8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خامه ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خامه ای
مواد لازم براي کیک خامه ای: .
مواد لازم:
1 بسته پودر کیک اسفنجی اماده
3 عدد تخم مرغ
7 قاشق آب
.
.
برای وسط کیک:
1 بسته پودر خامه
توت فرنگی
موز
.
.
برای تزیین:
شکلات تخته ای
آجیل
پودر قند
.
.
مواد کیک اسفنجی را مخلوط کرده بزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180 درجه.
.
کیک اسفنجی پخته شده را می گذاریم تا خنک شود.
پودر خانه را با 1 فنجان شیر سرد مخلوط می کنیم و مدام هم میزنیم تا فرم بگیره. موز و توت فرنگی را اضافه کردم و می توانم میوه مورد نظر خود را قرار دهم.
.
کیک اسفنجی خنک کننده خود را به 2 نیمه تقسیم می کنیم.
یک قسمت را در پایین وسط خامه و در بالا نیمه دوم کیک را میزاریم.
طبقه بالا را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
.
به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
کیک را برش می دهیم.
ابتدا شکلات ذوب شده و سپس با پسته تزیین میکنیم .
پودر قند را روی آن ریخته و کمی بیشتر در یخچال قرار می دهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_آلفردو_تنوری
پاستا 400 گرم
شڪل پاستا به سلیقه شما بستگے داره
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 گرم
سیر 1 حبه
خامه 300 گرم
میزان خامه به سلیقه شما بستگے دارد
پنیر خامه اے 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
پنےر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت ڪنید
ڪره 1 قاشق غذاخورے به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
من به جاے نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده ڪردم
شیر 2 تا 3 لیوان
بسته به جنس پاستا و اینڪه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید.
سینه مرغ را بین دو نایلون ڪمے بڪوبید.
با مقدارے نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار ڪنید
و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
سپس در ڪمے روغن دو طرف سینه را سرخ ڪرده و به اندازه دلخواه خرد ڪنید.
میتونےد اول سینه مرغ رو خرد ڪنید و بعد مزه دار ڪنید...ولی طعم نهایے مرغ در این دو حالت ڪمے باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگے داره.
قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ ڪشیده شود.
در تابه ڪمے روغن و ڪره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه اے را افزوده و هم بزنید تا یڪدست شده...شےر را ڪم ڪم اضافه ڪنید.
در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل ڪنید.
قارچ تفت داده شده+پاستاے آبڪش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط ڪنید.
معمولا در این مرحله سس ڪمے رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس ڪمے به خورد مواد برود.
در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط ڪنید
اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادے نداره میتونید حذفش ڪنید
مواد را در ظرف فر بریزید و روے سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید
و براے حدود 1 ساعت یا تا زمانے ڪه پنیر ذوب و روے آن طلایے شود در فر بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا
مواد لازم:::::
نصف یک بسته خمیر یوفڪا مخصوص خمیر یوفڪا ایرانے سایز و تعدادش متفاوته حدودا 30 ورق یوفڪا نیاز دارید)
50 گرم ڪره و یا مارگارین
1 ف چ روغن مایع (110میلی لیتر)
1 ف چ پودر گردو یا پسته
مواد شربت::::
۱/۵ لیوان شڪر
۱/۵ لیوان آب
چند قطره آب لیمو
طرز تهیه::::
ابتدا روغن مایع و ڪره را روے حرات بگذارید تا ڪره آب شود سپس بذارید تا خنک بشه ظرف مورد نظرتان (پیرکس یا هر ظرف مناسب فر را خمیرها رو روش بزاریدو به اندازه ظرفتون برش بزنید سپس ورقه ها را شروع به چیدن ڪنید، دولایه خمیر یوفڪا بچینید و رویشان مخلوط ڪره و روغن بمالید و به همین صورت نصف خمیر حدودا 15 لایه را بچینید (دقت ڪنید اطراف اضافے خمیر ڪه برش زدید را در لابه لایه لایه ها استفاده ڪنید و وقتے نصف خمیر را چیدید، پودر گردو و یا پودر پسته را بریزید و بقیه خمیر ها را هم به همان شڪل دو لایه خمیر و یک لایه روغن بچینید تا خمیر تمام شود سپس اطراف بیرون زده خمیروبه آرامے با ڪمک نوک چاقو به سمت داخل فرو ڪنید و اطرافش را مرتب ڪنید و بعد ڪمے سطح باقلوا را چرب ڪنید ڪه موقع برش زدن خمیر پاره نشود و مانند فیلم برش بزنید و باقے مانده ڪره و روغن مایع را روے ڪل باقلوا بریزید دقت ڪنید ڪه قسمت ته نشین شده ڪره را استفاده نڪنید چون رنگ باقلوا را ڪدر میڪند و بعد از ریختن روغن با چاقو ڪناره هاے برش ها را به سمت داخل فرو ڪنید تا شڪل نهایے باقلوا زیبا شود.داخل فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه سانتے گراد قرار دهیدبمدت 15-20دقیقه زمان پخت میخواد (حرارت از بالا و پایین تنظیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست) دوستانے ڪه فر گازے دارن فقط حرارت پایین را روشن ڪنن و آخراے پخت اگر سطح باقلوا طلایے و برشته نشده باشد چند دقیقه آخر پخت گریل بزنید
وقتے باقلوا شروع به طلایے شدن ڪرد دما را به 150 درجه ڪاهش دهید و تا ڪامل پخته شدن داخل فر بگذارید ڪل مرحله پخت حدودا یک ساعت طول میڪشد نزدیک به آخراے پخت شربت را آماده ڪنید چون در این دسر شربت داغ روے باقلواے داغ ریخته میشود آب و شڪر را داخل قابلمه ریخته و روے حرارت بگذارید تا بجوشد و با حرارت ڪم 14_12 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود و آبلیمو را اضافه ڪنید( شربت ڪمے غلیضتر از شربت باقلواهاے دیگر است ) باقلوا را از فر خارج ڪنید و 3_2 دقیقه بعد شربت داغ را روے باقلواے داغ بریزیدو اجازه دهید شربت به خورد باقلوا رود باقلوا را ولرم و یا سرد با یک اسڪوپ بستنے ساده سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شاورما
مواد لازم:
نیم کیلو سینه مرغ خرد کرده
آب 2عدد لیمو به همراه یک لیموی برش داده شده
سرکه سفید
فلفل سیاه
فلفل قرمز
زردچوبه
نمک
جوز هندی
زنجبیل
مرغ با با مواد مخلوط کرده و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید.
سپس در روغن سرخ کنید.
مواد سس:
آرده
ماست
آب لیمو
گشنیز
چند حبه سیر
نمک
فلفل سیاه(اختیاری)
همه مواد رو در میکسر مخلوط کرده.
نان پیتا و یا خمیر یوفکا را پهن کرده سینه مرغ سرخ شده را روی نان ریخته سیب زمینی و سس مخصوص رو به همراه سس مایونز ریخته و سرخ میکنیم.
میتونید قبل از اینکه مرغ رو بریزید کمی نان رو با سس چرب کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان نوتلا
سعی کنید برای پخت نان از آرد نون باگت و نان های حجیم استفاده کنید این آرد رو میتونید از نانوایی که نان های نان باگت ونان تست درست میکنن تهیه کنید.اگر هم بهش دسترسی ندارید مشکلی نیست از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه.
به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده کنید.
آرد نان حدود سه پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر دو قاشق سوپ خوری
روغن ۵ قاشق سوپ خوری
آب دو سوم پیمانه شاید کمی بیشتر بستگی به آب خوری آردها داره
پودر خمیرمایه خشک فوری یک قاشق مرباخوری
لوازم قنادیا دارن
پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید
تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد آب رو بهش اضافه کنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه
در کاسه ای آرد رو بریزید وسطشو گود کنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر کمی سفته آب بهش اضافه نکنید. خمیر که جمع شد انتقال بدید به تخته کار تا میتونید بلند کنید ومحکم بکوبید به تخته این کار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل کاسه نایلون فریزیر روش بکشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الی دوساعت
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید.
از خمیر چونه ای جدا کرده با وردنه باز کنید. خمیر چند میلی باشه نوتلا بریزید یکنواخت ولایه نازکی باشه خمیر رو رول کنید به شکل حلزون جمع کنید روشو رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روش طلای بشه.به جای نوتلا میتونید خرما بریزید
خرمای حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق کره ویک قاشق چایخوری دارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه رو خمیر بریزید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل ڪیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ملڪا ذڪر تو گویم
✨ڪه تو پاڪےو خدایے
🌸نروم جزبہهمان رهڪہتوام راهنمایے
الهےآغاز میڪنیم
روزمان رابانام زیبایتــــ💖
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
#روزتون_بخیر 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛