eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سوپ جو سفید از غذاهای پر طرفدارتست پیش غذای عالی وخوشمزه مواد لازمش👇 جو پوست کنده یک لیوان هویج ریز نگینی خرد شده یک عدد ذرت پخته شده یک چهارم لیوان سینه مرغ یک چهارم عدد شیر دو لیوان آرد سفید شیرینی پزی دو قاشق پر کره پنجاه کرم جعفری خرد شده مقداری فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم عزیزان من از جو پوست کنده استفاده کردم جو رو چند ساعتی خیس کردم. سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک وفلفل گذاشتم بپزه جو خیس خورده رو با مقداری آب گذاشتم نیم پز بشه.هویج نگینی ریز خرد شده رو همراه آب مرغ اضافه کردم شعله رو کم کردم تا بپزن وقتی که هویج پخته ونرم شد. سینه مرغ رو ریش ریش کرده همراه ذرت پخته شده به سوپ اضافه کرده دوباره درشو بزارید کره رو بزارید رو شعله ملایم تا داغ بشه ارد رو بهش اضافه میکنیم حدود دو دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه شیر داغ رو کم کم بهش اضافه کرده با همزن دستی مدام بزنید تا گلوله گلوله نشه هم بزنید تا سس به جوش بیاد میتونید فلفل سیاه بریزید تو سس ویا به سوپ بزنید فرقی نداره پانزده ویا بیست دقیقه آخر سس سفید رو به سوپ اضافه کرده وهم بزنید تا نبره،جوش که اومد شعله رو خیلی کم کنید تا سوپ جا بیفته مقداری جعفری رو ریز خرد کنید دو دقیقه آخر پخت به سوپ اضافه وگاز رو خاموش کنید نزارید جعفری با سوپ بپزه تا رنگش عوض نشه سوپ نباید زیاد رقیق ویا زیاد غلیظ باشه این سوپ به دلیل اینکه آرد داره بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه به این نکته توجه کنید الانه سوپ من یکساعته گاز رو خاموش کردم و دارم میریزیم تو پیاله عزیزان به جای جو پوست کنده میتونید جو پرک بریزید دقت کنید جو پرک لازم نیست از قبل خیس بخوره ویا بپزه چون زود میپزه همراه هویج همزمان بزارید بپزه هویج رو بجای نگینی میتونید با رنده درشت رنده کنید ذرت اختیاریه دوست ندارید نریزید به چای ذرت میتونید کمی قارچ بریزید من چون سینه رو با پیاز پختم دیگه پیاز نزدم به سوپم. شیر حتما داغ باشه تا سس نبره بهتره سس رو از صافی رد کنید تا سوپ روان ویکدست باشه موقع سرو با آبلیمو نوش جان کنید عزیزان فرق سوپ شیر با سوپ جو سفید اینه سوپ شیر آرد نداره مسقیم شیر رو میریزید داخل سوپ ولی سوپ جو سفید آرد داره و باید سس بشامل رو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. . برای حدودا ۱۰ تا گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید) پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد پنیرپیتزا ۵۰ گرم جعفری خرد شده ۳ ق غ آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم. . گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم . توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم . ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه . توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم . بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امشب به بیت فاطمه 🎊رضوان گل افشانی کند 🌸روح القدس مدحت گری 🎉حورا غزل خوانی کند 🌸گیتی به تن پیراهن از 🎊انوار ربانی کند 🌸شادی و غم با دل صفا 🎉پیدا و پنهانی کند 🌸🎉میلاد امام حسین( ع)مبارک🎊💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ 🌼 وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ 🌼 وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ 🌼 وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 🎊🎉 عیدی میلادتان باشد همین کربلا ، پای پیاده ، اربعین 🎉🎊 ان شاءالله روزی همتون ✨😍💐 ❤️ میلاد ارباب عشق مبارک ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 500 گرم هویج 1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم) 1 استکان آب (50 میلی) 3 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی(1 پاکت 175 گرم) 100 گرم کره 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 لیوان شیر برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 1استکان چیپس شکلات (70_65 گرم) طرز تهیه: هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر و آب را به هویج اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که نرم شود و آبش کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بیسکوییت ها را پودر کنید .کره را آب کنید پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی بیسکوییت های پودر شده بریزید ابتدا با قاشق کمی هم بزنید سپس با دست ورز بدید. روی میز سلفون باز کنید و مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید یک سلفون دیگر روی مواد بذارید و با وردنه باز کنید. کناره ها را برش بزنید صاف شود. هویج سرد شده را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش کرده صاف کنید. سپس رول کنید و با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سس شکلاتی را روی کیک بریزید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان بافت این کوکی نرمه،خیلی هم خوشمزه هست بخصوص اگر موقع ریختن کشمش و بخصوص گردو دست ودلباز باشین😉 طرز تهیه: آرد ۲ پیمانه پر (یا ۲ لیوان ) تخم مرغ ۲ عدد کره (من کره مارگارین زدم) ۵۰ گرم وانیل ۱/۴ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ پودر کاکائو ۱ق س پر پودر قند ۲/۳پیمانه🛑🛑(با این میزان پودر قند کوکیها شیرینی ملایمی خواهند داشت، شیرین تر دوست داشتین یک پیمانه بریزید ) روغن مایع ۱/۴پیمانه شیر ۱/۴پیمانه کشمش وگردو به میزان دلخواه(من یک لیوان ریختم ولی مسلما بیشتر بریزید خیلی خوشمزه تر خواهد بود ) آرد،پودر کاکائو وبیکینگ پودر را مخلوط والک کنید و کنار بگذارید. کره نرم شده در دمای محیط را باپودرقند الک شده مخلوط کنیدو با همزن حدود سه چهار دقیقه ای بزنید تا کاملا پوک وکرم رنگ شود سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید درحد کشدار شدن مایه مخلوط کنید، بعد از این زمان تخم مرغ اول را اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید وانیل را به همراه تخم مرغ دوم اضافه کنید ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید ودرنهایت شیر را افزوده ودرحد مخلوط شدن هم بزنید، آرد را طی دو سه مرحله افزوده ومخلوط کنید ،کشمش وگردو را نیز بیفزایید ودرحد یکدست شدن هم بزنید،مایه کوکی نه شل هست نه خیلی سفت،تقریبا سفت هست، (کشمش وگردو را هم با یکی دو قاشق ارد جدای از ارد دستور مخلوط وسپس به مایه کوکی اضافه کنید) مایه کوکی را با قاشق یا دست یا قیف هرکدوم راحتتر هستین،درون سینی کاغذ روغنی انداخته به سایز دلخواه بزنید ودرفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود پانزده تا بیست دقیقه پخت دهید یا تا زمانی که زیرشون طلایی بشه وازکاغذ جدا بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پنج الی شش عدد بادمجون متوسط گوجه فرنگی سه الی چهار عدد نسبتا بزرگ فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک وخیلیدکم زردچوبه سیر (چندحبه) تخم مرغ دو عدد روغن به میزان لازم بادمجون وگوجه فرنگی رو کبابی کنید آگه حیاط دارید ومنقل؛ آگه خونتون اپارتمانیه ،رو گاز کبابی کنید رو گاز گوجه فرنگی الزامی نیست کبابی کنید بادمجون رو کبابی کنید کافیه پوست گوجه فرنگی وسیر هم بگیرید وریز خرد کنید بعد از کبابی کردن همه رو پوست بگیرید وبا ساتور بکوبید تا له بشن در یک ماهی تابه روغن بریزید وسیر را باهاش تفت بدید تخم مرغ رو به سیر تفت داده شده اضافه میکنیم .وقتی تخم مرغ سرخ شد از ماهی تابه خارج کرده بادمجون رو اضافه کنید .وتفت بدید. گوجه فرنگی اضافه کنید نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وخیلی کم زردجوبه بزنیدودرشو بزارید تا خوب بپزه و سرخ بشه وقتی که سرخ شد تخم مرغ رو بریزید .همه رو با هم خوب مخلوط کنید شعله رو کم کنید ده الی پانزده دقیقه تا به روغن بیفته میتونید بعد از زدن تخم مرغ نیم ساعت رو بخار کتری بزارید عزیزان آگه میخواید میرزا قاسمی به قرمزی بزنه یک قاشق رب بزنید من نزدم زردچوبه طعم کبابی بادمجون رو میگیره خیلی کم بزنید بهتره هم نزنید😍 تخم مرغ جداگانه نیم بند کنید واضافه کنید خوشمزه تره مستقیم بریزید طعم املت میگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد ۳۸۰ گرم (مقدار آن تقریبی است)/خمیر مایه ۷ گرم یا ۱ قاشق مربا خوری/نمک ۱ قاشق چایخوری/شکر یک و نیم قاشق چایخوری/شیر ولرم سه چهارم پیمانه/روغن مایع ۴۰ گرم یا یک چهارم پیمانه/تخم مرغ ۱ عدد مواد رومال: زرده تخم مرغ ۱ عدد/شیر ۱ قاشق غذاخوری/تخم خرفه یا سیاهدانه برای تزئین 1. خمیر مایه را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خمیر مایه فعال شود.بعد تخم مرغ و نمک و روغن مایع و خمیر مایه فعال شده را با هم مخلوط کنید.آرد را کم کم به این مایه اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. 2. خمیر را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید و بعد بگذارید درون یک کاسه چرب شده و روی آن را با پلاستیک فریزر یا یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم تا ۲ ساعت در محیط آشپزخانه به آن استراحت دهید. 3. حالا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید گرم شود. بعد از گذشت زمان لازم برای خمیر، پف خمیر را با مشت بخوابانید و از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و به اندازه ۲۰ سانتیمتر رول کنید. بعد دورتا دور قیف‌های فلزی بپیچید. اگه قیف‌های فلزی در اختیار ندارید می‌توانید از فویل یا روکش‌های آلومینیومی استفاده کنید و به صورت قیف آلومینیومی آنها را درست کنید و خمیر رادورتا دور فویل یا روکش‌های آلومینیومی بپیچید. برای اینکه موادی که می‌خواهید قیف را با آن پر کنید از قیف بیرون نریزد، انتهای قیف را با کمی خمیر بپیچید. 4. در یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب مخلوط کنید. بعد خمیرها را روی سینی فر گذاشته و با پارچه تمیزی روی آن را بپوشانید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کرده و حجمش زیاد شود. بعد با مخلوط زرده و شیر آن را رومال کنید و در صورت تمایل روی آن را با تخم خرفه تزیین کنید. 5. حالا خمیرها را در فر گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نان‌ها برشته شود بپزند. داخل این نان‌ها را به دلخواه می‌توانید با مواد الویه یا مواد پیتزا و...پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم.اینم یک خورشت شمالی محبوب و خوشمزه و لذیذ.اکثرا حتما بلد هستید. طرز تهیه باقالا قاتق: ابتدا سیر رنده شده یا خرد شده رو به همراه یک پیمانه لوبیا کشاورزی خوب تفت میدیم و بعد دوقاشق شوید خشک یا تازه (خشک بهتره)اضافه میکنیم و باز تفت میدیم کمی و زردچوبه میزنیم و نمک و بعد دولیوان اب اضافه میکنیم و بعد که لوبیا ها پخت دو تا تخم مرغ یا به تعداد نفرات تخم مرغ میشکنیم داخلش اصلاهم نمیزنیم درش رو میگذاریم تا تخم مرغ ها پخته بشه بعد سرو میکنیم. نکته: شوید زیاد باعث تلخی میشه پس به اندازه بریزید.زیاد هم نزنید و اب زیاد نریزید چون لوبیاها له میشه.بعد شکوندن تخم مرغ هم نزنیدتا پخته بشن کامل. (نظر شخصیم اینه که به جای اب میتونید اب مرغ بریزید لذیذ تر میشه و زعفران هم میتونید بزنید) دوستان گلم برای تهیه این خورشت باید لوبیا کشاورزی بخرید یک روز تو اب خیس کنید بعد پوست بگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گاو 1 کیلوگرم(یاگوساله) بادمجان 500 گرم تخم مرغ 2 عدد فلفل سیاه ونمک سبزیجات خردشده (جعفری وشوید) روغن مایع 50 گرم طرزتهیه : ابتدا بادمجونا رورنده میزنیم وکمی نمک زده ومیزاریم 30 دقیقه بمونه. بعد نیم ساعت آب بادمجونا راگرفته وبا گوشت چرخی وسیر پوره شده ویک عدد پیاز (دلخواه) رنده شده وآب گرفته ونمک وفلفل وسبزیهای خردشده وتخم مرغ خوب مخلوط میکنیم تا تمام مواد یکدست شود. کتلتهاراهمگی آماده میکنیم ومیزاریم 10 دقیقه بمونه وبعد درروغن داغ سرخ میکنیم. 🌷میتونید کتلتها رو درآرد بزنید وبعد سرخ کنید(دلخواه). 🌷میتونید کتلت روهم سرد وهم گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده یا سرخ شده‌‌ ‌(به نظرم بهتره شما قابلمه آب و نمک رو جوش بیارید و خلالهای سیب ‌زمینی رو بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه زمان بدید تا بجوشه بعد از این مدت آبکش کنید و بلافاصله داخل آب یخ بریزید یا با آب خیلی سرد بشورید و روی یک پارچه تمیز و آبگیر بریزید تا آب اضافی گرفته بشه. هم نزنید، فشار هم ندید چون خلالها له میشه، بعد این کار سیب زمینی براحتی روی کورن داگ سرخ میشه) ‌ سوسیس به هر میزان که دوست دارید. پنیر چدار ورقه ای به هر میزان که سوسیس انتخاب میکنید آرد ۱۵۰ گرم شیر ۷۰ گرم‌ تخم مرغ ۱ عدد ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2عدد تخم مرغ 1استکان شکر 1استکان روغن مایع 1استکان شیر 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ) 6ق غ سرپر آرد تخم مرغها وشکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن کرم رنگ شود بعد از آن مواد مایع را اضافه کرده و هم زده و بعد از آن آرد و بگینک پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید. دستگاه وافل زن را کمی چرب کرده و از مایه وافل هر بار یک ملاقه روی آن بریزید و بپزید. بستنی را بین وافل های سرد شده بگذارید و از وسط برش بزنید تا شکل مثلث بدست بیاد و کناره های آن را با فندق یا پسته آغشته کنید و سرو کنید.نوش جان نکته: بعضی از دستگاهای اسنک ساز قالب وافل هم دارند در ضمن قالب وافل زن که روی گاز استفاده میشوند هم در فروشگاهای لوازم قنادی موجود میباشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مرینت مرغ: روغن زیتون آب 1عدد لیمو 1/4 لیوان ماست 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده ادویه جات شامل (نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه ). برای سس شاورما: ماست 3 قاشق غذاخوری دو قاشق غذاخوری سس مایونز 3 قاشق غذاخوری ارده (طحینه) روغن زیتون نمک و فلفل سیاه کمی سیر پوره شده همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید. نان تورتیلا(یا پیتا) به تعداد طرزتهیه : ابتدا مرغ را به شکل بصورت انگشتی خرد کرده و تمام مواد مرینت گفته شده را به مرغ اضافه ومخلوط کنید وبزارید یک ساعتی بمونه (میتونید زمان بیشتری بدید). بعد مرغ را بهمراه سس در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بشه وآب مرغ کشیده بشه روی نان سس شاورما کشیده ومقداری مرغ پخته شده وسیب زمینی سرخ شده وخیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید وطبق فیلم بچینید در قالب گرد کمربندی وروی رول ها کمی سس شاورما ومقداری پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر گرم شده وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما نوش جان کنید. 👩‍🍳👩‍🍳😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛