eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ملڪا ذڪر تو گویم ✨ڪه تو پاڪےو خدایے 🌸نروم جزبہ‌همان ره‌ڪہ‌توام راهنمایے الهےآغاز میڪنیم روزمان رابانام زیبایتــــ💖 🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوے هست 🛑🛑🛑 ڪره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین ڪره گیاهے هست ڪه سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده مے ڪنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو ڪلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولے براے این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالے (۱۰۰گرم) نمڪ ۱/۸ ق چ بیڪینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر ڪاڪائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیڪینگ پودر را مخلوط ڪنید و ڪنار بگذارید، آرد را نیز الک ڪنید، ✔ڪره نرم شده در دماے محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا ڪاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیڪینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یڪدست وپفڪے شود، در نهایت ارد را ڪم ڪم اضافه ڪنید و با لیسک مخلوط ڪنید تا خمیر لطیف ویڪدستے شڪل بگیرد(همےن ڪه خمیر جمع بشه ڪافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم ڪم ڪم اضافه ڪنید تا جایے ڪه خمیر یڪدست ونرم بشه،ممڪنه بسته به جنس اردتون ڪمے بیشتر یا ڪمتر آرد نیاز باشه، پس دقت ڪنید خمیر را دوقسمت ڪرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر ڪاڪائو اضافه ڪنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله ڪوچک ڪنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق ڪلیپ شڪل دهید، بےن اونها مے تونید شڪلات عدسے شڪل یا سڪه اے یا تخته اے خرد شده بگذاریدالبته شڪلاتش به روانے بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینے ڪاغذ روغنے انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدے ڪه زیر ڪوڪیها طلایے بشه،دست بزنید نرم هستن ولے از فر خارج ڪنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین ڪه سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهدارے ڪنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینے خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هاے باے بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تخم مرغی پرتقالی لیمویی 🔺نکته..... این مقدار مواد حدود24تا کاپ کیک کوچک بشما میدهد من 12تا کاپ کیک کوچک ومابقی را توی قالب 18سانتی ریختم 🔺نکته.... بهتره که مواد را به گرم وزن کنید که خیلی دقیق تر از لیوان است مواد لازم .... تخم مرغ .... درشت اعدد شکر....نصف لیوان یا 125گرم روغن مایع. نصف لیوان یا 100میلی لیتر سرکه سفیدیا قرمز ..یک قاشق غذاخوری شیر...دوچهارم لیوان یا 125میلی لیتر اب پرتقال یا لیمو...نصف لیوان یا 100میلی لیتر رنده پوست پرتقال یا لیمو...یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر... یک قاشق غذاخوری سرصاف ارد...... یک ونیم لیوان یا 200گرم وانیل....نصف قاشق چایخوری طرز تهیه......توی مخلوط کن یاغذاساز تخم مرغ ووانیل وشکر وشیروروغن و ابمیوه دلخواه که حتما از صافی رد شده باشه وتفاله نداشته باشه همه را مخلوط ومیزنیم تا یکدست بشه دودقیقه کافیه بعد سرکه سفید را اضافه وکمی زده بعد به ظرف دیگری انتقال داده وارد وبیکینگ پودررا روی مایع الک کرده وبعد مخلوط کرده قالب مافین را کپسول سایز کوچک انداخته و نصف قالب را پر کرده ودرفر یا توستر که از قبل با دمای 180درجه گرم شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک تخم مرغی پرتقالی لیمویی طبقه وسط بمدت حدود20تا25دقیقه دیدید اطراف کیک طلایی شده کافیه حرارت پایین را خاموش وچند ثانیه حرارت بالا را روشن تا روی کیکها طلایی بشه شما میتونید نصف مواد را توی قالب 18سانت ریخته ودومدل کیک داشته باشید کیک که سرد شد از قالب خارج کنید 🔶دستور اصلی این کیک توی قالب مافین با سایز کوچک است طبق فیلم تا نتیجه مطلوب را بشما بدهد اگر خواستید همه مواد را یکجا توی قالب بزرگ بریزبد من امتحان نکردم که یکجا ایا این بافت را بشما میدهد یانه ولی بهتره سایز قالبتون حدود22تا 24باشه که ارتفاع کیک زیاد نشه طبق دستور درست کنید مواد را کم وزیاد نکنبد تا یه کیک عالی داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن شربت زعفران 4 لیوان شکر با دو لیوان آب رو یه مقدار حل کردم و گذاشتمش روی شعله ی گاز تا کامل شکر داخل آب حل بشه،بعد چهار عدد هل رو شکستم و انداختم داخلش، بعد از حدود نیم ساعت پنج الی شش قاشق زعفران غلیظ دم کرده رو بهش اضافه کردم(لطفا در اضافه کردن زعفران دست دلبازی کنید😉)تا زمانی که شربت بجوش بیاد یه مقدار شعله رو زیاد کردم بعد از اون شعله رو ملایم کردم و یک سوم لیوان هم بهش گلاب اضافه کردم و بعد گذاشتم شربتم حسابی قوام بیاد حدود یک ساعت یا یخورده بیشتر طول میکشه که شربت قوام بیاد،شربت هرچی سرد بشه قوامش بیشتر مشخص میشه. در کل برای درست کردن شربت زعفران به ازای هر لیوان شکری که استفاده میکنین باید نصف اون رو آب بریزین. . برای قرار گرفتن لایه ها به روی هم ابتدا از نیم ساعت قبل یک قاشق تخم شربتی رو بشورین چون گرد و خاک داره بعد بریزینش داخل یه کاسه و یک لیوان آب ولرم بریزین روی تخم شربتی ها و بزارینش کنار،حالا یه مقدار از شربت غلیظ رو بریزین داخل لیوان یا پارچتون بعد داخل یه بطری آب یا یه پارچ دیگه سه قاشق از شربت زعفران و پنج الی شش قاشق آبلیمو حل کنین و بقیه شو آب بریزین و همه رو با هم مخلوط کنین (اضافه کردن چند قاشق شربت و آب لیمو به آب بخاطر رنگ گرفتن و خوش طعم شدنشه)بعد به آرومی و با احتیاط آب رو به شربتهای غلیظ داخل لیوان اضافه کنین و بعد تخم شربتی رو به آرامی اضافه کنید.و بعد چند حبه یخ میشه ریخت داخلش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که با بامیه معمولی خودمون روش تهیه و ظاهرش کلا فرق داره به خوشگلی و خط داری بامیه های معمولی نیست مگر اینکه خمیرش را سفتتر کنید ولی خیلی خوشمزس مایه خمیر یا همون مخمر یا خمیر مایه هم بهش میگن ۲ ق چ سرصاف شکر ۱ق چ اب گرم ۱/۲ پیمانه یا لیوان ماست ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۸ پیمانه (۳ ق غ پر) پودر هل ۱ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ میزان پودر هل و دارچین دلخواهه می تونید کمتر بیشتر کنید زعفران دم کرده غلیظ مقداری به دلخواه آرد تقریبا ۲ لیوان (می تونید از مخلوط آرد سفید وارد سنگک استفاده کنید من ارد سفید زدم) تخم مرغ ۲ عدد خمیرمایه +شکر +اب گرم را مخلوط کنید ودرب ان را بگذارید واجازه دهید تا عمل اید، درون ظرفی دیگر ماست شیرین ،روغن مایع ،پودر هل و دارچین وزعفران را باهم مخلوط کنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید ودرنهایت آرد ارد را کم کم بریزید تا جایی که خمیری بدست بیاد که چسبنده نباشد خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید وحدود یک ساعت در محیط استراحت پس از استراحت وحجیم شدن خمیر، پف ان را با کمی ورز دادن بگیرید ودو عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید وبا همزن یا دست مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر چسبنده ای خواهید داشت خمیر را درون قیف بریزید(قیف بدون ماسوره یا با ماسوره، فرق نداره) اگر خمیر شل بود وازقیف میریخت می تونید به ان کمی ارد اضافه کنید تا غلطتش مناسب بشه واینکه این بامیه خیلی خط دار وخوشگل نمیشه مگر اینکه خمیرش را سفتتر کنید سپس درون روغن (روغن گرم بشه نه داغ) شکل بدین و با حرارت ملاایم سرخ کنید یک طرف که سرخ شد طرف دیگه را سرخ کنید و پس از سرخ شدن بلافاصله درون شربت ولرم بیندازید چند دقیقه ای که ماند خارج کنید وبا پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب بادمجان یک غذای خوشمزه و مجلل و مفید است. و اما روش تهیه آن: مواد تشکیل دهنده: ۲ تکه بادمجان نازک و بلند پوست کنده ۳ عدد خمیر یوفکا روغن زیتون برای روی تکه های یوفکا گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم یک پیاز بزرگ رنده شده یک عدد سیر برای مخلوط کردن با ماست یک قاشق چایخوری زیره سبز یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پاپریکا (پورد فلفل) ۲ قاشق چیخوری نمک ۱ عدد تخم مرغ بادمجانها را در روغن کم سرخ میکنیم و با یک دستمال تمیز روغن اضافی آن را گرفته ونار میگذاریم. خمیر یوفکا را پهن کرده با روغن روی آن را میپوشانیم سپس لبه های آن را صاف کرده و همانند آنچه در کلیپ مشاهده میشود تا میزنیم. گوشت چرخ کرده را با با مواد افزودنی ذکر شده مخلوط کرده به صورت لوله ای در آورده روی بادمجانهای چیده شده روی یوفکا قرار میدهیم. خمیر یوفکا را رول کرده به صورت تکه های ۲ تا ۳ سانتی برش میدهیم و در داخل قالب کمربندی میچینین و آن را در فر با دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه قرار میدهیم (بهتر است دما کمتر از ۲۰۰ باشد) پس از پخت روی آن را با ماست و سیر و کره آب شده میپوشانیم از خوردن آن لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🔝🔝👇👇👇👇 نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب خیس می کنیم. بلغورجو، برنج و عدس میشوریم. نخود، لوبیاچیتی، گوشت، شلغم، پیاز و بلغورجو را همراه با آب می پزیم. بعد پخت گوشت، گوشت، پیاز و شلغم ها را جدا کرده و کامل له می کنیم. سبزی آشی، عدس و برنج داخل قابلمه ای جدا می پزیم. بعد پخت برنج و عدس، مواد له شده، نخود، لوبیاچیتی و بلغورجو پخته شده رو اضافه می کنیم، بعد جا افتادن آش، نمک و آبغوره می ریزیم و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی داخل تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نعناع خشک به آن اضافه و تفت میدیم و داخل آش می ریزیم. آش شلغم با پیاز و نعنا داغ بصورت دلخواه تزئین کنید. نوش جان 😄😍 نکات: سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر خشک شده هست. برای پخت گوشت به همراه بقیه مواد حتما به زودپز نیاز نیست، می توانید از قابلمه معمولی استفاده کنید. به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم می توانید استفاده کنید. ریختن رب گوجه و آبغوره داخل این آش به ذائقه شما بستگی دارد. به جای سبزی خشک از سبزی تازه هم می توانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎🍏🥮 خمیر: آرد: ۳۰۰ گرم کره: ۱۵۰ گرم (با دمای اتاق) پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری نمک: یک سرانگشت (نصف قاشق چای‌خوری) شیر: یک سوم لیوان (در ۲ مرحله اضافه کنید) و خوب ورز بدید. . بافت کیک که مثل من شد، باید ۱ ساعت استراحت کنه. . سیب‌هارو (۳ یا ۴ تا) خورد کنید و در ۱۵ گرم با یک و نیم قاشق چای‌خوری دارچین، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاراملی بشه. اگه سیب شیرین باشه، نیازی به شکر نیست. اما اگه سیب ترش بود، یکم شکر بریزید. . بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، مثل من شیرینی‌هارو درست کنید. اگه هم مدل خاصی در تهیه شیرینی دارید، فیلمش رو برام بفرستید. اگه دوست داشتید روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید. دما: ۱۸۰ درجه زمان: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء شانزدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.95M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيتزا لقمه ای🍕😋 👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉 مواد لازم: نان تست..... دوازده عدد🍞 كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃 پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه🧀 سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه🥫 پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه طرز تهيه: نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یوفکا مواد لازم • 1 3/2 پیمانه آرد گندم الک شده • 1 قاشق چایخوری نمک • 2/3 پیمانه آب ولرم • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون • روغن زیتون (برای سرخ کردن) طرز تهیه 1. برای تهیه نان یوفکا، ابتدا در یک کاسه متوسط ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. 2. روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگر حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید.) 3. روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 4 ساعت و یا در یخچال به مدت یک شب خمیر بماند. 4. خمیر را به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ درآورید. توپ های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 15 دقیقه بماند. 5. روی یک سطح صاف آرد بپاشید. هر رول توپ را به صورت بسیار نازک با وردنه پهن کنید. یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. در تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ شود. خمیر نازک را در روغن به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید. با استفاده از یک کاردک مخصوص برای طرف دیگر این کار را تکرار کنید. 6. با استفاده از کاردک، نان را از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه ۱ کیلو گرم نمک ۲ق غ ترخون ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰گرم نعنا خشک ۴ق غ آب ۱پ سرخالی سرکه به میزان لازم سیر ۸حبه موسیر خشک ۲عدد دستور: سر بامیه ها رو جدا میکنیم. از سر بامیه رو جدا کنید نه از ته. سپس بامیه هارو شسته و روی پارچه پهن کرده تا خشک شوند. بعد از خشک شدن بامیه ها داخل یک شیشه بامیه ها،موسیر،سیر،سبزی ها رو ریخته. من از ۴شیشه استفاده کردم😊 در آخر هم روی بامیه ها ترکیبی از آبنمک و سرکه سفید ریخته و رویش رو کیسه فریزر گذاشته و درش رو محکم میبندیم و داخل یخچال میگذاریم. اگر ترشی لزج شد میتونید آنها رو آبکش کنید و دوباره با نعنا و سیر و آبنمک و سرکه بزارید داخل شیشه تا بمونه و بعد میل کنید. جعفری و ترخون رو میتونید حذف کنید ولی نعنا خشک برای طعم و عطرش عالیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت شیرازی این دستور، کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه. هر چي از تردی و خوشمزگی اين كتلت بگم كم گفتم. دقيقاً عين كتلت های بيرون شده. ‌ 🍴مواد لازم🍴 برای تقریباً ۱۷ عدد آب : ۱ لیوان آرد گندم يا آرد كيك پزی : ۱ لیوان كره يا روغن جامد : ۲۰ گرم (يك ق غ پر) سيب زمينی : ۳ عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد آرد سوخاری : ۳ تا ۴ ق غ (كه حتما هم بايد خودتون آرد سوخاری رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشک شه بعد آسیاب کنید) نمک و فلفل : مقداری زرد چوبه : ۱ ق چ پياز، آب گرفته : ۱ عدد متوسط ‌ 👩‍🍳طرز تهیه👩‍🍳 سيب زمينی رو آبپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد. يک ليوان آب رو به همراه كره در قابلمه ای نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضافه كنيد و بعد از اينكه روی آب يكم حباب ايجاد شد آرد رو اضافه كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابی با پشت قاشق آرد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوی خامی آرد از بين بره و آرد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد. اجازه بديد يكم خنک شه. بعد سيب زمينی های كوبيده شده اضافه کنید. نمک، پودر سير، فلفل و پياز آب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضافه و مخلوط كنيد. بعد كم كم آرد سوخاری رو اضافه كنيد بايد يه خمير لطيف و نچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه (نیازی نیست بزارید تو یخچال). یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه گردو بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه. موقع شكل دادن در دست تمام ترک ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم آرد سوخاری اضافه كنيد. ‌ ✔ نکته ۱. اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه. ۲. اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره. مواد اگه داغ باشه کتلت وا میره. باید حرارت متوسط رو به کم باشه و آروم آروم سرخ و مغز پخت شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس تند مواد لازم: 3 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 20_15 حبه سیر 100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید) 1.5 الی 2 قاشق غذاخورب سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه) 1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 ‌بسته جعفری (حدود 30 ساقه) طرز تهیه: گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید. فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید. اگر در جای سرد نگهداری شود تا سال بعد خوب میماند. بعد از اینکه در شیشه را باز کردید داخل یخچال نگه دارید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس تند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛