فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو_مجلسی
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن.
واسه ۳ پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه
من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید.
برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید.
مواد لازم
برنج سه پیمانه
عدس یک ونیم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد .
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم
پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو.
پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو
برنج رو چند ساعتی خیس کنید
پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید
عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید.
یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)
برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج
حدود شش الی ۷ دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید.
ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه.
تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه
روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه.
کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید.
عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه
من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو_مجلسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی متفاوت و خوشمزه
موادلازم:
3 سیب زمینی بزرگ
3 قاشق غذاخوری روغن
نمک
1 قاشق آویشن
300 گرم سینه مرغ
1 پیاز
فلفل سبز فلفل دلمه ای
روغن
1 قاشق چایخوری فلفل زیره فلفل سیاه زردچوبه
سس بشامل
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 شیر شیرین
1 قاشق دسر نمک
روی
پنیر چدار
پودر فلفل یا پودر پاپریکه به دلخواه
سیب زمینی ها را به نصف برش می دهیم ، آنها را توخالی می کنیم و آنها را در 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده درست می کنیم تا از سس آماده شده توهر سیب زمینی بریزیم
سس بشامل و پنیر چدار میزنیم و دوباره به فر منتقل میکنیم.
نوش جان کنید.😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_متفاوت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_دادلی
کره نرم شده در دمای محیط ۵۰ گرم
روغن جامد یا نیمه جامد (من نیمه جامد لادن زدم،می تونید روغن جامد قنادی یا روغن اصیل هم استفاده کنید) ۵۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم (۱/۲ پیمانه سرصاف)
آرد نخودچی ۳۰ گرم (تقریبا ۱/۴ پیمانه )
آرد سفید ۱۳۰ گرم (یک پیمانه سرخالی )
زرده تخم مرغ ۱عدد
پودر هل ۱/۲ ق چ یا وانیل نوک ق چ
کره نرم +روغن جامد +پودرقند الک شده را باهمزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس زرده تخم مرغ ووانیل یا پودرهل اضافه شود درحد مخلوط شدن خوب هم بزنید(زرده تخم مرغ همدمای محیط باشد)
آرد نخودچی الک شده را اضافه کرده ودرنهایت آرد سفید را کم کم،
با نوک انگشتان خمیر را مخلوط کرده تا خمیر نرم ولطیفی جمع شود(فقط زیاد ورز ندین که خمیر به روغن بیفته)
از خمیر گوله های کوچکی گرفته در دست گرد کنید وسط آن را با یک شی ،،کمی فشرده کنید تا یک حفره عمیق ایجاد بشه(مثلا با ته مهر شیرینی یا خودکار)
درون قالب بچینید ودر فر از قبل گرم ۱۷۵درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید،زیر شیرینیها طلایی بشه،
پس ازپخت وسرد شدن به دلخواه با شکلات وبریلو تزیین کنید،
🛑نکات مهم:
خمیر اماده شده را بلافاصله تا لطیف ونرم هست گوله کنید (بدون ترک خوردگی)و سریع حفره بزنید خمیر اگر بمونه کم کم خشک وپودری میشه و دیگه نمی تونید گوله کنید یا حفره بزنید خیلی ترک میخوره،
شیرینیها داخل فر پهن و بزرگ میشن پس کمی با فاصله بچینید،اگر بیش از اندازه پهن شدن بدونید که اردتون نسبت به روغن کم بوده یا خمیر را زیاد ورز دادین روغن افتاده
میزان ارد حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ گرم نیازه ،ممکنه اول خمیر چسبنده باشه ولی کمی بمونه درست میشه
این میزان مواد حدود بیست بیست پنج عدد شیرینی میشه
توجه کنید این مدل شیرینیها درسته مواد ساده ودستور ساده ای دارند ولی شما باید قلق پخت شیرینی دستتون باشه مثلا یک دونه شیرینی را امتحان کنید اگر داخل فر خیییلی پهن شد ارد کم بود و...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دادلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دادلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جامبوی_گوشت_قلقلی
۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده
آرد یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده یک دوم پیمانه
پارمسان یک چهارم پیمانه
سیر دوحبه
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
دو عدد تخم مرغ
ریحان خرد شده یک دوم پیمانه
پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید
سس ریکوتای👇
پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جامبوی_گوشت_قلقلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام لاکچری با بادمجون
مواد لازم:
4-5 بادمجان
1 پیاز متوسط
4-5 قطعه فلفل سبز
3-4 گوجه فرنگی متوسط
1 لیوان کوچک روغن زیتون
نمک
دستور پخت:
ابتدا بادمجان ، رو سرخ میکینم و سپس وگوشت قیمه و پیاز رنده شده و ادویه جات و و رب گوجه رو خوب سرخ میکنیم و روی بادمجانها میریزیم و سپس گوجه و فلفل سبز میزاریم میزاریم روی گاز یا توی فر میتونید پنیر پیتزا هم بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸گوینــد
❄️سـلام صبح
🌸طلایی ترین کلیــد
❄️برای ورود به قلبهاست
🌸پس صمیمی ترین
❄️ســـــلام
🌸تقدیم به شمامهربان ها
❄️امیدکه طلـوع امروز
🌸آغاز بهترین ها برایتان باشد
❄️روزتون بخیر
🌸وپر از شادی و برکت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_کیک_سیب
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير نصف ليوان
آرد 1/5 ليوان
بكينگ پودر 1 ق م
وانيل 1 ق چ
سيب 5 عدد
شكر 5 ق غ
دارچين 1 ق م
گردو خرد شده بميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را باشكر همزده تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اصافه كرده يك دقيقع با همزن همزده بعد ارد را بهمراه بكينگ پودر و وانيل سه بار الك كرده و اروم اروم اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده مايع كيك را داخل قالب ريخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 بمدت 20 دقيقه قرار ميدهيم
پوست سيبارو ميگيريم رنده كرده با شكر ميزاريم روي حرارت تا وقتي ك اب سيب ها كشيده بسه بعد دارچين و گردو خرد شده را اضافه ميكنيم
بعد از اينكه كيك رو از فر در اورديم سيب ها رو وسط تارت ريخته بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
فوروارد فراموش نشه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلفل دلمه ای گوشتی
حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای:
برنج نصف لیوان
گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم
پیاز کوچک 1عدد
سیر 2-3حبه
جعفری خرد شده مقداری
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،
فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک
گوجه فرنگی 1عدد
روغن مایع نصف استکان
رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر
آب جوش 1/5لیوان
طرز تهیه:
پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلفل_دلمه_ای_گوشتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)
کره 3 قاشق غذا خوری
ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره 30 گرم
آب جوش حدودا 3_2 پیمانه
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كرهی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید.
2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید.
3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید.
نکته:
1. همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق میگردد.
2. یادآوری میکنم که نمك گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند.
3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید.
4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد.
5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت.
6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_با_رب_انار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیر_ترشی
نکاتی برای تهیه سیرترشی
یک ترفند خاص برای تهیه سیرترشی استفاده از سرکه بالزامیک اگر نداشتید سرکه قرمز ، سس سویا و رب انار است . همینطور که میدانید سیرترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگش سیاه می شود . رب انار ب سیاه شدنش کمک میکنه .همچنین سیرترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود . شما میتوانید با افزودن ۱ تیکه نبات این روند را سرعت بخشید .
همچنین ملاحظه میکنید که سیرترشی به مرور بعد هفت سال بسیار نرم می شود . استفاده از سس سویا سرعت این فرایند را بسیار تسریع می بخشد . با اضافه کردن این سه مورد بعد از چهل روز یک سیرترشی خیلی خوشمزه نصیبتان می شود . بهتر است برای تهیه سیرترشی از سیر کامل استفاده کنید .
مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه
سیر خام ۳ کیلو
سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه
رب انار ۱ پیمانه
سس سویا ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیر ترشی
در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود . همچنین یادتان باشد قبل این کار سیرها اصلا نباید اب داشته باشد.
اکنون صبر کنید تا سیر ها خنک شود . سپس ان را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی ان بریزید . سرکه باید روی سیرها قرار بگیرد . سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار دهید . بعد از 40 روز میتوانید از آن استفاده کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آی خونه دار آی بچه دار لبو رو بردار و بیار😄
ساده تر از این سبزه مگه داریم؟
تازه اسراف هم نمیشه که کلی دانه و جوانه ی عدس و ماش و... مجبور باشیم استفاده کنیم و کلی مراقبت بخواد تا سبز بشه😍
پس حتما تا فصل لبو تموم نشده بخرید و طبق روشی که توضیح دادم درستش کنید، بچه ها این تا عید کلی قشنگ تر میشه الان تازه مرحله ی وسط رشدش هست ولی چون ترسیدم دیر بشه گفتم براتون بذارم همین شکلی😊
فقط اینکه سالم و بزرگ باشه رو دقت کنید ، میتونید روی تنگ گرد هم بذارید ولی باید بزرگ باشه تا روی دهانه ی تنگ بمونه ، بعد داخل تنگ هم یه ماهی کوچولو بندازید گرچه من خودم دلم نمیاد ماهی بگیرم میترسم بمیرن، اگرچه هر بار گرفتیم حداقل شش ماه زنده بودن ولی بازم دلم نمیاد😅
امیدوارم براتون مفید باشه.
مهربونای من دوست داشتید لایک و کامنت یادتون نره و برای خودتون ذخیره کنید تا داشته باشید❤️ راستی بذارید من اولین نفر باشم که سال جدید رو تبریک میگم: پیشاپیش مبارک باشه عزیزااااای دلم، بهترین ها رو از صمیم قلبم واسه تک تکتون از خدا آرزو دارم🙏
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزه_لبو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی سبزیجات
1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده
1 عدد هویج رنده شده
1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود)
1 قاشق ذرت پخته
2 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر
1 دسته جعفری ریز خرد شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزه عید نخود با خاک ژله ای 👌
نخود را 24 ساعت خیس کنید، خاک ژله ای را در آب بیندازید تا پف کند. نخودها را در آبکش ریخته و روی آن یک دستمال مربوط بگذارید تا جوانه بزند ( تقریبا 3 روز زمان میبرد تا جوانه بزنند و در این مدت دستمال باید همیشه مرطوب باشد)
بعد از جوانه زدن، آنها را روی خاک ژله ای بریزید و روی آن نایلون بکشید تا سبز شوند 👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نسکافه 🍨
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب های عدس
2 فنجان عدس قرمز
1 فنجان بلغور ریز
½ فنجان روغن زیتون
1 پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
جعفری
1 قاشق چایخوری فلفل فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک (طبق سلیقه شما)
1 عدد لیمو
آماده سازی ..
عدسهای شسته شده را درون یک قابلمه بریزید و 1 لیتر آب اضافه کنید و بپزید تا جوش بیاید و کف عدس را بگیرید.
بلغور ریز روی عدسهای جوشانده اضافه می شود و با یک قاشق مخلوط می شود.
مراقب باشید عدس ها به طور کامل آب را جذب نمی کنند ، بنابراین آنها را آبکی نگه دارید.
با یک درب و عدس و بلغور را به مدت 15 دقیقه بپوشانید.
نصف لیوان روغن یا روغن زیتون را در قابلمه اضافه کنید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید.
و کباب کنید تا صورتی رنگ شوند.
سپس پیازها را روی رب گوجه فرنگی اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه آنرا تفت میدیم ، سپس می توانید عدس و روغن خرد شده بلغور را در آن ریخته
در آخر ، آب لیمو و ادویه ها اضافه شده و پیاز و جعفری سبز خورد شده را اضافه کنید، سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_عدس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍
موادلازم
_شیر دو لیوان
_آرد ۱.۵ فنجان
_ران مرغ ۱۲ عدد
_پاپریکا ۲ ق چ
_فلفل سیاه ۱ ق چ
_نمک ۱ ق چ
_پودر سیر ۱ ق
_ریحان خشک ۱ ق
_پودر کاری ۱ ق
_آرد سوخاری ۳۰۰ گرم
_روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان
.
در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( ۵ دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید )
پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍نوش جان😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کریسپی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛