل جایگزینی نیست شیرخشک قنادی رو از لوازم قنادی تهیه کنید و با شیرخشک بچه فرق داره(دقت کنید که شیرخشک حتما بدون نمک باشه) پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری برای هر قسمت(ساده و کاکائویی) آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 پنس در قسمت کاکائویی 3 قاشق پودر کاکائو اضافه میشود بنابراین در قسمت سفید باید 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کرد تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. روغن را اضافه و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس شیرخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. بهتر است شیرخشک را ابتدا الک و بعد اضافه کنید تا گلوله نشود. سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. سپس به هر دو قسمت مخلوط آرد+نمک+بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید. به قسمت سفید رنگ 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کنید. به دلیل سفت شدن خمیر بهتر است بعد از افزودن آرد کمی با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. لطافت خمیر در حدی است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کنید کاملا لطیف و بدون ترک باشد. خمیر را در دست گلوله کرده و بنا به سلیقه خود در قالب 25 سانت بچینید. میتوانید بین خمیر مقداری مارمالاد؛کرمفیل یا نوتلا گذاشته و بعد خمیر را گلوله کنید. فر را از قبل با دمای 180 روشن کزده و برای 30 تا 40 دقیقه تا زمانی که خمیر دندان تمیز خارج شود بپزید. بعد از اینکه خلال دندان تمیز خارج شد بلافاصله از فر دربیاورید تا کیک خشک نشود. در تابه روی گاز این کیک به راحتی قابل تهیه است. برای فر برقی بیست درجه دما را کمتر کنید. از قالب 25 سانت استفاده کنید و کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاپلی_کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری) شکر 1/3 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید شیر ولرم 3/4 پیمانه خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری آرد حدود 4 پیمانه میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. 1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند. سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود. آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید. با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید. قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید. قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید. قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید. وسط دایره لیوان قرار داده. سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود. و با کارد یا قیجی برش زده. دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید. با سفیده تخم مرغ رومال کنید. در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید. وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته. در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_ستاره_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ژله در رنگهای بنفش.آبی.سبز.زرد.نارنجی.قرمز هرکدام ۱ بسته ژله آلوورا ۲ بسته شیر:۳ لیوان طرز تهیه: ژله ها رو با ۱ لیوان آب جوش حال میکنیم و میذاریم کاملا هم دمای محیط شن. شیر رو هم میذاریم هم دمای محیط شه. یعنی ژله ها و شیر دقیقا هم دما باید باشن وگرنه ژله بریده بریده میشه. (اگه احیانا بریده بریده شد نگران نباشید میتونید با گوشتکوب برقی دوتا پالس بزنید تا یکنواخت شه) هر ژله رو توی قالب مستطیلی بریزید و حدود ۲_۳ ساعت بذارید داخل یخچال که راحت بتونید قالب بزنید. با قالب دلخواه برش بزنید،اگه ضخیم بودن از وسط با چاقو نصفشون کنید.گلها رو بذارید داخل یه بشقابی که روغن مالی ش کردین تا بعد راحت از ظرف جدا شه. اگه این کارو نکنید حین چیدن کلی از گلها خراب میشن بعد از قالب زدن مابقی ژله ها رو به روش بن باری ذوب کنید و توی قالب دیگه ای یه ژله دیگه درست کنید همه ی گل ها رو که آماده کردید، توی قالبی که میخواید ژله رو درست کنید کمی ژله آلوورا بریزید و ۲۰ دقیقه بذارید داخل یخچال یا ۵ دقیقه فریزر. ۱ گلها رو مرتب با فاصله بچینید .و۲ کمی ژله آلوورا بریزید و ۵ دقیقه بذارید داخل فریزر ۳ و بازهم یه لایه نازک ژله آلوورا بریزید و بازم بذارید داخل فریزر. اینجوری گلها با هم قاطی نمیشن و فیکس میشن بعد مراحل ۱و ۲و ۳ رو تا آخر تکرار کنید اگه خواستید چرخشی بشه هر لایه جدید رو یه ردیف ببرید به یه سمت روی لایه قبل.تا آخر. مرحله آخر با کف قاشق گلها رو صاف کنید تا ته ژله صاف باشه. ۳ ساعت بذارید داخل یخچال برای انسجام. چون قالبم فلزی بود چند ثانیه گذاشتمش داخل آب جوش و تکونش دادم و برگردوندم توی ظرف سرو. خلاصه...کلی کار داره ولی واقعا ارزششو داره چون خیلی عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_ویترینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛