کیک بیسکوییتی
مواد لازم:
بیسکوییت کاکائویی ۳ بسته
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم یا یک بسته
شکلات تیره ۱۰۰ گرم
شیرکاکائو ۱ عدد کوچیک
خامه قنادی و شکلات چیبسی برای تزیین
موز ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا بیسکوییت ها را پودر کرده سپس خامه صبحانه و شیرکاکائو و شکلات را روی مخلوط کرده و روی حرارتمیگذاریم بعد اینکه آماده شد بیسکوییت و مواد و موز را طبق فیلم ریخته در قالب ۲۰ سانتی سپس به مدت دوتا سه ساعت در یخچال میگذاریم بعد اینکه آماده شد از قالب درآورده و روش رو با خامه قنادی و شکلات چیبسی تزیین میکنیم ..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بیسکوییتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_ترک_دار_شکلاتی
کوکی شکلاتی خیلی خوشمزه است ومناسب پذیرایی عیدهم است هزینه زیادی هم نمی بره واما دستور
مواد لازم
آرد شیربنی پزی یک لیوان
نصف لیوان کاکائو
کره 50گرم
شکر سه چهارم لیوان
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل مایع یک قاشق مرباخوری اگر پودری استفاده کردین نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ دوعدد
پودرقند به مقدار نیاز
طرز تهیه........ ارد وکاکائو ونمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید
تخم مرغ وکره به دمای محیط رسیده و شکر ووانیل را خوب بزنید تا یکدست وکرمی بشه بعد مواد خشک را بهش اضافه ومخلوط کنید تا یکدست بشه بعد سر ظرف را ببندید وبمدت 4ساعت توی یخچال بذارید بعد گلوله هایی اندازه گردو توی دست گرد کنید خمیر چسبنده است وتوی پودر قند بزنید وتوی سینی را کاغذ روغنی بیندازید وکوکی ها را توی سینی بچینید ودر فر از قبل گرم شده 180درجه بمدت 10تا 15دقیقه از فر در اوردین کمی سرد بشه بعد از سینی جدا کنید توی ظرف در دار تا یک هفته هم کاملا نرم وعالی می مونه
بافت این کوکی نرم است وطعمی کاملا شکلاتی داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_ترک_دار_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماکارون_فرانسوی
مواد لازم :👇
پودر بادام:60گرم
پودرقند :60گرم
سفیده تخم مرغ:45گرم
شکر دونه ریز:45گرم
رنگ خوراکی:چندقطره
وانیل:نوک قاشق
دستور تهیه :👇
اول از همه سفیده تخم مرغو جدا میکنیم داخل يه ظرف تمیز میریزیم روش سلفون میکشیم و روی سلفون رو با خلال دندون 3تا سوراخ ایجاد میکنیم و میذاریم يه شب داخل یخچال بمونه تا رطوبتش گرفته شه.و نیم ساعت قبل از شروع کار هم میذاریم بیرون تا به دمای محیط برسه.با دور تند همزن میزنیم تا سفیده سفت شه بعد شکر رو تدریجی اضافه میکنیم وقتی شکر تموم شد رنگ و وانیل رو اضافه میکنیم.خوب مخلوط میکنیم.همزن رو میذاریم کنار مخلوط پودرقند و پودر بادام رو اضافه کرده و خیلی آروم فولد میکنیم.این مرحله خیلی مهمه.اصلا عجله نکنید.غلظت موادو تو فیلم نشون دادم.وقتی غلظت مواد در اون حد بود ديگه هم نزنید وگرنه ماکارون ها پاشنه نخواهد داشت.مایه رو ميريزيم داخل قیف با ماسوره گرد ساده و روی مت ماکارون پایپ میکنیم.قبل از اینکه دایره پر شه دستو به صورت چرخشی بلند میکنیم.سینی رو دو سه بار میکوبیم رو میز تا حباب هاش خارج شه.نیم ساعت تا 45مین میذاریم استراحت کنه،واسه تست هم انگشت میزنیم روی ماکارون ها وقتی به دست نچسبید باید بره تو فر.میذاریم داخل فر 130درجه که از قبل گرم کردیم.به مدت نیم ساعت.بعد پخت میذاریم خنک شه و دو به دو ساندویچ میکنیم.واسه فیلینگ من از گاناش تلخ استفاده کردم که شما میتونید از گاناش رنگی،کرمفیل،خامه،کارامل استفاده کنید. ماکارون باید 24ساع
ت تو یخچال بمونه تا جا ییفته.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارون_فرانسوی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ
گوشت چرخ کرده مرغ ۴۰۰گرم (ترکیب سینه و ران)
آرد سوخاری ۲ قاشق غ
پیاز دو عدد
سیر یک یا دو حبه (من از یک حبه استفاده کردم)
نمک،فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری پر
هویج سه عدد
زرشک،گردوی خرد شده و جعفری و فلفل دلمه ی خرد شده هر کدام سه قاشق غ
آلوی خشک ده عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
یدونه پیاز ویه حبه سیر رو رنده کردم و آب اضافیش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاری را به گوشت اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد کاملا مخلوط بشن،یه کیسه فریزر رو باز کردم و با آبپاش نان کمی روشو خیس کردم تا گوشت بهش نچسبه و مواد رولت رو گذاشتم روش و با پشت قاشق مواد رو کمی پهن کردم بعد یه کیسه فریزر دیگه روی مواد گذاشتم و با وردنه مواد رو به ضخامت یک الی دو سانت پهن کردم و کناره های آنرا صاف کردم و به ترتیب گردوی خرد شده و زرشک خیس شده و فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را روی مواد پهن کردم و در آخر دو تا هویج آبپز رو در یه طرف رولت گذاشتم و از همون سمت شروع به رول کردن مواد کردم وقتی رول کردن تمام شد با انگشت خیس انتهای رول رو به بقیه رولت چسبوندم تا رولت حین پخت باز نشه،چند بار رولت رو داخل کیسه غلتوندم بعد داخل تابه ای روغن ریختم و رولت رو به کمک کیسه فریزر داخل تابه گذاشتم و رولت رو سرخ کردم یه طرفش که سرخ شد طرف دیگشم سرخ کردم،یدونه پیاز رو خلالی کردم و با یکی دو قاشق روغن تفت دادم و بهش زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم وقتی پیاز طلایی شد رب رو بهش اضافه کردم و دوباره تفت دادم بعد یک لیوان آب بهش اضافه کردم و سس بدست آمده رو روی رولت ریختم و یدونه هویج رو با کاتر دالبری برش زدم و چند تا آلوی خیس خورده و کمی نمک رو به رولت اضافه کردم و در ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با حرارت ملایم بپزه و مغز پخت بشه اواسط پخت ،رولت رو یه بار برگردوندم تا طرف دیگشم خوب بپزه معمولا رولت تو ۴۰ دقیقه میپزه ولی به خاطر هویجای داخل سسش بهتره تا ۵۰ دقیقه الی یکساعت روی حرارت ملایم اجاق بمونه.
خیلیا به مواد رولت مرغ یدونه تخم مرغ هم میزنن ولی من نزدم فقط موادمو خوب ورز دادم،ولی اگه بخوایین رولت گوشت درست کنید حتما تخم مرغ بزنید.
مواد میانی رولت رو هم به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدین ولی معمولا از همین موادی که من نوشتم استفاده میشه،میتونید فقط سس به مواد رولت اضافه کنید و هویج و آلو اضافه نکنید ولی بنظرم با هویج و آلو خوشمزه تر میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق پرتقالی🍊🍊😃😃
4لیوان اب پرتقال و اب نارنگی
1فنجان شکر پودری
2ق غ پر ازنشاسته
پودر نارگیل به مقدار لازم
مواد را باهم مخلوط کنیم و حرارت میدیم تا آماده بشه
سپس مواد رو به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و سه تا چهارساعت در یخچال میگذاریم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح بقچه ی🌸❄️
مهربانیش را باز کرده امروز هم
لبخند خورشید سهم من و توست
دلت که گرم شد
در فنجان چای آدمها ، لبخند بریز
#سلام_صبحتون_پراز_لبخند🌸❄️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بانتیانا بدون فر
این کیک طعمش عالیه خودبخود تو دهن آب میشه😋
کیکی که تو قابلمهدرست میشه قابلمه آب و شعله پخش کن نمیخواد نمیسوزه دود هم نمیکنه قابلمه ای دود میکنه که به خوبی تمیز نشده باشه وچربی داشته باشه
مواد رو اندازه گیری کنید دم دستتون باشه
عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی
آرد دو ویک دوم پیمانه
شکر یک ویک دوم پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پکینگ پودر دو قاشق چای خوری
خامه صبحانه یک دوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم
نمک یک پنس
قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید وکنار بزارید قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه این هشتگ رو بزنید با این تفاوت اینجا آرد وپودر کاکائو رو مخلوط کردم
قابلمه رو گاز بزارید شعله خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میندازی
خامه وشیر رو با هم مخلوط کرده وکنار بزارید
آرد +پکینگ پودر+پودر کاکائو +نمکها هم مخلوط وسه دفعه الک کنید
کره وشکر رو بریزید تو کاسه همزن با سرعت بالا حدود پنج الی شش دقیقه بزنید دونه دونه تخم مرغا رو اضافه کنید هر تخم مرغ حدود یک دقیقه زده بشه سپس مواد خشک رو اضافه کنید چند ثانیهبا سرعت کم همزن بزنید تا مخلوط سپس مخلوط شیر وخامه رو اضافه کنید حدود ۳۰ ثانیه بزنید وبریزد تو قالب
ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید.
این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
فر حتما از قبل گرم بشه
این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بانتیانا_بدون_فر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا
طرز تهیه
سس سفید ....به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ارد سفید لازمه من چون کره دوست ندارم کمی روغن توی ظرف بریزید و ارد را خیلی کم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دمای معمولی را اضافه وخیلی سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتی یکدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر می شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود
مواد گوشتی.... عین مواد ماکارونی درست کردم وقارچ هم اضافه کردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره
ادامه کار..... این لازانیای نیمه پخت زرماکارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولی بذارید واستفاده کنید ودیگه نگران اینکه لازانیا بشکنه نیستید کف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روی ان بچینید وبعد مایع گوشتی را وصاف کنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه کنیدمن از پنیر دالیا استفاده کردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروی ظرف را فویل بکشید ودر طبقه وسط فر با دمای 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی بشود
نکته.... میتونید روی گاز هم با همین دستور درست کنید فقط شعله کم باشه وشعله پخش کن بذارید ولی فقط پنیر اب می شود دیگه روش طلایی نمی شه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه_سیب_زمینی
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید
من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم.
طرز تهیه :
ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت
مواد لازم برای خمیر
آرد
آب
نمک
طرز تهیه:
به هر اندازه ای که بخوایید میتونید آماده کنید.
من 2 لیوان آب ولرم، 1 قاشق دسرخوری نمک 6 لیوان آرد استفاده کردم.
مواد لازم برای داخلش:
برای این خمیر، موادی که برای ویدئو استفاده کردم کافی نیست. برای این خمیر حدودا 500 گرم گوشت چرخ کرده کافیست. 1 پیاز بزرگ که نگینی کوچک خرد شده و یا رنده شده، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، خیلی کم فلفل تند حدودا 1 لیوان آب
طرز تهیه:
مواد خمیر را مثل هر خمیر نرمال دیگری مخلوط کرده و آماده میکنیم.
خمیرمان را با قطعات دلخواه برش داده و باز میکنیم.
مواد داخلش را هم تفت داده و آماده میکنیم. به اندازه ای که میخواهیم داخل خمیر گذاشته و نصف دیگر خمیر را رویش برمیگردانیم.
در روغن زیاد سرخش میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ترد ورستورانی خوشمزه😋
موادلازم:
۳ عدد سیب زمینی
پاپریکا
آرد ذرت یک فنجان
سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.
اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!
سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.
بعدش شروع کنید به خلال کردن.
همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.
وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.
سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.
سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.
اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه و بعد بهش پاپریکا و آرد ذرت اضافه میکنیم روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه. بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خوشمزه_و_مقوی_انجیر_و_گردو
مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_ساندویچ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_با_سس_مخصوص
3 عدد ماهی بزرگ
1 لیوان چای(کمر باریک), روغن زیتون
6-7 حبه سیر بزرگ
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن
2 عدد لیمو تازه
1 عدد فلفل قرمز (ریز شده)
نمک
اول از همه ، برای تهیه سس، روغن زیتون را در یک کاسه اضافه کنید و پوست یک عدد لیمو رو درونش رنده کنید ، آب لیمو ، آویشن ، نمک ، فلفل و دو حبه سیر رنده شده را بهش اضافه کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را به شکم ماهی اضافه کنید و به مدت 40 دقیقه در فر 200 درجه بپزید و نوش جان کنید. یا اجازه بدید ماهی برلی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_زمینی ❤️🥔🌶️🍗🧀🍖😋
مواد لازم:
سیب زمینی مرغوب
فلفل قرمز:
نمک، پودر فلفل
کره نرم یا آب شده
پنیر ورقه
مقداری گوشت یا مرغ پخته برای داخل کیک
طرز تهیه:
سیب زمینی های پوست کنده را به دو یا چهار تکه بریده و آب پز کنید، فلفل قرمز ها را در فر یا اجاق کباب کرده و پوست شان را بگیرید و خرد کنید.
سیب زمینی ها را پوره کنید و به آن کره، نمک و فلفل افزوده و هم بزنید.
مطابق با ویدیو به ترتیب در قالب پوره سیب زمینی، پنیر، گوشت یا مرغ آماده شده و دوباره پنیر بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آب شود بپزید .👈این غذا را گرم سرو کنید.
طبق ترجمه اس،ولی باسلیقه وروش خودبپزید
.
برای آماده کردن گوشت، کمی کره را داخل قابلمه ریخته و وقتی شروع به آب شدن کرد گوشت را هم اضافه کنید نصف لیوان آب بریزید و درب قابلمه را بزارید تا با آب خودش، تا زمانی که گوشت نرم شود، بپزید.
اگر مقدار گوشت کم باشد آبش برای پخت کافی نیست و با افزودن کمی آب اجازه بدهید گوشت بپزد و در انتهای پخت گوشت نمک اضافه کنید.
برای آماده کردن مرغ، با کمی روغن پیاز و فلفل سبز خرد شده را در تابه کمی تفت دهید، مرغ بدون استخوان خرد شده به همراه نمک، فلفل سیاه و یک عدد گوجه هم اضافه کنید تا کامل بپزند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛