فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃دوشنبه تون آباد
🌼🍃در چهارمین روز بهار
🌺🍃از خدا میخوام
🌺🍃4بارشانس به سراغتون بیاد
🌸🍃4بار از ته دل بخندید
🌸🍃4تا از آرزوهاتون برآورده بشه
🌷🍃4تا از دوستان
🌷🍃 قدیمی تون ببینید و
🌼🍃4تا خبر خوب بشنوید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قطاب_درفر
#فر_دستساز
#قطاب_یزد
#قطاب_بدون_فر
_قطاب شیرینی پرطرفداره خوشمزه و سنتیه کشورمونه ک با هزینه و مواد کم و در دسترس میتونید این شیرینی خوشمزه رو برای عید آماده کنید
_🔴 حداقل تا یکماه در فریزر تازه میمونه، در ظرف دربسته بذارید و ظرف رو در دوتا نایلون خوب بپیچید تا هوا و بوی فریزر به داخلش نفوذ نکنه و نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کنید ، میشه قبل از استفاده دوباره بهش پودر قند بزنید
_ 🔴 در دمای محیط هم در ظرف دربسته تا یک هفته تازه میمونه
مواد لازم:
_ زرده دوعدد
روغن جامد یک سوم پیمانه یا صد گرم کره
ماست یک دوم پیمانه
آرد به مقدار لازم
شکر یک قاشق غذاخوری
جوز هندی ( اختیاری) و دارچین کمی
مواد میانی:
پودرقند نصف لیوان + نصف لیوان گردو ریزشده یا نارگیل یا بادام یا پسته+
دارچین و هل یک قاشق چایخوری+یک ق غ آرد
🔴 اگر میخوایین قطاب مثل برای بیرون بشه حتما در فر یا فر دستساز درست کنید اینطوری سالم تر، رژیمی تر و خوشمزه تر هم میشه
💮 همهی مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و آردو کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ،بعد روشو بپوشونید و یکساعت استراحت دهید
💮حالا مواد میانی رو میکس کنید تا کاملا پودر بشن بعد چند قطره آب یا گلاب اضافه کنید و میکس کنید تا مثل خمیر خشک و سفتی بشه ،اینطوری راحتتر داخل قطاب پیچیده میشه
💮حالا خمیر رو به ضخامت نیم سانت با وردنه باز کنید و با کاتر گرد(۵یا۶سانت)خمیر روکاتر بزنید و مطابق فیلم قطاب رو بپیچیدو در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید،من هر دو مدل پیچیدن قطاب رو در فیلم انجام دادم
_ 💮 حالا در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه روشن شده بذارید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ،بستگی به فرتون داره ، نباید خیلی تغییر رنگ بده ،یه کوچولو که روش طلایی شد کافیه در مایکروفر کانوکشن 160 زمان 15 دقیقه بدید
_ 💮 میتونید در روغن داغ شناور با حرارت کم سرخش کنید
💮 از فر که خارج کردین بعد از دوسه دقیقه داخل پودر قند بزنید مطابق فیلم و بعدش قطاب نرم و خوشمزه ی فرد اعلامون آماده ست
🔴 قطاب در فر دست ساز
_ 💮 در کلیپ تمام مراحل فر دستساز رو میتونید ببینید،یک تابه انتخاب کنید که دربش خوب کیپ بشه تا گرما ی داخلش حفظ بشه و یک پایه ی فلزی کوتاه که سینی یا ظرف شیرینی رو روش قرار بدین تا باکف ظرف فر فاصله بده ،حالا در ظرف رو بذارید و یک ربع روی حرارت بذارید تا داخلش خوب داغ بشه مثل فر،حرارت زیرش نه باید اونقدر کم باشه نه زیاد باشه بدون شعله پخشکن ،سپس برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درفر دستساز بذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ
برای ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست ۱۰ عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_با_بشامل_پنیری
#فست_فود
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید
مواد لازم سس:
کره 25گرم
اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری
شیرولرم یک لیوان پر
اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ
پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه
پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید
ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید
خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊
حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_نعنا
عزیزان نعنای که برای این شربت استفاده میشه از اون دسته نعنای باشه که برگهاش نوک تیزوکشیده هستن یکی از خانوما گفت بهش میگیم نعنا عطری نت هم سرج کردم بهش میگن نعنای تند فلفلی عزیزان نعنا( پونه) که برگ پهن دارن وهمراه سبزی خوردن استفاده میکنید خوشمزه نمیشه شیرینیش غالب میشه بو وعطری نداره
شکر سه کیلو؛ نعنا یک کیلو (پاک کرده شسته) پیج الی شش لیوان آب بریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز تا جوش بزنه جوش که زد یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو بریزد ندارید دو قاشق آب لیمو بریزید شعله متوسط باشه وهم نزنید تا شکر خودش تو آب حل بشه وقتی جوش آومد شعله رو کمی کمتر کنید وبزارید آروم بجوشه وقوام بیاد .توووووجه کنید دیواره قابلمه زود زود با فرچه آغشته به آب لیمو پاک کنید تا شکرک نزنه فرچه نداشتید با پارچه تمیز خیس تمیز کنید .حال که شربت قوام اومده نعنای که از قبل تمیز وشستیم ودسته کردیم ،داخل شربت قوام اومده بندازید دو الی سه دقیقه که گذشت کافیه گاز رو خاموش کنید وسر اونو بزارید تا هشت الی ده ساعت سپس اونو از یه پارچه تمیز رد کنید با آب لیمو یا لیمویتازه نوش جان بفرمایید.عزیزان این مقدار سه چهار لیتر شربت حاصلشه مثل شربت آلبالو باید با آب رقیق شه موقع سرو آب لیمو میزنی البته با لیموی تازه طعمش واقعا عالی میشه
این شربت برای ماه مبارک رمضان بسیار گواراست وبرطرف کننده عتش وتشنگی ست 💝عزیزان شهد دقیق مثل شربت بامیه وزولبیا باید قوام بیاد اندازه آب کافیه کم نیست
امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
لطفا کپی نکنید حتی با ذکر منبع حق الناس رو جدی بگیرید
شربت آگه به اندازه کافی قوام نیاد کپک میزنه آگه بیش از حد قوام بیاد شکرک میزنه دقت کنید
توووووجه کنید آگه بعد از اینکه از پارچه تمیز رد کردید دیدید شربت رقیق هستش دوباره بزارید رو گاز با شعله کم تا دوباره قوام بیاد
آب لیمو رو به شربت اضافه نکنید فقط موقع سرو بریزید
عزیزان این شربت خوب قوام اومده باشه تا دوسال تو یخچال دوام داره
آگه دوست دارید رنگش سبز کم رنگ باشه چند قطره رنگ خوراکی بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یک_تخم_مرغی
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
در این دستور میتونید 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آرد را حذف و به جای آن 1 تا 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید تا کیکتون شکلاتی بشه
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد ر وشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن و حجیم شود.
سپس روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
آرد را در 3 مرحله اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .
مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید.
حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند.
میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند.
مواد کیک را در قالب گرد به قطر 18 یا 20 سانت که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شودکیک را بپزید.
این کیک بافت عالی و پف خوبی داره،من چون میخواستم از کیک به عنوان پایه چیزکیک استفاده کنم و نمیخواستم ضخامت کیک زیاد بشه مواد رو در قالب بزرگتر ریختم تا در نهایت کیک نازک تر بشه.
این کیک پایه مناسبی برای انواع دسر،چیزکیک و...کلا یه کیک راحت و سریع و آسون و همه کاره ست...کافیه موادشو دو یا هر چند برابر که میخواید کنید تا کیک بزرگتری تحویل بگیرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا ایتالیایی
کیا دنبال دستور پیتزای ایتالیایی بودن؟همون پیتزاهایی که نونش خیلی نازکه. اطراف نون برشته و تپله.بفرما اینم دستور یه خمیر پیتزای ایتالیایی.البته همینجا بگم که انواع بسیار زیادی از پیتزا رو میتونید با این خمیر درست کنید اما یه نکته مهم اینکه پیتزای ایتالیایی باید در فر مخصوصش اونم روی سنگهای مخصوص پیتزا با درجه حرارت خاصی درست بشه که ما تو خونه این امکان برامون فراهم نیست ولی میشه تا حدی با انواع سسهای ایتالیایی و مواد دیگه ای که روی خمیر میزاریم طعم یه پیتزای ایتالیایی رو حس کرد.
#پیتزا با #خمیر_پیتزا_ایتالیایی
مواد لازم:آرد همه منظوره حدود ۲پ.مخمر۱ق چ.شکر۱ق چ.نمک۲/۳ق چ.روغن زینون۱و۱/۲ق غ.آب ولرم۳/۴پ.
طرز تهیه:
ابتدا مخمر و آب ولرم و شکر با هم مخلوط کنید با درپوش بذارین تا پف کنه و عمل بیاد.مخمر فوری نیاز به این استراحت نداره.سپس روغن و نصف آرد و نمک بریزین با یه قاشق چوبی مخلوط کنید.آرد کم کم بریزین تا جایی که خمیر خودشو بگیره بعد روی یه سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدین حدود پنج دقیقه.بعد خمیر رو در یه ظرفی که با روغن زیتون کمی چرب شده بزارین و روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد هم که چونه بگیرید.بهتره با این خمیر دوتا پیتزا درست کنید. روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده با دست نازک باز کنید.تا جایی که خمیر پاره نشه البته لبه ها ضخیمتر باشن.بعد خمیررو روی سینی که کاغذ انداختین یا کمی چرب و آردپاشی شده انتقال بدین.البته اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی خمیر پیتزا باید روی سنگهای مخصوص پیتزا با حرارت نسبتا بالا پخت بشه که اون دیگه کار ما نیست.پس با همین روش در سینی درست میکنیم.
خب این از خمیر که آماده هست حالا مواد روی خمیر که هر چیزی که میپسندید میتونید استفاده کنید.اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی کمتر از گوشت چرخ شده استفاده میشه اما از اونجایی که هر پیتزایی که درست میکنم اگه گوشت چرخ شده نداشته باشه انگاری اصلا اسمش پیتزا نیست😀اول روی خمیر رو سس مارینارا زدم با این دستور👈 سس مارینارا
بعد گوشت چرخ شده و تفت داده شده که با اویه جات مزه دار شده همه جا پخش کردم بعد هم پنیر موزارلای رنده شده و تکه های بیکن گوساله و قارچ اسلایس شده روش گذاشتم.
بعد هم گذاشتم در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده. بین ۱۵_۲۰ دقیقه پیتزا آماده میشه.تا گرمه روش آویشن بپاشید.برگ ریحون بذارید.برش بزنید و نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
با مواد زیر حدودا ۱۶ اسنک میشه .
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب به میزان لازم.
.
پیاز و فلفل دلمه رو نگینی خرد کردم و قارچ رو ورقه ای خرد کردم و پیاز و قارچ و گوشت رو جدا تفت دادم و با هم و به اضافه فلفل دلمه مخلوط کردم ، نمک و زردچوبه و رب هم ریختم .
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . خود دستگاه وقتی بپزه مشخص میشه ، حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هستش . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_نان_تست
#پیتزا_راحت_و_آسون
چون موادش چشمی هست دیگه میزان مواد رو ننوشتم.
اول کار اومدم یه دونه پیاز رو نگینی خرد کردم وبه همراه سوسیس گیاهی وقارچ خرد شده تفت دادم وکمی نمک وفلفل سیاه وآویشن وپودر سیر زدم وگذاشتم کنار
یک قوطی کنسرو سبزیجات هم به مدت 30 دقیقه جوشوندم وبعد خنک شدن آب کنسرو رو جدا کردم واز خود کنسرو استفاده کردم
برای آماده کردن پیتزا، کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته ونان تست ها رو کنار هم گذاشتم وروی هر کدوم سس کچاب زدم وکمی پنیر پیتزا ریختم واز همه مواد کمی گذاشتم ودر آخر هم پنیر پیتزا ریختم و سینی را گذاشتم در آون توستر با حرارت بالا با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15تا20 دقیقه تا پنیرها آب وطلایی شوند(زیاد نزارید در فر بمونه چون نان تست زود خشک میشه)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_لقمه
#کلیپ
در ابتدا مواد پیتزا که شامل گوشت و پیاز و ادویه رو آماده کنید، دوستان دقت کنید این مرحله کاملا سلیقه اییه می تونید مواد دیگه ای رو جایگزین کنید. سپس خمیر پیتزا رو با وردنه پهن کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید بعد مواد پیتزا و پنیر ریخته و خمیر رو لوله ای ببندید و بذارید توی فر به مدت 10 دقیقه و بیرون بیارید دوباره پنیر پیتزا روی اون بریزید و به مدت 5 دقیقه دیگه بذارید توی فر.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ماهیتابهای
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مارمالادی
طرز تهیه😊.
از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین .
من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم 😁😀 آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین .
اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه 🙂
و اما طرز تهیه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم (حدودا دو سوم لیوان)
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل)
مارمالاد ۱۰۰ گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر روبا همزن ۳، ۴ دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین .
داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من ۱۰ در ۲۵ هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم .
قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه .
نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره .
بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو
برای کرم پنیری:
۱ لیتر شیر
۱ پیمانه شکر (بسته به ذایقه خودتون کم یا زیاد کنین)
۱ پیمانه آرد
۱-۲ تخم مرغ
۲۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
وانیل
برای خیس کردن لیدی فینگر ها:
۱/۲ پیمانه شیر سرد
۱/۲ پیمانه آب گرم
۱ قاشق غذاخوری نسکافه
۲ قاشق غذاخوری شکر
به تعداد لازم بیسکوییت لیدی فینگر
برای کرم،تخم مرغها و شکر رو خوب هم بزنین تا پفی شه بعد بقیه موادو بجز پنیر و وانیل ،داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارین و ۱۰ دقیقه هم بزنین تا سرد شه بعد پنیر و وانیل رو اضافه کنین و خوب با همزن دستی هم بزنین تا کاملا یکدست شه.
در طرف دیگه ،برای سس نسکافه ، آب گرم، شکر و نسکافه رو خوب مخلوط کنین بعد شیر سرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، هردو طرف لیدی فینگر هارو داخل سس کنین و دربیارین و داخل قالب دلخواهتون ، بچینین.
بعد نصف مقدار کرم سرد شده رو روش یکدست پخش کنین بعد دوباره هردو طرف لیدی فینگر هارو داخل سس کنین و روی کرم بچینین و بعد بقیه کرم رو روش بریزین و سطحشو صاف کنین .
حداقل ۴-۵ ساعت بزارین یخچال بعد دربیارین و روش پودر کاکائو الک کنین و تزیین کنین .
نکته: میتونین به کرم کمی هم نسکافه بزنین .
نکته: در دستور ۱ تخم مرغ کامل گفته.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان با مغز نوتلا
برای خمیر :
۱ پیمانه شیر ولرم
۱/۴ پیمانه شکر (بسته به ذایقه کمتر یا بیشتر کنین)
۱۰ گرم خمیر مایه فوری
وانیل
۱ سفیده تخم مرغ
نزدیک ۱ قاشق چایخوری نمک
حدود ۳ الی ۳ونیم پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری پر کره نرم
چند قاشق غذاخوری روغن مایع (اختیاری)
بهبود دهنده (اختیاری)
برای داخل نان:
کرم فندق شکلاتی مثل نوتلا
برای رومال:
۱ زرده تخم مرغ
۱ قاشق مرباخوری شیر
شیر ولرم و خمیر مایه رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و بعد از ۱۰ دقیقه بقیه موادو بجز آرد اضافه و مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، اصلا آرد رو زیاد نزنین، کمی هم چسبناک باشه، ورز بدین درست میشه، حدود ۱۰ دقیقه بخوبی ورز بدین تا خمیر کشسان بشه و با دست امتحان کردنی پاره نشه، بعد روشو بپوشونین و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت بدین تا حجمش تقریبا دوبرابر شه، نیاز بود بیشتر استراحت بدین . بعد خواستین مثل ویدیو به سه قسمت تقسیم کنین یا به چند قسمت تقسیم کنین و هرکدومو باز کنین و داخلشون نوتلا بمالین و خواستین فندق یا گردو بریزین و ببندین و برعکس کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و دوباره روشونو بپوشونین و ۱۰ دقیقه استراحت بدین داخل سینی بعد روشون مخلوط زرده و شیر بمالین و خواستین کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا سرخ شن.
نکته: من جایی دیده بودم که نوتلا رو فریزر میزاره و بصورت منجمد داخل نان میزاره.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سبزیجات😋👌
مواد لازم:
کره : ۲۵۰ گرم
تخم_مرغ : ۲ عدد (یک زرده واسه رومال)
روغن_مایع : ۱ استکان (حدودا ۷۵ گرم)
ماست : ۱ استکان (۸۰ گرم)
بکینگ_پودر : ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ قاشق مرباخوری)
جوش شیرین : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
سرکه : ۲ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق چایخوری
جعفری و کرفس ریز خرد شده : مقداری
فلفل سبزکوچک ریز خرد شده: ۱ عدد
فلفل قرمزکوچک : ۱ عدد
هویج رنده شده: ۱ عدد
پنیر : مقداری
آرد : ۵ تا ۶ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا کره، روغن، ماست، نمک، شکر، سرکه و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید.سبزیجات خرد شده رو اضافه و تمام مواد خشک الک شده را افزوده و خوب مخلوط ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد. (آرد رو جداگانه کم کم اضافه کنید) روی خمیر را بپوشانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.به اندازه کافی از خمیر برداشته و مقداری پنیر را در آن گذاشته و شکل دهید.می توانید هم گرد یاشکل دار درست کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پیراشکی ها را با فاصله بچینید، سطح پیراشکی ها رو با یک عدد زرده همزده آغشته کنید. (می توانید از کمی زعفران هم استفاده کنید) سپس روی آن ها کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که خمیرها طلایی شوند بپزد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛