eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام به چهارشنبه 20فروردین خوش‌آمدید🌹 به داشته‌ها، موقعیت‌ها و آدم‌هایِ خوبِ زندگی‌ام فڪر می‌ڪنم به هر چیز یا هر ڪسے ڪه دنیایِ مرا زیبا و حالِ مرا خوب می‌ڪند. و می‌خندم؛به رویِ تمامِ روزهایِ خوبے ڪه در راهند، اتفاقاتِ خوبے ڪه خواهند افتاد، و آرزوهایے ڪه برآورده خواهند شد. خوشبختی یعنے همین؛ ڪه زندگے را سخت نگیرم، که حالِ من خوب باشد. 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد میانے ڪوفته: هوےج وسیب زمینے آبپزو خوردشده هرڪدام یک دونه ونخودفرنگے پخته یاڪنسروے یک لیوان ومقدارے پنیر پیتزا . موادڪوفته: نےم ڪیلو گوشت چرخے رابایک عدد پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)+نمڪ وفلفل وڪمے ادویه+آرد سوخارے ۲قاشق همه مواد راباهم خوب مخلوط ڪرده و میزاریم حدود یک تا ۱/۵ساعت دریخچال بمونه.⁦☺️⁩ حالا نوبت درست ڪردن سس ڪوفته هست ڪه یک قاشق رب گوجه+مقدارے روغن مایع حدود۲تا۳ قاشق غذاخورے ویک لیوان آب همگے را مخلوط ومیزاریم روے حرارت ووقتے جوشید وڪمے قوام اومداز روے اجاق برمیداریم. طرزتهیه: طبق ڪلیپ مقدارے ازموادڪوفته برداشته وسط نایلڪس گذاشته وبه شڪل گرد باز میڪنیم. ازموادوپنےر مفقدارے گذاشته ووطرف دیگررا روش برمیگردونیم (طبق فیلم)،ڪبابهارادرظرف مخصوص فر چیده وسس آماده شده راروے آن میریزیم وتڪه هاے گوجه وفلفل گذاشته وطبق دستورگفته شده اول ڪاغذ روغنے وبعد فویل میڪشیم ودرفرازقبل گرم شده بادماے ۱۸۰درجه گذاشته به مدت۴۰تا۴۵دقیقه وبعد ۳۰ دقیقه فویل رابرداشته وگریل راروشن میڪنیم تا روے ڪوفته هابرشته شوند،حواستون به گریل باشه زودبرشته میشه😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪوفته تابه اے مغزدار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذاے پر ڪالرے و نوعے گراتن یونانے . موساڪا در دستور اصلے سیب زمینے و قارچ نداره . من فقط یه لایه ڪفش فقط سیب زمینے استفاده ڪردم براے ۸ تا ۱۰ نفر گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد بادمجان ۵ عدد پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا حدودا ۲۰۰ گرم و یا بیشتر سیب زمینے ۴ عدد آرد سفید ۲ ق غ ڪره ۵۰ گرم شیر ۲ لیوان نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجان ها رو پوست ڪندم و خرد ڪردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد با روغن خیلے ڪم سرخش ڪردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن ڪمتر مصرف ڪنین . سیب زمینے رو هم پوست ڪندم و حلقه حلقه ڪردم و داخل آب جوش با ڪمے نمک به مدت ده دقیقه آبپز ڪردم و بعد آبڪش ڪردم . پیاز رو خلالے ڪردم و تفت دادم و با گوشت چرخ ڪرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم . (سس سفید) : آرد رو ڪمے تفت دادم و ڪره رو بهش اضافه ڪردم و بعد شیر گرم رو اضافه ڪردم و ڪمے نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روے حرارت برداشتم . کف طرف پیرڪس لایه اول سیب زمینے ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو ڪمے پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتے و روے اون سس سفید و روے اون پنیر پیتزا و یه ڪم هم فلفل دلمه اے نگینے ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم ، اخر هم یڪے ، دو دقیقه گریل رو روشن ڪردم تا برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماڪارانے خوشمزه😋 مواد لازم براے تهیه سس گوشتی: روغن مایع ۳_۴ق پیاز ۱عدد گوشت چرخ ڪرده ۲۵۰گرم سیر ۱حبه رب گوجه فرنگے ۱ق غ گوجه فرنگے ۱عدد آب گرم مقداری نمڪ فلفل سیاه نعناع خشک (به دلخواه ولے توصیه میڪنم بریزید بهتره) ماڪارونی ۱بسته خامه ۱پاڪت (200 میلی) پنےر پیتزا براے روے آن ڪمے پنیر پیتزاے رنده شده داخلش اضافه ڪردم. طرز تهیه براے سس گوشتی::: پیاز را با روغن مایع تفت داده گوشت چرخ ڪرده را اضافه ڪنید. بعد از اینڪه آب گوشت ڪشیده شد سیر خرد شده را اضافه ڪرده بعدرب را بریزین و تفت بدید گوجه فرنگے خرد شده را اضافه و یڪے دو بار هم زده تاقوام بیادو آب گرمو اضافه ڪنید. وقتی جوشید و به قوام دلخواهتان رسید ادویه را اضافه ڪرده اجاق را خاموش ڪنید. ماڪارونے را 5 دقیقه آبپز ڪرده، آبڪشے ڪنید ماڪارونے ڪه آبڪشے ڪردید با سس گوشتے مخلوط ڪنیدداخل ماڪارونے پنیر پیتزااضافه ڪنید (1_2 قاشق غذاخورے ڪافیست)بعد 1 پاڪت خامه اضافه ڪرده (اگر خامه دوست ندارید سس بشامل هم میشه) مخلوط ڪرده داخل ظرف مخصوص فر بریزید. روے آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید و داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید. وقتے روے آن سرخ شد از فر خارج ڪنید، 7_8 دقیقه استراحت داده سرو ڪنید. اگر میخوایدطعم خامه زیاد معلوم نشه وطعم سس بیشتر احساس ڪنید مقدار خامه را نسبت به سلیقه خودتون بریزید نوش جونتون، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 بسته ماکارونی سوجوک، یک نوع سوسیس ترکی هست (یا سوسیس) قارچ چند عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز 2 تا پر سیر(دلخواه) 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3تا4 قاشق غذاخوری خامه نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل پرک پودر آویشن روغن پنیر چدار وپنیر پیتزا گوجه گیلاسی مواد سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک در ظرف مناسب کره راریخته وروی حرارت بزارید وآرد اضافه وکمی تفت بدید وشیر را اضافه وسریع هم بزنید تا آرد گلوله نشه وبعد که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. طرز تهیه : ماکارونی را طبق معمول بپزیدوآبکش کنید. تمام مواد ماکارونی را خرد کنید. در تابه روغن بریزید وبه ترتیب سوجوک، فلفل های رنگی، قارچ، وسیر را بریزید وتفت بدید . رب گوجه را اضافه و کمی تفت داده و در آخر خامه وادويه جات را بریزید . ماکارونی را اضافه وهمگی را خوب مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر نصف مواد را بریزید وورقه های پنیر را گذاشته ومابقی ماکارونی بریزید وروی آن سس بشامل ریخته ولایه آخر پنیر ها را بریزید و روی آن چند تا گوجه گیلاسی بزارید. ظرف را بزارید درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که اطراف و رویه ماکارونی طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معمولا به صورت چشمے و برحسب اینڪه چے مواد باشه از قدیم درست مے ڪردند و حتے چونه خمیر از نونوایے مے گرفتند و باهاش درست مے ڪردند . بعضے ها توش تخم مرغ مے ریزند و (بعضی ها نه . آرد نون بربرے یڪے از بهترین آردها براے این نون هست ،فرقی نداره آرد نونوایے هر چے باشه و اگر ندارید ارد سفید شیرینے پزے . برای ۱۶ تا ۱۸ عدد آرد گندم ۳۵۰ گرم(دو و یک سوم لیوان تقریبا شیر ولرم ۱۶۰ میلے (دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد ڪره یا روغن مایع یا روغن محلے ۷۰ گرم شڪر ۷۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) ( میران ڪاملا دل به خواهے مے تونید ڪمتر یا بیشتر بریزید) پودر خمیر مایه ۴گرم ( ۱ ق م) زعفران و یا زردچوبه به میزان لازم براے به عمل آوردن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک قاشق مربا خورے شڪر ریختم و هم ردم و بعد خمیرمایه رو اضافه ڪردم و در ظرف رو گذاشتم تا به عمل بیاد . توی یک ظرف دیگه تخم مرغ و ڪره نرم و مابقے شڪر و زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ترڪیب ڪردم و بعد آرد ڪه الک ڪردم رو ڪم ڪم داخلش ریختم . خمیر رو شروع ڪردن به ورز دادن آرد تا جایے ڪه خمیر به دست نچسبه فقط حواستون باشه ڪه خیلے هم ارد نریزید ڪه نونتون سفت نشه . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل ظرف تمیزے ڪه یک ڪم چرب ڪردم ، قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و توے محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . چانه هایے از خمیر جدا ڪردم بسته به این ڪه چه سایزے دوست دارید درست ڪنید وزن چانه ها متفاوته . من هر چانه رو حدودا ۳۰ و ۳۵ گرمے جدا ڪردم . هر ڪدوم از چانه ها رو با وردنه باز ڪردم خیلے ڪلفت هم نشه . روعن رو توے یک ظرفے ریختم و روے حرارت قرار دادم گرم بشه . شعله و حرارت ملایم باشه و روعن گرم باشه و بعد داخل روغن قرار دادم و وقتے ڪه یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . داخل یک سبد یا صافے قرار ددم ڪه روعن اضافه اش بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک تابه اے بسیار خوشمزه ماهے تابه رژیمے هم ندارید از ماهے تابه چدن یا تفلون استفاده ڪنید ماهے تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش ڪن نمیخواد چرب ڪردن هم نمیخواد شعله ڪم باشه همه چیز حله ، مثل وقتے ڪه برنج دم میزارید. تا نون ڪم ڪم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینے بزارید رو نونها و اجر رو سینے باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتے ڪه پنیر ڪم ڪم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجاے مرغ از گوشت چرخ ڪرده استفاده ڪنید. سسی ڪه به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستاے پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید ڪمے رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وڪمے زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارڪتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده ڪنید به جاے روغن میتونید از ڪمے ڪره استفاده ڪنید عالے میشه من از مخلوط ڪره وروغن استفاده ڪردم ڪناره هاے نون تست رو دوست ندارید با ڪارد لایه نازڪے برش بزنید شعله ڪم باشه حدود ۸ الے ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادے سرخ نڪنید تا نونها خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانے ڪاراملے شڪلاتی مایه شڪلاتے را درون ظرفهاے سرو دلخواه بریزید وروے ان دسر ڪاراملی پس از خنک شدن با شڪلات رنده شده تزیین ڪنید(من خنک نشده ریختم🙈) بگذارید یخچال پس از ڪامل سرد شدن سرو ڪنید، برای قالبے ڪردن دسر ، مایه را خیلے غلیظ وسفت برندارید وبعد از برداشتن از روے حرارت یک ق غ پودر ژلاتینے ڪه با ۱/۴ لیوان اب سرد حل وبنمارے شده را به آن اضافه ڪنید ودرون قالب بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینے اب پز 5 عدد پنیر موتزارلا 2-3 قاشق غذاخورب ڪره 1 قاشق سوپخوری مواد رویه هویج پخته 1 عدد نخود فرنگے پخته 1 ½ لیوان ذرت پخته 1 فنجان سوسیس 1 فنجان فلفل قرمز و سبز 1 فنجان پنیر موتزارلا 1 فنجان سیب زمینے ابپز را رنده ڪرده و با ڪره و پنیر موتزارلا مخلوط مے ڪنیم و در ڪف ظرف سرو پهن مے ڪنیم. سپس همه مواد را روے سیب زمینے ریخته روے ان را با پنیر موتزارلا پوشانده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیق قرار مے دهیم تا پنیرها طلایے شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل زولبیا 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا پاڪتی...😋😍 دستور مواد گوشتے لازانیا رو‌ ڪه مطمئنا آشنایے دارید.در این مطلب طرز تهیه سس سفید لازانیا رو براتون میگذارم 🍶سس مخصوص لازانیا مواد لازم آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری ڪره ۱۰۰ گرم شیر ۴ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم سبزے (معطر) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا آرد را با مقدارے نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه اے نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمے تفت دهید تا بوے خامے آن از بین رفته و رنگ آن كمے تغییر كند ۲- سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایے شود. ۳- بعد از تفت خوردن آرد،شےر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد. ۴- وقتے شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روے حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقدارے سبزے معطر به آن اضافه میكنیم و براے سرو آماده میكنیم. ساےر نڪات 1)در صورت تمایل مقدارے زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید. 2)توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لاے لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیرے میڪند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود. 3)بهتر است براے تهیه این سس از انواع كره طعم دار استفاده شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋🍀❤️😋🍀❤️ مواد لازم: ساقه ڪرفس: ۱ ڪیلوگرم برگ ڪرفس: ۱۲۵ گرم نعناع: ۱۲۵ گرم جعفرے: ۲۵۰ گرم گوشت: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد لیموعمانے: ۶ عدد رب گوجه فرنگے: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخورے پر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: لیموهای عمانے را داخل آب جوش خیس مے ڪنیم. ساقه ڪرفس و به صورت نگینے درشت ریز مے ڪنیم. نعناع، جعفرے و برگ ڪرفس و با هم ریز مے ڪنیم. ساقه ڪرفس و با ڪمے روغن و شعله زیاد تفت مے دهیم و برمے داریم. مخلوط سبزے ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از ڪشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت مے دهیم. پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه مے ڪنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگے، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت مے دهیم، ساقه ڪرفس و مخلوط سبزے ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا مے ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار مے دهیم و میزاریم خورشت با شعله ڪم بپزد. پوست و هسته لیموهاے عمانے را مے گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت مے ریزیم. نوش جان 😄😍 نڪات: همانند قرمه سبزے با توجه به ذائقه مے توانید لوبیاچیتے یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه ڪنید. ریختن رب گوجه فرنگے داخل خورشت ڪرفس اختیارے هست. برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته هاے لیموعمانے را بگیرید. آرد باعث لعاب بهتر خورشت مے شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب خب بریم ڪه یه ناهار خوشمزه ایرونے بپزیم😁 دوستان گلم همون طور ڪه میدونید هر ڪسے یه مدلے قرمه سبزے رو مے پزه ڪه البته همه رسپے ها قابل احترامن 🤗 اما من این مدلے میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالے میشه مزش 😍 این مدلے بپزین یاد قدیما میفتین😁 *نڪته: وقتے سبزے زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزے تون خیلے بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه مواد لازم : تره و گشنیز و جعفرے و اسفناج و شنبلیله ۱ ڪیلو گوشت ۳۰۰ الے ۴۰۰ (میزان دلخواه) ادوےه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم آب نارنج یا هر چیز دیگه اے ڪه براش ترش ڪردن قرمه سبزیتون استفاده میڪنید میزان دلخواه لوبیا چیتے یا قرمز یا چشم بلبلے ۲ لیوان و نصفے (دلخواه ڪم و زیاد شه) پودر لیمو (من پوست سبز لیموے تازه رو رنده میڪنم و خشک میڪنم و تو قرمه سبزے هام مے ریزم عطرش عالیه) پیاز ۳ الے ۴ عدد (بازم دلخواه ڪم و زیاد شه) طرز تهیه: سبزی رو حدودا ۱ ساعت تفت دادم تا حجمش ڪامل ڪم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه ڪردم . لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت ۱ ساعت گذاشتم بپزه . پیاز رو نگینے خورد ڪردم و یڪم تفت دادم وقتے نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه ڪردم و یڪم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش) وقتی گوشت و پیازم خوشگل و ڪاراملے شدن سبزے تفت داده شده و لوبیاے نیم پز شده رو بهش اضافه ڪردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نڪته در مورد لیمو عمانے اینه ڪه من اصلا طعم تلخے شو دوس ندارم و این ذائقه ے بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و مے شورم تا تلخیش بره . و گاهے اصلا لیمو عمانے نمیزنم و این بستگے به خودتون داره پس سخت نگیرین . آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه ڪردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینے قندی یه دستور ساده،راحت ولے خوشمزه از شیرینے هاے عید دوستان این مدل از شیرینے ها گزینه مناسبے هست براے عید مواد ڪمے نیاز داره تعداد زیادے شیرینے میشه ،خیلی راحت و آسونه و قابل پخت روے گاز ،چون اڪثر این مدل ازشیرینیها مدت زمان ڪمے براے پخت نیاز دارن، مواد لازم براے حدود ۴۰ عدد شیرینے ڪوچڪ،من میزان مواد را باترازو اندازه زدم ولے حدودے اون راهم به لیوان براتون مے نویسم ولے براے تهیه شیرینے بهتره اندازه ها به گرم و دقیق زده بشه، روغن جامد ۱۲۵ گرم_روغن جامد من روغن قنادے بود ریختم داخل لیوان وفشرده ڪردم حدود یک لیوان سرخالے شد،به اندازه یه بندانگشت خالی پودر قند الک شده ۱۲۵گرم حدود ۳/۴لیوان پودرهل ۱ق م آرد سفید شیرینے پزے ۲۰۰ گرم حدود یک ویک سوم لیوان(البته مقدار ارد ممڪنه ڪمے بیشتر استفاده بشه بخصوص وقتے از روغن جامد معمولے استفاده میشه تا جایے ارد بزنین ڪه خمیر لطیفے ڪه چسبنده نیست شڪل بگیره،روغن جامد معمولے نسبت به روغن جامد قنادے اردبیشترے میبره) بیڪینگ پودر ۱ق چ پودر ڪاڪائو یڪے دو ق غ روغن جامد+پودرهل+پودرقند راباهمزن انقدر بزنید تا ڪرم رنگ وپفڪے شود(خوب بزنید ) سپس مخلوط ارد وبیڪینگ پودر سه بارالک شده شده را ڪم ڪم اضافه ڪنید درابتدا باقاشق مخلوط ڪنید و سپس با نوک انگشتان دست مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یڪدست شود، خمیررادوقسمت ڪرده،به یک قسمت پودر ڪاڪائو افزوده و به خورد خمیر دهید، درنهاےت با نوک انگشتان دست خمیرها را ورز داده تا ڪاملا لطیف ویڪدست شوند به حدے ڪه گلوله اے از آنها در دست نه حالت چسبندگے داشته باشد نه ترک خوردگی، 👈اگر حالت چسبندگے داشت ڪم ڪم ارد اضافه ڪنید نیاز به ارد بیشتر داره اگر حالت ترک خوردگے بیشتر ورزبدین(با نوک انگشتان دستتون) ازخمیرها به اندازه یک فندق برداشته گرد ڪنید درون سینے بچینید برروے آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تخم خرفه یا ڪنجد بپاشید_بعلاوه بزنید تا داخل فر ڪمے شڪفته شوند فقط خیلے عمیق نزنید _درفر ازقبل گرم ۱۶۰ تا ۱۷۰درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخت دهید،همےن ڪه زیرشون ڪمے طلایے شد ڪافیه ،پس ازپخت نرمن و حالت چسبندگے دارن بمونن وسرد بشن سفت میشن،اگر زیاد پخت بدین شیرینے خشک میشه، 😍دوستانی هم ڪه فر ندارن روے گاز به روش فر دست ساز تهیه ڪنید، یکی دوتا ازشیرینیها راامتحانے بزنید اگر داخل فرپهن شدن ارد شیرینے ڪم بوده بهش ڪم ڪم اضافه ڪنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 125 گرم ڪره (در دماے محیط) 1 عدد تخم مرغ 1 استڪان روغن مایع(حدود 80گرم) 1 استڪان نشاسته گندم(حدود35تا40گرم) 1 لیوان یا پیمانه قنادے پودر شڪر 2 قاشق غذاخورے پودر ڪاڪائو نصف بسته بیڪینگ پودر5 گرم ترڪی(ےا 1 قاشق چایخورے ) 1 بسته وانیل ترڪ5 گرمے (ےا ڪمے وانیل ایرانے) آرد به میزان لازم طرز تهیه : همه مواد گفته شده بجز پودر ڪاڪائو و آرد رامخلوط ڪنید. آرد رو ڪم ڪم به مواد اضافه وخوب ورز داده تا خمیر نرمے بدست بیادوخمیر به دست نچسبه، به 1/3 از خمیر پودر ڪاڪائو اضافه ڪنید وطبق ویدئو خمیرها را رو شڪل بدید وبا قاشق ویا سر بطرے شیارهایے رو خمیر بندازیدو بعد شیرینے ها را در سینے گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه وزمان پخت حدود 15 دقیقه تا پخته شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛