eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر-170 گرم نصف استکان شیر- 40 میلی نصف استکان روغن مایع-42 میلی 1 لیوان آرد نصف استکان نشاسته ذرت-25 گرم ۵ گرم وانیل طرز تهیه: سفیده های تخم مرغ و 1 لیوان شکر را تا زمانیکه کاملا کف کنند هم میزنیم. 4 زرده تخم مرغ با همزن دستی هم زده و نصف استکان شیر، نصف استکان روغن مایع را هم افزوده هم میزنیم.1 لیوان آرد، نصف استکان نشاسته و 1 پاکت وانیل را الک کرده به مواد قبلی اضافه میکنیم. همه ی مواد وقتی با هم مخلوط شد مایع کیک خیلی غلیظی خواهیم داشت. در انتها سفیده ی تخم مرغی که آماده کردیم را آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم وبا لیسک آرام ودورانی همشون میزنیم. دقت کنید که کاملا با هم مخلوط شوند. سینی قالب را با کاغذ روغنی کاور کنید و موادمان را داخلش میریزیم و در دمای 175 درجه میپزیم. مواد لازم برای کرم: 2 پاکت پودر خامه زده شده(میتونید بجاش از ۵۰۰_۳۰۰گرم خامه قنادی استفاده کنید و بزنیدش و وقتی فرم گرفت شکلات روبهش اضافه کنید) 1 پاکت خامه ۲۰۰ گرم 80 گرم شکلات تلخ طرز تهیه: 2 پاکت پودر خامه زده شده را با یک پاکت خامه به اندازه 4-5 دقیقه با میکسر هم میزنیم. 80 گرم شکلات تلخ را با روش بنماری ذوب کنید ویه کم که ازحرارت افتاد و به خامه ی زده شده اضافه کنید و با درجه ی کند میکسر هم بزنید. یک سوم خامه را روی کیک آماده شده بمالید. مانند ویدیو برش داده و رول کرده تزئین کنید. خامه ی باقی مانده را روی کیک کاور کنید و سس شکلاتی را رویش بریزید. مواد لازم برای سس شکلاتی: 100 گرم خامه 80 گرم شکلات تلخ طرز تهیه سس شکلاتی: 100 گرم خامه را گرم کرده با 80 گرم شکلات تلخ مخلوط کنید تا زمانیکه شکلات کاملا داخل خامه حل شود. نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوبیا پلو مواد لازم: گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم رب ۲ ق.غ پیاز داغ نصف پیمانه ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده) برنج آبکش شده ۲ پیمانه روغن به مقدار لازم اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و‌ رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید و‌میگذارید قشنگ بپزه. در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه. از طرفی برنج رو در آب و‌نمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید. بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه و‌نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه ژامبون خانگی🔻 * اول از همه اینکه یه لیوان خاص برای اینکار در نظر بگیرید چون ممکنه لیوانتون خراب بشه و کِدِر بشه. اگر از مقاومت لیوانتون مطمئن نیستید، اونو یکباره توی آبجوش نگذارید، چون می شکنه. یعنی لیوان رو توی قابلمه با آب سرد یا ولرم بذارید بعد زیر گاز رو روشن کنید‌. *معنا و تفاوت کلمه کالباس و ژامبون، اصطلاحا و در زبان عامیانه توی درصد میزان گوشت خالصش هست. اما در دنیای آشپزی، ژامبون صرفا و فقط از گوشت ران خوک ساخته میشه. *قارچ بلانچ شده رو به مدت سه ماه میشه توی فریزر نگه داشت. *زمان پخت با شعله کوچک گاز و حرارت ملایم حدود یکساعت‌ونیم هست. در این زمان در قابلمه رو برندارید و روی فویل رو سوراخ نکنید! *استفاده از یخ توی مواد کالباس و ژامبون توی حالت صنعتی، صرفا بخاطر پایین آوردن دمای گوشت هست، اما من برای چرخش بهتر گوشت توی غذاساز از تکه‌های یخ استفاده میکنم. *این ژامبون‌ها بعد از پخت، و بعد از یکساعت سرد شدن ، خیلی راحت برش میخورن، و بعد از پنج شش ساعت که در یخچال استراحت کردن، بسیار خوشمزه و لذیذ میشه. *نگهداریِ بیشتر از سه روز در یخچال باعث میشه تا گوشت ژامبون حالت "بیات" پیدا میکنه و پیشنهاد میکنم قبل از اون، مصرف بشه. در فریزر ب مدت دو هفته قابل فریز کردن هست ولی بیشتر از اون دیگه خوردنش لطف چندانی نداره 😁 تکه‌ها و برش‌های مکعبی این ژامبون توی سالاد الویه، سالاد ماکارونی و سالادهای مخلوط خیلی جذابه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژامبون لیوانی خانگی😋 مواد لازم🔻 سینه مرغ دو تکه( یا یک سینه و یک ران_ از گوشت بوقلمون هم میتونید استفاده کنید) یک‌تکه گوشت قرمز برای بافت داخل ژامبون ( قابل حذف ) قارچ یک لیوان ( بلانچ شده) هویج نیم‌پز شده یک‌سوم لیوان نشاسته ذرت سه ق (جایگزین آرد دو ق ) سیر سه حبه روغن مایع سه ق نمک یک ق مربا خوری پودر زنجبیل و فلفل سیاه و ادویه کاری از هرکدام نصف ق م پودر دارچین وپودر هل از هرکدام نصف ق چ جوز هندی یک‌چهارم ق چ ( یکی از ادویه‌های اصلی سوسیس و کالباس‌های صنعتی، جوز هندی هست. قطعا این غذا بدون جوز هم میتونه آماده بشه ... ولی خب اون عطر رو نخواهد داشت) دانه‌ی فلفل سیاه درسته یک ق چ پسته دو ق غ ( قابل حذف ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻 ماست کیسه‌ای 1.5 لیوان 3 ق غ روغن 2 ق غ آرد 3 عدد تخم مرغ 1 بسته بیکینگ پودر فلفل قرمز سرخ شده فلفل سیاه نمک 4عدد سیب زمینی برا روی راویولی ماست طرز تهیه🔻 تمام مواد را باهم مخلوط و سس را آماده میکنیم ، سیب زمینی ها را نازک خرد و باسس آغشته می کنیم ، خوب مخلوط کرده و در ظرف مخصوص فر قرار دهید ، در دمای 170 درجه از قبل گرم شده بمدت، 45 دقیقه بپزیدبعد پخت آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ چیکن😋 مواد اولیه🔻 فیله مرغ ۴ عدد (با یدونه سینه مرغ کامل متوسط) پیاز یک عدد بزرگ فلفل دلمه ای رنگی یا سبز یک عدد قارچ ۳۰۰ گرم ادویه جات شامل نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن، پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم آبلیمو دو قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻 یدونه پیاز رو با مقداری روغن تفت میدیم و زردچوبه رو به همراه فیله های مرغ خرد شده به پیاز اضافه میکنیم و درتابه رو میزاریم تا فیله ها کاملا بپزن و بعد نمک و ادویه جات رو به همراه فلفل های دلمه ای اضافه میکنیم و تفت میدیم سپس قارچهارو به همراه دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا قارچها زیاد آب نندازن و در آخر هم پنیر پیتزارو روی مواد میریزیم و در تابه رو میزاریم ۱۰ دقیقه بعد غذای ما آماده است نوش جان. 👌🏼 اونایی هم که رژیم هستن میتونن با روغن کم و بدون پنیر این ساندویچ رو درست کنن بازم مطمئن باشید که چیزی از ارزشهاش کم نمیشه 😌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت کیک طالبی😋 مواد لازم🔻 ۲عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شکر ۱ونیم لیوان آرد+۳قاشق سرپر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ۲ق چ پیکینگ پودر کمی وانیل طرز تهیه🔻 شکر و وانیل و تخم مرغهارو خوب با همزن دستی هم میزنیم تا پف کنه و کمی سفید بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه میکنیم هم میزنیم و در آخر ارد و بیکینگ پودررو سه بار الک میکنیم ومیریزم روی مواد(نباید مواد شل باشه چون اگه شل باشه سرریز میشه اگه شل بود ۱قاشق دیگه آرد بزنین) وبا لیسک هم میزنیم وداخل قالب تارت میریزیم قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنین وآردبپاشین تا راحتر کیک رو ازش جدا کنین . و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ میپزیم به مدت ۴۰تا ۴۵ درجه. کیکمون که پخت میزاریم تا خنک بشه و میریم که کرم روی کیک رو آماده میکنیم . ✅قطر قالب تارت من ۲۴ سانت بود ✅شما میتونین مواد رو باهمزن برقی هم بزنین 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم طالبی😋 مواد لازم برا کرم🔻 (میشه برا کرم از پودینگ آماده هم استفاده کرد) ۲لیوان پوره طالبی ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف لیوان شکر ۱۰گرم کره کمی وانیل طرز تهیه🔻 پوره طالبی ،نشاسته وشکر رو مخلوط میکنیم ومیزاریم روی گاز تا به حد فرنی برسه بعد شعله خاموش میکنیم کره و وانیل رو میزنیم وباهمزن دستی خوب مخلوط میکنیم . بعد میریزیم روی کیک ومیزارم یخچال تا ببنده کیک رو بدلخواه تزیین کنین.من مقداری خامه فرم دادم وباهاش کیک وتزیین کردم . ✅اگه طالبی شما شیرین بود شکر کمتری بریزین برا من طعم نداشت جا داشت یه لیوان بزنم. ✅بجای پوره طالبی از پوره میوه های دیگه هم میشه استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم(برای 5-6 نفر): برای کوفته: بلغور کوفته ای3.5 لیوان (بلغور گندم ریز) آب گرم2 لیوان آرد نصف لیوان رب گوجه فرنگی1 ق غ تخم مرغ1 عدد فلفل سیاه فلفل قرمز نمک نعناع در مرحله ورز دادن آب گرم1 لیوان برای سس: روغن مایع1 استکان(استکان کمرباریک ترک ‌) رب گوجه فرنگی2 ق غ سیر1 حبه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده آب نصف لیوان برای روش: ماست سیردار1 کاسه طرز تهیه: بلغور را با آب داغ خیس کنید در آن را ببندید 10 دقیقه صبر کنید. آرد ، رب ، تخم مرغ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و نعناع را بریزید و ورز بدید. کم کم آب بریزید دستتان را خیس کنید و نیم ساعت ورز بدید.(آب را به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود) دستتان را خیس کنید از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و کف دست گرد کنید وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید (حدود 10 دقیقه). فراموش نکنید که داخل آب ، نمک بریزید. بعد از 10 دقیقه کوفته های پخته شده را آب کشی کرده بردارید. برای سس رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت بدید سیر را رنده کنید ادویه را هم بریزید آب اضافه کنید. یک قل بجوشانید کوفته ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو بریزید روی آن ماست سیردار و جعفری اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیموعمانی هم خودت درست کن ابتدا لیمو ها رو شسته و خشک کنید بعد روش نمک بپاشید و به مدت یک روز کناری بزارید این کار برای اینه که پوست لیمو ها نازک بشه. بعد از یک روز لیمو ها رو بشورید و داخل قابلمه ایی که اب و سرکه رو جوش اوردین بریزین و اجازه بدین یک دقیقه بجوشه بعد هم داخل ابکش بریزید امادیگه روش اصلا اب نگیرید بعد از خنک شدن لیمو ها رو با خلال دندون چند تا سوراخ ریز بکنید که لیمو های من داخل عکس این سوراخ ها کاملا مشخصه این کار هم برای اینه که داخل لیمو ها هوا بره و زود خشک بشه و کپک نزنه و بعد هم روی پارچه ایی در افتاب پهن کنید بستگی به درجه هوا داره ولی (حدودا پانزده روز برای هوای این روز های تهران کافیه) بعد از این زمان لیمو ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار بدین تا کاملا خشک بشه . بعد هم میتونید مقداری از اون رو خرد کنید و هسته هاش رو در بیارید و پودر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی بهشتی 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله جادویی😋 مواد لازم🔻 شیر دو لیوان شکر سه چهارم لیوان خامه 50 گرم وانیل یک دوم قاشق چای خوری پودر ژلاتین 4 قاشق مربا خوری رنگ خوراکی .در صورت تمایل طرز تهیه🔻 شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شو‌د. حرارت و خاموش کنید و ژلاتین رقیق شده را به شیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید . بعد از اینکه کمی ولرم شد ابتدا خامه را در یه ظرف دیگه آهسته به هم بزنید تا حالت مایع بشه بعد به شیر اضافه کنید . در آخر وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد مواد رو در قالب بریزید و اجازه بدید خوب ببنده. بعد از بسته شدن به روشی که در کلیپ می بینید اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و زیرش ژله رنگ دلخواهتون که خنک شده رو بریزید. و سپس در یخچال قرار دهید تا ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ بادوم زمینی مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد آرد شیرینی 2 و نیم لیوان پودر کاکائو 2 ق غ خوری بکینگ پودر 1 ق غ خوری وانیل اندازه نوک چاقو شیر 1 لیوان روغن نصف لیوان شکر نصف لیوان بادوم زمینی دستور تهیه : از قبل فر رو روشن کردم تخم مرغ و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند زدم بعد شکر رو اضافه کردم و بازم با دور تند هم زدم تا کرم و کش دار بشه شیر و روغن رو هم اضافه کردم و با همزن زدم تو این مرحله همزن رو کنار گذاشتم مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و طی سه مرحله به مواد اضافه کردم با قاشق در حدی که فقط خیس بخوره هم زدم بعد کمی از مواد برداشتم بهش پودر کاکائو زدم همو اندازه آرد به مواد ساده زدم که غلظتش برابر باشه قالب رو چرب کردم و مواد رو لایه لایه ریختم و روش بادوم زمینی ریختم آجیل روش قابل جایگزینه با گردو و خلال بادوم پسته و فندق یا تخمه و کنجد. رفت تو فر از قبل گرم شده به مدت پنجاه دقیقه با درجه حرارت صد و نود درجه، روشم دو دقیقه گریل کردم. وقتی سرد شد از قالب در آوردم و برش زدم. نکات : به جای شیر میتونین از ماست اضافه کنید مواد خشک رو زیاد هم بزنید بافت کیک خمیر میشه میتونین آجیل رو لایه وسط بریزین و روش رو با شکلات کاور کنید. اواخر پخت حتما با خلال دندون بافت کیک رو تست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد ۳۰۰ گرم آرد رو یکبار الک کنید پودرقند یا پودرشکر ۸۰ گرم کره ۱۵۰ گرم میتونید از کره گیاهی، کره صبحانه یا روغن صاف قنادی استفاده کنید، اگه از روغن جامد استفاده میکنید کمتر بریزید تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ عسل ۱ ق غ (دلخواه) عسل باعث میشه رنگ شیرینی کمی تیره بشه اگه دوست دارید شیرینی هاتون سفید باشن میتونید عسل رو حذف کنید مارمالاد به میزان لازم طرز تهیه کره و پودرقند رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید بعد از اضافه کردن تخم مرغ بیش از حد هم نزنید چون باعث میشه بعد از پخت روی شیرینی هاتون حالت ورم پیدا کنه به دلخواه عسل رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک یا نوک انگشت خمیر رو جمع کنید اگه در نهایت خمیر چسبنده بود آرد بیشتری اضافه نکنید. خمیر رو تو پلاستیک بزارید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید. خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید. به دلخواه وسط نصف شیرینی ها رو با یا جسم گرد دربیارید. در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه و زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بده. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدن به دلخواه تزئین کنید و بین دو تا شیرینی مارمالاد بزارید. بعد از اینکه بین شیرینی ها مارمالاد گذاشتید بهتره طی مدت ۵ روز مصرف بشه. اگه قصد دارید مدت طولانی نگه شون دارید شیرینی ها رو به مقدار زیاد درست کنید ولی در ظرف در دار و محیط خنک نگه دارید، چند روز قبل از مصرف بینش مارمالاد بزارید اگه شیرینی زیاد تو فر بمونه حالت بیسکویتی پیدا میکنه ولی نگران نباشید وقتی مارمالاد میزارید از مارمالاد رطوبت میگیره و بافتش مطلوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2بسته بیسکویت پتی پور 3عدد سیب ابتدا بیسکویت هارو با غذاساز ویا هر وسیله ای که در دسترس دارید پودر کنید، سیب را هم پوست گرفته ورنده ریز بزنید و با بیسکویت خوب مخلوط کنید تا حالا چسبندگی پیدا کند . مقداری از مواد بردارید وگرد کنید تا به شکل توپک در بیارید وبزارید یخچال تا توپک سفت شود‌ برای سس: 1و نیم لیوان شیر 2قاشق غذاخوری شکر 1قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری نشاسته همه مواد سس را در یک ظرف ریخته و روی حرارت بزارید وسریع هم بزنید تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید و 1قاشق چایخوری کره و 50تا60گرم شکلات اضافه کنید وبا همزن حدود 3تا4دقیقه بزنید بعد روی توپک ها بریزید و به دلخواه با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید واین دسر خوشمزه را بزارید یخچال تا شکلات سفت شود 🍬 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان اگه ارد زیادی به خورد خمیر بدید نون سفت وگلوگیر میشه اگه نون با فر سرد وکم حرارت پخته بشه نون خشک میشه اگه دوست ندارید شکر بریزید شکر قابل حذفه یا نصف کنید بجای آب میتونید از شیر استفاده کنید شیر خشک در کیفیت نون خیلی تاثیر داره سعی کنید حذف نکنید این شیر خشک با شیر خشکی که به بچه ها میدن فرق داره لوازم قنادیا دارن براتون مقدور نبود نریزید این نون بدون فر هم درست میشه حتما از کره استفاده کنید روغن مایع جایگزین نکنید این مقدار مواد این مقدار نان و این مقدار نان خرمای تو عکس پست قبلیه میخواید کمتر باشه کل مواد رو نصف کنید دستور نون خرمای رو پست بعدی به صورت ویدئویی میفرستم آرد سفید(شیرینی پزی )حدود پانصد گرم یا سه لیوان پر البته آبخوری آردها متفاوته شاید کمتر یا بیشتر لازم باشه خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری آب ولرم ۲۰۰ گرم یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ دو عدد شکر سه قاشق الی ۴ قاشق سوپ خوری شیر خشک ۷ قاشق سوپ خوری کره به دمای محیط رسیده ۸۰ گرم نمک یک قاشق چایخوری مواد رومال تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده یک قاشق شکر رو به آب ولرم اضافه کرده وخمیر مایه رو روش بپاشید ده دقیقه بزارید تا کف کنه در کاسه بزرگی تمام مواد جز آرد وشیر خشک وکره باهم مخلوط کنید وبزنید تا یکدست بشه وسپس آرد وشیر خشک مخلوط و در چند مرحله بهش اضافه کنید خمیر رو به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید وبا دست ورز بدید در این فاصله کره رو بهش اضافه کنید وبه خوبی ورز بدید اینجا خمیر به دست میچسپه ولی با ورز زیاد کره به خورد خمیر میره وخمیر نرم ولطیفی بدست میاد تو فیلم مشخصه خمیر باید نرم‌وبراق باشه حال کف کاسه رو با نصف قاشق روغن چرب کنید وخمیر رو توش بچرخونید ودرشو بپوشونید تا یک الی دوساعت تا خمیر ور بیاد خمیر رو به میز کار برگردونید وبا وردنه باز کنید ودوباره تا کنید وبرعکس دوباره باز کنید چند دفعه این گار رو انجام بدید وسپس به چند قسمت مساوی تقسیم کنید کف سینی مورد نظر رو کاغذ روغنی بندازید وکناره ها رو چرب کنید طبق فیلم بچینید وروشو بپوشونید برای استراحت دوم حدود نیم ساعت فر رو با دمای ۱۸۰ تا۲۰۰درجه روشن کرده خمیر رو رومال کرده وبزاریدتو فر تا روش طلای بشه اگه دیدید زیرش طلای شده وروش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم . کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غ کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛