eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان هم میتونید از ران استفاده ڪنید هم از سینه این مقدار براے چهار نفره ران چهار تڪه اگه نصف لیوان آلو ۸تا ۱۰ رب گوجه فرنگے یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرڪ زعفران ،زردچوبا،نمڪ،فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا ڪف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ ڪنید من همیشه تین ڪار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط ڪفش بالا بیاد ڪافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪنید وسرخ ڪنید وقتے سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهے تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ ڪنید اواخر سرخ شدن تڪه هاے مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه ڪافے میریزیم تا به جوش بیاد وقتے جوش اومد لپه ڪه قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه ڪرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ ڪرده همراه آلو ڪه قبلا خیس ڪردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا ڪاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف ڪنید فقط با سیب زمینے سرخ شده سرو ڪنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده ڪنید طعمش عالے میشه میتونید براے چاشنے از ڪمے آبلیمو یا آبغوره استفاده ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم براے 1/5 ڪیلو : شےر پر چرب 3 پیمانه شڪر 330 گرم ثعلب 2 ق چ گلاب 1/4 پیمانه خامه صبحانه 1 پیمانه زعفران 2 تا 4 ق س تزیین: خامه صبحانه نصف پاڪت پسته یا خلال پسته طرز تهیه : شکر و ثعلب را مخلوط ڪنید. شےر را به نقطه جوش برسانید. شےر ڪه به نقطه جوش رسید حرارت را ملایم ڪنید و قاشق قاشق ترڪیب شڪر و ثعلب را اضافه ڪنید و با مفتول مدام هم بزنید. بعد از اتمام شڪر، 3 دقیقه روے شعله متوسط رو به بالا شیر را هم بزنید. شےر را از روے حرارت برداشته و گلاب را به آن اضافه ڪنید. خامه صبحانه را قاشق قاشق اضافه ڪنید و مدام با مفتول هم بزنید تا خامه ڪاملا با شیر ترڪیب شود. در آخر زعفران را نیز اضافه و مخلوط ڪنید. در ظرفے مقدارے یخ بریزید و یک قاشق سوپخورے نمک روے آن بپاشید و ظرف شیر را روے یخ قرار دهید و براے حدود 15 دقیقه آنرا هم بزنید تا ڪاملا خنک شود. بعد از این زمان ظرف شیر را به فریزر انتقال دهید و 45 دقیقه زمان دهید تا بستنے ڪمے خودش را بگیرد. در این فاصله داخل یک سینے ڪیسه فریزر بیندازید و نصف پاڪت خامه صبحانه را روے آن پخش ڪنید و در فریزر قرار دهید تا خامه منجمد شود. 45 دقیقه ڪه گذشت بستنے را از فریزر خارج ڪنید و خوب هم بزنید تا اطراف ظرف ڪه گرفته است با بقیه بستنے ترڪیب شود. مجدد 45 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره آنرا خوب هم بزنید. اےن روند را 4 تا 5 مرتبه تڪرار ڪنید و هر بار خوب بستنے را مخلوط ڪنید. بعد از 4 یا 5 مرتبه بستنے ڪاملا خودش را گرفته و ڪشدار شده است و در این مرحله خامه منجمد را تڪه تڪه ڪنید و مقدارے از آنرا در بستنے بریزید. بستنی را به ظرف دیگرے انتقال دهید، بقیه خامه را به همراه پسته روے بستنے بریزید و براے چند ساعت یا شب تا صبح در فریزر قرار دهید. بستنی ڪاملا سفت و ڪشدار است و میتوانید آنرا اسڪوپ بزنید و سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۳ نفر تڪه هاے مرغ یا نصف عدد سینه مرغ ڪنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفرے خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمڪ و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و ڪمے و نمک و فلفل و ڪمے زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش ڪردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . ےڪ عدد پیاز رو خرد ڪردم و با ڪمے روعن یا ڪره تفت دادم و بعد قارچ هاے ورقه شده رو اصافه ڪردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه ڪردم و مقدارے با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه ڪردم و هم زدم . هویج رو رنده ڪردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه ڪردم و گذاشتم ڪمے بپزه . شےر رو ڪه در دماے محیط بود به تدریج به سوپم اصافه ڪردم و بعد ذرت رو اصافه ڪردم چون ذرت ڪنسروے بود و زود مے پزه و له نشه اخر ڪار اضافه ڪردم . نمک غذا رو هم میزان ڪردم . اخر هم جعفرے خرد شده رو اضافه ڪردم . بعد از اینڪه شیر رو اضافه ڪردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم مے تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 آشپزی خاص 🔷رنگ دادن به غذا با لبو 😋 لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در این صبح زیبا هم خدا هست هم نور زیبایی و هم عشق آفتابِ مـهربانی ارزانی پلک گشوده تان همهمه‌ٔ پرندگان نیکبختی شادی بخش بامدادتان ســــلام صبحتون بخیر و شادی روزتون مملو از عشق و مهر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پخت مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده ۹۰۰ گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو یک قابلمه کمی بریزید وشکر روش بپاشید این کارو ادامه بدید تا تموم بشه ودرشو بزارید وبزارید یخچال به مدت وارده تا بیست وچهار ساعت بعد از چند ساعت نگاه کنید آگه دیدید توت فرنگی کم آبه واب ننداخنن نصف لیوان آب ولرم روش بریزید . بعد از طی این مدت بزارید‌رو گاز با شعله بالا توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه مواظب باشید مربا اوایل پخت سر میره وقتی مربا سر نره به قوام اومده بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه شهد اضافه هم بعنوان شربت از صافی رد کنید و بعنوان شربت ازش استفاده کنید دوست داشتید در آخر کمی وانیل ودو قاشق اب لیمو بزنید من نزدم بزنید .چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید مربای توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمیزنه ولی آگه خوب قوام نیاد زود ترش وکپک میزنه یک کیلو توت فرنگی پاک شده .هشصد گرم شکر ویک قاشق پودر ژلاتین توت فرنگی رو شسته وبا رنده درشت رنده کنید شکر روش بپاشید بزارید یخچال دوازده تا بیست وچهار ساعت سپس بزارید رو گاز با حرارت متوسط تا توت فرنگی بپزه وقوام بیاد.یک قاشق پر پودر ژلاتین رو‌ یک چهارم لیوان آب بپاشید اسفنجی که شد.بزارید رو بخار کتری روان بشه وبه مارمالاد قوام اومده اضافه کنید.دوست داشتیدکمی وانیل بزنید من نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گاو 1 کیلوگرم(یاگوساله) بادمجان 500 گرم تخم مرغ 2 عدد فلفل سیاه ونمک سبزیجات خردشده (جعفری وشوید) روغن مایع 50 گرم طرزتهیه : ابتدا بادمجونا رورنده میزنیم وکمی نمک زده ومیزاریم 30 دقیقه بمونه. بعد نیم ساعت آب بادمجونا راگرفته وبا گوشت چرخی وسیر پوره شده ویک عدد پیاز (دلخواه) رنده شده وآب گرفته ونمک وفلفل وسبزیهای خردشده وتخم مرغ خوب مخلوط میکنیم تا تمام مواد یکدست شود. کتلتهاراهمگی آماده میکنیم ومیزاریم 10 دقیقه بمونه وبعد درروغن داغ سرخ میکنیم. 🌷میتونید کتلتها رو درآرد بزنید وبعد سرخ کنید(دلخواه). 🌷میتونید کتلت روهم سرد وهم گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪراڪت سیب زمینے به شڪل زولبیا" سیب زمینے پخته و رنده شده 3 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه یک چهارم پیمانه آرد سفید نصف پیمانه پنیر رنده شده نصف پیمانه میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده ڪنین نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه سیب زمینے ها رو رنده ڪنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط ڪنین در آخر پنیر را اضافه ڪرده و مخلوط ڪنین تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه وقتے روغن گرم شد حرارت را ملایم ڪنین مواد سیب زمینے رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شڪل دلخواه شڪوفه بزنین از قیف محڪم براے شڪوفه زدن استفاده ڪنین ڪه قیف پاره نشه بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو ڪنین نوش جان☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: توت :۵۰۰گرم شکر : ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم آب : ۲لیوان جوهر لیمو :۱/۸ قاشق چای خوری ✍طرز تهیه: ابتدا توت را داخل قابلمه ریخته بعد شکر وآب را به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته وقتی که به جوش آمد شعله گاز را کم می‌کنیم. با حرارت کم به مدت ۲ تا ۳ ساعت میگذاریم تا مربا قوام بیاییددر انتها جوهرلیمو را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم چند جوش بزندقابلمه را از روی حرارت برداشته و مربا را در همان قابلمه به‌مدت یک روز نگهداری می‌کنیم بعد در شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪتلت سویا مواد لازم: سویا: ۲۰۰ گرم سیب زمینے متوسط: ۳ عدد پیاز: ۱ عدد سیر: ۵ حبه تخم مرغ: ۱ عدد پودرسوخارے: ۲ قاشق غذاخوری پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، ادویه ڪتلت، تخم گشنیز، گردغوره یا سماق، زردچوبه و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: سوےا را داخل آب جوش نیم ساعت خیس مے ڪنیم. سےب زمینے، پیاز و سیر رنده مے ڪنیم. آب سویاها را ڪامل مے گیریم و میڪس مے ڪنیم. سویاهای میڪس شده را به همراه تخم مرغ، ادویه ها، پودرسوخارے و نمک به مواد رنده شده اضافه مے ڪنیم و براے چند دقیقه هم مے زنیم و ورز مے دهیم. دست خود را ابتدا با آب خیس مے ڪنیم و مقدارے از مواد را برمے داریم و ڪتلت ها را شڪل مے دهیم و داخل روغن دو طرف آنها را سرخ مے ڪنیم. نوش جان 😄😍 نڪات: نوع و مقدار ادویه هاے داخل ڪتلت به ذائقه شما بستگے دارد. برای سرخ ڪردن ڪتلت ها، ابتدا با شعله زیاد روغن را داغ ڪنید و بعد از قرار دادن ڪتلت ها داخل روغن، شعله را ڪم ڪنید. شکل و اندازه ڪتلت ها به سلیقه شما بستگے دارد. به جاے پودرسوخارے مے توانید از آردنخودچے استفاده ڪنید. اگر مواد شما چسبندگے لازم را ندارد، یه زرده تخم مرغ اضافه ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زميني 🥟🥟 كوكو سبزي: يك فنجان :سبزي كوكو دو قاشق: آرد سفيد دو حبه: سير دو عدد: تخم مرغ به ميزان لازم:نمك،فلفل سياه ،زردچوبه وروغن مايع كوكو سيب زمينی: سيب زميني (پخته ،سرد ورنده شده) :يك عدد تخم مرغ:دو تا سه عدد آرد سوخاري:يك قاشق زيره،فلفل سياه،نمك،فلفل سياه وروغن مايع :به ميزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء هجدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.17M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم ۷۵۰ گرم آرد یک و نیم کیلو مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم شکر ۲ قاشق چای خوری نمک ۲ قاشق چایخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری دستور تهیه: آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند. پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند. بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن ی ناگت خوشمزه با بافتی نرم و طعم و عطر بینظیر لطفا به نکات زیر توجه کنید. اول اینکه هم ران و هم سینه مرغ با هم چرخ بشن اگر همش ران مرغ باشه که هنوز بهتره اما سینه ی تنها بافت ناگت رو خشک میکنه دوم اینکه اصلا اب پیاز رو نگیرید اب پیاز باعث نرمی بافت ناگت میشه سوم اینکه برای اینکه موقع سرخ کردن ناگت ها زیاد قهوه ای و بد رنگ نشن من یک نوع ارد سوخاری رو بهتون اموزش میدم درست کنید و استفاده کنید عاشقشق میشید. سس خردل هم که حتما باشه توی عطر و طعمش واقعا تاثیر داره طرز تهیه برای بیست عدد ناگت من یک عدد سینه مرغ و یک عدد ران کامل مرغ را با هم چرخ کردم. بعد دو عدد پیاز متوسط را با یک حبه سیر رنده ریز کردم و به مرغ اضافه کردم بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ویک ق غ آرد سوخاری ریختم بعد یک ق غ سس خردل اضافه کردم و بعد نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه ریختم و حسابی مخلوط کردم. مواد رو کنار بگذارید و ارد سوخاری رو اماده کنید. یک بسته اسنک ذرت یا پفک نمکی لازم داریم حسابی پودر کنید و به همون مقدار هم ارد سوخاری( نان باگت خشک شده و پودر شده) ریخته و مخلوط کنید. پودر سوخاری امادس 😊😊به همین راحتی حالا به اندازه یک گردو از مواد رو برداشته گرد کنید و اول داخل ارد سوخاری و بعد سریع بزارید توی اب و بردارید و مجدد در ارد سوخاری حسابی همه سطحش رو از ارد سوخاری بپوشانید و بعد درون روغن سرخ کنید. دوستان میتونید فقط یک مرتبه در ارد سوخاری بزارید و بعد درون تابه سرخ کنید اما ممکنه پنیر پیتزاها از گوشه و کنار ناگت بزنه بیرون و روغن ها زود میسوزن. اما با این روش ک من گفتم هم یه لایه کرانچی و ترد مانند روی ناگت ایجاد میشه هم روغن زود نمیسوزه و کثیف کاریش کمتره. امتحان کنید و لذت ببرید . با این دستور به هیچ عنوان ناگت شما سفت نخواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛