eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم ومخلفاتش را هم اطرافش می ریزم وتوی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه طرز تهیه....مرغ را از قبل نمک ویه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم ودوساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم وبعد بشورید زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا که عطاری وفروشگاههای موادغذایی بصورت بسته بندی دارن وادویه مرغ وپودر پیاز وهر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب وابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون وپوره سیر وزنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنیدو خوب مخلوط کنید ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید وسس رادبه تمام سطح داخلی وبیرونی وزیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال ولیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو وپرتقال وپیاز وسیب والو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید وبذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش رادبذارید یا فویل بکشید وچند تا سوراخ ریز کنید ودر طبقه وسط با حرارت 200درجه بمدت تقریبی 2ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید . نوش جان نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ڪاراملی پودر ڪرم ڪارامل ۱ بسته شیر سرد ۲ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق غ خامه ۱ تا ۲ ق غ (قابل حذف) برای ڪیڪ تخم مرغ ۳ عدد شڪر ۲۱۰ گرم (ےڪ لیوان) شےر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (ےڪ و نیم لیوان) بیڪینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م) وانےل ۱/۴ ق چ پودر ڪاڪائو ۲ تا ۳ ق غ براے تهیه این ڪیک بهتره ڪه قالب میان تهے باشه . قطر قالب بین ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه .قالب رو با یک ڪم ڪره چرب ڪردم . داخل بسته ڪارامل ،دو تا بسته هست. قسمت سس رو باز ڪردم و ڪف قالب ریختم . قسمت پودرش رو باز ڪردم و با دو لیوان شیر مخلوط ڪردم . پودر ژلاتین هم اضافه ڪردم (پودر ژلاتین باعث بهتر منسجم شدن میشه ) . روے حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم وقتے جوشید یڪے دو دقیقه روے حرارت موند و بعد از حرارت برداشتم . اگر تمایل داشتید مے تونید اینجا یڪے دو قاشق خامه هم بریزید . بعد داخل قالب مواد رو ریختم و در یخچال قرار دادم .( میشه توے محیط گذاشت چون ژلاتین داره ڪمے بسته میشه و اینڪه حتے مواد ڪیک رو بخواید روے مایه ڪاراملے بریزید وتوے محیط باشه باز با هم قاطے نمیشه بعد از پخت این دو لایه از هم تفڪیک میشه) برای ڪیک : تخم مرغ و شڪر و وانیل رو پنج دقیقه خوب زدم تا ڪرم رنگ و ڪشدار بشه و بعد روعن مایع و شیر رو هم اضافه ڪردم و یک دقیقه هم زدم . مواد خشک شامل آرد و پودر ڪاڪائو و بیڪینگ پودر هم ۳ بار الک ڪردم و ڪم ڪم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط ڪردم . قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مایه ڪیک رو روش ریختم . پخت این ڪیک به این صورت هست ڪه قالب رو داخل یک ظرفے ڪه توش آب هست قرار داده میشه . من داخل سینے گذاشتم و توے سینے آب ریختم . داخل فر از پیش گرم شده با دماے ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، یک و نیم ساعت قرار دادم . (تاےم پخت متفاوته خودتون چک ڪنید) بعد از پخت توے محیط موند و از دما افتاد و در یخچال قرار دادم . حداقل ۵، ۶ ساعتے بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد ڪردم اگر دیدید ڪه راحت بر مے گرده روش یک دیس بزارید و برگردونید اگر نه مے تونید چند ثانیه داخل آب ولرم بزارید و برگردونید. بدون فر هم مے تونید تهیه ڪنید . روے گاز قابلمه رو اب ڪنید و قالب رو داخل قابلمه ڪه آب داره بزارید اما حواستون باشه آب نباید خیلے زیاد باشه تا دو سوم ڪمتر از قالب باشه و بعد روے حرارت رو به ڪم میزاریم تا بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای همبرگر از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنید...استفاده از گوشت گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند باعث میشه طعم برگر شبیه کباب بشه گوشت گوساله به ازای هر هشتصد گرم گوشت خالص باید با دویست گرم چربی گوشت چرخ بشه...من معمولا از قسمت مغزران گوساله استفاده میکنم... ولی میتونید از ترکیب ششصد گرم راسته یا مغزران گوساله به همراه چهارصد گرم قلوه گاه گوساله هم استفاده کنید. به گوشت برگر نباید زیاد پیاز بزنید استفاده زیاد از پیاز باعث میشه برگر بیشتر طعم کباب به خودش بگیره برای هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز کوچک رنده و ابگرفته شده کافیه برای هر یک کیلو گوشت بین دو تا سه حبه سیر ریز رنده شده یا له شده اضافه کنید...طعم سیر به هیچ عنوان در گوشت مشخص نیست ولی در نهایت برگرتون رو خیییلی زیاد خوش طعم میکنه برای این میزان دو قاشق سر صاف آرد سوخاری ساده (پودر نان خشک) بدون ادویه استفاده میکنیم اضافه کردن سس خردل خالص(من از مارک آمریکن گاردِن استفاده میکنم) و سس باربیکیو مارک HP،طعم بینظیری به برگر میده دقت کنید از سس های خردل ایرانی که معمولا با مایونز مخلوط هستن استفاده نکنید به جای سس باربیکیو میتونید کچاپ استفاده کنید استفاده از خردل و سس باربیکیو سلیقه ای و قابل حذفه ولی توصیه میکنم حتما استفاده کنید مرحله خیلی مهم قسمت مخلوط کردن گوشت با بقیه مواد هست به هیییییچ وجه زیاد ورز ندید نباید دونه های چربی داخل گوشت با حرارت دستتون آب بشه و بافت گوشت نباید له بشه وگرنه برگر مثل کباب کوبیده میشه...پس دقت کنید فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو ورز میدید اندازه برگر به سایز نان و سلیقه شما بستگی داره از 100 تا 150 گرم میتونه تغییر کنه از هر قالب با سایز دلخواه یا دستگاه برگر زن میتونید استفاده کنید بعد از اینکه برگرها رو قالب زدید حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید یا اگه عجله دارید میتونید 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار بدید(در این مرحله میتونید برگرها رو فریز کنید و در مواقع لازم اونها رو سرخ کنید) سپس برگر ها رو از یخچال دربیارید و بلافاصله سرخ یا گریل کنید اگر گریل میکنید کافیه تابه گریل رو کمی چرب کنید و بعد از اینکه کاملا داغ شد برگرها رو سرخ کنید دقت کنید بیشتر از دو تا برگر همزمان سرخ نکنید چون تابه سرد میشه و گوشت برگر آب میندازه و برگرتون خشک در میاد. مخلفات ساندویچ به سلیقه شماست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫🍌طرز تهیه کیک شکلاتی با موز بدون فر و روی گاز👇🏻 📍مواد لازم: 🥚تخم مرغ ۳ عدد 🥡شکر ۱ لیوان 🥄روغن یک سوم پیمانه 🥛شیر ۱ لیوان 🥡آرد الک شده ۲ پیمانه 🍫پودر کاکائو ۲ ق غ 🥄بیکینگ پودر ۱ پاکت (حدود ۲ ق چ) 🥡شکر قهواه ای ۲ ق غ ( یا شکر معمولی) 🍌موز ۳ عدد 🍳پخت روی گاز در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت ۱ ساعت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه که شد چک کنید اگر پخته بود کافیه. 🍩برای سس روش: 🥛شیر ۳ پیمانه 🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ 🍫پودر کاکائو ۱ ق غ 🥡شکر ۱ پیمانه 🍪چیپس شکلات نصف پیمانه 🧈کره ۱ ق غ 🥄پسته خرد شده برای تزیین . نکته: 💠روی حرارت کم بذارین و سعی کنید تا ۳۰ دقیقه دربش رو باز نکنید. 💠قابلمه یا تابه مورد نظرتون بهتره از جنس تفلون یا چدن باشه.میتونید از شعله پخش کن هم استفاده کنید. 💠توی این دستور وانیل نداشت اما در صورت تمایل میتونید نوک ق چ وانیل بزنید. 💠اگر فکر میکنید کیکتون به ظرف میچسبه،قبلش ظرف رو چرب و آرد پاشی کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیش غذا خوشمزه که هم می تونین به عنوان میان وعده برای عصرونه هم استفاده کنین . اون هایی که بادمجون دوست دارن دوسش می دارن .😊 . برای دو تا ظرف متوسط بادمجان ۳ عدد ماست ترجبحا چکیده یک لیوان سیر دو حبه نعنا خشک ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم بادمجون ها رو شستم و روشون چند تا با چاقو برش های کم عمق ایجاد کردم و بعد کباب کردم . من روی گاز روی حرارت شعله پخش کن قرار دادم و روشون گذاشتم تا کباب بشه . بعد پوستش رو کندم یه کم زیر اب بگیرین راحت پوستش کنده میشه . بعد له کردم می تونین هم با چاقو ساطوری و له کنین و هم می تونین توی میکسر بندازین تا له بشه . بهش دو تا سیر رنده شده و نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و بعد ماست اضافه کردم . ماست آبکی نباشه چکیده باشه تا آب نندازه . توی یخچال بزارین و بعد سرو کنین بهتر و خوشمزه تر هستش و جا میفته . به همین راحتی .😊 تزیینش که خیلی الکیه . ماست چکیده رو توی قیف یکبار مصرف ریختم مثلا طرح گل دراوردم و و کمی نعنا خشک داخلش ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
و اما طرز تهیه : برای کیک تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) برای خیساندن کیک شیر یک تا یک و نیم لیوان پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه ۱ تا ۲ ق غ برای کرم روی کیک شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۷۰ گرم (نصف لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من ۲۰ در ۳۰ هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وای اینجا رو ببین. شمام کروسان دوس دارید؟من که خیلی دوس دارم یه برادرزاده دارم عاشق کروسانه الان تقریبا یه سال و نیم سنش هست. . کروسان رو هم میشه شیرین و به عنوان میان وعده و تغذیه مدرسه سرو کرد و هم میشه نمکی و پای میز شام. اگر هم دوست داشته باشید میتونید وسطش شکلات، نوتلا و یا مارمالاد بزارین و حسابی خوشمزش کنید. دستورهای مختلفی برای این نون وجود داره. مثلا میشه با خمیر هزارلا درستش کرد. اما خوب خیلی دردسر داره. این دستور از ساده ترین دستورهای موجود برای درست کردن کروسان هست. . 🔴 . 3 و 3/4 پیمانه آرد 1/4 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال 1 قاشق چایخوری نمک 1 پیمانه کره سرد یخچالی مکعبی خرد شده 1 پیمانه شیر سرد 2 عدد تخم بزرگ . . در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، مخمر و نمک را با هم مخلوط کنید. با چنگال کره سرد رو به خورد آرد بدین تا آرد به صورت خرده نان دربیاد. بهترین کار استفاده از چنگال هست و سعی کنید از غذاساز و همزن استفاده نکنید. داخل یه کاسه دیگه شیر و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط رو به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید. با توجه به متفاوت بودن نوع و میزان آبخور آردها اگر احساس کردین خمیرتون خشکه با قاشق کم کم شیر اضافه کنید تا به انسجام کافی برسین. سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت رو آرد پاشی کرده و با وردنه ورز بدین. مثل فیلم. به شکل مستطیلی باز کنید. نهایتا ضخامت نیم سانت برای خمیر کافیه. نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم. خمیر رو پلاستیک پیچ کرده و بعد نیم ساعت در فریزر استراحت بدین. بعد از استراحت، خمیر رو مثل شکل برش زده و بپیچید. خمیرهای پیچیده شده رو داخل سینی که کاغذ روغنی داره با فاصله بپیچید و روش رو بپوشونید و نیم ساعت جای گرمی بزارین تا حجمشون دو برابر بشه. در نهایت هم سینی رو داخل فر که از قبل روی دمای 200 درجه روشن شده به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که زیر اون ها تغییر رنگ بده بزارین. برای رومال هم در صورت تمایل از یک عدد زرده میتونید استفاده کنید. اگر بخواین شکلاتی باشه قبل از رول کردن خمیر برش خورده، مقداری نوتلا یا شکلات چیپسی روی خمیر ریخته و بعد رول کنید. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی: 2 عدد بزرگ قارچ :200گرم پنیر پیتزا:200گرم روغن به مقدار لازم نمک و آویشن به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگن سلام سلامتی میاره ولی من میگم سلام محبت و صمیمیت میاره سلام دل بی کینه و عشق و شادی میاره سلام ✋ سلام ✋ سلام ✋ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 2 پیمانه بیکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری(معادل 3 قاشق چایخوری استاندارد) ماءالشعیر بدون طعم خنک 1/5 پیمانه فیله ماهی 600 گرم در رسپی اصلی از ماهی haddock یا cod استفاده میشود و به دلیل عدم وجود این ماهیها در ایران بهترین جایگزین فیله ماهی تیلاپیا است. چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی حدود 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری در رسپی اصلی فقط از نمک و فلفل برای طعم دهی ماهی استفاده شده...من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم هم طعم فوق العاده به ماهی داد و هم بوی زهم ماهی رو کاملا برطرف کرد در صورت عدم دسترسی به چاشنی از کمی پودر سیر برای طعم دهی به ماهی استفاده کنید دو طرف فیله های ماهی را با چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی طعم دار کنید نیم ساعت به فیله ها استراحت دهید تا آب اضافی ماهی از بافت آن خارج شود سپس آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و به تدریج ماءالشعیر را اضافه و با همزن دستی سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا در ماءالشعیر باز و یکدست شود. مایه باید به غلظت ماست برسد. به دلیل تفاوت در جنس آردهای مختلف ممکن است میزان کمتر یا بیشتری ماءالشعیر استفاده شود بنابراین حتما ماءالشعیر را به تدریج اضافه کنید. روی کاسه محتوی مواد خمیری را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. فیله های ماهی را در آرد سفید بغلتانید تا با آرد کاملا کاور شوند. سپس دانه دانه فیله ها را در خمیر فرو ببرید و کمی تکان دهید تا اضافه خمیر از آنها بچکد. بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید. حتما روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن خمیر ،ماهی کاملا مغز پخت شود سپس ماهی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅کیک مرغ و گردو 😋 ✍ مواد لازم : نان تست 1 بسته سینه مرغ 2 عدد ️ سس مایونز 1 لیوان ️ماست خامه ای1/2 لیوان گردو خرد شده 1 لیوان جعفری خرد شده 1 لیوان ️پیازچه خرد شده 1 لیوان خیار شور ریز خرد شده 1/2 لیوان ️نمک و فلفل مقدار لازم 🥣 طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید. نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد. من مابین لایه ها یه لایه ژامبون و پنیر ورقه ای گذاشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆😋 مواد لازم: گوشت چرخ كرده..... پانصد گرم پياز..... يك عدد فلفل قرمز..... سه عدد نان خشك (پودر شده)..... يك دوم پيمانه نمك/فلفل سياه/فلفل قرمز (پودر شده)..... به مقدار لازم بادنجان..... به مقدار لازم رُب گوجه فرنگي..... به مقدار لازم طرز تهيه: پياز را رنده كرده و آب را كاملاً بگيريد و به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد. فلفل قرمزها را ريز خرد كنيد و به همراه نان خشك پودر شده، نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز پودر شده به مواد اضافه كنيد و مواد را به خوبي ورز دهيد. گلوله هايي از مواد جدا كنيد و آنها را دور سيخ چوبي به شكل كباب درآوريد و سپس در روغن سرخ كنيد. بادنجان ها را پوست كنده و ورقه اي برش دهيد و در روغن سرخ كنيد. آنها را دور كباب ها بپيچيد و به سيني فر انتقال دهيد. مقداري رُب گوجه فرنگي را با مقداري آب رقيق كرده و روي آنها بريزيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۷۰ درجه سانتي گراد (۳۲۵ درجه فارنهايت) قرار دهيد تا بپزند (مي توانيد به جاي فر، آنها را در تابه قرار دهيد و در ظرف را بگذاريد تا به آرامي بپزند). سپس سرو كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر: آرد ۲ لیوان کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ ق غ بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ مواد لازم برای داخل کیش: نیم کیلو مرغ بدون استخوان گوجه فرنگی ۲عدد فلفل ۲عدد پنیر کاشار(یا هر پنیر کشدار دیگر) خامه ۱ پاکت طرز تهیه: برای مواد داخل کیش ، مرغ هارا مکعبی خرد کنید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود بپزید گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده وفلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید خامه را اضافه کنید بعد از اینکه کمی قوام اومد از روی اجاق گاز بردارید مواد خمیر را داخل یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید اگر آرد کم بودمیتوانید اضافه کنید(باید خمیر نرمی شود که به دستتون نچسبه) داخل قالب تارت خمیر روباز کنید و با چنگال از چند تاسوراخ کنید قبل از اینکه مواد داخل را بریزید خمیر را داخل فر تا زمانیکه طلایی شود بپزیدو از فر بیرون آورید و مواد مخلوط مرغ را داخل تارت بریزید و روی مواد پنیر بپاشید و داخل فرتا زمانیکه طلایی بشه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه هویج ۱ عدد کلم سفید و بنفش با میزان لازم خیارشور ۳ عدد ذرت ۴ ق غ نخودفرنگی یک پیمانه زیتون چند عدد سس مایونز ۲ ق غ ماست در صورت دلخواه ۳ ق غ سس فرانسوی درصورت دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم انداره مواد تقریبیه . براساس سلیقه خودتون می تونین کم و زیادش کنین . سینه مرغ رو همراه با یک پیاز و دو حبه سیر و هویج و کمی نمکو زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت و خنک شدن هم می تونین ریش ریش کنین و هم خرد کنین . نخود فرنگی نوبر سبز رو باز کردم و نقداریش رو همون طور که منجمد هست داخل آب ریختم و گذاشتم ۱۵ دقیقه بپزه . خیارشور رو نگینی خرد کردم . هویج رو رنده کردم و کلم ها رو هم خرد کردم . همه موادرو با هم مخلوط کردم . برای سس هم می تونین ماست نریزین من ب ای اینکه از مقدار چربی اش کمتر کنم ماست هم قاطیش کردم . ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی اب لیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم . بهتره که سالادیک ساعت یخچال باشه و بعد سرو بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛