#ڪیڪ_خرما
این هم ڪیک خیلے خوشمزه و پرطرفدار 😍.
خرما پوست گرفته شده و هسته گرفته ۳۰۰ گرم (حدودا یک و نیم لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ میلے (نصف لیوان)
تخم مرغ ۳ عدد
شڪر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید (نول ، سه صفر) ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیڪینگ پودر ۶ گرم ( ۱ ق م)
وانےل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین در صورت تمایل ۱ ق م
آب جوش یک لیوان
گردو در صورت تمایل به میزان لازم
خرما رو پوستش رو گرفتم و هسته اش رو بیرون آوردم . آب جوش روش ریختم و گذاشتم ڪمے بمونه و بعد از میڪسر استفاده ڪردم .
تخم مرغ ڪه به دماے محیط رسیده رو همراه با شڪر با همزن ۳ الے ۴ دقیقه زدم . وانیل اضافه ڪردم و بعد روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه با همزن زدم .
آرد و بیڪینگ پودر و پودر دارچین رو الک ڪردم بهتره ڪلا آردها توے ڪیک ها ۳ بار الک بشه .
داخل مواد هر بار ڪمے از مواد آردے الک ڪردم و مقدارے از مواد پوره خرما اضافه ڪردم و با لیسک در حد مخلوط شدن ترڪیب ڪردم.
گردو رو هم با یه قاشق آرد ترڪیب ڪردم ( به دلیل اینڪه ته نشین نشه ) داخل مواد ریختم و در حد مخلوط شدن هم زدم .
فر از یک ربع قبل روشن ڪردم .
قالب به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه .
قبلش قالب رو با روغن جدا ڪننده و ( یا ارده ) چرب ڪردم .
(روغن جدا ڪننده :۵۰ گرم ڪره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه دارے شود .)
فر رو از یه ربع قبل روشن ڪردم .
مواد رو داخل قالب ریختم .
در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم .
ےه ڪم طول پخت این ڪیک بیشتره به دلیل وجود خرما حتما با خلال دندون چک ڪنین .
و این ڪیک رو مے تونین داخل تابه دو طرفه روے گاز و حتے به روش فر دست ساز درست ڪنین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی
شیر سرد ۱ لیوان
خامه قنادے ۱۵۰ گرم (خامه صبحانه هم میشه ولے ڪیفیت و لطافت دسر با خامه فرم گرفته ڪه با خامه قنادے درست بشه یه چیز دیگه است )
پودر ژلاتین ۱.۵ ق غ
توت فرنڪے منجمد نوبر سبز نصف بسته حدودا یک و نیم لیوان
شڪر ۲ ق غ
پودر ژلاتین رو روے نصف لیوان شیر سرد ریختم و ردے حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا دراتش حل بشه .
خامه قنادے رو با همزن زدم تا فرم بگیره . (می تونین خامه صبحانه استفاده ڪنین ڪلا فرم ندین ولے با خامه فرم گرفته بسیار دسر نرم و لطیف ڪه طوریه ڪه توے دهن اب میشه.
توت فرنگے ها و مابقے شیر و شڪر داخل مخلوط ڪن ریختم و میڪس ڪردم و بعد خامه رو اضافه ڪردم و میڪس ڪردم و در آخر زلاتین حل شده ڪه دماش رفته ریختم . اخرین مرحله ژلاتین رو اصافه ڪنین چون همه چے خنڪه زود دسر بسته میشه . و بلافاصله بعد میڪس داخل قالب ریختم .
چون این دسر خامه داره قالب نیاز به چرب ڪردن نداره . اما اگه خواستین مے تونین و من چون روش هم ژله ریختم چرب ڪردم تابراے ژله راحت در بیاد .
این بار روے دسر هم از خود ژله توت فرنگے استفاده ڪردم فوق العاده میشه .
یه بسته زله رو هم مثل همیشه با یک و نیم لیوان اب جوش حل ڪردم و گذاشتم خنک شد و ردے دسر ریختم و گذاشتم ببند . بین ریختن دو تا لایه وقفه ایجاد نڪنین بعد اینڪه دسرنیم بند شد ڪمے سفت تر ژله رو بریزین .
بعد هم ڪه ڪلا بست دورش رو با چاقو آزاد و روش به دیس گذاشتم و برگردوندم .
من چند تا دونه توت فرنگے هم روش براے تزیین استفاده ڪردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_ساندویچ
.
◀فقط برای پختن مرغ اگه دوست داشتید از یکی دو حبه سیر استفاده کنید تا مرغتون خوش طعم تر بشه.
◀تعداد لایه های #کلاب_ساندویچ به سلیقه شما بستگی داره.
◀میتونید هویج آبپز رو حذف کنید ولی من پیشنهاد میکنم امتحان کنید👌😋به شدت خوشمزه میشه.
◀برای زیبایی کار میتونید دور تا دور کلاب رو کمی مایونز بمالید و جعفری ساطوری دور ساندویچ کلاب بپاشید.
◀چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادی معتبر میتونید تهیه کنید یا از سیخ چوبی برای فیکس شدن استفاده کنید 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشڪے گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ
شڪر ۱ ق غ
نمڪ
آرد ۵۰۰ گرم (۳ پیمانه)
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم (میتونےن از مخلوط سویا با گوشت هم استفاده ڪنید)
نمڪ
فلفل
۷ عدد سیبزمینے ڪوچک پخته
پاپریڪا
پنیر پیتزا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینے مرنگ👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_ڪردی_مرغ
این خورش با گوشت گوسفندے عالے میشه
با مرغ هم خیلے خوشمزس امتحان ڪنید سعے ڪنید از سینه مرغ استفاده ڪنید تڪه هاے مرغ زیاد بزرگ نباشه
هم با لوبیاے سفید وهم با لوبیاے چیتے پخته میشه
سبزے این خورش باید با دست ریز خرد بشه مقدار شنبلیه ش نسبت به قورمه سبزے ڪمتره
چاشنے این خورش پودر لیمو عمانے ،قدیما از جوهر لیمو استفاده میڪردن الانه ڪه میگن جوهر لیمو ضرر داره پودر لیمو عمانے جایگزین شده
این خورش رب داره
در ڪنار این خورش سیب زمینے سرخ شده میزارن
گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یا چیتے یک لیوان
سبزے ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،ڪمی شنبلیه مقدار شنبلیه ڪم هستش تره بیشتر
پیاز دو عدد متوسط
رب یک قاشق سر پر
پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،نمڪ،روغن به میزان لازم
لوبیا رو شب خیس ڪنید.ابشو یڪے دو دفعه عوض ڪنید.
لوبیاے خیس خورده رو جداگانه بپزید
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه اے بشه تڪه هاے مرغ رو بهش اضافه ڪنید وباهاش سرخ ڪنید زردچوبه وفلفل بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه اے بریزید ڪه روے تڪه هاے مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه .
تا گوشت نیم پز بشه
سبزے رو تفت داده آب سبزے ڪه جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزے رو تفت بدید رب رو اضافه ڪرده وباهاش تفت بدید عزیزان سبزے این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الے ۷ دقیقه تفت بخوره ڪافیه
گوشت ڪه نیم پز شد سبزے تفت داده شده ولوبیاے پخته اضافه ڪنید(لوبےا رو جداگانه آنقدر نپزید ڪه له بشه)چون میخوایم با مرغ هم بپزه
دوباره درشو بزارید تا ڪاملا بپزن
ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانے بزنید وچند عدد گوجه گیلاس
گوجه گیلاسے هم نداشتید مشڪلے نیست نزنید
اگر
پودر لیمو عمانے نداشتید پر لیمو رو دربیارید وهمراه لوبیا وسبزے بزنید .همراه پودر لیمو عمانے ڪمے شنبلیه خشک تفت دادم واضافه ڪردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیف_استراگانف
براے ۳ نفر
گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ تا ۷ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق)
ڪره ۲۵ گرم
شیر گرم ۱ لیوان
آرد سفید ۱ ق غ
سیب زمینے ۲ عدد
نمک به میزان لازم
پیاز رو خلالے ڪردم . گوشت رو هم خلالے برش دادم .
پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه ڪردم و ڪمے تفت دادم و بهش یک و نیم الے دو لیوان آب اضافه ڪردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمے پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه .
بعد از پخت ڪمے نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه اے ڪردم و توے تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه ڪردم .
#سس_سفےد : آرد رو ڪمے تفت دادم و بهش ڪره اضافه ڪردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه ڪردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم .
داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش ڪردم و خامه رو اضافه ڪردم .
میتونین سس سفید رو هم حذف ڪنین و ڪمے از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه ڪنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روے حرارت تا غلیظ بشه .
خامه رو حتے المقدور حذف نڪنین ڪه با خامه خیلے عالیه ،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_مرغ_پنیری
مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۳_۴ حبه سیر
۱ قاشق مرباخورے نمڪ
۱قاشق مرباخورے فلفل قرمز پرک شده
۱ق چایخورے فلفل سیاه
زیره و آویشن ( در صورت تمایل )
۳قاشق غذاخورے روغن زیتون
نان همبرگر به تعداد
براے داخلش:
پنےر ڪاشار (پنےر پیتزا هم میشه)
برای رویش :
۱عدد تخم مرغ
۲ ق غذاخورے آرد
۱ڪاسه ذرت برشته
سس ڪچاپ و ڪاهو و پیاز حلقه اے براے تزیین داخل همبرگر
طرز تهیه:✍✍✍
مرغها را همراه با سیر چرخ ڪنید (ےا داخل غذا ساز).نمڪ وادویه جات و ڪمے روغن زیتون اضافه ڪنید و خوب ورز بدید. قالب گرد ڪوچڪے به اندازه نانهاے همبرگ انتخاب ڪنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگے برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تڪه ڪوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر ڪنید و خوب اطرافشو ببندید.
وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهاے برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با ڪمے روغن زیتون سرخ ڪنید. موقع سرخ ڪردن مے تونید روے همبرگرها ورقه هاے پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه)
برای سرو ڪردن از ڪمے سس ڪچاپ و ڪاهو وحلقه هاے پیاز مے تونید استفاده ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیر_عسلی
در مورد روغن حلواها هم من همیشه چشمے مے ریزم میزان تقریبے هست ، از ترڪیب روغن مایع همراه با روغن جامد یا ڪره استفاده بشه . همش رو فقط یک نوع روغن یا فقط ڪره نریزید ..
آرد نانوایے یا آرد سفید ۱۵۰ گرم (ےڪ لیوان)
ڪره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم ( حدودا یک چهارم لیوان یک ڪم ڪمتر)
شےر عسلے ۲۰۰ گرم ( چون به غلظت شیر عسلے این اندازه رو به لیوان نمیشه گفت من شیر عسلے خونگے استفاده ڪردم ڪه ریختم توے لیوان یک ڪم از نصف لیوان بیشتر بود ولے خوب ممڪنه ڪسے درست ڪنه و غلطتش ڪمتر بشه به خاطر همین در حجم لیوانے نمیشه دقیق گفت )
زعفران به میزان لازم
پودر هل نصف ق چ
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
آرد رو الک ڪردم و داخل تابه روے حرارت رو به ڪم تفت دادم و بو دادم . من از آرد سفید استفاده ڪردم و در حد بیست ، ببست و پنج دقیقه روے حرارت رو به ڪم بو دادم . اینڪه چه مقدار تایم تفت بدیددر رنگ حلواتون موثره هر چے بیشتر باشه رنگ حلواتون تیره تر .
بعد از تفت دادن دوباره آرد رو الک ڪردم و داخل تابه ریختم و ڪره و روغن مایع رو اضافه ڪردم و خیلے ڪم تفت دادم . پودر هل و زعفران و گلاب رو هم ریختم و در آخر شیر عسلے رو اضافه ڪردم . حرارت رو خاموش ڪردم و مرتب هم زدم ڪه حلوا بسته بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پیتزا
6عدد سوسیس ڪوڪتل خرد و سرخ شده
میتونید 100 تا 150 گرم مرغ رو مزه دار و خرد و سرخ و جایگزین سوسیس ڪنید.
فلفل دلمه خرد شدده 1 عدد متوسط
قارچ خرد و سرخ شده حدود 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2پیمانه
آرد سفید قنادے (سه صفر)220 گرم(حدود 1و 2/3 پیمانه)
بیڪینگ پودر 2 قاشق چایخورے استاندارد
پودر خمیرمایه فورے 1قاشق چایخورے استاندارد
خامه صبحانه 50 گرم(حدود 1/4 پیمانه)
لطفا حذف نڪنید براے لطافت خمیر لازمه
روغن مایع 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه)
پنےر پیتزا 100 گرم(1پیمانه)
آویشن،پودرسیر،نمڪ؛فلفل به میزان لازم
.
ابتدا سوسیس،فلفل دلمه ،قارچ را خرد و جداگانه تفت دهید و ڪنار بگذارید تا خنک شوند.
همه مواد را از یخچال خارج ڪنید تا به دماے محیط برسند.
تخم مرغ ها+پودر سیر+پودر آویشن+نمڪ+فلفل را خوب مخلوط ڪنید.
سپس خامه+روغن مایع را اضافه و دوباره مخلوط ڪنید.
پنےر پیتزا را هم اضافه و هم بزنید.
آرد+بیڪینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک ڪنید.
شےر ولرم+1 قاشق مرباخورے شڪر+خمیر مایه را مخلوط و روے ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر ڪنید تا خمیرمایه عمل بیاید.
خمیرماےه عمل آمده را به همراه مخلوط آرد و بیڪینگ پودر به مواد تخم مرغے اضافه و مخلوط ڪنید تا خمیرے شود.
سپس سوسیس و قارچ و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
روی ڪاسه محتوے مواد را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در جاے گرم استراحت دهید.
داخل سینے ڪاپ ڪیک ڪپسول ڪاغذے قرار داده و ڪپسولها را ڪمے چرب ڪنید.
از مواد خمیرے در ڪپسولها بریزید.
سپس در فر 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانے ڪه خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید.
میتوایند در انتها چند دقیقه گریل را روشن ڪنید تا روے مافینها طلایے و خوشرنگ شود.
با این میزان حدود 12 تا 15 عدد مافین پیتزا خواهید داشت.
میتوانےد مواد را یڪجا در تابه دو طرفه بریزید و بعد از پخت برش زده و سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ
سینه مرغ
قارچ
فلفل دلمه ایی
پیاز به دلخواه(من نریختم)
شیر
خامه
ادویه
#طرزتهیه
سینه مرغ رو خورد ڪنید و با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس فلفل دلمه ایے خورد شده رو اضافه ڪنید و تفت بدید.قارچ هم اضافه ڪنید و شعله رو ملایم ڪنید و یه مقدار تفت بدید.
برای یک سینه ڪامل یک پیمانه شیر و ۳ قاشق غذاخورے خامه نیاز هست.
خامه و شیر رو روے حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید سپس به موادمون اضافه میڪنیم.
ادوےه دلخواه رو میزنیم.
آویشن براے خامه و شیر عاالیه
مخصوصا براے چیڪن استراگانف
سپس روے نون ها میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم و به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه در دماے ۱۷۵ درجه قرار میدیم.
اگه دماے فرتون زیاده و ممڪنه مواد رو خشک ڪنه بهتره روے سینے رو با ورق آلومینیوم بپوشونید و با چنگال چنتا سوراخ روش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل حلواے رولی👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸ســـــلام
🌱پگاهتون زیبـا
🌸لبتون گـل
🌱چشماتون نـور
🌸ڪامتون عسل
🌱 لحنتون مـهر
🌸حرفاتون غزل
🌱حستون عشق
🌸دلتـون گـرم
🌱حالتون خوبِ خوبِ خوب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_زغالے_خوشمزه
اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتے بدون زغالے ڪردن و خیلے راحت و آسون و ڪم هزینه و سریع و بے دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش ڪنین.
اینم طرزتهیه 👇👇👇
اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میڪنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریڪا و سس مایونز اضافه ڪنین. مقدار اینا بستگے به مرغتون داره البته هرچے آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توے این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد ڪف یه قابلمه(تفلون بهتره) یڪم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازے ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلے ڪم نباشه، بعد روش زعفرون دم ڪرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویے در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسے ڪه مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و ڪمے هم آب(در مصرف آب صرفه جویے ڪنید). زیر شعله رو ڪم ڪنین و بزارین مرغا حدودا یڪساعت بپزه و روغنے بشه. حالا اگه میخواین زغالے بشه، یه زغال رو روے گاز خوب افروخته ڪنین، بعد مثل من بزارینش توے یه نعلبڪے یا ڪاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودے ڪنه. بعد ڪه دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_حلوا
زرده وسفیده ۳عدد تخم مرغ را از هم جدا ڪنید ،سفیده ها را بادور تند همزن بزنید به محض ڪف ڪردن نصف میزان شڪر دستور را ڪم ڪم اضافه ڪنید (می تونید شڪر را نصف لیوان بریزید ولے شیرینے ڪیک وحلوا با همین میزان شڪر به نظرمن ڪاملا اندازه بود،دیگه بستگے به ذائقه خودتون داره)خوب هم بزنید تا سفیده فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،زرده ها را با مابقے شڪر،وانےل وبه دلخواه مقدارے پودرهل (اگر دوست داشتین) خوب بزنید تا ڪرم رنگ وحجیم شود سپس شیر ولرم وروغن مایع را اضافه ڪنید ڪممے هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه ڪنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد وبیڪینگ پودر را طے دو سه مرحله، ودرحد یڪنواخت شدن مایه ڪیک آن را یڪدست ڪنید،
ڪےڪ را درون قالب ۳۰×۲۰ ڪاغذ روغنے انداخته ریخته سطح ڪیک را صاف ڪنید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تا سے دقیقه اے پخت دهید،پخت ڪیک را چک ڪنیدڪه ڪیڪتون زیاد ازحد خشک نشه،
از فر خارج ڪنید بگذارید ڪاااامل سرد بشه بعد برش گردونید و ڪاغذ روغنے را جدا ڪنید و دوباره درون همون قالب قرار بدید،البته براے راحتے ڪار مے تونید داخل قالب دوباره ڪاغذ روغنے یا سلفون پهن ڪنید ڪه تا لبه هاے قالب بالا اومده باشه تا موقع خارج ڪردن ڪیک حلوا ازقالب راحت باشین،
اگر ڪیک را شب یا روز قبل اماده ڪنید ووقتے ڪامل ڪامل سرد شد روش سلفون بڪشید وبگذارید بمونه بافت ڪیک نرمتر و بهتر میشه پس مے تونین روز جلوتر ڪیک رااماده ڪنید و ڪنار بگذارید،
واینکه این ڪیک بافت نرم و خوبے داره ولے اگر خواستین ڪیک حلوا را قالب بزنید حتے مے تونید زرده وسفیده تخم مرغ را ازهم جدا نڪنید وبا هم،، هم بزنید به این روش بافت ڪیک ڪمے منسجمتر خواهد شد و پف ڪیک ڪمتر وبراے قالب زدن مناسبتره،که اینم سلیقه ایه من جدا ڪردم چون بافت نرم ڪیک برام مهم بود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛