هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_کیک_صخره_ای
مواد لازم📝
تخم مرغ 5 عدد
شکر : 1/5پیمانه
روغن مایع : 1 پیمانه
شیر : 1 پیمانه
آرد : 2/5پیمانه
وانیل : 1/4ق چ
بکینگ پودر : 1ق غ خ گردو ،کشمش،کنجدو کاکایو در صورت تمایل
✍️طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده رو خوب با همزن میزنیم که با برگردوندن ظرف ازش نریزه،زرده +وانیل+شکر باهمزن میزنیم تا کرم رنگ شه،روغن رو اضافه و دوباره با همزن میزنیم،شیر و آرد رو طی دو مرحله به مواد اضافه و هم میزنیم+ مواد دلخواه مثه گردو و .... در آخر سفیده های زده شده رو به موا د اضافه و هم زده،قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد رو داخل صالب ریخته ،بهتره قالب گرد باشه،در فر 175درجه به مدت 50تا 60 دقیقه داخل فر قرار میدیم،
پیمانه ها بر اساس لیوان دسته دار فرانسویه،اگه کاکایو خواستی بزنی میتونی چنتا قاشق از آرد رو آخر با کاکایو مخلوط و روی مایع کیک بریزی ،آرد رو هم با بکینگ پودر الک میکنی دو بار
بجای یه لیوان شیر هم چون نداشتم یه لیوان ماست ریختم
پ.ن ؛ من دو ق س خ زعفران ابکرده و یک قاشق پودر هل هم بهش اضافه کردم که زعفرانی شد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅آش کشک😋
🍜طرز تهیه
اول از همه نخود و لوبیا,لوبیا چیتی و عدس,از هر کدوم نصف لیوان رو از شب قبل خیس میدیم تا نفخش از بین بره,بعد یدونه چغندر کوچیک رو نگینی ریز میکنیم,کدو حلوایی رو هم ریز میکنیم و همه ی مواد رو با یک کاسه ابگوشت خوری اب میذاریم بپزه.
وقتی حبوباتمون پختن,نصف لیوان برنج از قبل خیس داده شده و شسته شده رو به مواد اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه تا برنج نرم بشه بعد هم سبزی اش که شامل گشنیز,شوید,تره و برگ چغندر یا اسفناجه رو خوب ریز کرده و به موادمون می افزاییم.حالا تو این مرحله باید اب مواد تموم شده باشه.
میریم سراغ حساس ترین و مهم ترین قسمت اش مقدار چهار کیلو دوغ و یا اگه از ماست میخایین استفاده کنین,مقدار دو کیلو ماست و همون اندازه یعنی دو لیتر اب رو با هم مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا سه قاشق کشک رو با یخورده اب رقیق میکنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست بشه. حالا میریم سراغ دیگ اشمون
اول شعله گازو حسابی زیاد میکنیم و دوغ اماده شدمون رو میریزیم و همینطور کشک اماده شده رو, و حسابی شروع میکنیم به هم زدن و لحظه ای دستمونو ول نمیکنیم,و یک جهت و مدام و تند هم میزنیم تا اش,جوش بیاد و غل غل بکنه.تنها و مهمترین نکته مهم تو اش درست کردن همین هم زدن خوبه که باعث میشه کشک و دوغ نبره و اش یکدستی داشته باشیم.وقتی اش جوش اومد,شعله گازو کمتر میکنیم و بعد پنج دقیقه نصف بسته رشته اشی رو خورد کرده ومیریزیم وصبر میکنیم تا رشته نرم بشه.بعد هم پیاز داغ و نعناو اش جاافتاده.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 #ترشی_گوجه_گیلاسی
مواد لازم:
گوجه گیلاسی سیصد گرم
سیر یک بوته
ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری
سرکه سیب به میزان لازم
فلفل سبز
طرز تهیه:
گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود سیر ها را خلالی خرد میکنیم سر گوجه ها را چاک کوچک میدیم و یک خلال سیر توی گوجه میزاریم گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک میریزیم و یک قاشق چایخوری نمک وترخون خشک وفلفل سبز را اضافه وبعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید سر شیشه را محکم بسته و توی یخچال نگهداری کنید تا بعد از دو یا سه هفته آماده استفاده بشه.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#لازانیا_لقمه_ای
#لازانیا_رولی
رسپي از استاد مرتضي شيرخواني
برای تهیه سس لازانیا ابتدا؛ پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
مقداری زردچوبه، فلفل و پودر سیر به پیازها اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به پیازها اضافه کرده و کمی مواد را تفت دهید.
رب گوجهفرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.
در نهایت کمی آب به گوشت اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا گوشت پخته شود.
بعد از حدود 20 دقیقه، فلفل دلمه خردشده را به همراه آویشن به گوشت اضافه کرده، کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.
حالا ورقههای لازانیا را داخل آب جوش قرار داده و طبق دستور پشت جعبه لازانیا، با کمی نمک و روغن بپزید.
ورقههای لازانیا را بعد از حدود 10 دقیقه آبکش کنید و روی دستمال حولهای بگذارید.
در صورتیکه دوست دارید برای تهیه لازانیا از قارچ استفاده کنید؛ قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و در تابهای جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید. اضافهکردن قارچ به مواد گوشتی باعث میشود که قارچها له شوند و موقع سرو چیزی از آنها باقی نماند.
ورقههای لازانیا را اگر بزرگ هستند از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و در غیر این صورت هر برگ لازانیا را یک لقمه کنید. ورقههای لازانیا را کف سینی بچینید و روی هر یک از آنها با قاشق مقداری از سس گوشت آمادهشده بریزید به طوریکه، 2/3 هر ورق را مایه گوشتی پر کند.
روی مایه گوشتی مقداری پنیر پیتزا رندهشده یا پنیر موزارلا بریزید و به آرامی از لبه ورقه لازانیا شروع به رولکردن کنید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و کمی سس گوجهفرنگی یا سس لازانیا بریزید و رولهای پیچیدهشده را به آرامی و منظم کنار همدیگر کف ظرف بچینید.
روی رولها مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و با پنیر روی آنها را بپوشانید.
برای جلوگیری از خشکشدن لازانیا، روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
بعد از این مدت زمان، ظرف لازانیا را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بردارید و دوباره برای 3-4 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید و اینبار گریل را روشن کنید
لازانيا لقمه اي البته اين ورق لازانيا سايز مختلف داره اين سايز متوسط هست
سس كنار غذا باربيكيو دودي
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
#کوکو_باقلا_تن_ماهی 🐟 جدیدترین غذاهای روز😊👌 🍎 @ashpaziykhs🔱
موادلازم کوکو باقلاوتن ماهی:
کنسرو تن ماهی 1 عدد
تخم مرغ 6 عدد
باقلا بدون پوست 2 پیمانه
شوید تازه خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین کمی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
کوکو باقلا با تن ماهی
🌸🌸🌸🌸🌸
برای 6 نفر
🌸🌸🌸🌸🌸
روش پخت
برای تهیه کوکو باقلا با تن ماهی ابتدا كنسرو تن ماهي را به مدت ۲۰ دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد، دور بريزيد. گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسهاي بريزيد. سپس باقلا را با مقداری آب و كمی نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد.
در كاسهاي مناسب تخممرغها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخممرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد. به كاسه حاوي تخممرغها تن ماهي و باقلاي پختهشده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد. مايه كوكوی آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد. بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكو ها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد.
🍎 @ashpaziykhs🔱