#سالاد_ماکارونی
من همیشه مواد رو چشمی میریزم
ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه
اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید.
اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
براے ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
برنج رو شستم و خیس ڪردم .
مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و ڪمے آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری ڪه بعد از پخت ڪمے آب مرغ بمونه . وقتے مرغ پخت ، اون رو ریش ریش ڪردم .
هوےج رو شستم و پوستش رو ڪندم و با رنده خلالے ڪردم . (ازرنده آلمانے استفاده ڪردم) هویج رو با ڪمے روغن تفت دادم . بهش آب مرغ ڪمے ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولے با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذاے شیرین دوست نداریم به هویج شڪر نمے ریزم ، حالا این ڪاملا سلیقه اے و ذایقه اے هست ، دوست دارین توے این مرحله به هویج هاتون شڪر بریزین .
مرغ ریش ریش شده و هویجے ڪه پخته و آبے نداره رو با هم مخلوط ڪردم .
برنج رو آبڪش ڪردم ، اگر دوست دارین داخل آبے ڪه برنج هست قبل آبڪش زردچوبه بریزین .
کف قابلمه من از ته دیگ نونے استفاده ڪردم ، هر ته دیگے بخواین میتونین درست ڪنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته ڪمے نگه داشتم براے تزیین روش و گداشتم ڪه برنج دم بڪشه . اون استڪان هم زعفرون هست .
حالا باز هم سلیقه اے هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعے ڪه توے دیس ڪشیدین ، روش بریزین .
وقتی برنجم پخت ، یه ڪفگیر برداشتم و ڪمے زعفرانے ڪردم . برنجم روداخل دیس ڪشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانے و زرشک و ڪشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین ڪردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_باگت
این نوع پیتزا موادش ڪاملا هر چے ڪه دوست دارید بریزین و سلیقه اے و خیلے ایده خوبے براے مهمونے ها و حتے براے بچه ها . اون قدر خوش خوراڪه ڪه ڪلے طرفدار داره 😊. . .
برای ۱۶ عدد
نان باگت ۴ عدد
گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه اے ۱ عدد
ذرت ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد ڪاملا سلیقه اے هر چے ڪه خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل ڪردم .
ےه پیاز رو خرد ڪردم و داخل تابه اے ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه ڪردم و تفت دادم . فلفل دلمه اے رنگے رو خرد ڪردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه اے ڪردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه ڪردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحاے ڪار همه رو با هم مخلوط ڪردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت ڪردم و از وسط نصف ڪردم . ڪفش ڪمے سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتے روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسے چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الے ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایے رو روشن ڪردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توے فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترڪیه 😉👌
میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده ڪنید و آرد خوب مخصوص نان ڪه همونطور ڪه همیشه میگم آرد نان فانتزے براے درست ڪردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میڪنه براے همینه نان منم پوک شد
و یه مورد دیگه اینڪه چون این نان آرد ڪمے داره بے نهایت نرم و پوک هست
مواد لازم :
خمےر مایه : یک ق غ
شڪر : دو ق غ
نمک : یک ق چ
آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یڪپیمانه
ڪره آب شده : پنجاه گرم
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد : سه پیمانه
یک ق شڪر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگے باهم مخلوط ڪنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه ڪنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شڪر + نمڪ+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو براے رمال روش استفاده ڪنید )+ مابقے اب ولرم+ ڪره + روغن رو باهم مخلوط ڪنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه ڪنید و هم بزنید و آرد رو اضافه ڪنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر ڪمے چسبناک هست روشو بپوشونید ویک ساعت بهش استراحت بدید بعد ڪمے از خمیر جدا ڪنید و توے دستتون گرد ڪنید ( ڪمے دستتون رو آغشته به آرد ڪنید تا راحت ڪار ڪنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توے سینے ڪه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه ڪه از قبل گرم ڪردید یک ربع الے بیست دقیقه پخت ڪنید بے نهایت خوشمزه نرم و عالی.
.
نڪات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید ڪه سنگین بشه و نرمیش ڪم بشه این نون خیلے نرم هست و یڪے از دلایلش همین ڪم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقے نون ها بدون فر روے گاز میتونید درست ڪنید مثل همیشه توے تابه یاشعله پخش ڪن درست ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت پتی بور و خامه"
بیسکوییت پتی بور شکلاتی 2 بسته
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 پیمانه حدودا
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته به میزان دلخواه
شکلات آب شده حدودا 100 گرم
خب حالا بیسکوییت هارو حسابی خرد خرد کنین پودر کاکائو و شکر را در شیر حسابی حل کنین و کره را اضافه کنین وقتی خوب مواد یکدست حل شد کم کم به بیسکوییت ها اضافه کنین تا خمیر شه و منسجم باشه نباید زیادی شل بشه و وا بره
حالا روی سطح کار سلیفون پهن کنین و خمیر را روی سلیفون به کمک وردنه قشنگ و یکدست پهنش کنین میتونین برای راحتی بیشتر روی خمیر یه کاغذ روغنی بزارین و روش وردنه بکشین که خمیر به وردنه نچسبه وقتی یکدست پهن شد خامه کشی کنین
به ارامی سلیفون زیری را بلند کنین و سعی کنین خمیر را رول کنین دقیقا مثل رولت
وقتی رول کردنش کامل شد همونجوری با سلیفون بزارین تو یخچال تا خنک شه و در ضمن سلیفون کمک میکنه که خشک نشه
بعد از یکساعت که از یخچال دراوردین سلیفون دورش را باز کنین با شکلات اب شده شکلات کشیش کنین و تزیین کنین مجددا برای 2 تا 3 ساعت بزارین یخچال تا خوب خنک شه و جا بیفته و نوش جان کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه😋
🍴مواد مورد نیاز🍴
.
5 عدد سینه مرغ
1 قاشق غذاخورے نمڪ
1 قاشق چاے خورے فلفل
1 قاشق چاے خورے پاپریڪا
1 قاشق غذاخورے روغن زیتون
170 گرم اسفناج پخته شده
170 ڪنگر فرنگی
220 گرم پنیر خامه ای
100 گرم پنیر موزارلا
2 حبه سیر
80 گرم پنیر پارمسان
1 قاشق چاے خورے نمڪ
.
♨طرز تهیه♨
.
1. ابتدا روے سینه هاے مرغ برش ایجاد ڪرده و به یک ڪاسه منتقل ڪنید سپس نمک، فلفل، پاپریڪا و روغن زیتون را به آن اضافه ڪنید و خوب هم بزنید تا ترڪیب شود.
2. سینه هاے مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل ڪنید.
3 اسفناج را به همراه ڪنگر فرنگے، پنیر خامه اے، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترڪیب ڪنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روے مرغ ها پر ڪنید و تابه را به فر منتقل ڪنید.
4. به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه سانتے گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید.
5. با سیب زمینے سرخ ڪرده سرو ڪنید. نوش جان😄
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ"
ماڪارونے شڪل دار 1 بسته
سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده
فلفل دلمه اے سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد
رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے
روغن براے سرخ ڪردن
نمک و فلفل
جعفرے تازه 1 دسته
اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین
ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه
سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد
فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین
وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین
خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته
حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه
وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ته چین مرغ شیک و مجلسے
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به صبح بهاری 😊✋🌸
سلام به طلوع زیبای زندگی☀️
سلام به دوستان خوبم😊
صبح زیباتون بخیر 🌸 🍃
امروزتون پرازعشق💞
امروزتون پراز شادی و ثروت💰😉
امروزتون پراز خنده و☺️
امروزتون پراز بهترینها👌
#سلام_صبحتون_بخیر 🌸🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب تابهای ترکی
مواد لازم
نیم کیلو گوشت چرخ کرده (به سلیقه خودتون، من همیشه مخلوط گوشت گوسفند و گوساله با کمی چربی رو ترجیح میدم)
۱ دسته کوچک جعفری پاک کرده و خورد شده
۱ عدد فلفل سبز
۱ عدد فلفل قرمز
۲ عدد پیاز
۲-۳ حبه سیر
۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز پولکی تند/شیرین
۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز تند/شیرین
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
نصف قاشق غذا خوری نمک
برای مالیدن روی سینی:
۱ قاشق غذا خوری رب فلفل و گوجه
۴ قاشق غذا خوری روغن (اگه دوست داشتین کره)
برای سس روش:
۱ قاشق غذا خوری رب فلفل و گوجه
۴ قاشق غذا خوری روغن (اگه دوست داشتین کره)
۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز پولکی تند/شیرین
۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز تند/شیرین
کافیه همه مواد رو خورد مخلوط کرده توی سینی که رب فلفل و گوجه با روغن/کره کفش مالیدین پهن کنین، مواد سس رو توی یک لیوان مخلوط کنین و روش بریزین، فلفل و گوجه و پیاز رو مثل تصویر ببرین و روی کبابتون بچینین و در فر که از قبل رو ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین حدود ۴۰-۳۰ دقیق بپزین تا روش خوب سرخ و خوشرنگ بشه (زیادی نپزین که خشک و سفت بشه!!
نکتهها این کباب بعد از پخت به اندازه ۳-۲ سانت از هر طرف کوچیک میشه، پس اگه قصد پذیرایی از چند نفر رو دارین این رو هم در نظر بگیرین!!
رب فلفل در واقع همون فلفل قرمز پخته شده و له شدهاست، پس تو کمتر از نیم ساعت میتونین برای خودتون به مقدار لازم درست کنین، نبود هم خیلی مهم نیست رب گوجه فقط بریزین و بجای رب فلفل از پودر فلفل قرمز بیشتری استفاده کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه قاشقی
براے حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
آرد سفید ۵۰ گرم (ےڪ سوم لیوان)
وانےل ۱/۴ ق چ
بیڪینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
زعفران به دلخواه
براے شربت : شڪر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ
براے تهیه شربت آب و شڪر رو روے حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شڪر حل بشه . قاشق و چیزے نزنین تا همین طورے روے حرارت بمونه و شڪر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه ڪنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توے یه ڪاسه اے تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستے زدم . بیڪینگ پودر و ماست رو با هم ترڪیب و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد رو هم الک ڪردم و ریختم و مخلوط ڪردم . اگر خواستید مے تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین .
تابه اے رو روے حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ ڪردم روے حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافے ریختم .
خاگینه ها وقتے از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلے سرد نباشه) انداختم . دماے شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینڪه خاگینه تون نرم خیلے نشه .
اگه مثل من خیلے شیرین ڪلا دوست ندارین یه ڪم ڪه موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه .
ےه عده ممڪنه به جاے شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده ڪنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شڪل دوست دارم البته ڪلا اهل شیرینے جات نیستم .
اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالے بے مزه است و مزه اے نداره .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فینگر_فود
براتون يه #فينگردفود خوشرنگ و جذاب آوردم😍
خيلى شيك و خوشمزه مناسب مهمونى هاتون😊
لبو يك عدد بزرگ
سيب زمينى ٥عدد
روغن مايع سه ق غ خ
نمك به ميزان لازم
مواد داخل
هويج سه تا چهار عدد
روغن مايع سه ق غ خ
نمك به ميزان لازم
ماست چكيده دو ق غ خ
سس مايونز ى ق غ خ
سير رنده شده يك عدد
براى تزيين چند برگ نعناع
سيب زمينى و لبو رو ابپز كنيد و بعد له كنيد و نمك و روغن رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست بشه...
هويج رو رنده كنيد و با روغن تفت بديد تا نرم بشه و بعد بذاريد خنك بشه.روغن و نمك،ماست و مايونز،سير رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد....
مخلوط لبو و سيب زمينى رو به شكل پياله كوچك در بياريد(مثل تصوير)بعد كمى خيارشور خرد شده بريزيد وكمى هم از مواداماده شده روش بريزيد و يه برگ نعناع يا شويد تزيينش كنيد(مى تونيد كمى هم گردو روش بريزيد)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادویه_های_خانگی
طرز تهيه همه نوع ادويه عالی و مخصوص خانگي :
👈ادويه خورشتي ايراني:
فلفل سياه و فلفل قرمز
( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده
( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)
🍑🍑🍑
👈ادويه پلويي ايراني1:
زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.)
🍷🍷🍷
👈ادويه پلويي2:
پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري)
🍕🍕🍕
👈ادويه عربي و ترکي:
پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري)
😇😇😇
👈ادويه هندي ( گرم مسالا):
پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري)
😍😍😍
👈ادويه هندي يا گرد کاري مدرس:
دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)
😜😜😜
👈ادويه مکزيکي:
پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري)
😘😘😘
👈ادويه فرانسوي:
جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري).
👍ادویه مخصوص پلو
مواد لازم
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل سبز ۱۰ عدد
میخک ۱ عدد
جوز هندی به مقدار لازم
💐طرز تهیه :
۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
🌼سایر نکات :
هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا مي دهد.
اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.
🌻ادویه ها :
👈ادویه پلو :
گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
👈ادویه ابگوشت :
زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
👈ادویه ترشی مخلوط و لیته :
نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
👈ادویه ترشی بادنجان :
گلپر ,زردچوبه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈ادویه ماست و خیار :
فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
👈ادویه فلافل :
زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
👈ادویه کوکوسبزی :
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
👈ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو :
ادویه پلویی و مقداری دارچین
👈ادویه مرغ و ماهی :
بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
👈ادویه کباب تابه ای :
فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈ادویه گوشت :
جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
👈ادویه سوپ :
پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
👈ادویه قیمه پلو :
دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_مربایی_ترکیه_ای
مواد لازم:
کره 125 گرم
روغن نباتی نصف استکان
شکر یک استکان
تخم مرغ یک عدد
وانیل اندازه نوک انگشت
پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری
آرد به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه.
به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است.
نوش جان😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛