ســـلام
سلامے بہ زیبایی
عشق و بہ لطافت دل
بہ نرمے ابریشم مهربانی
بہ وسعت تبسم زندگی
بہ امتداد آسمان مهرورزی
و بہ بلنداے افق نگاه زیــبا
تقدیم بہ دوستان عـزیزم
آخرین روز فروردین ماهتون عالی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮پیده با گوشت چرخ ڪرده🌮 .
مواد لازم
۱ لیوان شیر ولرم
۲ لیوان آب ولرم
۲ ق م نمڪ
۱ پاڪت خمیر مایه تازه ۴۲ گرم(ےا ۲ ق غ خمیر مایه خشڪ)
۱ ق غ شڪر(ےا ۳ حبه قند)
۷ لیوان آرد
سایز لیوانے ڪه استفاده ڪردم۳۰۰ میلے لیتر است
مواد داخل پیده
۷۰۰ گرم گوشت چرخ ڪرده
۲-۳ عدد پیاز
۵ عدد فلفل سبز
۲ عدد فلفل قرمز ڪاپیا
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ حبه سیر
نصف دسته جعفری
۱ ق م پول بیبر
۱/۵ ق م پودر فلفل قرمز
۱/۵ ق م نمڪ
نصف ق چ فلفل سیاه
۱ فنجان روغن مایع(اگر گوشت چرخ ڪرده چرب بود به روغن نیازے نیست)
مواد روے پیده
۱ ق غ ڪره ذوب شده
طرز تهیه خمیر
داخل ظرف بزرگے شیر و آب ولرم و ریخته و خمیر مایه و شڪر و نمک را اضافه ڪنید و هم بزنید سپس ڪم ڪم آرد را اضافه ڪنید شروع به ورز دادن ڪنید
خمیر نباید به دست بچسبد ڪمے روغن مایع اضافه ڪنید خمیر را جمع ڪرده و رویش را بپوشانید و حدود ۱ ساعت استراحت دهید
مواد داخل پیده
پیاز و فلفل و گوجه فرنگے را تا آنجایے ڪه میتوانید ریز خرد ڪنید و جعفرے را هم ساطورے ڪنید و همه مواد به همراه گوشت چرخ ڪرده را داخل ظرفے ریخته و ادویه جات و نمک و روغن را هم اضافه ڪنیدو با دست خوب ورز دهید
خمیر ور آمده را هواے اضافے اش را خارج ڪنید به چانه هاے ڪوچڪتر تقسیم ڪنید و بزرگے نارنگے از خمیر جدا ڪنید و گرد ڪنید و ڪنار بگذارید سپس روے میز ڪار را آرد بپاشید و خمیر را با ڪنثمک وردنه با طول زیاد باز ڪنید(ضخامت خمیر نه خیلے نازک و نه خیلے ضخیم باشد)
از مواد گوشتے داخل خمیر گذاشته و ڪناره هاے خمیر را به داخل آورده وشڪل قایق دهید
نڪته: در این مرحله قبل از گذاشتن داخل فر ۱۰-۱۵ دقیقه اجازه دهید استراحت ڪند اگر فڪر میڪنید ڪناره هاے خمیرے پیده خشڪه میتوانید زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالید(با این روش نرمتر خواهد شد)من چون ترد دوست داشتنم چیزے به ڪناره هاش نمالیدم و همینجورے پختم
سپس داخل سینے فرے ڪه ڪاغذ روغنے پهن ڪردید قرار دهید و فر رااز قبل با دماے زیاد(۲۵۰-۳۰۰ درجه سانتے گراد)گرم ڪنید پیده ها را تا موقعے ڪه برشته شود بپزید
وقتے پیده ها را از فر خارج ڪردید تا موقعے ڪه داغ است به قسمت ڪناره خمیرے پیده ڪره آب شده بمالید(با ڪمک فرچه)
تا داغه ببرید و سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیرمال
آرد سه صفر(همون ارد شیرینے پزے هست ڪه سوپرمارڪتها و لوازم قنادیها دارن...بهش آرد همه منظوره هم گفته میشه)حدود 400 گرم
میزان آرد در تهیه انواع نان تقریبے هست و بسته به جنس آرد ممڪن است ڪمتر یا بیشتر مصرف شود.
خمیرماےه فورے 1 قاشق غذاخورے استاندارد
شڪر 1/3 پیمانه(برای شیرین تر شدن نان میتوانید 1/2 پیمانه شڪر مصرف ڪنید)
شےر ولرم 3/4 پیمانه
ڪره نرم 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 پَنس(مقداری ڪه بین انگشت اشاره و شست جا میشود)
مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+ڪمے ڪره ذوب شده+چند قاشق شربت بار یا عسل گرم شده+ڪنجد
آرد را 3 مرتبه الک و ڪنار بگذارید.
خمےر مایه فوری+1قاشق مرباخورے از شڪر+شیر ولرم را مخلوط و روے ظرف را 5 تا 7 بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید.
اےن مرحله به منظور تست سالم بودن خمیرمایه و بهبود ڪیفیت نان انجام میشود.
در ظرف دیگرے ڪره نرم+نمڪ+شڪر+زرده تخم مرغ را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را به آن افزوده و بلافاصله قاشق قاشق آرد اضافه و با قاشق چوبے مخلوط ڪنید.
آرد را تاجاے اضافه ڪنید ڪه خمیر در ڪاسه جمع و قابل ورز دادن شود.
اضافه ڪردن مقدار زیاد آرد باعث سفت شدن خمیر و در نهایت سفت شدن نان و مانع پف خمیر میشود.
روی سطح ڪار خیلے ڪم آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید.
در صورتے ڪه در حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود ڪم ڪم آرد به آن افزوده و دوباره ورز دهید ولے مواظب باشید آرد زیادے به خورد خمیر ندهید.
خمےر نهایے ڪاملا لطیف و نرم است ولے به دست نمیچسبد.
خمےر را در ڪاسه چرب شده قرار داده و یڪدور در ڪاسه بچرخانید و یک +براے تشخیص زمان دو برابر شدن خمیر، روے آن ایجاد ڪرده سلفون بڪشید و 1/5 تا 2 ساعت در جاے گرمے استراحت دهید تا دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و روے سطح ڪار ڪمے آرد پاشیده و خمیر را به صورت مستطیل باز ڪنید.
مقداری ڪره مذاب روے خمیر بمالید و برشهاے اُریب روے آن بدهید (مواظب باشید برشها با لبه هاے خمیر فاصله داشته باشند)سپس شروع به لوله ڪردن خمیر ڪنید و بعد خمیر لوله شده را گرد ڪنید.
قالب گرد 25 سانت را ڪاغذ روغنے انداخته و چرب ڪنید.
خمےر را در آن قرار دهید و بپوشانید و در جاے گرم براے 30 دقیقه استراحت دهید تا پف ڪند.
بعد به آرامے رومال ڪرده ڪنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه تا زمانے ڪه روے نان طلایے شود بپزید.
حتما قبل از قرار دادن ظرف خمیر در فر،برای جلوگیرے از خشک شدن نان ڪف فر یک ظرف آب جوش قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_وانیلی_کشمش_و_گردو
تخم مرغ۳عدد
شکر ۱لیوان
وانیل نوک ق چ
روغن ۱/۲لیوان
شیر ۱لیوان
آرد ۲پیمانه
ب پ ۱ق م
گردو وکشمش به میزان
تخم مرغ هارو باهمزن خوب میزنیم وانیل و شکرو میریزیم و خوب هم میزنیم تا جایی ک مایع کشدار بشه،
روغن و شیر(من نداشتم آب ولرم زدم)و باهم اضافه میکنیم و هم میزنیم
آردو ب پ رو مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و آروم آروم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک در یک سمت هم میزنیم تا جایی ک مایع یکدست بشود زیاد هم نمیزنیم چون پف کیک میخوابد
گردو و کشمش هم اضافه کرده و در قالب چرب شده میریزیم و با دمای ۳۰دقه در دمای ۱۸۰میپزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا هویج
هویج 500 تا 600 گرم
گلاب 1پیمانه
میتوانید از مخلوط آب و گلاب استفاده ڪنید ولے من ڪل 1 پیمانه رو گلاب استفاده ڪردم
شڪر 1 پیمانه
بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتوانید شڪر اضافه ڪنید
زعفران دمڪرده غلیظ به میزان لازم
آرد 1 پیمانه
از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادے) استفاده ڪنید
روغن مایع نصف پیمانه
ڪره 30 گرم
ابتدا هویج را با مقدارے آب بپزید و در مخلوط ڪن یا غذاساز پوره ڪنید.
گلاب+شکر +زعفران را در ظرفے روے حرارت ڪاملا ملایم قرار دهید تا شڪر حل شود
شربت نباید بجوشد همین ڪه شڪر حل شود ڪا فیست و بعد از روے حرارت بردارید.
آرد را در تابه الک ڪرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامے آن برطرف شود
دقت ڪنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نڪند.
بعد از اینڪه آرد را تفت دادید از تابه خارج ڪرده و روغن مایع و ڪره را در تابه بریزید تا گرم شوند.
سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک ڪرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یڪدست شود.
سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یڪدست شود.
شربت را در سه مرحله اضافه ڪنید.
در هر مرحله هم بزنید تا شربت جذب شود و بعد از جذب شدن قسمت بعدے شربت را اضافه ڪنید.
قسمت آخر شربت را اضافه و مدام روے حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود.
دقت ڪنید موقع اضافه ڪردن شربت حتما حرارت ملایم باشد تا شربت تبخیر نشود و حلوا لطیف باقے بماند.
بعد از اینڪه حلوا جمع شد تابه را به چپ و راست تڪان دهید(گهواره ڪردن حلوا)
حلوا هویج خوشمزه آماده ست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_خرما
این هم ڪیک خیلے خوشمزه و پرطرفدار 😍.
خرما پوست گرفته شده و هسته گرفته ۳۰۰ گرم (حدودا یک و نیم لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ میلے (نصف لیوان)
تخم مرغ ۳ عدد
شڪر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید (نول ، سه صفر) ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیڪینگ پودر ۶ گرم ( ۱ ق م)
وانےل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین در صورت تمایل ۱ ق م
آب جوش یک لیوان
گردو در صورت تمایل به میزان لازم
خرما رو پوستش رو گرفتم و هسته اش رو بیرون آوردم . آب جوش روش ریختم و گذاشتم ڪمے بمونه و بعد از میڪسر استفاده ڪردم .
تخم مرغ ڪه به دماے محیط رسیده رو همراه با شڪر با همزن ۳ الے ۴ دقیقه زدم . وانیل اضافه ڪردم و بعد روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه با همزن زدم .
آرد و بیڪینگ پودر و پودر دارچین رو الک ڪردم بهتره ڪلا آردها توے ڪیک ها ۳ بار الک بشه .
داخل مواد هر بار ڪمے از مواد آردے الک ڪردم و مقدارے از مواد پوره خرما اضافه ڪردم و با لیسک در حد مخلوط شدن ترڪیب ڪردم.
گردو رو هم با یه قاشق آرد ترڪیب ڪردم ( به دلیل اینڪه ته نشین نشه ) داخل مواد ریختم و در حد مخلوط شدن هم زدم .
فر از یک ربع قبل روشن ڪردم .
قالب به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه .
قبلش قالب رو با روغن جدا ڪننده و ( یا ارده ) چرب ڪردم .
(روغن جدا ڪننده :۵۰ گرم ڪره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه دارے شود .)
فر رو از یه ربع قبل روشن ڪردم .
مواد رو داخل قالب ریختم .
در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم .
ےه ڪم طول پخت این ڪیک بیشتره به دلیل وجود خرما حتما با خلال دندون چک ڪنین .
و این ڪیک رو مے تونین داخل تابه دو طرفه روے گاز و حتے به روش فر دست ساز درست ڪنین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی
شیر سرد ۱ لیوان
خامه قنادے ۱۵۰ گرم (خامه صبحانه هم میشه ولے ڪیفیت و لطافت دسر با خامه فرم گرفته ڪه با خامه قنادے درست بشه یه چیز دیگه است )
پودر ژلاتین ۱.۵ ق غ
توت فرنڪے منجمد نوبر سبز نصف بسته حدودا یک و نیم لیوان
شڪر ۲ ق غ
پودر ژلاتین رو روے نصف لیوان شیر سرد ریختم و ردے حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا دراتش حل بشه .
خامه قنادے رو با همزن زدم تا فرم بگیره . (می تونین خامه صبحانه استفاده ڪنین ڪلا فرم ندین ولے با خامه فرم گرفته بسیار دسر نرم و لطیف ڪه طوریه ڪه توے دهن اب میشه.
توت فرنگے ها و مابقے شیر و شڪر داخل مخلوط ڪن ریختم و میڪس ڪردم و بعد خامه رو اضافه ڪردم و میڪس ڪردم و در آخر زلاتین حل شده ڪه دماش رفته ریختم . اخرین مرحله ژلاتین رو اصافه ڪنین چون همه چے خنڪه زود دسر بسته میشه . و بلافاصله بعد میڪس داخل قالب ریختم .
چون این دسر خامه داره قالب نیاز به چرب ڪردن نداره . اما اگه خواستین مے تونین و من چون روش هم ژله ریختم چرب ڪردم تابراے ژله راحت در بیاد .
این بار روے دسر هم از خود ژله توت فرنگے استفاده ڪردم فوق العاده میشه .
یه بسته زله رو هم مثل همیشه با یک و نیم لیوان اب جوش حل ڪردم و گذاشتم خنک شد و ردے دسر ریختم و گذاشتم ببند . بین ریختن دو تا لایه وقفه ایجاد نڪنین بعد اینڪه دسرنیم بند شد ڪمے سفت تر ژله رو بریزین .
بعد هم ڪه ڪلا بست دورش رو با چاقو آزاد و روش به دیس گذاشتم و برگردوندم .
من چند تا دونه توت فرنگے هم روش براے تزیین استفاده ڪردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_ساندویچ
.
◀فقط برای پختن مرغ اگه دوست داشتید از یکی دو حبه سیر استفاده کنید تا مرغتون خوش طعم تر بشه.
◀تعداد لایه های #کلاب_ساندویچ به سلیقه شما بستگی داره.
◀میتونید هویج آبپز رو حذف کنید ولی من پیشنهاد میکنم امتحان کنید👌😋به شدت خوشمزه میشه.
◀برای زیبایی کار میتونید دور تا دور کلاب رو کمی مایونز بمالید و جعفری ساطوری دور ساندویچ کلاب بپاشید.
◀چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادی معتبر میتونید تهیه کنید یا از سیخ چوبی برای فیکس شدن استفاده کنید 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشڪے گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ
شڪر ۱ ق غ
نمڪ
آرد ۵۰۰ گرم (۳ پیمانه)
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم (میتونےن از مخلوط سویا با گوشت هم استفاده ڪنید)
نمڪ
فلفل
۷ عدد سیبزمینے ڪوچک پخته
پاپریڪا
پنیر پیتزا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینے مرنگ👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_ڪردی_مرغ
این خورش با گوشت گوسفندے عالے میشه
با مرغ هم خیلے خوشمزس امتحان ڪنید سعے ڪنید از سینه مرغ استفاده ڪنید تڪه هاے مرغ زیاد بزرگ نباشه
هم با لوبیاے سفید وهم با لوبیاے چیتے پخته میشه
سبزے این خورش باید با دست ریز خرد بشه مقدار شنبلیه ش نسبت به قورمه سبزے ڪمتره
چاشنے این خورش پودر لیمو عمانے ،قدیما از جوهر لیمو استفاده میڪردن الانه ڪه میگن جوهر لیمو ضرر داره پودر لیمو عمانے جایگزین شده
این خورش رب داره
در ڪنار این خورش سیب زمینے سرخ شده میزارن
گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یا چیتے یک لیوان
سبزے ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،ڪمی شنبلیه مقدار شنبلیه ڪم هستش تره بیشتر
پیاز دو عدد متوسط
رب یک قاشق سر پر
پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،نمڪ،روغن به میزان لازم
لوبیا رو شب خیس ڪنید.ابشو یڪے دو دفعه عوض ڪنید.
لوبیاے خیس خورده رو جداگانه بپزید
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه اے بشه تڪه هاے مرغ رو بهش اضافه ڪنید وباهاش سرخ ڪنید زردچوبه وفلفل بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه اے بریزید ڪه روے تڪه هاے مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه .
تا گوشت نیم پز بشه
سبزے رو تفت داده آب سبزے ڪه جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزے رو تفت بدید رب رو اضافه ڪرده وباهاش تفت بدید عزیزان سبزے این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الے ۷ دقیقه تفت بخوره ڪافیه
گوشت ڪه نیم پز شد سبزے تفت داده شده ولوبیاے پخته اضافه ڪنید(لوبےا رو جداگانه آنقدر نپزید ڪه له بشه)چون میخوایم با مرغ هم بپزه
دوباره درشو بزارید تا ڪاملا بپزن
ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانے بزنید وچند عدد گوجه گیلاس
گوجه گیلاسے هم نداشتید مشڪلے نیست نزنید
اگر
پودر لیمو عمانے نداشتید پر لیمو رو دربیارید وهمراه لوبیا وسبزے بزنید .همراه پودر لیمو عمانے ڪمے شنبلیه خشک تفت دادم واضافه ڪردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیف_استراگانف
براے ۳ نفر
گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ تا ۷ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق)
ڪره ۲۵ گرم
شیر گرم ۱ لیوان
آرد سفید ۱ ق غ
سیب زمینے ۲ عدد
نمک به میزان لازم
پیاز رو خلالے ڪردم . گوشت رو هم خلالے برش دادم .
پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه ڪردم و ڪمے تفت دادم و بهش یک و نیم الے دو لیوان آب اضافه ڪردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمے پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه .
بعد از پخت ڪمے نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه اے ڪردم و توے تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه ڪردم .
#سس_سفےد : آرد رو ڪمے تفت دادم و بهش ڪره اضافه ڪردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه ڪردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم .
داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش ڪردم و خامه رو اضافه ڪردم .
میتونین سس سفید رو هم حذف ڪنین و ڪمے از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه ڪنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روے حرارت تا غلیظ بشه .
خامه رو حتے المقدور حذف نڪنین ڪه با خامه خیلے عالیه ،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_مرغ_پنیری
مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۳_۴ حبه سیر
۱ قاشق مرباخورے نمڪ
۱قاشق مرباخورے فلفل قرمز پرک شده
۱ق چایخورے فلفل سیاه
زیره و آویشن ( در صورت تمایل )
۳قاشق غذاخورے روغن زیتون
نان همبرگر به تعداد
براے داخلش:
پنےر ڪاشار (پنےر پیتزا هم میشه)
برای رویش :
۱عدد تخم مرغ
۲ ق غذاخورے آرد
۱ڪاسه ذرت برشته
سس ڪچاپ و ڪاهو و پیاز حلقه اے براے تزیین داخل همبرگر
طرز تهیه:✍✍✍
مرغها را همراه با سیر چرخ ڪنید (ےا داخل غذا ساز).نمڪ وادویه جات و ڪمے روغن زیتون اضافه ڪنید و خوب ورز بدید. قالب گرد ڪوچڪے به اندازه نانهاے همبرگ انتخاب ڪنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگے برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تڪه ڪوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر ڪنید و خوب اطرافشو ببندید.
وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهاے برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با ڪمے روغن زیتون سرخ ڪنید. موقع سرخ ڪردن مے تونید روے همبرگرها ورقه هاے پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه)
برای سرو ڪردن از ڪمے سس ڪچاپ و ڪاهو وحلقه هاے پیاز مے تونید استفاده ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیر_عسلی
در مورد روغن حلواها هم من همیشه چشمے مے ریزم میزان تقریبے هست ، از ترڪیب روغن مایع همراه با روغن جامد یا ڪره استفاده بشه . همش رو فقط یک نوع روغن یا فقط ڪره نریزید ..
آرد نانوایے یا آرد سفید ۱۵۰ گرم (ےڪ لیوان)
ڪره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم ( حدودا یک چهارم لیوان یک ڪم ڪمتر)
شےر عسلے ۲۰۰ گرم ( چون به غلظت شیر عسلے این اندازه رو به لیوان نمیشه گفت من شیر عسلے خونگے استفاده ڪردم ڪه ریختم توے لیوان یک ڪم از نصف لیوان بیشتر بود ولے خوب ممڪنه ڪسے درست ڪنه و غلطتش ڪمتر بشه به خاطر همین در حجم لیوانے نمیشه دقیق گفت )
زعفران به میزان لازم
پودر هل نصف ق چ
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
آرد رو الک ڪردم و داخل تابه روے حرارت رو به ڪم تفت دادم و بو دادم . من از آرد سفید استفاده ڪردم و در حد بیست ، ببست و پنج دقیقه روے حرارت رو به ڪم بو دادم . اینڪه چه مقدار تایم تفت بدیددر رنگ حلواتون موثره هر چے بیشتر باشه رنگ حلواتون تیره تر .
بعد از تفت دادن دوباره آرد رو الک ڪردم و داخل تابه ریختم و ڪره و روغن مایع رو اضافه ڪردم و خیلے ڪم تفت دادم . پودر هل و زعفران و گلاب رو هم ریختم و در آخر شیر عسلے رو اضافه ڪردم . حرارت رو خاموش ڪردم و مرتب هم زدم ڪه حلوا بسته بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پیتزا
6عدد سوسیس ڪوڪتل خرد و سرخ شده
میتونید 100 تا 150 گرم مرغ رو مزه دار و خرد و سرخ و جایگزین سوسیس ڪنید.
فلفل دلمه خرد شدده 1 عدد متوسط
قارچ خرد و سرخ شده حدود 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2پیمانه
آرد سفید قنادے (سه صفر)220 گرم(حدود 1و 2/3 پیمانه)
بیڪینگ پودر 2 قاشق چایخورے استاندارد
پودر خمیرمایه فورے 1قاشق چایخورے استاندارد
خامه صبحانه 50 گرم(حدود 1/4 پیمانه)
لطفا حذف نڪنید براے لطافت خمیر لازمه
روغن مایع 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه)
پنےر پیتزا 100 گرم(1پیمانه)
آویشن،پودرسیر،نمڪ؛فلفل به میزان لازم
.
ابتدا سوسیس،فلفل دلمه ،قارچ را خرد و جداگانه تفت دهید و ڪنار بگذارید تا خنک شوند.
همه مواد را از یخچال خارج ڪنید تا به دماے محیط برسند.
تخم مرغ ها+پودر سیر+پودر آویشن+نمڪ+فلفل را خوب مخلوط ڪنید.
سپس خامه+روغن مایع را اضافه و دوباره مخلوط ڪنید.
پنےر پیتزا را هم اضافه و هم بزنید.
آرد+بیڪینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک ڪنید.
شےر ولرم+1 قاشق مرباخورے شڪر+خمیر مایه را مخلوط و روے ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر ڪنید تا خمیرمایه عمل بیاید.
خمیرماےه عمل آمده را به همراه مخلوط آرد و بیڪینگ پودر به مواد تخم مرغے اضافه و مخلوط ڪنید تا خمیرے شود.
سپس سوسیس و قارچ و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
روی ڪاسه محتوے مواد را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در جاے گرم استراحت دهید.
داخل سینے ڪاپ ڪیک ڪپسول ڪاغذے قرار داده و ڪپسولها را ڪمے چرب ڪنید.
از مواد خمیرے در ڪپسولها بریزید.
سپس در فر 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانے ڪه خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید.
میتوایند در انتها چند دقیقه گریل را روشن ڪنید تا روے مافینها طلایے و خوشرنگ شود.
با این میزان حدود 12 تا 15 عدد مافین پیتزا خواهید داشت.
میتوانےد مواد را یڪجا در تابه دو طرفه بریزید و بعد از پخت برش زده و سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛