eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خاگینه قاشقی براے حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) آرد سفید ۵۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) وانےل ۱/۴ ق چ بیڪینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران به دلخواه براے شربت : شڪر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ براے تهیه شربت آب و شڪر رو روے حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شڪر حل بشه . قاشق و چیزے نزنین تا همین طورے روے حرارت بمونه و شڪر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه ڪنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توے یه ڪاسه اے تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستے زدم . بیڪینگ پودر و ماست رو با هم ترڪیب و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد رو هم الک ڪردم و ریختم و مخلوط ڪردم . اگر خواستید مے تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . تابه اے رو روے حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ ڪردم روے حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافے ریختم . خاگینه ها وقتے از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلے سرد نباشه) انداختم . دماے شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینڪه خاگینه تون نرم خیلے نشه . اگه مثل من خیلے شیرین ڪلا دوست ندارین یه ڪم ڪه موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه . ےه عده ممڪنه به جاے شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده ڪنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شڪل دوست دارم البته ڪلا اهل شیرینے جات نیستم . اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالے بے مزه است و مزه اے نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براتون يه خوشرنگ و جذاب آوردم😍 خيلى شيك و خوشمزه مناسب مهمونى هاتون😊 لبو يك عدد بزرگ سيب زمينى ٥عدد روغن مايع سه ق غ خ نمك به ميزان لازم مواد داخل هويج سه تا چهار عدد روغن مايع سه ق غ خ نمك به ميزان لازم ماست چكيده دو ق غ خ سس مايونز ى ق غ خ سير رنده شده يك عدد براى تزيين چند برگ نعناع سيب زمينى و لبو رو ابپز كنيد و بعد له كنيد و نمك و روغن رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست بشه... هويج رو رنده كنيد و با روغن تفت بديد تا نرم بشه و بعد بذاريد خنك بشه.روغن و نمك،ماست و مايونز،سير رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد.... مخلوط لبو و سيب زمينى رو به شكل پياله كوچك در بياريد(مثل تصوير)بعد كمى خيارشور خرد شده بريزيد وكمى هم از مواداماده شده روش بريزيد و يه برگ نعناع يا شويد تزيينش كنيد(مى تونيد كمى هم گردو روش بريزيد) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادویه_های_خانگی طرز تهيه همه نوع ادويه عالی و مخصوص خانگي : 👈ادويه خورشتي ايراني: فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) 🍑🍑🍑 👈ادويه پلويي ايراني1: زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.) 🍷🍷🍷 👈ادويه پلويي2: پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري) 🍕🍕🍕 👈ادويه عربي و ترکي: پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري) 😇😇😇 👈ادويه هندي ( گرم مسالا): پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري) 😍😍😍 👈ادويه هندي يا گرد کاري مدرس: دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم) 😜😜😜 👈ادويه مکزيکي: پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري) 😘😘😘 👈ادويه فرانسوي: جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري). 👍ادویه مخصوص پلو مواد لازم پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری هل سبز ۱۰ عدد میخک ۱ عدد جوز هندی به مقدار لازم 💐طرز تهیه : ۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند. 🌼سایر نکات : هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا مي دهد. اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید. 🌻ادویه ها : 👈ادویه پلو : گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید) 👈ادویه ابگوشت : زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک 👈ادویه ترشی مخلوط و لیته : نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه. 👈ادویه ترشی بادنجان : گلپر ,زردچوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👈ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ 👈ادویه فلافل : زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله 👈ادویه کوکوسبزی : ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه 👈ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین 👈ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است 👈ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👈ادویه گوشت : جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه 👈ادویه سوپ : پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو 👈ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره 125 گرم روغن نباتی نصف استکان شکر یک استکان تخم مرغ یک عدد وانیل اندازه نوک انگشت پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری آرد به اندازه کافی طرز تهیه: ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه. به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تورلو با گوشت (تورلو نوعی خوراک مثل تاس کباب است) میتوانید این خوراک را بدون گوشت درست کنید که از نظر من بدون گوشت خیلی خوشمزه تر است. و یا میتوانید به جای گوشت قیمه ای از گوشت چرخ شده استفاده کنید. مواد لازم: 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده (گوشت گوسفند یا گوشت چرخ شده هم میتوانید استفاده کنید) 2 عدد بادمجان 2 عدد کدو 250 گرم لوبیا سبز 4_3 عدد سیب زمینی 1 عدد فلفل قرمز و 1 عدد فلفل سبز (فلفل ترکیه ای) 4_3 حبه سیر 4_3 عدد گوجه فرنگی نکته: تمام سبزیجات به یک اندازه خرد کنید حدود 5_4 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک به مقدار کافی ، خیلی کم زیره ، فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 الی 2 لیوان آب برای پختن خوراک. مقدار آب را به نسبت تعداد گوجه فرنگی که استفاده میکنید بریزید. من 3 عدد گوجه فرنگی استفاده کردم 2 لیوان آب ریختم. اما گوجه فرنگی زیاد به این خوراک طعم و مزه بیشتری میدهد. اگر در خانه گوجه فرنگی زیادی داری زیاد بریزید. در اینصورت آب را کم بریزید چون آب گوجه فرنگی برای خوراک کافی است. طرز تهیه: قابلمه را روی اجاق بذارید و اجاق را روشن کنید تا قابلمه گرم شود. گوشت را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که آب گوشت کشیده شود بپزید. روغن و پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت بدید. سپس فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ها را اضافه کنید و مجدد تفت بدید. سیب زمینی مکعبی خرد شده را بریزید و هم بزنید. کدو و لوبیا سبز خرد شده را بریزید و مجدد هم بزنید سبزیجات را خیلی ریز خرد نکنید. در آخر بادمجان را که سریع میپزد اضافه کنید. گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. آب را بریزید و با حرارت متوسط بپزید. موقع پخت خوراک اصلا هم نزنید. با در بسته و حرارت متوسط حدود 40 دقیقه بپزید. در آخر با سیب زمینی کنترل کنید که پخته باشد. میتوانید با برنج بخورید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام، به دوستان عزیز 🙏😍 این کیک روانی ترکی هست که هم به دسر روانی ویاشیرینی روانی ویاکیک روانی شناخته شده است که تقریبا مثل کیک باقلوای خودمون هست بااین تفاوت که بجای آرد از ایرمیک یاسمولینا استفاده شده واین آرد از نوع مغذی هست که خاصیت بیشتری داره تانصبت به آرد سفید. 🤓 ☘️ایرمیک یا سمولینا را از لوازم قنادیها باید بگیرید. حالا دستور 🤓😊 ☘️همه مواد به دمای محیط رسیده باشه. مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر(70گرم) 1 استکان روغن مایع(80گرم) 1 استکان ماست(حدود80گرم) 1 لیوان ایرمیک(سمولینا) 1 لیوان آرد 1 بسته وانیل شکری ترکی 5گرم(یا وانیل ایرانی کمی) 1 بسته بیکینگ پودر ترکی 10 گرمی(یا1قاشق مرباخوری) پودرنارگیل وپسته برای تزیین برای شربت: 2 لیوان شکر 3 لیوان آب(میتونید نصف لیوان آب کم کنید وبجاش گلاب بریزید) بزارید روی حرارت 10تا 15 دقیقه بجوشد وبزارید کنارتا خنک شود. طرزتهیه : تخم مرغ و شکر ووانیل را درظرف ریخته وباهمزن خوب بزنید تا کرمرنگ وسبک شود. سپس مواد مایع را به نوبت اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید. سپس مواد خشک را (آرد+بیکینگ پودر راکه ازقبل 3بارالک کرده اید) اضافه کنید وهم بزنید تاصاف ویکدست شود. تابه نچسب رابا کره چرب کرده ومایه کیک رابریزید ودرب تابه راگذاشته وبزارید روی حرارت با شعله متوسط روبه کم وتا زمانی که با خلال چوبی تست کنیداگه مایه کیک به خلال نچسبید اونوقت کیک آمادس. (زمان تقریبی 30 تا40 دقیقه). بعد از پخت کیک مقداری از شربت خنک را روی کیک بریزید و5 دقیقه زمان بدهید وبعد کیک رادر ظرف سرو برگردانده ومابقی شربت رابریزید وباپودرنارگیل پسته تزیین کنید. نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام ما امروز خانوادگی آموزش یه عالی رو براتون ضبط کردیم ، البته زحمتش با بابایی بودا که الحق و الانصاف عالی شد، جاتون خالی ... 😁😁 مواد لازم : فیله مرغ : یک کیلو پیاز : دو تا تخم مرغ : دو تا آرد سوخاری : یک بسته فلفل سیاه : بسته به سلیقه تون فلفل پاپریکا : بسته به سلیقه تون آویشن : نصف قاشق چایخوری نمک : یک قاشق چایخوری سیر رنده شده : دو قاشق چایخوری سینه مرغ رو همراه با پیاز میریزیم داخل چرخ گوشت ، بعد که خوب چرخ شد بقیه مواد رو میریزیم و خوب ورز میدیم تا یکم سفت بشه، بعد به اندازه یه پرتقال کوچیک‌ بردارین و صافش کنین، میتونین هرچقدر دوست داشتین سرخ کنین و بقیه رو فریز کنین که بعداً ازش استفاده کنین. موقع سرو کردن حتما از پنیر ورقه ای هم استفاده کنین که خیلی خوشمزه ترش می‌کنه .... نوش جانتون .... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دوازدهم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.01M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این هم ڪیک خیلے خوشمزه و پرطرفدار 😍. خرما پوست گرفته شده و هسته گرفته ۳۰۰ گرم (حدودا یک و نیم لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلے (نصف لیوان) تخم مرغ ۳ عدد شڪر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید (نول ، سه صفر) ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیڪینگ پودر ۶ گرم ( ۱ ق م) وانےل ۱/۴ ق چ پودر دارچین در صورت تمایل ۱ ق م آب جوش یک لیوان گردو در صورت تمایل به میزان لازم خرما رو پوستش رو گرفتم و هسته اش رو بیرون آوردم . آب جوش روش ریختم و گذاشتم ڪمے بمونه و بعد از میڪسر استفاده ڪردم . تخم مرغ ڪه به دماے محیط رسیده رو همراه با شڪر با همزن ۳ الے ۴ دقیقه زدم . وانیل اضافه ڪردم و بعد روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه با همزن زدم . آرد و بیڪینگ پودر و پودر دارچین رو الک ڪردم بهتره ڪلا آردها توے ڪیک ها ۳ بار الک بشه . داخل مواد هر بار ڪمے از مواد آردے الک ڪردم و مقدارے از مواد پوره خرما اضافه ڪردم و با لیسک در حد مخلوط شدن ترڪیب ڪردم. گردو رو هم با یه قاشق آرد ترڪیب ڪردم ( به دلیل اینڪه ته نشین نشه ) داخل مواد ریختم و در حد مخلوط شدن هم زدم . فر از یک ربع قبل روشن ڪردم . قالب به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه . قبلش قالب رو با روغن جدا ڪننده و ( یا ارده ) چرب ڪردم . (روغن جدا ڪننده :۵۰ گرم ڪره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه دارے شود .) فر رو از یه ربع قبل روشن ڪردم . مواد رو داخل قالب ریختم . در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم . ےه ڪم طول پخت این ڪیک بیشتره به دلیل وجود خرما حتما با خلال دندون چک ڪنین . و این ڪیک رو مے تونین داخل تابه دو طرفه روے گاز و حتے به روش فر دست ساز درست ڪنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم براے ڪوفته قلقلے گوشت چرخ ڪرده حدود ۳۰۰گرم گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رنده واب گرفته شده آرد سوخارے یا آرد نخود چے یک قاشق پر نمک وفلفل سیاه و قرمز وزردچوبه به میزارن لازم همه رو با هم مخلوط ڪنید وخوب ورز بدید با قاشق نمیشه حتنا با دست ورز بدید چندین دفعه بلند ڪرده ومحڪم بڪوبید داخل ظرف تا موقع سرخ شدن ترک برندارن اماده ڪه شد قلقلے ها رو درست ڪنید حدود یڪساعت بزارید یخچال سپس سرخ ڪنید چهار پیمانه برنج ڪه قبلا خیس ڪردیم با نمک پخته وابڪش میڪنیم ته دیگ سیب زمینے میزاریم پست بعدے به صورت ویدئویے میفرستم یه ڪفگیر برنج آبڪش شده بریزید رو ته دیگ ڪمے سماق بریزید روش وقلقلے سرخ شده به همین ترتیب ادامه میدیم تا تموم بشه دم ڪنے بزارید ومیزاریم رو شعله ڪم تا بخار ڪنه . بخار ڪه ڪرد ڪمے روغن روش ریخته دوباره دم ڪنے میزاریم تا دم بڪشه دم ڪه ڪشید بڪشید رو سینے وبا خیار ماست پر از گردو وڪشمش وسیر نوش جان بفرمایید 🌹 عزیزانے از همون سماقے ڪه رو ڪباب مے ریزید استفاده ڪنید زیاد نزنید ڪه خیلے ترش بشه هر ته دیگے ڪه دوست دارید بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم حلواے عربے یا شیر خشک یه حلوا بسیار خوشمزه و نرم و عالے ڪه طرفداران زیادے داره 😋. شےر خشک منطور شیر خشک نیدو هستش نه شیر خشک بچه . فله اے ها ڪمے شور هستند و طعم حلوا رو تغییر میدن . آرد سفید شیرینے پزے ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) شےر خشک ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۱ لیوان (۲۰۰ گرم) آب ۱ لیوان(۲۵۰ میلی) گلاب ۱/۳ لیوان (۸۰ میلی) پودر هل نصف ق چ روغن مایع ۱/۳ لیوان (۸۰ میلی) ڪره ۵۰ گرم روغن جامد ۲۵ گرم ( ۱ ق غ) آرد رو الک ڪردم و داخل ظرفے ریختم و روے حرارت قرار دادم و روے حرارت ڪم شروع ڪردم به تفت دادم و بو دادم . میزان رنگ حلوا به خودتون بستگے داره ڪه دوست دارید رنگش روشن و یا تیره باشه . بعد آرد بو داده رو دوباره الک ڪردم و داخل ظرفم ریختم . شیر خشک رو هم الک ڪردم و بهش اصافه ڪردم و روے حرارت ملایم رو به ڪم قرار دادم و هے هم زدم یه ڪم شیر خشک گوله میشه ایراد نداره هے هم بزنین . شیر خشک زود در معرض حرارت مے سوزه . حواستون باشه لحظه اے غفلت نڪنین . دوباره مخلوط آرد و شیر خشک رو الک ڪردم . براے تهیه شربت : آب و شڪر رو روے حرارت قرار دادم تا درات شڪر حل بشه . بعد زعفران و گلاب و هل رو اضافه ڪردم و از حرارت برداشتم . به مخلوط ارد و شیر خشک ڪره و روغن ها رو اضافه ڪردم ( ڪره براے نرمے حلوا خوبه . روعن مایع هم براے براق شدن خوبه . پس بهتره از سه نوعش هم استفاده بشه یا ترڪیب روعن مایع همراه با روعن جامد یا ڪره) (میزان روعن ها ڪلا تقریبے هست و به نوع ارد هم تاثیر میزاره توجه ڪنید ) روے حرارت ڪمے تفت خورد و بعد شربت رو بهش اضافه ڪردم . شربت اگر خنک باشه حلوا ڪشدار میشه . بعد از ریختن شربت خوب هم زدم تا گوله اے نمونه براے من گوله اصلا نشد و میزارین ردے حرارت بمونه تا به غلطت دلخواهمون برسه بعصے ها شل تر از این مقدار از حرارت برمے دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس من تابستون این نوع رو حداقل هفته ای یکبار درست میکنم وبا نون میخوریم تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش نگهـــــدارے برخے مواد غذایـــــے ✔نگهداری زرشک : برای نگهداری زرشک آن را داخل فریزر قرار دهید هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد. ✔نگهداری هویج : برای نگهداری هویج و چغندر آن ها را داخل صندوق ریخته و روی آن شن نرم بریزید بطوریکه به هم نچسبند و از هم فاصله داشته باشند . ✔نگهداری آرد : آرد را باید در جای خشک و تاریک نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود . ✔نگهداری روغن : برای نگهداری روغن از ظروف شیشه ای استفاده نکنید . ظروف سفالی یا لعابی برای اینکار مناسبتر است . اگر خواستید از ظروف شیشه ای استفاده کنید از شیشه ای استفاده کنید ، که رنگ آن تیره و کدر باشد . ✔نگهداری چای عطری : اگر در خانه از چای عطری استفاده می کنید برای اینکه بعد از مدتی چای ، عطر خود را از دست ندهد چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید ، تا عطر آن تا آخر باقی بماند . ✔نگهداری نان : 1- اگر داخل کیسه ی نان یک پر ساقه کرفس بگذارید نان مدت بیشتری تازه می ماند . 2- می توانید نان ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنید . در موقع لزوم نان ها را از فریزر خارج کرده و داخل سینی با حرارت کم ، گرم کنید ✔نگهداری حبوبات چند نکته در مورد نگهداری حبوبات : 1- لابه لای حبوبات چند برگ از درخت گردو قرار دهید . 2- حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید . 3- حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید . 4- می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها) ✔نگهداری کیک : اگر قسمتی از کیک معمولی را خورده اید و بقیه ی آنرا می خواهید نگهداری کنید یک تکه نان را آب بزنید و روی کیک قرار دهید . و آنرا در جعبه بگذارید و در یخچال قرار دهید . رطوبت نان سبب می شود کیک تازه بماند . در صورتی که کیک شما میوه ای است چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و داخل یخچال قرار دهید . ✔نگهداری کیک خامه ای : کیک خامه ای را داخل جعبه ی کیک قرار دهید سپس جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید . کیک خامه ای درون فریزر نیز تازه می ماند . ✔نگهداری بیسکویت : اگر می خواهید بیسکویت شما ترد و شکننده باشد و صدای مخصوص خود را داشته باشد . چند حبه قند داخل جعبه بیسکویت بیندازید . در ضمن هرگز بیسکویت را قوطی یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✔خشک کردن و نگهداری سبزیجات : بیشتر خانم ها سبزیها را بصورت خشک استفاده می کنند.باید در نظر داشته باشید که سبزیها را حتماٌ در سایه خشک کنید تا تغییر رنگ ندهند . در ضمن سبزیهای خشک را نباید بیشتر از شش ماه نگهداری کرد . زیرا کهنه می شوند و خاصیت خود را ز دست می دهند . ✔نگهداری پنیر : برای جلوگیری از خشک شدن پنیر ، دستمالی را که با سرکه مرطوب کرده اید دور پنیر بپیچید. ✔نگهداری دانه ذرت : دانه ذرت را در داخل فریزر نگهداری کنید . با اینکار از چروک شدن ذرت جلوگیری می شود . قبل از اینکه دانه های ذرت را بو بدهید ، کمی آب سرد روی آن بریزید . ✔نگهداری کشک : برای نگهداری کشک سائیده می توانید کشک ها را داخل قالب جا یخی ریخته و داخل فریزر بگذارید ، تا یخ ببندد . سپس آنها را از قالب جدا کرده داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاده کنید . ✔نگهداری آبلیمو در یخچال : اگر شیشه آبلیمو را در یخچال می گذارید حتماٌ درب آنرا ببندید چون باعث می شود که عمر یخچال کوتاه شود . ✔نگهداری قارچ : قارچ را نباید شست بلکه باید آنرا داخل پاکت کاغذی بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید اگر قارچ را داخل کیسه پلاستیک بگذارید خراب می شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم صادقی مواد لازم شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری آب سرد ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا جوش بزند(حدود ۵ دقیقه) ۲- یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید و همچنان بگذارید جوش بزندتا جایی که وقتی نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریخته و با نوک انگشت سعی کنید اون شیره رو جمع کنید اگر جمع شد و تونستید داخل دست بگیرید گلوکز آماده هست و گاز رو خاموش کنید. ۳- گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد پس به این نکته توجه کنید و نذاریدبیش از حد روی گاز بمونه.بعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید.گلوکز رو موقع استفاده اگر خیلی سفت بود کمی روی بخار کتری قرار بدین تا نرم تر شود. سایر نکات در مارشمالو، فوندانت، پاستیل و .... از گلوکز استفاده میشود. طعم گلوکز خانگی با طعم گلوکز بازاری فرقی نداره امتحان کردم . هم سالمتر هم مطمئن تر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩ مواد لازم: اسفناج : ۸۰۰ گرم جعفری : ۲۰۰ گرم گوجه_فرنگی : ۲ عدد پیاز : ۱ عدد تخم_مرغ : ۵ عدد سیر : ۴ حبه رب_گوجه_فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری گردغوره یا پودردانه_انارترش : ۱ قاشق مرباخوری نمک ، فلفل_سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیر ریز شده را با روغن تفت می دهیم بعد کمی طلایی شدن و سبک شدن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را رنده کرده به ماهیتابه اضافه می کنیم بعد خشک شدن کامل آب گوجه فرنگی، یک قاشق رب گوجه فرنگی، اسفناج و جعفری ریز شده را اضافه کرده کامل هم می زنیم. درب ماهیتابه را می بندیم بعد آب انداختن سبزیجات و خشک شدن کامل آب مواد، تخم مرغ های همزده را روی مواد می ریزیم درب قابلمه را بسته بعد ۱۰ دقیقه غذای ما آماده هست. باقیمانده رب گوجه فرنگی را توی کره کامل تفت داده، برای تزئین روی نرگسی همراه با گردغوره یا پودردانه انارترش استفاده کنید. نوش جان 😄😍 ‼️نکات: مقدار نمک داخل غذا به شوری رب گوجه فرنگی بستگی دارد. نرگسی را همراه با برنج یا نان می توانید سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛