#کرم_کاپوچینو
شیر یک لیتر(۴ لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاپوچینو ۲ بسته
پودر ژلاتین ۴۰ گرم ( ۴ ق غ)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته .
خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه .
اگر مثل من دورنگ خواستید .
من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم .
داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد .
آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه .
بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه .
میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره .
ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه .
خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پاستیلی
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای
یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی
شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن )
دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین
و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلاتها تمیز و صاف باشه
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه
در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره
،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشوبگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید
میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه
نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید
نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید
نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_زعفرانی
آرد قنادی 150 گرم(هر پیمانه آرد 125 گرم است)
نشاسته ذرت 35 گرم(حدود 3 و نیم قاشق غذاخوری استاندارد)
کره یا مارگارین گیاهی 100 گرم
میتونید 80 گرم روغن قنادی جایگزین کنید(من از روغن قنادی استفاده کردم)
روغن مایع 25 گرم(حدود 2 قاشق عذاخوری)
پودر قند 60 گرم(حدود 1/2 پیمانه)
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری
.
کره یا روغن قنادی+پودر قند را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود.
بین کار روغن مایع را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید.
زرده+پودر هل+زعفران غلیظ را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
نشاسته ذرت را اضافه و با همزن مخلوط کنید.
آرد را به تدریج اضافه کرده با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.
دقت کنید بسته به جنس آرد و کوچکی و درشتی زرده ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه...پس حتما آرد رو کم کم مخلوط کنید.
در نهایت خمیر کاملا لطیف است و از کاسه جدا میشود و اگر از خمیر گلوله درست کنید کاملا لطیف و بدون ترک هست.
اگر آرد زیاد بشه خمیر خشک و ترکدار میشه.
از خمیر گلوله های درست کنید و با مهر دلخواه طرح بیندازید.
بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود
اگر مهر به خمیر چسبید گاهی اونو در آرد بزنید.
روی شیرینی پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید.
فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید
در تابه دو طرفه روی گاز هم میتونید بپزید فقط کف تابه دو لایه کاعذ بندازید و واشر رو دربیارید
با این میزان بسته به سایز حدود 50 تا 60 عدد شیرینی (حدود نیم کیلو) خواهید داشت
ماندگاری در صورت استفاده از روغن قنادی زیاده و حدود 3 ماه در جای خشک و خنک خارج از یخچال قابل نگهداریه
بافت شیرینی تقریبا مثل نون برنجی هست...لطیف و نرم و کمی ترد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایسلیم_کباب
بادمجان سه الی چهار عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
تخم مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
خمیر داخل نان باگت دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و زیره
مواد سس:
گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
روغن
سیر دو حبه
نمک
آب یک استکان
رب گوجه یک ق غ
برای تزیین روی کبابها،گوجه گیلانی و فلفل دلمه ای
بادنجانها را بشویید و در آب نمک کمی استراحت بدهید و بعد مانند کلیپ نازک برش بزنید و سرخ کنید.
مواد کوفته را خوب مخلوط کنید و ورز بدهید. کوفته هایی به نارنگی بردارید و در روغن دو طرف کوفته ها را سرخ کنید.
مانند کلیپ بادنجانها را ضربدری روی هم بگذارید و یک عدد کوفته وسط آن بگذارید.و کناره های بادمجان را جمع کنید و یک برش فلفل و گوجه گیلاسی بذارید و با خلال دندان سفت کنید.
سس را مخلوط کنید و روی بادنجانها بریزید و د فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_لیمو
اینجاس که باید بگی شربت و ببین جون بابا😂
این شربت برای افطار فوق العادس🥰
خب بریم سراغ دستووور👇👇
نوشیدنی لیمو سرشاراز ویتامین عالیییییی 🍋
مواد لازم:
۷ عدد لیموی تازه که ۲ تا برای رنده کردن پوست آن است.
یک لیوان شکر
یک لیتر آب خنک
روش تهیه:
لیموها را شسته و بعد مانند کلیپ خرد میکنیم.
پوست روی ۲ تا از لیموهای باقی مانده را رنده کرده روی لیموهای خرد شده میریزیم.
شکر را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنیم و بعد ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را رها میکنیم تا آب بیندازد اگر زمان کافی داشته باشد تا ۴۰ دقیقه لیموها را به حال خود رها کنید.
میتوانید از چند پر سبزی معطر مثل ریحان یا نعنا برای معطر کردن نوشیدنی استفاده کنید.
مخلوط را از صافی رد کنید و یک لیتر آب خنک به آن اضافه کنید.
نوشیدنی ما آماده است😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و نهم قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.01M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقالی_پلو
برای ۳ نفر
مرغ ران یا سینه به تعداد نفرات
پیاز یک عدد
برنج ۳ پیمانه
باقالی یک پیمانه
شوید خشک پودر شده ۴ تا ۵ ق غ (شوید تازه هم میشه )
نمک و زردچوبه و ادویه و رب گوجه به میزان لازم
زعفران به میران لازم .
برای پخت باقالی پلو :
برنج رو از قبل شستم و با کمی نمک خیس کردم .
باقالی رو با کمی نمک گذاشتم بپزه . وقتی باقالی جوشید کف روش رو برداشتم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم وقتی نیم پز شد باقالی رو اضافه کرد و یکی دو قل که زد آبکش کردم .
داخل قابلمه لابه لا برنج و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی ( من آماده از عطاری می گیرم ) ریختم . گذاشتم روی حرارت تا برنج دم بکشه.
اون استکان کوچولو هم زعفران هستش .
می تونید از شوید تازه هم استفاده کنید ما عادت داریم که شوید خشک بریزیم . یک عده از دوستان داخل آب وقتی برنج داره نیم مز میشه زردچوبه هم می ریزن من دوست ندارم پلو زرد رنگ بشه گاهی ریختم گاهی نریختم این چیزها سلیقه ای هست .
و نکته بعدی هم یه عده داخل باقالی پلو سیر هم می ریزن .
برای پخت مرغ :
یه پیاز رو رنده ریز کردم . داخل تابه کمی روعن ریختم و پیاز رو کف تابه ریختم . تکه های مرع رو قرار دادم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم . در تابه رو گذاستم خود پیاز اب می انداره و چند دقیقه به این صورت گذاشتم بپزه . رب گوجه رو هم بعد مدتی اضافه کردم و یه کم با مرع ها تفت خورد و بعد مقدار خیلی کم آب اصافه کردم و در تابه رو قرار دادم تا مرع خوب بپزه . در اواخر پخت هم کمی زعفران بهش اصافه کردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ نان تابه ای 😋
✍ مواد لازم :
1/4 پیمانه آب
2 قاشق شکر
1 قاشق خمیرمایه
2 پیمانه ارد معمولی
1 قاشق پودرشیرخشک
1/2 ق چ نمک
2 قاشق ماست
1 قاشق روغن
کره یا روغن محلی
🥣 طرز تهیه:
آب،شکر،خمیرمایه رو باهم ترکیب کنید
روشو بپوشونید و ۵ دقیقه بهش استراحت بدید
حالا آرد (یک ثانیه بین مواد مکث)، شیرخشک،نمک،ماست ،روغن رو بهش اضافه کنید و خوب با دستتون هم بزنید و ورزش بدید.
آب رو کم کم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیر یه دست بشه.
با دستتون یکم چربش کنید، روشو بپوشونید و یک ساعتی تو یه جای تقریبا گرم بهش استراحت بدید تا خمیر ور بیادو حجمش دو برابر بشه.
حالا دوباره یه چند دقیقه ای ورز بدید و بعد به قسمتهای مساوی چونه کنید.
روی سطحی یکم آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه پهنش کنید.
خمیر رو توی تابه داغ بزارید و با حرارت متوسط دوطرفش رو بپزید
میبینید که كاملآ پف مي كنه و تو خالی میشه
بعداز اینکه نونا آماده شدن روشو کره ذوب شده یا روغن محلی بمالید و نوش جان کنید.
#نان_تابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅دلمه جان😋
✍مواد لازم :
فلفل دلمه اي ٩ عدد
برنج يك و نيم پيمانه
گوشت چرخ كرده حدود ٣٥٠ گرم
لپه نصف پيمانه
سبزي (پلويي+مرزه و ترخون) خورد شده ٣٠٠ گرم
كره ٥٠ گرم
رب ٤ ق غ پر براي داخل و ٤ ق غ پر براي سس
روغن كنجد كه من مثل هميشه از مارك رزبن استفاده كردم و واقعا خوش طعمه ٦ ق غ
نمك، ادويه، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
پياز داغ ٢ ق غ
🥣 طرز تهیه:
لپه از قبل خيس شده را در قابلمه آب ريخته تا بپزد.
گوشت چرخ شده رو هم با پياز جداگانه تفت بدين.
برنج رو با آب بريزين توي قابلمه و زماني كه آب جوش اومد همه مواد (گوشت، سبزي، لپه، پياز داغ، كره، روغن، رب و ادويه جات) رو به ترتيب بهش اضافه ميكنيم.
زير شعله كم باشه تا زماني كه پخت برنج در حد آبكش بشه.
در حين پخت مواد سر فلفل دلمه اي هارو جدا كنيد و داخلشون رو خالي كنيد.
با يه قاشق كوچيك داخل فلفل دلمه اي هارو پر كنيد و توي قابلمه كنار هم بچينيد.
رب اضافه كه مخصوص سس بود رو با ٢ ق غ روغن تفت بدين و كمي آب اضافه كنيد تا كمي رقيق بشه و دور فلفل دلمه اي ها و كمي هم روشون بريزين و بذارين بپزه. زمان پخت حدود يك تا يك ساعت و نيمه.
#دلمه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کیک کاسترد😋
✍ مواد لازم :
آرد 250گرم یا2پیمانه
شکر 200گرم یا1پیمانه
شیر 180گرم
روغن مایع 180گرم
تخم مرغ 4عدد
وانیل یه بسته ترکیه ای
بکینگ پودر یه بسته ترکیه ای
پودرکاسترد4 ق س
نمک 1/8ق چ
برای سس روی کیک 👇
3لیوان شیر با2ق غ پودر کاسترد
🥣طرز تهیه:
ابتدا آرد،پوور کاسترد،نمک،بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و 3 بار الک میکنیم
سپس تخم مرغ،وانیل،شکر بادور تند همزن به مدت5دقیقه میزنیم تاکرم رنگ حجم داربشه،
بعد روغن مایع اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن میزنیم ،شیر هم همینطور ،سپس آرد رو طی 3مرحله اضافه میکنیم به مایع تخم مرغ وباهمزن دستی میزنیم ،درنهایت درقالب چرب شده، (اندازه قالب 23)طبقه ی وسط فرازقبل بادمای 180درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت40اای 60دقیقه قرارمیدیم بستگی به دمای فر داره.
برای درست کردن سس کاسترد 👇
شیر ،پودر کاسترد ،شکر به دلخواه اضافه میکنیم وروی حرارت ملایم قرارمیدیم وتازمانیکه به غلظت فرنی برسه هم میزنیم ودرنهایت کمی وانیل اضافه میکنیم وروی کیک سرد شده میریزیم وتزیین میکنیم.
#کیک_کاسترد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅توپک های بیسکوییت شکلاتی😋
✍ مواد لازم :
۳۰۰ گرم بیسکویت پتی پور یا ساقه طلایی
۳ قاشق پودر کاکائو
۴۰۰ گرم شیر غلیظ شده
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۰۰ گرم شکلات
🥣 طرز تهیه:
اول باید بیسکویتها رو پودر کنید . پودر کاکائو رو هم بهش اضافه کنید و باهم ترکیب کنید. حالا شیر عسلی رو بهش اضافه کنید . شیر عسلی نوعی شیر غلیظ شدست که در تو بازار با مارکهای مختلف موجوده ، باهم خوب مخلوط کنید تا خمیری یه دست و تقریبا سفت بشه
حالا اونارو با دست به اندازه های مساوی گلوله اندازه گردو کنید و تو یه ظرفی که کاغذ یا نایلون چرب گذاشتید بچینید . خامه صبحانه رو روی حرارت بردارید تا جوش بیاد
بعد اونو روی شکلاتها بریزید و هم بزنید تا شکلاتها آب بشه و یه دست بشن
توپک ها رو بهش آغشته کنید و تو یه ظرفی که کفش سلفون روغنی گذاشتید بچینید و بزاریدش تو یخچال تا شکلاتها خودشو بگیره
بعد اونارو تو کپسول های کاغذی بزارید و با شکلات ذوب شده تزئینش کنید.
#توپک_شکلاتی
✅دسر لیوانی 😋
شیر ۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ ق غ پر
نشاسته ذرت ۲ ق غ پر
کره ی آب شده ۴ ق غ
وانیل ۱ ق چ
بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه
موز ۱ عدد
🍜 طرز تهیه:
برای تهیه محلبی نشاسته و شکر و ارد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته
و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید)
سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود.
و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم
#دسر_لیوانی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء سی قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.05M
نماز و روزه هاتون قبول حق التماس دعا عید تون مبارک 🙏🙏
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🌙عید
💐🌙سعید فطر
💐🌙بر شما
💐🌙دوستان عزیز
💐🌙خانواده
💐🌙محترمتان
💐🌙مبارک
💐🌙و فرخنده باد
صبحتون بخیر 😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_مکعبی
موادلازم
شیر 6 لیوان
پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 لیوان
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
ژلاتین راروی شیرریخته وهم زده وروی شعله کم گذاشته وهم میزنیم تا ژلاتین حل شودولی شیرنجوشد
شکررابه شیراضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود
وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم
موادرانصف کرده وبه نصف موادپودرکاکائورااضافه میکنیم
ظرف مستطیلی پیرکس رابرداشته ویک لایه ازدسرسفیدراریخته ودریخچال به مدت نیم ساعت قرارمیدیم
وقتی لایه سفیدمقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تاموادمون تموم بشه
وقتی آخرین لایه روریختیم به مدت دوساعت دریخچال گذاشته تاکاملا خودش روبگیره
ظرف روبه مدت کم درآب گرم میزاریم ودسررودرآورده وبرش میزنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
پلو_شوشتري
سلام😍
اينم ويدئو پلوشوشتري،از خيلي جهات شبيه لوبيا پلويِ شيرازي هاست،فرقش تو مرغ و پياز سرخ شدس كه لابلاي پلو دم ميزاريم،خيليم فرق نداره شهرش،مهم طعمُ مزه ي اين پلوي سنتيمونِ كه واقعاً عااالييييه👌😍
🌟بچه ها لوبيا دوساعت خيس بخوره ودوساعتم پخته بشه وبعد به مواد اضافه ميشه...
🌟در مرحله اي كه پيازُ مرغ سرخ شدن ويك فنجون آب اضافه كرديم ،حدود ده دقيقه تا يك ربع وقت لازمه كه آبش تبخير بشه،و مرغ خوشرنگ بشه... بعد شعله رو خاموش ميكنيم لوبيا پخته و شويد رو اضافه ميكنيم
🌟از شويد خشك هم ميتونين استفاده كنين
🌟اين مواد واسه سه پيمانه برنجه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_مرغ
این پیش غذا رو شما برای مهمونی هاتون هم می تونید درست کنید بسیار راحت هست فقط من بعد درست کردن یادم افتاد که ای وای گردو رو جا انداختم 😉خوب اگه در دسترس دارین بریزین هم خوشمزه میشه و هم برای بچه ها اگه بخواین بدید که مقوی تر هم هستش .
حالا بریم سراغ طرز تهیه .
سینه مرغ نصف عدد
سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست دارید بهتر که تازه باشه اگه مثل من در دسترس نداشتید خشک بریزید هر نوع سبزی که علاقه دارید ) ۱ تا ۲ ق غ
ماست چکیده یک لیوان
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
مرغ رو با کمی نمک و زعفران و پیاز گذاشتم بپزه . بعد که خنک شد ریز ریز کردم .
اگر ماست چکیده ندارین ماست عادی رو خودتون بزارین آبش بره و چکیده بشه توی یه کیسه بریزین بزارین آب اضافه اش بره و چکیده بشه .
بعد تمامی این مواد رو با هم مخلوط کردم و یه چند ساعتی یخچال گذاشتم تا مزه ها با هم تلفیق بشه و جا بیفته و بعد اماده سرو هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴دوستانی که امروز موفق به ختم قران میشوند .این دعای ختم قران است .......میدانید که بعد از هر ختم قران یک دعای #مستجاب دارید قطعا بفرمایش معصومین ع
🔸صَدَقَ اللهُ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ وَ صَدَقَ رَسُولُهُ النَّبِیُّ الْاَمِینُ الْکَرِیمُ وَ نَحْنُ عَلی ذَالِکَ مِنَ لشَّاهِدِینَ وَلشَّاکِرینَ وَ لْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ لْعَالَمِینَ رَبَّـنَا تَقَـبَّلْ مِنَّـآ اِنَّـکَ اَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ وَا هْـدِ نَا اِلَلْحَقِّ وَ اِلی طَرِیقِ مُّسْتَقِیمْ بِبَرَکَتِ خَتْمِ الْقُرْآنِ لْعَظِیمُ وَاعْفُ عَنَّا یَا کَرَیمُ وَاغْـفِرْلَـنَا ذُنُوبَـنَا بِفَضْـلِکَ وَ جُودِکَ وَ کَرَمِکَ یَا اَکْرَمَ لْاَ کْرَمِینَ وَ یَا اَرْحَمَ لرَّاحِمِینَ اَللَّهُمَّ نَوِّرْ قُلُو بَنَا بِالْقُرْآنِ وَ زَیِّنْ اَخْلا قَنَا بِا لْقُرْآنِ وَ نَجِّنَا مِنَ لنَّارِ بِالْقُرْآنِ وَ اَدْخِلْنَا فِی لْجَنَّتِ بِالْقُرْ آنِ اَللَّـهُمَّ عَجِّلْ فِی فَرَجِ مَوْلا نَاصَـاحِبَ لْعَـصْرِ وَ لـزَّمَـانِ بِـالْقُرْآنِ اَللَّـهُم مَّشْـفِ مَرْضَـا نـَا بِـالْـقُـرْآنِ وَ الـرْحَمْ مَوْ تَا نَـا بِا لْقُرْآنِ وَ سَلِّمْ مُسَافِرِ ینَنَا بِالْقُرْآنِ اَللَّهُمَّ جْعَلِ الْقُرْآنَ لْنَا فِی لدُّ نْیَا قَرِینَا وَ فِـی لْـقَبْـرِ مُو نِـساً وَ اَنِیـساً وَ فِـی لْقِـیَامَتِ شَافِـعاً وَ شَفِیـعاً وَاِلَلْـخَیْـرَاتِ کُـلِّـهَا دَلِیـلا اَللَّـهُمَّ فْـتَحْ لَنَا بَالْخَیْرِ،وَاخْتِمْ لََنَا بِالْخَیْرِ ، وَاجْعَلْ عَوَاقِبَ اُمُورِنَا وَ اُمُورِالْمُؤْمِنِینَ لْحَاضِرِینَ خَیْراً* بِحَقِّ سُورَه لْمُبَارَ کَهِ الْفَاتِحَه مَعَ الصَّلَوَاتْ🔸
#دعای_ختم_قرآن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_مرغ_و_پنیر
مواد لازم
پیاز نگینی یک عدد
سینه مرغ ریز خرد کرده کمی کمتر از نصف یک عدد
فلفل دلمه ای نگینی یک عدد
سبزیجات کنسروی دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی آبپز پوره شده یک عدد متوسط
پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یکی دو حبه
فلفل و زردچوبه و نمک به میزان لازم
.
پیاز رو با زردچوبه کمی تفت میدیم سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم
.
فلفل سیاه و فلفل دلمه ای و کنسرو سبزیجات و نمک رو به ترتیب اضافه میکنیم مرغ که پخته شد خاموش کنید بذارید کاملا سرد بشه
.
سیب زمینی پوره شده و سیر و پنیر و مواد مرغی رو خوب با هم ترکیب میکنیم
.
دستگاه ساندویچ ساز رو با کمی روغن مایع چرب میکنیم میذاریم داغ بشه
.
کناره های نان تست رو برش بزنید
.
روی نون اول سس قرمز بعد از مواد مرغی بریزید
روی هر نون یک عدد پنیر گودا یا مقداری پنیر پیتزا بریزید یه لایه نان دیگه بذارید و درب دستگاه رو ببندید و بذارید اسنک پخته بشه
.
اسنک رو به دلخواه با هر سسی که دوست دارید نوش جان کنید
.
اون عزیزانی که دستگاه ساندویچ ساز ندارن
میتونن همین روش رو پیش برن و نون ها رو اول در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری بزنن و در روغن تو تابه سرخ کنن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_کله_گنجشکی
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی
رب گوجه ۱ ق غ
یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم .
یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .
هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛