eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این نوع پیتزا موادش ڪاملا هر چے ڪه دوست دارید بریزین و سلیقه اے و خیلے ایده خوبے براے مهمونے ها و حتے براے بچه ها . اون قدر خوش خوراڪه ڪه ڪلے طرفدار داره 😊. . . برای ۱۶ عدد نان باگت ۴ عدد گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه اے ۱ عدد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد ڪاملا سلیقه اے هر چے ڪه خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل ڪردم . ےه پیاز رو خرد ڪردم و داخل تابه اے ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه ڪردم و تفت دادم . فلفل دلمه اے رنگے رو خرد ڪردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه اے ڪردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه ڪردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحاے ڪار همه رو با هم مخلوط ڪردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت ڪردم و از وسط نصف ڪردم . ڪفش ڪمے سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتے روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسے چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الے ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایے رو روشن ڪردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توے فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترڪیه 😉👌 میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده ڪنید و آرد خوب مخصوص نان ڪه همونطور ڪه همیشه میگم آرد نان فانتزے براے درست ڪردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میڪنه براے همینه نان منم پوک شد و یه مورد دیگه اینڪه چون این نان آرد ڪمے داره بے نهایت نرم و پوک هست مواد لازم : خمےر مایه : یک ق غ شڪر : دو ق غ نمک : یک ق چ آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یڪ‌پیمانه ڪره آب شده : پنجاه گرم روغن مایع : یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد آرد : سه پیمانه یک ق شڪر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگے باهم مخلوط ڪنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه ڪنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شڪر + نمڪ+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو براے رمال روش استفاده ڪنید )+ مابقے اب ولرم+ ڪره + روغن رو‌ باهم مخلوط ڪنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه ڪنید و هم بزنید و آرد رو اضافه ڪنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر ڪمے چسبناک هست روشو بپوشونید و‌یک ساعت بهش استراحت بدید بعد ڪمے از خمیر جدا ڪنید و توے دستتون گرد ڪنید ( ڪمے دستتون رو آغشته به آرد ڪنید تا راحت ڪار ڪنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توے سینے ڪه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه ڪه از قبل گرم ڪردید یک ربع الے بیست دقیقه پخت ڪنید بے نهایت خوشمزه نرم و عالی. . نڪات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید ڪه سنگین بشه و نرمیش ڪم بشه این نون خیلے نرم هست و یڪے از دلایلش همین ڪم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقے نون ها بدون فر روے گاز میتونید درست ڪنید مثل همیشه توے تابه یاشعله پخش ڪن درست ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت پتی بور و خامه" بیسکوییت پتی بور شکلاتی 2 بسته کره آب شده 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری شیر 1 پیمانه حدودا پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته به میزان دلخواه شکلات آب شده حدودا 100 گرم خب حالا بیسکوییت هارو حسابی خرد خرد کنین پودر کاکائو و شکر را در شیر حسابی حل کنین و کره را اضافه کنین وقتی خوب مواد یکدست حل شد کم کم به بیسکوییت ها اضافه کنین تا خمیر شه و منسجم باشه نباید زیادی شل بشه و وا بره حالا روی سطح کار سلیفون پهن کنین و خمیر را روی سلیفون به کمک وردنه قشنگ و یکدست پهنش کنین میتونین برای راحتی بیشتر روی خمیر یه کاغذ روغنی بزارین و روش وردنه بکشین که خمیر به وردنه نچسبه وقتی یکدست پهن شد خامه کشی کنین به ارامی سلیفون زیری را بلند کنین و سعی کنین خمیر را رول کنین دقیقا مثل رولت وقتی رول کردنش کامل شد همونجوری با سلیفون بزارین تو یخچال تا خنک شه و در ضمن سلیفون کمک میکنه که خشک نشه بعد از یکساعت که از یخچال دراوردین سلیفون دورش را باز کنین با شکلات اب شده شکلات کشیش کنین و تزیین کنین مجددا برای 2 تا 3 ساعت بزارین یخچال تا خوب خنک شه و جا بیفته و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه😋 🍴مواد مورد نیاز🍴 . 5 عدد سینه مرغ 1 قاشق غذاخورے نمڪ 1 قاشق چاے خورے فلفل 1 قاشق چاے خورے پاپریڪا 1 قاشق غذاخورے روغن زیتون 170 گرم اسفناج پخته شده 170 ڪنگر فرنگی 220 گرم پنیر خامه ای 100 گرم پنیر موزارلا 2 حبه سیر 80 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق چاے خورے نمڪ . ♨طرز تهیه♨ . 1. ابتدا روے سینه هاے مرغ برش ایجاد ڪرده و به یک ڪاسه منتقل ڪنید سپس نمک، فلفل، پاپریڪا و روغن زیتون را به آن اضافه ڪنید و خوب هم بزنید تا ترڪیب شود. 2. سینه هاے مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل ڪنید. 3 اسفناج را به همراه ڪنگر فرنگے، پنیر خامه اے، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترڪیب ڪنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روے مرغ ها پر ڪنید و تابه را به فر منتقل ڪنید. 4. به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه سانتے گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید. 5. با سیب زمینے سرخ ڪرده سرو ڪنید. نوش جان😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ" ماڪارونے شڪل دار 1 بسته سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده فلفل دلمه اے سبز 1 عدد پیاز 1 عدد بزرگ سیر رنده شده 2 حبه فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے روغن براے سرخ ڪردن نمک و فلفل جعفرے تازه 1 دسته اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ته چین مرغ شیک و مجلسے ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ سلام به صبح بهاری 😊✋🌸 سلام به طلوع زیبای زندگی☀️ سلام به دوستان خوبم😊 صبح زیباتون بخیر 🌸 🍃 امروزتون پرازعشق💞 امروزتون پراز شادی و ثروت💰😉 امروزتون پراز خنده و☺️ امروزتون پراز بهترینها👌 🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب تابه‌ای ترکی مواد لازم نیم کیلو گوشت چرخ کرده (به سلیقه خودتون، من همیشه مخلوط گوشت گوسفند و گوساله با کمی چربی رو ترجیح میدم) ۱ دسته کوچک جعفری پاک کرده و خورد شده ۱ عدد فلفل سبز ۱ عدد فلفل قرمز ۲ عدد پیاز ۲-۳ حبه سیر ۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز پولکی تند/شیرین ۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز تند/شیرین ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه نصف قاشق غذا خوری نمک برای مالیدن روی سینی: ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل و گوجه ۴ قاشق غذا خوری روغن (اگه دوست داشتین کره) برای سس روش: ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل و گوجه ۴ قاشق غذا خوری روغن (اگه دوست داشتین کره) ۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز پولکی تند/شیرین ۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز تند/شیرین کافیه همه مواد رو خورد مخلوط کرده توی سینی که رب فلفل و گوجه با روغن/کره کفش مالیدین پهن کنین، مواد سس رو توی یک لیوان مخلوط کنین و روش بریزین، فلفل و گوجه و پیاز رو مثل تصویر ببرین و روی کبابتون بچینین و در فر که از قبل رو ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین حدود ۴۰-۳۰ دقیق بپزین تا روش خوب سرخ و خوشرنگ بشه (زیادی نپزین که خشک و سفت بشه!! ‌‌ ‌‌ نکته‌ها این کباب بعد از پخت به اندازه ۳-۲ سانت از هر طرف کوچیک میشه، پس اگه قصد پذیرایی از چند نفر رو دارین این رو هم در نظر بگیرین!! ‌‌رب‌ فلفل در واقع همون فلفل قرمز پخته شده و له شده‌است، پس تو کمتر از نیم ساعت میتونین برای خودتون به مقدار لازم درست کنین، نبود هم خیلی مهم نیست رب گوجه فقط بریزین و بجای رب فلفل از پودر فلفل قرمز بیش‌تری استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه قاشقی براے حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) آرد سفید ۵۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) وانےل ۱/۴ ق چ بیڪینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران به دلخواه براے شربت : شڪر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ براے تهیه شربت آب و شڪر رو روے حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شڪر حل بشه . قاشق و چیزے نزنین تا همین طورے روے حرارت بمونه و شڪر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه ڪنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توے یه ڪاسه اے تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستے زدم . بیڪینگ پودر و ماست رو با هم ترڪیب و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد رو هم الک ڪردم و ریختم و مخلوط ڪردم . اگر خواستید مے تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . تابه اے رو روے حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ ڪردم روے حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافے ریختم . خاگینه ها وقتے از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلے سرد نباشه) انداختم . دماے شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینڪه خاگینه تون نرم خیلے نشه . اگه مثل من خیلے شیرین ڪلا دوست ندارین یه ڪم ڪه موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه . ےه عده ممڪنه به جاے شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده ڪنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شڪل دوست دارم البته ڪلا اهل شیرینے جات نیستم . اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالے بے مزه است و مزه اے نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براتون يه خوشرنگ و جذاب آوردم😍 خيلى شيك و خوشمزه مناسب مهمونى هاتون😊 لبو يك عدد بزرگ سيب زمينى ٥عدد روغن مايع سه ق غ خ نمك به ميزان لازم مواد داخل هويج سه تا چهار عدد روغن مايع سه ق غ خ نمك به ميزان لازم ماست چكيده دو ق غ خ سس مايونز ى ق غ خ سير رنده شده يك عدد براى تزيين چند برگ نعناع سيب زمينى و لبو رو ابپز كنيد و بعد له كنيد و نمك و روغن رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست بشه... هويج رو رنده كنيد و با روغن تفت بديد تا نرم بشه و بعد بذاريد خنك بشه.روغن و نمك،ماست و مايونز،سير رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد.... مخلوط لبو و سيب زمينى رو به شكل پياله كوچك در بياريد(مثل تصوير)بعد كمى خيارشور خرد شده بريزيد وكمى هم از مواداماده شده روش بريزيد و يه برگ نعناع يا شويد تزيينش كنيد(مى تونيد كمى هم گردو روش بريزيد) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادویه_های_خانگی طرز تهيه همه نوع ادويه عالی و مخصوص خانگي : 👈ادويه خورشتي ايراني: فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) 🍑🍑🍑 👈ادويه پلويي ايراني1: زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.) 🍷🍷🍷 👈ادويه پلويي2: پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري) 🍕🍕🍕 👈ادويه عربي و ترکي: پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري) 😇😇😇 👈ادويه هندي ( گرم مسالا): پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري) 😍😍😍 👈ادويه هندي يا گرد کاري مدرس: دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم) 😜😜😜 👈ادويه مکزيکي: پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري) 😘😘😘 👈ادويه فرانسوي: جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري). 👍ادویه مخصوص پلو مواد لازم پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری هل سبز ۱۰ عدد میخک ۱ عدد جوز هندی به مقدار لازم 💐طرز تهیه : ۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند. 🌼سایر نکات : هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا مي دهد. اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید. 🌻ادویه ها : 👈ادویه پلو : گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید) 👈ادویه ابگوشت : زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک 👈ادویه ترشی مخلوط و لیته : نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه. 👈ادویه ترشی بادنجان : گلپر ,زردچوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👈ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ 👈ادویه فلافل : زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله 👈ادویه کوکوسبزی : ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه 👈ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین 👈ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است 👈ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👈ادویه گوشت : جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه 👈ادویه سوپ : پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو 👈ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره 125 گرم روغن نباتی نصف استکان شکر یک استکان تخم مرغ یک عدد وانیل اندازه نوک انگشت پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری آرد به اندازه کافی طرز تهیه: ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه. به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تورلو با گوشت (تورلو نوعی خوراک مثل تاس کباب است) میتوانید این خوراک را بدون گوشت درست کنید که از نظر من بدون گوشت خیلی خوشمزه تر است. و یا میتوانید به جای گوشت قیمه ای از گوشت چرخ شده استفاده کنید. مواد لازم: 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده (گوشت گوسفند یا گوشت چرخ شده هم میتوانید استفاده کنید) 2 عدد بادمجان 2 عدد کدو 250 گرم لوبیا سبز 4_3 عدد سیب زمینی 1 عدد فلفل قرمز و 1 عدد فلفل سبز (فلفل ترکیه ای) 4_3 حبه سیر 4_3 عدد گوجه فرنگی نکته: تمام سبزیجات به یک اندازه خرد کنید حدود 5_4 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک به مقدار کافی ، خیلی کم زیره ، فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 الی 2 لیوان آب برای پختن خوراک. مقدار آب را به نسبت تعداد گوجه فرنگی که استفاده میکنید بریزید. من 3 عدد گوجه فرنگی استفاده کردم 2 لیوان آب ریختم. اما گوجه فرنگی زیاد به این خوراک طعم و مزه بیشتری میدهد. اگر در خانه گوجه فرنگی زیادی داری زیاد بریزید. در اینصورت آب را کم بریزید چون آب گوجه فرنگی برای خوراک کافی است. طرز تهیه: قابلمه را روی اجاق بذارید و اجاق را روشن کنید تا قابلمه گرم شود. گوشت را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که آب گوشت کشیده شود بپزید. روغن و پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت بدید. سپس فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ها را اضافه کنید و مجدد تفت بدید. سیب زمینی مکعبی خرد شده را بریزید و هم بزنید. کدو و لوبیا سبز خرد شده را بریزید و مجدد هم بزنید سبزیجات را خیلی ریز خرد نکنید. در آخر بادمجان را که سریع میپزد اضافه کنید. گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. آب را بریزید و با حرارت متوسط بپزید. موقع پخت خوراک اصلا هم نزنید. با در بسته و حرارت متوسط حدود 40 دقیقه بپزید. در آخر با سیب زمینی کنترل کنید که پخته باشد. میتوانید با برنج بخورید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام، به دوستان عزیز 🙏😍 این کیک روانی ترکی هست که هم به دسر روانی ویاشیرینی روانی ویاکیک روانی شناخته شده است که تقریبا مثل کیک باقلوای خودمون هست بااین تفاوت که بجای آرد از ایرمیک یاسمولینا استفاده شده واین آرد از نوع مغذی هست که خاصیت بیشتری داره تانصبت به آرد سفید. 🤓 ☘️ایرمیک یا سمولینا را از لوازم قنادیها باید بگیرید. حالا دستور 🤓😊 ☘️همه مواد به دمای محیط رسیده باشه. مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر(70گرم) 1 استکان روغن مایع(80گرم) 1 استکان ماست(حدود80گرم) 1 لیوان ایرمیک(سمولینا) 1 لیوان آرد 1 بسته وانیل شکری ترکی 5گرم(یا وانیل ایرانی کمی) 1 بسته بیکینگ پودر ترکی 10 گرمی(یا1قاشق مرباخوری) پودرنارگیل وپسته برای تزیین برای شربت: 2 لیوان شکر 3 لیوان آب(میتونید نصف لیوان آب کم کنید وبجاش گلاب بریزید) بزارید روی حرارت 10تا 15 دقیقه بجوشد وبزارید کنارتا خنک شود. طرزتهیه : تخم مرغ و شکر ووانیل را درظرف ریخته وباهمزن خوب بزنید تا کرمرنگ وسبک شود. سپس مواد مایع را به نوبت اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید. سپس مواد خشک را (آرد+بیکینگ پودر راکه ازقبل 3بارالک کرده اید) اضافه کنید وهم بزنید تاصاف ویکدست شود. تابه نچسب رابا کره چرب کرده ومایه کیک رابریزید ودرب تابه راگذاشته وبزارید روی حرارت با شعله متوسط روبه کم وتا زمانی که با خلال چوبی تست کنیداگه مایه کیک به خلال نچسبید اونوقت کیک آمادس. (زمان تقریبی 30 تا40 دقیقه). بعد از پخت کیک مقداری از شربت خنک را روی کیک بریزید و5 دقیقه زمان بدهید وبعد کیک رادر ظرف سرو برگردانده ومابقی شربت رابریزید وباپودرنارگیل پسته تزیین کنید. نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛