#ماهی_سبزیجات
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است
طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است
نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ
طرز تهیه
اندازه هر پبمانه در این دستور ۲۰۰ میلی لیتر هست عزیزای دل
یک پیمانه اب ولرم
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
وانیل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری سرخالی
ارد ۲ پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
خب اول از همه تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی یا دستی اینقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد اب و روغن رو اضافه میکنیم و مجدد چند لحظه هم میزنیم،ارد رو از قبل چند بار الک میکنیم تا کاملا هوادهی بشه و بعد کم کم به موادمون اضافه میکنیم ،وانیل و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تو این مرحله کم هم بزنید و بیشتر حالت دورانی داسته باشه(فولد کردن) تا مواد فقط مخلوط بشن،خب بعد مواد رو دوقسمت میکنیم و به یکی یک قاشق ارد و به دیگری یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنبم و مخلوط میکنیم.حالا طبق فیلم مواد رو همزمان تو قالب میریزیم،و بعد چند مرتبه به سطح کار میکوبونیم تا مواد یکدست پخش بشه بعد تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا زمانی که تست خلال انجام شد و تمییز بیرون اومد
اون موقع کیکتون پخته شده👍
فقط توجه کنید دما تو فرهای مختلف باهم فرق دارن پس هروقت دیدید روی کیکتون پخته با سیخ چوبی یا خلال چک کنید اگه تمییز بیرون اومد یعنی کیکتون پخته اگه نه به تایم بیشتری برای پخت نیاز داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزای کره ای
مواد لازم:
نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم)
یک چهارم استکان آب (25 گرم)
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود)
مواد لازم برای داخل پیتزا:
زیتون
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
سالام (یا کالباس)
نصف قوطی کنسرو ذرت
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل سبز
مواد لازم برای روی پیتزا:
1عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر
طرز تهیه:
شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا پاکتی...😋😍
دستور مواد گوشتی لازانیا رو که مطمئنا آشنایی دارید.در این مطلب طرز تهیه سس سفید لازانیا رو براتون میگذارم
🍶سس مخصوص لازانیا
مواد لازم
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی (معطر) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند
۲- سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود.
۳- بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد.
۴- وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم.
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید.
2)توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لای لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.
3)بهتر است برای تهیه این سس از انواع كره طعم دار استفاده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_سالمون_با_سبزیجات
ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
داخل تابه گریل اونو سرخ کنید
سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید
روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه.
دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره
اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه
از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید
در نهایت حتما ماهی رو اب نارنج یا لیموترش تازه نوش جان کنید👍👍👍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردوی_با_شیره_انگور
آرد یه پیمانه
۱/۵پیمانه شیره انگور
یه قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق مربا خوری دارچین
۲ تا پیمانه آب سرد
اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#سبد نان
#سبد_نان
درود دوستان همراهم ✋ یه ویدیوی زیبا از درست کردن #سبد_خمیری یا سبد نان براتون آوردم
ازرسپی #خمیر_جادویی که همیشه براتون گذاشتم استفاده کنید . دمای فر صد وهشتاد درجه به مدت سی دقیقه یا کمی بیشتر . در آخر هم دور تا دورشو خوب گریل بدید 👍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_مرغ_آلو_تو_فر
مواد لازم
مرغ :4 تكه
سيزمينى :2 عدد متوسط
پياز :1 عدد بزرگ
آلو ى سياه :6 عدد
هويج :2 عدد كوچيك
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
زعفران دم كرده
طرزتهيه
اول ته ظرف فرمون نصف پياز رو ميچينيم و مرغا روش ميچينيم و زعفران و نمك ميزنيم و سيبزمينى و هويج رو به دلخواه خرد و همراه آلوها بهش اضافه ميكنيم و بقيقه ى پيازا روى مرغا ميچينيم و با فويل درش رو بسته و در فرى كه از قبل گرم كرديم به مدت يك ساعت ميزاريم بپزه و بعد بيرون آورده و سسى كه درست كرديم روش ميريزيم و دوباره نيم ساعت در باز تو فر تا جا بيافته و با پلو نوش جان
.
براى تهيه سس : پياز داغ درست كرده كمى زردچوبه و فلفل سياه و يك قاشق غ خ رب گوجه بهش ميزنيم و تفت ميديدم و نصف ليوان اب بهش اضافه ميكنيم و روى مرغ پخته ميريزيم
پخت مرغا بستگى به نوع مرغ داره اگر با يك ساعت پخته نشه نيم ساعت ديگه هم اجازه بديدن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_گوشت
#کتلت اصیل ایرانی با سیب زمینی آب پز تهیه میشه ولی میتونید سیب زمینی ها رو خام رنده کنید و بشوئید تا نشاسته اونها گرفته بشه...خوب فشار بدید تا آب اضافی نداشته باشه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید.
نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه...
پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید.
خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه.
حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید
در کتلت گوشت ادویه های اصلی نمک و فلفل و زردچوبه هستن
علاوه برا اونها میتونید بنا به سلیقه از ادویه کتلت که عطاریها دارن هم استفاده کنید.
به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره
بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.
اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد 1 ساعت روشو بپوشونید و بذارید یخچال تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه.
هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر...
در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید.
روغن نباید کم باشه وگرنه کتلت یکدست طلایی نمیشه...زیاد هم نباشه که کتلت زیاد چرب و روغنی نشه
برای اطمینان از وا نرفتن کتلت میتونید اول یدونه از کتلتها رو در روغن سرخ کنید،اگر از دور شروع به پاشیدن کرد تخم مرغ دوم را به مواد اضافه و خوب ورز بدید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرابیه_چنگالی
کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده؛دویست گرم
ماست شیرین؛یک ق غذاخوری
تخم مرغ؛یک عدد
روغن مایع:یک دوم پیمانه
پودر قند؛یک سوم پیمانه
وانیل؛یک چهارم ق م
آرد سفید ؛حدود چهار تا پنج پیمانه
برای مواد میانی
گردو؛یک پیمانه
کشمش؛یک دوم پیمانه
خرما از نوع خشک؛پانزده عدد
دارچین:یک قاشق چایخوری
همه مواد میانی رو داخل میکسر ریخته تا میکس ویکدست بشه بزارید کنار
کره وپودر قند رو با همزن بزنید کرمی بشه تخم مرغ ووانیل رو اضافه کنیدومخلوط کنید ماست وروغن رو هم به ترتیب اضافه ومخلوط کنید آرد الک شده رو کم کم تا جایی که خمیر یکدست ولطیف داشته باشیم اضافه کنید
دقت کنید بیش از حد ارد نریزید که خمیر سفت وبعد پخت خیلی خشک میشه ومثل خمیر نان ورزش ندید با نوک انگشتان به ارومی خمیر رو جمع کنید سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته وپشت چنگال باز کنید مواد میانی بینش بزارید ورول کنید ودر سینی روی کاغذ روغنی با کمی فاصله بچینید ودر فر از پیش گرم شده برای فر گازی دمای صد وهفتادوپنج وفر برقی دمای صد وپنجاه وپنج مناسبه حدود پانزده تا بیست دقیقه بعد پخت بزارید کاملا خنک بشه وبعد روش پودر قند بپاشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پارفه_موز
میزان مواد در ویدئو مشخصه
در نظر داشته باشید که همیشه برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته ذرت،ابتدا اون رو در مقداری شیر سرد حل و بعد به سایر مواد اضافه میکنیم.
در اینجا مجموعا 2 لیوان شیر استفاده شده که ابتدا نصف لیوان از شیر رو با نشاسته ذرت مخلوط و نشاسته رو حل میکنیم و بعد مخلوط نشاسته رو به بقیه شیر اضافه میکنیم
برای این مدل دسرها همیشه از نشاسته ذرت استفاده میشه...پس لطفا نشاسته گندم(نشاسته گل)جایگزین نکنید...چون طعم و بافت دسر تغییر میکنه.
در این دستور 2قاشق شکر استفاده میشه...به همراه 100 گرم خامه قنادی
بهتره خامه قنادی رو ابتدا چند دقیقه بزنید تا کمی فرم بگیره و بعد اضافه کنید.
میتونید خامه صبحانه جایگزین کنید ولی طعم دسر با خامه قنادی خیییلی خوشمزه تر میشه
اگه از خامه صبحانه استفاده کردید احتمالا بنا به ذائقه به شکر بیشتری نیاز هست.
در این دستور نصف بسته پودر کرم کارامل استفاده شده که طعم بینظیری به دسر میده...ولی میتونید حذفش کنید که در اینصورت باید کمی شکر بیشتر به دسر اضافه کنید.
با این میزان 4 لیوان دسر خواهید داشت
به جای موز میتونید آناناس جایگزین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_دادلی
کره نرم شده در دمای محیط ۵۰ گرم
روغن جامد یا نیمه جامد (من نیمه جامد لادن زدم،می تونید روغن جامد قنادی یا روغن اصیل هم استفاده کنید) ۵۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم (۱/۲ پیمانه سرصاف)
آرد نخودچی ۳۰ گرم (تقریبا ۱/۴ پیمانه )
آرد سفید ۱۳۰ گرم (یک پیمانه سرخالی )
زرده تخم مرغ ۱عدد
پودر هل ۱/۲ ق چ یا وانیل نوک ق چ
کره نرم +روغن جامد +پودرقند الک شده را باهمزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس زرده تخم مرغ ووانیل یا پودرهل اضافه شود درحد مخلوط شدن خوب هم بزنید(زرده تخم مرغ همدمای محیط باشد)
آرد نخودچی الک شده را اضافه کرده ودرنهایت آرد سفید را کم کم،
با نوک انگشتان خمیر را مخلوط کرده تا خمیر نرم ولطیفی جمع شود(فقط زیاد ورز ندین که خمیر به روغن بیفته)
از خمیر گوله های کوچکی گرفته در دست گرد کنید وسط آن را با یک شی ،،کمی فشرده کنید تا یک حفره عمیق ایجاد بشه(مثلا با ته مهر شیرینی یا خودکار)
درون قالب بچینید ودر فر از قبل گرم ۱۷۵درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید،زیر شیرینیها طلایی بشه،
پس ازپخت وسرد شدن به دلخواه با شکلات وبریلو تزیین کنید،
🛑نکات مهم:
خمیر اماده شده را بلافاصله تا لطیف ونرم هست گوله کنید (بدون ترک خوردگی)و سریع حفره بزنید خمیر اگر بمونه کم کم خشک وپودری میشه و دیگه نمی تونید گوله کنید یا حفره بزنید خیلی ترک میخوره،
شیرینیها داخل فر پهن و بزرگ میشن پس کمی با فاصله بچینید،اگر بیش از اندازه پهن شدن بدونید که اردتون نسبت به روغن کم بوده یا خمیر را زیاد ورز دادین روغن افتاده
میزان ارد حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ گرم نیازه ،ممکنه اول خمیر چسبنده باشه ولی کمی بمونه درست میشه
این میزان مواد حدود بیست بیست پنج عدد شیرینی میشه
توجه کنید این مدل شیرینیها درسته مواد ساده ودستور ساده ای دارند ولی شما باید قلق پخت شیرینی دستتون باشه مثلا یک دونه شیرینی را امتحان کنید اگر داخل فر خیییلی پهن شد ارد کم بود و...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کرپ؛
2 تخم مرغ
1 فنجان آرد
1.5 فنجان شیر
نمک پودر سیر
همه مواد رو مخلوط کرده کف تابه رو کمی با برس چرب میکنید یک ملاقه کوچک از مواد میریزیم توی تابه پخش میکنیم و برمیگردونیم
برای داخل:
سوسیس
کالباس
پنیر
سس کچاپ
فلفل سبز
پنیر موتزارلا (می توانید از هر موادی که دوست دارین برای داخل لایه ها استفاده کنید )
و به مدت 10 دقیقه در فر ۱۸۰ بزارین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوکوی سوسیس:(میتونید سوسیس روحذف کنید وبجاش مرغ پخته ریش ریش شده بزنید😍😊) 2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست کم چرب
نصف استکان روغن مایع
این مواد را با هم مخلوط میکنیم، نصف کاسه سوسیس خورد شده ، نصف کاسه پنیر پیتزا، کمی جعفری خرد شده، 1.5 لیوان آرد، 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را هم افزوده و خوب هم میزنیم. ماهیتابه را کمی چرب کرده و با قاشق چوبی از مواد داخل تابه ریخته و هر دو طرفش را خوب سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛