eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده كن هر صبح ،🌸 بر رخسارهٔ نیكوى عشق🍃 خانه ى دل را گلستان كن 🌸 به عطر و بوى عشق🍃 خوشه اى از نور برچین 🌸 صبحگاهان با طرب🍃 چون پرستوهاى عاشق 🌸 پرگشا تا كوى عشق🍃 محسن_خانچى سلام صبحتون سرشار از نیڪبختی ____🍃🌸🍃____ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 مواد لازم لايه سبزي: تره 300 گرم تخم مرغ 3 عدد گردوي خرد شده 2 ق غ نمك،فلفل بميزان لازم زردچوبه 1 ق چ آرد 2 ق غ مواد لازم لايه سيب زميني: سيب زميني 3 عدد تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم زعفران دمكرده 1 ق غ مواد لازم لايه لوبيا سبز: لوبيا سبز خرد شده و پخته شده 400 گرم تخم مرغ 3 عدد زعفران آبكرد 1 ق س آرد سفيد 2 ق غ نمك ،فلفل بميزان لازم بكينگ پودر 1 ق چ پياز خرد شده و سرخ شده 3 ق غ روغن بميزان لازم براي چرب كردن قالب تره را پاك كرده و خيلي ريز خرد ميكنيم شسته ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه بعد داخل ظرفي ريخته و تخم مرغ هارو دونه دونه گوشه ظرف ميشكنيم نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده خوب هم زده از يك گوشه به تدريج از سبزي قاطي مواد تخم مرغي كرده همزده تا كاملا كف كنه بعد ارد و گردو خرد شده را رو اضافه كرده همزده داخل قالب رو چرب كنيد يا هم ميتونيد كاغذ روغني بندازيد مواد كوكو سبزي رو داخل قالب ريخته خوب پهن ميكنيم داخل فر طبقه دوم قرار داده حدود 10دقيقه ميزاريم داخل فر براي قسمت سيب زميني اول سيب زمينيهارو شسته ميزاريم ابپز بشه بعد پوستشونو گرفته رنده ميكنيم نمك،فلفل ،زعفران دمكرده و تخم مرغارو قاطي كرده خوب همزده قالب رو از فر در اورده روي قسمت موموي سبز ريخته بعد سطحشو صاف كرده دوباره 10 دقيقه ديگه داخل فر قرار داده براي قسمت لوبيا سبز هم لوبيهارو ريز خرد كرده و ميپزيم ميريزيم داخل ابكش تااب اضافيش كاملا كرفته بشه بعد داخل ي ظرفي لوبيا سبز ،پياز سرخ شده،نمك،فلفل،زعفران دمكرده،تخم مرغ همه رو باهم خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم در اخر ارد و بكينگ پودر را اضافه كرده باز خوب هم زده قالب را از فر در اورده روي قسمت لايه سيب زميني ريخته باز دوباره داخل فر قرار داده بمدت 40 دقيقه با درجه حرارت 165 وقتي خوب پف كرد قسمت گريل را روشن كرده تا قسمت رويه كوكو سرخ بشه بعد از فر در اورده ميزاريم خنك بشه از قالب در اورد داخل ظرف سرو قرار داده بشكل دلخواه تزيين ميكنيم طعم و مزه فوق العاده خوشمزه ايي داره 👌👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام علیکم دوست جونیا ❤ کاپ کیک پیتزایی مناسب شام وحتی نهار برای تغدیه بچه ها و جشن تولد مواد لازم ..... ماکارونی فرمی ریز 250گرم نصف بسته فلفل دلمه قرمز ریز نگینی خردشده نصف لیوان پیازچه اگر نبود پیاز معمولی سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری پودرزیره یک قاشق چایخوری ونمک مواد لازم مایه کیک ....... تخم مرغ دوعدد شیرگرم دولیوان اردیک لیوان بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده نصف لیوان پنیر پیتزا یک لیوان پنیر چدار ورقه ای خردشده نصف لیوان پودرپاپریکاو نمک وفلفل سیاه طرز تهیه..... ماکارونی را طبق معمول ابکش کنید مغز پخت بشه مثل زمانیکه واسه سالاد استفاده می کنیم با فلفل دلمه قرمز وجعفری وپیازچه ونمک وپودرزیره مخلوط کتید ادامه کار..... تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وپودرپاپریکا وشیر گرم را مخلوط کنید یک لیوان ارد وبیکینگ پودروسرکه را اضافه وخوب مخلوط کنید جعفری وپنیرپیتزا وپنیرچداررا به مایه کیک اضافه ومخلوط کنید قالب مافین یا تک نفره را با ارده یا روغن جامد کف ودیواره را چرب کنید از مواد ماکارونی توی هر قالب مافین دوقاشق غذاخوری بریزید وبعد از مایه کیک یه ملاقه کوچک بریزید وبعد ضربه بزنید به سطح کار تا مایه کیک بین ماکارونی نفوذ کنه درفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای180درجه تا زمانیکه دیواره کاپ کیک طلایی بشه بعد نیم ساعت حتما چک کنید دراخر چند دقیقه روی کیکها را گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه وبا لیسک دیواره های کیک را کاملا ازاد کنبد وبه کمک لیسک کاپ کیک را بیرون بیارید با سس کچاپ سرو کنید بسیار خوشمزه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد سیر خواستین بریزین من نریختم برای مواد میانی سلیقه ای هر طور بخواین من از پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد گردو خرد شده ۳ ق غ زرشک ۱ تا ۲ ق غ سیب زمینی ۱ عدد . . . 🔴مواد میانی سلیقه ای هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینی و ... استفاده کنید. کاملا دل بخواهی 🔴 پیاز رو رنده کردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ کرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتی را در یخچال نیم ساعت قرار دادم . برای مواد میانی پیاز را خرد کرده و سرخ کردم . هویج رو نگینی خرد کردم و بعد پختم و سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . همه رو با هم مخلوط و یه کوچولو تفت دادم . گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روی یک نایلون فریزر پهن کردم . خیلی ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانی را روی گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به کمک نایلون گوشت را به آرامی رول کردم و داخل یخچال به مدت یک الی دو ساعت بمونه بهتره . کف تابه ای روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ کردم . برای سس : یه پیاز کوچیک رو ریز خرد کردم و کمی با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کمی رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد کمی اب ریختم و وقتی جوشید آماده است . بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان می بره بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرغ بریان تڪه ای" مرغ 6 تڪه پیاز بزرگ 1 عدد یا 2 عدد متوسط سیر 2 تا 3 حبه رنده شده نعنا خشک 1 قاشق چایخورے پر نمک 1 قاشق چایخورے سر خالی فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری پاپریڪا 1 قاشق چایخورے دوستان پاپریڪا با فلفل قرمز متفاوته پاپریڪا تند نیست زیاد ولے فلفل قرمز خیلے تنده پس حواستون به ادویه ها باشه اگر با تندے مشڪل ندارین میتونین از جفتش استفاده ڪنین بازم به سلیقه خودتون میتونین ادویه هاے دلخواه دیگه هم اضافه ڪنین و یا میزان ادویه هارو ڪم و زیاد ڪنین ماست 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگے 1 اقاشق غذاخوری خب حالا سیر رنده شده ، پیاز خرد شده و ادویه ها به همراه ماست و رب را به مرغ ها اضافه ڪرده و خوب ماساژ بدین تا تمام قسمت هاے مرغ به مواد سس آغشته شه مرغ هارو در ظرف جادار قرار بدین تا همه مواد به میزان یڪسان آغشته شه روے ظرف را سلیفون ڪشیده و براے 4 تا 12 ساعت بزارین در یخچال استراحت ڪنه من یک شب قرار دادم بعد از اینڪه مواد خوب طعم دار شد مرغ هارو در ظرف پیرڪس بچینین و در فر 180 درجه بپزین بعد از 1 ساعت با چنگال امتحان ڪنین در مدت پخت مقدارے آب و روغن مرغ ڪف ظرفتون جمع میشه قلموے آشپزیتون رو به ڪف ظرف زده به آب و روغن ڪف ظرف آغشته ڪنین و رومال ڪنین براے مرغ ها جنس قلموتون حتما سیلیڪونے یا نسوز باشه من از سس ڪف ظرف روے سیب زمینے ها هم میمالم همیشه خیلے خوش طعم میشه وقتے مغز پخت شده بود میتونین شعله گریل فر را روشن ڪنین تا روش گریل و خوشرنگ شه براے من حدودا 2 ساعت زمان برد پختش ولے از اونجایے ڪه قدرت فر ها با هم یڪسان نیست شما باید زمانش رو خودتون تخمین بزنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه قالب ۲۰ در۳۰ کافیه عزیزان دستور روغن جدا کننده اینجا میزارم با این تفاوت چون این دستور شکلاتی هست حتما کاکائو رو با ارد مخلوط کنید تا کاور کیک سفید نشه عزیزان نوشتم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد اگه کج وکوله بود وکیپ نشد دم کنی بزارید از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده کنید قابلنه تفلون احتمال داره خراب بشه عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیکنه شعله گاز خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میکشه هر کیکی رو میتونید داخل قابلمه درست کنید عزیزانی که همزن ندارن میتونن با هم زن دستی بزنن اما زمان داده شده رو سه برابر بزنید عزیزان سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید با این دستور دیگه لازم نیست قالب آرد پاشی بشه تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره ها‌رو چرب کنید این قالب ها چون طرح دارن نباید کفش کاغذ روغنی بندازید روان کردن شگلات حتمااااا از شگلات تخته ای استفاده کنید تلخی وشیرینی درصد شگلات ذایقه ای هستش شگلاتی که من استفاده میکنم مارک دار نیست به صورت کیلوی میگیرم 😊 لوازم قنادیا دارن برای آب کردن شگلات احتیاج به شگلات تخته ای و روغن مایع داریم حدود دویست گرم شگلات تخته ای رو خرد کنید یک هشتم پیمانه یا یک هشتم لیوان دسته دار فرانسه روغن مایع بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار کتری وهم بزنید تا شگلات روان شه سپس بریزید رو کیک سرد شده هر کیکی که دوست دارید میتونید بریزید وقتی که از داغی افتاد بریزید رو کیک سرد شده (این روش برای رویه دونات هم خیلی خوشمزس برای کیکهای تولد که خامه کشی شده میتونید استفاده کنید دقت کنید باید سرد شه اما مواظب باشد نبنده آگه گرم باشه خامه آب میشه ) میتونید همین طوری با کاسه بریزید رو کیک ولی با قیف کار خیلی راحتره☺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بانتیانا بدون فر این کیک طعمش عالیه خودبخود تو دهن آب میشه😋 کیکی که تو قابلمه‌درست میشه قابلمه آب و شعله پخش کن نمیخواد نمیسوزه دود هم نمیکنه قابلمه ای دود میکنه که به خوبی تمیز نشده باشه وچربی داشته باشه مواد رو اندازه گیری کنید دم دستتون باشه عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی آرد دو ویک دوم پیمانه شکر یک ویک دوم پیمانه پودر کاکائو یک دوم پیمانه تخم مرغ چهار عدد پکینگ پودر دو قاشق چای خوری خامه صبحانه یک دوم پیمانه شیر یک دوم پیمانه کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم نمک یک پنس قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید وکنار بزارید قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه این هشتگ رو بزنید با این تفاوت اینجا آرد وپودر کاکائو رو مخلوط کردم قابلمه رو گاز بزارید شعله خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میندازی خامه وشیر رو با هم مخلوط کرده وکنار بزارید آرد +پکینگ پودر+پودر کاکائو +نمکها هم مخلوط وسه دفعه الک کنید کره وشکر رو بریزید تو کاسه همزن با سرعت بالا حدود پنج الی شش دقیقه بزنید دونه دونه تخم مرغا رو اضافه کنید هر تخم مرغ حدود یک دقیقه زده بشه سپس مواد خشک رو اضافه کنید چند ثانیه‌با سرعت کم همزن بزنید تا مخلوط سپس مخلوط شیر وخامه رو اضافه کنید حدود ۳۰ ثانیه بزنید وبریزد تو قالب ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید. این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه فر حتما از قبل گرم بشه این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بریم سراغ طرز تهیه یه ساندویچ آسون و همه پسند و خوشمزه که برای عزیزانمون بپزیم و آنها رو با یه وعده ی لذیذ و فانتزی خوشحال و هیجان زده کنیم🍔🍔🍔 . قبل از شروع اموزش بگم که میشه این ساندویچ رو هم توی فر هم توی ماهیتابه ی بزرک رو گاز و هم توی دستگاه ساندویچ ساز درست کرد و در هر سه مدل ما یک نتیجه رو خواهیم گرفت. مواد لازم : تکه های سوخاری شده ی مرغ ۲۴ عدد کوچک (یک عدد و نصفی سینه ی مرغ کافیه) . مواد سوخاری (آرد سفید ،دوعدد تخم مرغ هم زده ،پودر سوخاری) . نمک و فلفل به میزان لازم . پنیر موزارلا و پارمسان به میزان لازم . سس قرمز . نان همبرگری لقمه ای ۱۲ عدد . خوب اول مرغ رو به تکه های کوچک رو به منوسط تقسیم میکنیم بعد با بیفتک کوب یا هر چیزی شبیه به اون مرغ ها رو میکوبیم و بعد مرغ ها رو مزه ددار میکنیم (توی فیلم همچین کاری رو نکرده اما به نظرم برای طعم بهتر این کار ضروریه که از چند ساعت قبل مرغ ها رو با کمی آبلیمو سیر یا پودر سیر نمک و فلفل و ادویه های دلخواه مزه دار کنیم من اصولا یک قاشق ماست خامه ای هم به مرغ ها میزنم تا بعد از سرخ شدن ترد تر بشن) . حالا توی پودر سوخاری نمک و فلفل میزنیم و بعد از طعم گرفتن مرغ ها انها رو توی مواد سوخاری میذاریم و مراحل سوخاری رو به ترتیب برای همه ی تکه ها انجام میدیم یعنی اول در ارد سفید بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری فرو میبریم.و در نهایت در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم . روی کف سینی فر یا توی تابه و یا روی سینی ساندویچ ساز نان های برگر رو میچینیم و مطابق فیلم دو تکه مرغ سوخاری بعد سس قرمز و پنیر ها رو اضافه میکنیم و در نهایت قسمت بالایی نان رو قرار میدیم و روی نان ها رو با کره ی اب شده برس میکشیم . و برای ۲۰ دقیقه سینی ساندویچ رو در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا پنیر ها اب بشن. در ساندویچ ساز بستگی به قدرت دستگاهتون داره و در ماهیتابه همه روی شعله پخش کن برای نیم ساعت اجازه میدیم پنیر ساندویچ ها اب بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت سیب زمینی مواد لازم; 1کیلو سیب زمینی نمک ففل قرمز ادویه دلخواه 1-2 حبه سیر 1 فنجان پنیر چدار رنده شده 3 تخم مرغ(دوزرده و ۱سفیده برای داخل مواد)1 زرده و 2 سفیده برای اخر کار) 2 قاشق غذاخوری نشاسته حدود 1لیوان فنجان آرد سوخاری (اگر آرد نبود از نان پودر شده هم میشه استفاده کرد) روغن مایع برای سرخ کردن ... برای تهیه ابتدا سیب زمینی های خود را پوست گرفته و تمیز می کنیم ، آن را درون قابلمه می گذاریم و به اندازه کافی آب روی آن می ریزیم با کمی نمک و آن را می جوشانیم! با چنگال آن را چک می کنیم اگر نرم شد ، از آب بیرون آورده و در یک ظرف بزرگ قرار می دهیم! با یک چنگال خوب له کنید بگذارید کمی خنک شود ، نمک فلفل قرنز و ادویه های دلخواه را بریزید تخم مرغ و پنیر چدار را اضافه کنید و آنرا کاملاً ورز دهید! تکه های بزرگ را برداشته و با دستان خود حلقه زده و شکل دهید. سپس داخل تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید و در روغن سرخ کنید.(بهتره اول در روغن بریزید سپس روغن رو داغ کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗🎗آموزش ویدیویی🎗🎗 آب ۱ چهارم پیمانه آبلیمو ۱ چهارم پیمانه شکر ۳ چهارم پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق س اسانس و رنگ دلخواه 🔴دوستان بهتره برای تزیین کیک به شکل حرفه ایی از بریلو حاضری استفاده کنید ,بریلو حاضری تو لوازم قنادیها با قیمت مناسب فروخته میشه ,خونگیش هر کاری کنی به کیفیت بیرون در نمیاد ,این ژله رو برای تزیین شیرینی وتزیین دسر می تونید استفاده کنید,این آموزش برای دوستانی که دسترسی برای تهیه ژله بریلو حاضری ندارن می تونه گزینه خوبی باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و هفتم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.03M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و هشتم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.99M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستاي گلم🙌🏻اينم دلمه هاي امروز من 😋 😋😋 واقعا يكي از خوشمزه و خوشخوراك ترين غذاهاست. براي فريز كردن كافيه مقداري اب بزاريد جوش بياد برگ هاي شسته شده رو دو دقيقه داخل اب قرار بديدتا نرم بشه و سپس ابكش كنيد و با اب خنك بشويد بعد كه ابش رفت فريز كنيد به همين راحتي 😊 طرز تهيه براے پنج نفر مواد لازم : يك پيمانه لپه پخته شده نصف پيمانه برنج شسته شده ( خام) گوشت چرخے سیصد گرم آب یک و نیم پیمانه سبزے مخصوص دلمه برگ مو به مقدار لازم پیاز دو عدد متوسط رب انار نصف پیمانه اب یک پیمانه سرڪه یک چهارم پیمانه شڪر دو ق غ پیاز را خرد ڪنید و با ڪمے روغن تفت بدید. گوشت چرخي و ادويه جات اضافه شود. مقداري سبزي مخصوص دلمه ( نعناي خشك دو ق غ-ترخون_ جعفري- ريحون- مرزه- كمي تره) اضاف كنيد من بیشتر از نصف پیمانه سبزیجات خشک ریختم .بعد برنج اضافه كنيد كمي تفت دهيد و خاموش كنيد، برگها را شسته مقداري اب ميزاريم تا جوش بياد برگ ها را ميريزيم تو اب جوش تا ديديم برگ ها نرم شدم ابكش ميكنيم، دو دقيقه بيشتر نميشه، مواد را بين برگ ها گذاشته و ميپيچيم، كف قابلمه مقداري برگ ميزاريم تا ته نگيره، و دلمه ها رو روش ميچينيم كنار هم و بدون فاصله تا اخر، بعد با حرارت كم و يك و نيم ليوان اب و دو ق غ روغن مايع ، روغن برا براق شدن دلمه هست ،به مدت يك ساعت و حتما حتما هم بايد يه بشقاب چيني بزاريد رو دلمه ها تا تكون نخورن و باز نشن تا اخرين لحظه، بعد از يك ساعت سركه و و یک ليوان اب و نصف ليوان رب انار و دو ق غ شكر اضافش ميكنيم اروم از گوشه قابلمه اضافه میڪنیم تا دلمه ها تكون نخورن، حرارت ڪم باشه تا اروم اروم دلمه ها مزه دار بشن و ڪامله ڪامل پخته شن،، اخر كار مزش رو امتحان كنيد اگه دوس داشتيد ميتونيد ترش تر يا شيرينترش كنيد ، يه بشقاب چيني و سنگين رو حتما بزاريد هيچ مشكلي هم برا بشقاب به وجود نمياد،ميتونيد بيست دقيقه اخر هم چنتا گوجه سبز اضافش كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدود ۲ الی ۳ بشقاب قورمه سبزی: یک الی دو عدد پیاز خلالی و یا نگینی شده مقداری قارچ کوچک(تعداد بسته به ذائقه) می توانید از سویای درشت خیس و مرینیت شده هم استفاده کنید. زردچوبه ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم سبزی قورمه سبزی سرخ شده سبزی قورمه سبزی شامل:تره،جعفری،گشنیز و شنبلیه از شنبلیله زیاد استفاده نشود چون تلخ می کند. در شهرهای مختلف ایران بسته به ذائقه از سبزی های متفاوت استفاده می شود. معمولا در سبزی خورشت قورمه سبزی بیشترین مقدار از تره، سپس جعفری،نصف جعفری از گشنیز و مقدار خیلی کمی از شنبلیله استفاده می‎شود. من از سبزی قورمه سبزی آماده برند کامچین استفاده کردم که خیلی خوب بود. مقدار با لیوان:یک و نیم الی دو لیوان سبزی سرخ شده سه چهارم پیمانه لوبیا قرمز از شب قبل خیس سپس نیم پز می کنیم‌. آب لیمو تازه یا لیمو امانی سوراخ شده من آب لیمو رو ترجیح میدم و اینکه داخل ادویه ی قورمه سبزی از پودر لیمو امانی استفاده می شود و طعم کافی می دهد‌. نمک ادویه ی قورمه سبزی(به دلخواه) پیاز را با روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. قارچ+زردچوبه را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم. سبزی سرخ شده را اضافه و دوباره مقداری تفت می دهیم. اگر سبزی زیاد تفت بخوره تلخ می شه اما اگر هم کم تفت بخوره خورشتون خوشرنگ نمیشه. لوبیا قرمز نیم پز شده را اضافه و مخلوط می کنیم سپس آب می ریزیم. اجازه می دهیم مواد بپزند و خورش جا بیافتد. ۲۰ دقیقه ی آخر پخت خورش آب لیمو یا لیمو عمانی+نمک+ادویه ی قورمه سبزی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش ۲۰ دقیقه ی دیگر جا بیافتد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛