#كيك_پرتقالى
بدون فر
با آشپزی خاص و یک کیک راحت، خوشمزه و خاص همراه باشید.
مواد لازم
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
آب پرتقال 1 لیوان
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه
1- 2 تا تخم مرغ رو با شکر خوب هم بزنید (با هم زن دستی کافیه)
2- آب پرتقال و وانیل رو اضافه کنیدو هم بزنید و بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو از الک رد کنید یا با تکان دادن بریزید که هوا وارد شه و آرد یکجا و کوپه ای نریزه که پسته پسته شه.
3- روغن رو در حدی داغ کنید که قابلمه داغ شه نه اینکه روغن جلزولز کنه.
4- خمیر رو بریزید و در قابلمه رو کیپ کنید.بهتره که دم کنی بذارید که حسابی داغ بمونه و بخار بیرون نیاد.درش رو هم باز نکنید.زیرشو کم کنید در حدی که برنج رو دم میذارید.
5- بعد از حدود نیم ساعت درو نیمه باز کنید و با چنگال تست کنید و اگه روی کیک خودشو کامل گرفته بود یک سینی یادرقابلمه رو چرب کنید و بذارید روش و برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه.
6- موقع برگردوندن اگه دیدید کف قابلمه خیلی خشکه یه کوچولو روغن بریزید تا طرف دیگه کیکم خوشرنگ شه.این طرفش خیلی زود سرخ میشه.
حواستون باشه که نسوزه و حدود 4 - 5 دقیقه طول میکشه
نوش جان👆👆👆👆👆
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_بربری
آرد نان تقریبا ۵۰۰گرم(ممکنه کمی بیشتر یا کمتر مصرف بشه برای من ۲۰گرم اضافه تر مصرف شد).مخمر فوری۱ق چ.نمک۱ق چ.آب۱و۱/۲پ.روغن مایع۴ق غ.
طرز تهیه:
آب و مخمر با هم مخلوط کنید روغن اضافه کنید و سپس آرد و نمک اضافه کرده و ورز دهید که من با استند میکسر ورز دادم در غیر اینصورت روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده به مدت ده دقیقه ورز بدین خمیر نرم و لطیفی درست میشه زیاد چسبناک نیست ولی نرمه بعد داخل ظرف تمیزی بذارین روش بپوشونید و در محیط آشپزخونه استراحت بدین مدت استراحت همیشه به دمای محیط بستگی داره. آشپزخونه من با دمای ۲۶ درجه سانتی گراد تقریبا یک ساعت و نیم زمان صرف شد تا خمیر حجیم بشه بعد هم پف خمیر رو با دست بگیرید خمیر رو روی سطح صاف دو یا سه قسمت کنید و بصورت نون بربری شکل بدین به روی سینی فر که کمی آرد پاشیدین منتقل کنید مجددا روش بپوشونید حدود نیم ساعت استراحت کنه بعد هم روی نون رو رومال بزنید و با انگشت دست یا دسته قاشق یا هر وسیله دیگری خط بندازید و کنجد بپاشید و درون فریا مایکروفر که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده البته با فن، به مدت تقریبا ۱۵_۲۰ دقیقه قرار بدین.از فر که بیرون میارین حالت تُست شده داره ولی وقتی سرد شد برش بزنید و داخل نایلون نگهدارین نرم میشه.
-برای رومال یک قاشق چایخوری آرد با پنج قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید بذارین روی حرارت به محض اینکه غلیظ شد بردارید زیاد روی حرارت نمونه.سرد که شد استفاده کنید.
-اگه مخمر فوری نیست باید با آب ولرم و کمی شکر اونو عمل بیارین بعد استفاده کنید.
-اگه بخواین نونهاتون بوی مخمر نگیره خمیر رو در جای گرم استراحت ندین در محیط آشپزخونه بذارین تا آهسته خمیر پف کنه.مدت زمان استراحت بیش از حد نباشد 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بربری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_نان_تست
نان تست ۴ عدد
ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید)
پیازچه ۳ عدد
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم
شیر ۱/۳ لیوان
طرز تهیه
نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید.
در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.
قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.در مایکروفر درجه 170 زمان بیست دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_نان_تست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت
مواد لازم
گوشت چرخ کرده (از چرخ کرده سینه مرغ و بوقلمون هم می شود استفاده کرد)
سیب زمینی
پیاز
آرد نخودچی
کره یا کمی شیر
نمک+زردچوبه+فلفل+پودر سیر+پودر پاپریکا
رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی پوره شده
طرز تهیه
یک عدد پیاز را رنده کنید و با ادویه ها و یک قاشق آرد نخودچی به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و ورز دهید به آن فرم دهید و داخل تابه رژیمی بگذارید تا کمی سرخ شود سیب زمینی ها را بپزید و با نمک و فلفل و کمی شیر یا کره پوره کنید رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی پوره شده را روی کتلت ها بریزید بگذارید کمی داخل سس بپزد و با پوره سیب زمینی تزئین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک مدل رول مرغ👇🏻
📍مواد لازم:
🥠سینه مرغ ۲ عدد
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🥚تخم مرغ آب پز رنده شده ۲ عدد
🧀پنیر پیتزا ۳۰ گرم
🌱پیازچه ۲ ق غ
سیر له شده ۲ حبه
🍥خامه ترش ۱ ق چ (جایگزین خامه ترش:ماست یونانی یا پرچرب)
🧂نمک به میزان لازم
🥚سفیده تخم مرغ ۲ عدد
🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد
🥡آرد به میزان لازم
🥣روغن نباتی ۳ ق غ
🌸میتونید مرغ رو از قبل مزه دار کنید و هر ادویه ای که دوست داشتید بهش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠طرز تهیه یک مدل ناگت مرغ که بچه ها هم عاشقش میشن😍👇🏻
📍مواد لازم:
🍞نان تست سفید ۴ تکه
🥠سینه مرغ نیم کیلو
🌶سیر له شده نصف ق غ
🥄زنجبیل له شده نصف ق غ
🥣سس سویا ۱ ق غ
🌶فلفل نصف ق چ
🥄پاپریکا نصف ق چ
🧂نمک ۱ ق چ
🥣روغن به میزان لازم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🧂نمک ۱ ق چ
🌶فلفل نصف ق چ
🥛شیر ۱ ق غ
🥪پودر سوخاری به میزان لازم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
واقعا چرا بال انقدر خوشمزه است !🤔 😍😋
مواد لازم برای تهیه :
_مرغ ۷۵۰ گرم
_عسل دو قاشق
_روغن زیتون ۴ قاشق
_سرکه ۱ قاشق ( می تونید از سس سویا هم استفاده کنید)
_پاپریکا ۱ قاشق
_آویشن ۱ قاشق
_فلفل ۱ قاشق چایی خوری
_نمک به میزان لازم
برای تهیه ی این غذا کافیه یک تا دو ساعت قبل مواد رو با هم مخلوط کرده و اجازه بدید در یخچال استراحت کنن سپس در فر با دمای ۲۰۰_۲۲۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_و_قارچ
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای ۱۸ عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان
روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان
آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_گوشت_و_قارچ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیروان پلو
مواد لازم:
۳ عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۲ قاشق غذا خوری کره
۲ لیوان برنج (۴۰۰ گرم)
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
۲ قاشق مربا خوری نعنا
۱ فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
۱ عدد پیاز
۱ لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین... مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل ۴۰-۳۰ دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید.
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیروان_پلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_خسروشاهی
سالاد خسروشاهی تقریبا شبیه بیف مرغ وقارچ هست که سینه مرغ رو بعضی ها ابپز می کنن ولی بهتر سینه مرغ رو بعد برش مزه دار کنید بعد پیاز رو تفت داده ومرغ رو اضافه کنید تا مرغ تفت داده بشه و کمی طلایی سرخ بشه قارچ رو با کره و ابلیمو تفت بدین بعدش ماست خامه ای و خامه صبحانه و نمک و فلفل لیمویی رو مخلوط کرده به مواد سالاد اضافه کنید ودر ظرف سرو بریزید روش رو با خلال سیب رمینی تزیین کنید
فرقش با بیف اینکه به بیف فلفل دلمه ای و سس سفید می زنیم و لی به سالاد خسروشاهی ماست و خامه می زنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گاناش_فرم_گرفته
گاناش شکلاتی ترکیبی از شکلات و خامه هست . حالا این ترکیب و میزانش در شل و سفتی گاناش شما موثره ، اگر میزان شکلات بیشتر باشه گاناش شما سفت تر هست . اگر شکلات مقدارش کمتر از خامه باشه گاناش شما شل تر و بیشتر به عنوان سس (سس شکلاتی) کاربرد داره . به نسبت مساوی هم یه نسبت نرمال .
به این روش شما بعد از اینکه کمی دمای گاناش پایین اومد رویه کیکتون رو تزیین کنین و این کاربرد کرم رو براتون داره .
الزامی به استفاده کره در گاناش نیست . خیلی وقت ها گاناش بدون کره استفاده میشه کرد.کره فقط کمی رویه کیکتون رو براق می کنه .
حالا اگر بخوایم که گاناش فرم گرفته داشته باشیم ....
.
شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم (یک قاشق)
وانیل ۱/۴ ق چ
شکلات رو خرد و تکه کردم . من از شکلات تلخ استفاده کردم . در صد تلخی و شیرینیش بستگی به علاقه خودتون داره.
خامه رو داخل ظرفی ریختم روی حرارت خیلی کم قرار دادم ، کره و وانیل رو اضافه کردم .مدام هم زدم ، وقتی که شروع کرد به جوش ریز شکلات رو داخلش ریختم و مرتب هم زدم تا خوب مخلوط بشه و دیگه زیاد نمونه ، به محض اینکه شکلات با خامه مخلوط شد از حرارت بردارین .
یه کم که از دما افتاد داخل یخچال یه ساعتی قرار دادم و بعد با همزن پنج دقیقه زدم تا فرم بگیره طوری که رد پره های همزن روش بمونه ، و دیگه می تونبن برای کاور کردن کیک و همچنین از قیف و ماسوره هم برای این کار استفاده کنیم. وقتی که گاناش در حال فرم گرفتن هست رنگش کم رنگ تر میشه .
پ.ن : این گاناش فرم گرفته رو در تزیین کیک یخچالی استفاده کردم و رویه و دور کیک رو کاور کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش_فرم_گرفته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_پفکی
#ران_سوخاری
پنجعدد ساق ران
دو عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ
پنیر پینزا یک چهارم پیمانه
نمک وفلفل وپودر خردل
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید و و آرد سوخاری به میزان لازم
مقداری پنیر برای مابین مواد
ساق ران رو تفت بدید فلفل وکمی زردچوبه بزنید وباهاش تفت بدید آب ویک پیاز چهار قاچ ویکی دوحبه سیر بزنید.شعله کم تا بپزه
دو عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز کنید
ران پخته ،گوشت رو از استخوان جدا کنید بوسیله همزن وبا غذا ساز چند ثانیه بزنید.
سیب زمینی رو رنده کنید
سیب زمینی ویک چهارم پیمانه پنیر وادویه ها به مرغ له شده اضافه کنید یا با دست مخلوط کنید وبا یک الی دو ثانیه با دستگاه توجه کنید زیادی نزنید که خمیر بشه
مقداری از مواد برداشته کف دست باز میکنیم استخوان ران وسطش گذاشته مقداری پنیر دوباره مقداری مواد با دست به شکل ران مرغ شکل میدیم
در آرد سفید میغلتیانیم
سپس در تخم مرغی که با چنگال خوب زدیم
آخر سر در آرد سوخاری تو روغنی که با حرارت ملایم داغ شده میزاریم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه سعی کنید روغن تا نصف ران رو بگیره. تو قابلمه کوچک ونسبتا گود سرخ کنید اینجوری روغن کمتری مصرف میشه.
سرخ که شد رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه استخوان رو بیرون بکشید وبا سس نوش جان کنید.
فکرنکنم با سینه خوشمزه بشه
چون قبلا مواد پخته شدن همینکه اطرافش با حرارت ملایم سرخ بشه وپنیر داخلش آب بشه کافیه.درست کنید واسه دلبنداتون تا از خوردنش لذت ببرین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_پفکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_رومانف
۲ لیوان شیر
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۴ ق غ
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ ق غ پر
وانیل نوک ق چ
۳ ق غ ژلاتین با یک لیوان آب
یک عدد موز بزرگ نگینی شده یا پوره شده
شیر رو میریزیم داخل قابلمه روی حرارت گاز، شکر و نشاسته ی ذرت رو بهش اضافه و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه و گوله نشه، بعد خامه و وانیل و موز رو بهش اضافه و خوب هم میزنیم و سریع ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و از روی شعله ورمیداریم، قالب مورد نظر رو چرب میکنیم،مواد رو داخلش میریزیم، میزاریم یخچال به مدت ۵ الی ۶ ساعت تا خوب ببنده،بعد مث فیلم راحت از قالب درمیاریم و با موز و هر میوه ای که دوس دارین تزیین میکنیم، حتی با خامه قنادی فرم گرفته هم میتونین تزیین کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ســـــلام
صبحتون پُر از لبخند
🌸امیدوارم
دنیاتون سرشار از
مهر و لبخند باشه
🌸و به هرچیزی که تو
زندگیتون میخواهید برسید
🌸و همون جایی باشید
که دلتون می خواد
🌸صبح آدینه تون زیبا و شاد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپکهای_شکم_پر_کدو
طرز تهیه.
دوستان این توپکهای کدو را درست کنید بسیار خوشمزه است میتونید با هر نوع نانی از جمله نان باگت بصورت ساندویچ سروکنید
یه پیاز را ریز خرد کنید وتوی حدود یه قاشق روغن تفت دهید تا طلایی بشه بعد پوره دوتا سه حبه سیر را اضافه وتفت دهید طلایی بشه واز روی حرارت بردارید تا سرد بشه
حدود نیم کیلو یا چهار تا کدو سبز را با پوست رنده درشت کنید وبعد توی صافی ریخته وخوب اب اضافه کدو را بگیرید بعد پیاز تفت خورده را بهش اضافه و دوتا سه قاشق گشنیز خرد شده بدون ساقه را اضافه و دوقاشق پنیر پارمزان که اگر در دسترستون نبود حذفش کنید ونمک وفلفل وپودر زیره وپودرتخم گشنیز را اضافه ودوتا تخم مرغ وارد سوخاری حدود یک ونیم پیمانه که کم کم اضافه کنید ومخلوط کنید تا جائیکه در دست بگیرید انسجام داشته باشه وبتونید در دست بهش شکل بدین بعد یه گلوله به سایز دلخواه بردارید اندازه یه گردو وسطش پنیر پیتزای تازه یا رنده شده بذارید ودر دست خوب گرد کنید وحدود بیست دقیقه توی فریزر بذارید بعد توی تابه نچسب روغن خوب وکاملا داغ باشه وتوپکها را سرخ کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه وتماااام
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپکهای_شکم_پر_کدو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_بروستد_مرغ_پولکی
طرز تهیه .... شما میتونید از همه جای مرغ استفاده کنید ران یا سینه فرقی نداره با پوست یا بدون پوست فقط سعی کنید اگر از ران استفاده می کنید مرغ کوچک باشه تا مغز پخت بشه وگرنه حتما از قبل نیم پز کنید من از فیله استفاده کردم نیازی هم نیست که بکوبید تا نازک بشه اینطوری فیله خشک می شه
مزه دار کردن مرغ....... یه پیاز بزرگ را رنده ریز کنید وابش را کاملا بگیرید با یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق ابلیموی تازه و پودر سیر وپودر پیاز و پودر پاپریکا ونمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و اگر داشتید ادویه تندوری کمی واسه خوشرنگ شدن مرغ همه را مخلوط کنید ومرغ را درون سس بذارید ومن از شب قبل اینکارو کردم ولی حداقل چهار ساعت بمونه تا خوش طعم بشه
ظرفی نسبتا بزرگی را پر از ارد کنید اردی که بهاش کیک درست می کنیم ارد گندم منظورم نیست بعد یک قاشق مربا خوری زردچوبه و یه قاشق مرباخوری بکین پودر و فلفل سیاه و یه قاشق هم ادویه مرغ ونمک با ارد خوب مخلوط کنید بعد یه کاسه را پر از اب کاملا یخ کنید همراه با تکه های یخ باشه کاملا سرد سرد
ادامه کار..... مرغ مزه دار شده را ابتدا توی ارد زده حتما دونه دونه مرغ را توی مواد بزنید تا همه جای مرغ به ارد اغشته بشه بعد با انبر توی اب یخ زده سریع بر دارید مجددا توی ارد زده وباز توی اب یخ وبعد توی ارد زده ودر این مرحله با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا ارد به سطح مرغ بچسبد طبق فیلم☝حالت ورز دادن خمیر چطوریه به همون حالت ولی نه اینکه مرغ را له کنیم با نرمی 😀
روغن را از قبل توی تابه یا قابلمه دیواره بلند بذارید خوب داغ بشه اگر سرد باشه مرغ پولکی نمی شه طوریکه همینکه مرغ را توی روغن انداختید شروع به سرخ کردن کنه حتما روغن شناور باشه سطح مرغ که طلایی شد کافیه وروی دستمال بزارید تا روغن اضافه گرفته بشه
سطح روی مرغ کاملا کرسپی است بعنی حالت ترد وخشکی داره ولی خود مرغ نرم است وکاملا پولکی می شه تا داغ است سرو کنید اگر در ظرف در دار بذارید سطح مرغ نرم می شه اگر دوست دارید سطح مرغ نرمتر باشه مرغ سوخاری درست کتید
نکته.... اضافه اردرا نگهداری کنید واسه دفعه بعد که خواستید درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛