eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
امروزتان شاد🌸 ازخدامیخوام امروزبهترین روز رو داشته باشین الهی حال دلتون شاد🎊 احوالتون خوب روزگارتون عالی و سرنوشتتون خوشبختی وعاقبت بخیری🌸🌻 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله دلستر مواد لازم: ژله برنگ دلستر(آناناس،انبه،..) سیخ چوبی ژله آلوورا ✍طرز تهیه: ابتدا جام‌هایی که می‌خواهید ژله را در آن سرو کنید با ژله‌هایی به رنگ دلسترهای موجود ( آناناس ، انبه، لیمو و... ) تا نیمه پر کنید. وقتی ژله‌ها نیم بند شدند، یک عدد سیخ چوبی تمیز را داخل ژله‌ها بصورت نامنظم حرکت دهید تا طرح گازدار بودن را تداعی کنند. حالا برای کف روی ژله می‌توانید از همان نوع ژله‌ای که درست کردید و مایعش باقی مانده یا ژله‌ی آلوئه ورا که بی‌رنگ است، استفاده می‌کنیم. مایع را داخل مخلوط کن ریخته می‌شود و حسابی می‌زنیم تا کف کند و حجمش زیاد شود و این مایع را روی ژله‌های داخل جام ریخته می‌شود که بصورت کف دلستر می‌شود و به همان شکل می‌بندد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله دلستر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 مواد لازم: نشاسته ذرت: 1 پ، آرد برنج: نصف پ، شکر: 2 پ، شیر : 5 پ، آب سرد: 3 پ، گلاب: نصف پ، زعفران و هل : به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نشاسته ، آب سرد و آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، شیر و شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس مواد رو دو قسمت کرده و به نیمی از مواد زعفران اضافه کرده و داخل قالب میریزیم و بلافاصله مواد سفید رنگ رو روش میریزیم .(اگر فاصله بین ریختن دو رنگ بیفته بهم نمیچسبن). سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم. *میشه مواد رو داخل ظرف های پیرکس مستطیل یا مربع شکل ریخت و به روش سنتی لوزی برش زد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تر حلوا نشاسته اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍗 من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر. 🔸آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم. 🔸من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم. 🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کباب کوبیده های تپلی خانگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅دسر ایتالیایی😋 ✍مواد لازم موز ۲ عدد شکر ۲/۳پیمانه شیر ۱پیمانه زرده ی تخم مرغ ۲ عدد پودر ژله موزی ۱ بسته آب سرد ۱/۲لیوان برای حل کردن ژلاتین پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۱ بسته۱۰۰ گرمی وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری آب جوش ۱لیوان و نیم برای ژله ی موز پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری خامه صبحانه یک بسته ی ۲۰۰گرمی آرد ذرت ۳ قاشق غذا خوری(زرد رنگ هست) 🍜طرز تهیه پودر ژلاتین را بر روی نصف لیوان آب سرد پاشیده بعد از اینکه اسفنجی شد آن را به روش بن ماری (روی بخارآب جوش)آب کنید . پودر ژله موز را در یک ونیم لیوان آب جوش حل کرده و کنار گذاشته تا سرد شود سپس درون قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا بسته شود . درون یک ظرف زرده ها ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا مانند کرم شده و رنگ آن سفید و کشدار شود سپس به تدریج آرد ذرت را اضافه کنید. در ظرف دیگری شیر را جوش آورده و خیلی کم کم در حالیکه تند تند هم میزنید به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا زرده ها پخته نشود، کِرِم را بر روی بخار آب قرار داده و هم میزنیم تا به روش غیر مستقیم پخته و غلیظ شود، سپس کنار گذاشته تا خنک شود.(تقریبا یک ربع تا ۲۰ دقیقه) ۲۰۰ گرم خامه را با پنیر خامه ای هم زده تا کِرِم یکدستی بدست آید.این کِرِم را به مخلوط اول اضافه کنید. موزها و بیسکوییتها را خردکرده و به مایه دسر اضافه و مخلوط کنید در نهایت ژلاتین آب شده را کم کم به مواد افزوده خوب مخلوط کنید مایه دسر را در قالب بر روی ژله بسته شده ریخته و حدود چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم پس از این مدت، ابتدا اطراف دسر را با نوک چاقویی از قالب جداکرده چند ثانیه در آب گرم نگه داشته و در ظرف برمیگردونیم. امروزتان شاد🌸 ازخدامیخوام امروزبهترین روز رو داشته باشین الهی حال دلتون شاد🎊 احوالتون خوب روزگارتون عالی و سرنوشتتون خوشبختی وعاقبت بخیری🌸🌻 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر ایتالیایی آشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دوستان عزیزم سلام🙌 روزتون به خیر و خوشی و سلامتی براتون یه دسر خوشگل و بی نظیر دارم . پاناکوتای راه راه رنگین کمان👌 . مراحل کار داخل عکس ها کاملا مشخصه، ابتدا مطابق دستور پاناکوتای وانیلی ساده درست می کنید بعد با یک نی ضخیم قسمت هایی رو که دوست دارید خالی میکنید و با ژله های رنگ های مختلف پر می کنید بعد از بسته شدن ژله ها در صورت تمایل یک لایه پاناکوتای توت فرنگی یا شکلاتی اضافه کنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید☺😘 . مواد لازم شیر  ۳ پیمانه شکر  ۱ پیمانه خامه  ۱ بسته پودر ژلاتین  ۳ قاشق غذاخوری وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر و‌شیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید و‌بزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه  رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. . پاناکوتا یک بسیاااار لذیذه👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاناکوتای راه راه رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاناکوتای راه راه رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم:🍚 ▫️آرد ۲ لیوان ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️شیر ۱ لیوان ▫️روغن مایع ۱ لیوان ▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری ▫️بیکینگ پودر ٢/٣ قاشق غذا خوری ▫️نوتلا ۳ قاشق غذا خوری ▫️شکر ۱ لیوان طرز تهیه:🍰 تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده کف کند بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم میزنیم . نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کرده آرد را دو بار به همراه بکینگ پودر الک کرده اضافه میکنیم به وسیله ی لیسک هم میزنیم.وقالب را چرب کرده مواد را میریزیم در دمای ۱۷۰ به مدت ٤٥دقيقه .روي كيك رو با نوتلا تزيين ميكنيد 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک نوتلا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
توپکهای سیب‌زمینی با مغز پنیر 2-3 تا سیب زمینی مقداری جعفری ریز خرد نمک، فلفل سیاه و قرمز پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده - برای سرخ کردن: 2 تا تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع - توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره. اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
توپک های مغزدار اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 گوشت حلیم بایدگوشت گوسفند یابوقلمون یامرغ باشه، به ذایقه ی خودتون بستگی داره من سینه مرغ ریختم.میزان مرغ وگندم بایدیک اندازه باشن؛ سینه مرغ:300گرم گندم (اگرپرک پیداکردین بهتره):300 گرم کره، دارچین وشکر برای تزیین اول گندم وکه ازقبل خیس کرده بودم پختم وبعدمرغ راباپیازبدون هیچگونه نمک وادویه،پیازش راخارج کردم مرغ پخته راریش ریش کردم وریختم داخل گندم پخته، بعداز بیست دقیقه که باهم جاافتادن ریختم تو غذاساز و خوب مخلوطشون کردم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
حلیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
برنج رو که آبکش کردم تو سه تا کاسه جداگانه زعفران و شوید و رنگ خوراکی قرمز ریختم بعد به هر کدومشون چهار پنج قاشق از برنج آبکش شده اضافه کردم بعد ته قابلمه یه ذره روغن ریختم و گذاشتم داغ بشه بعد برنج های رنگی رو به شکل ضربدری و منظم ریختم تو قابلمه و دوباره یک دقیقه گذاشتم رو حرارت تا ثابت بشه بعد بقیه برنج سفید رو ریختم و یخورده با پشت کفگیر فشارش دادم و گذاشتم دم بکشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ته دیگ رنگارنگ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
  برای تهیه پاپ کیک از هر کیکی میتونید استفاده کنید. حتی پودر کیک های آماده. میتونید از هر طعمی استفاده کنید ، شکلاتی، ساده، میوه ای، وانیلی.... کیک رو بپزید و اجازه بدید سرد بشه. بعد کیک رو با دست داخل ظرفی پودر کنید. برای درست کردن گلوله هایی از کیک لازمه کیک رو خمیر کنید. برای خمیر کردن کیک میتونید از مواد مختلفی استفاده کنید. مثلا برای کیک شکلاتی میتونید از شکلات صبحانه فندقی یا همون نوتلا، شکلات مذاب همراه با خامه، یا سس شکلات آماده استفاده کنید. برای کیک های سفید رنگ هم میتونید از خامه، باترکریم، پنیر خامه ای و یا خامه به همراه شکلات سفید مذاب استفاده کنید. بهتره برای خمیر کردن کیک خامه یا هر چیز دیگه ای که استفاده میکنید رو قاشق قاشق اضافه کنید و اگه دیدید کافی نیست قاشق بعدی رو اضافه کنید. بعد از اینکه کیک به اندازه کافی خمیری شد طوری که بشه ازش گلوله هایی درست کرد، گلوله های یک اندازه درست کنید و اقلا به مدت 4 تا 6 ساعت گلوله ها رو داخل یخچال قرار بدید. این کار حتما لازمه. اگه عجله داشتید مدت زمان کمتری داخل فریزر قرار بدید. بعد از اینکه کیک ها رو از یخچال خارج کردید شکلات سفید یا سیاه رو به روش بن ماری ذوب کنید. یعنی شکلات رو خرد کرده داخل ظرفی روی حرارت بخار آب قرار بدید دقت کنید شکلات نباید زیاد حرارت ببینه همین که بیشتر مقدار شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا تکه های ذوب نشده هم با حرارت قسمت های ذوب شده آب بشن. سیخ های چوبی رو توی شکلات بزنید و داخل پاپ کیک فرو کنید. شکلات کار چسب رو انجام میده و چوب رو به کیک میچسبونه. اقلا یک ساعت صبر کنید تا چوب ها خوب به کیک ها بچسبند. بعد پاپ کیک ها رو دونه دونه داخل شکلات مذاب بزنید و تا شکلات سفت نشده داخل ترایفل های رنگی بزنید. یا بعد از سفت شدن شکلات با شکلات رنگ مخالف پاپ کیک رو تزئین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاپس کیک کیک چوبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍧🍧🍧🍧🍧🍧 زمان آماده سازی: ۱ ساعت 🔻مواد لازم: سفیده تخم مرغ……۴ عدد شکر…………۱ پیمانه جوهر لیمو….یک هشتم قاشق چایخوری وانیل..یک هشتم قاشق چایخوری پودر ژلاتین……۱ قاشق سوپخوری آب…..۲ قاشق سوپخوری نان میکادو………به میزان لازم شکلات ذوب شده…..به میزان لازم   ✨طرز تهیه: سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد یک ظرف آب روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد. ظرف سفیده رو روی حرارت قرار بدید و کم کم شکر رو که با هاون کمی ریز کردید به سفیده ها افزوده و جوهر لیمو هم اضافه کنید.   اینقدر هم بزنید تا شکر در سفیده حل بشه. ظرف رو از روی حرارت بردارید. قبل از برداشتن ظرف از روی حرارت ، ژلاتین رو روی ۲ قاشق آب بپاشید و بذارید تا حالت اسفنجی بشه و به صورت بن ماری بذارید تا مایعی شفاف به دست بیاد. به ظرف سفیده ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مرنگ ما خنک بشه. بعد اگر میکادو گرد گرفتید با قاشق یا ماسوره مقداری از مواد رو به صورت مخروط بریزید. اگر هم از اون ورقه های  میکادو گرفتید اونو به اندازه های دلخواه(ترجیحا کوچک و با اضلاح حداکثر ۴ سانت )برش بزنید و مرنگ رو روش بریزید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه(میتونید توی یخچال بذارید) شکلات رو با مقداری روغن یا کره بذارید ذوب بشه(به صورت بن ماری) و روی مرنگ ها بریزید. حالا بستنی ها در یخچال بگذارید تا شکلات ها فرم بگیرند. 🔻نکات: این بستنی خیلی خوشمزه تر از بستنی های زمستانی بازاری است، البته باید کمی دقت کنید تا ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. ✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بستنی زمستانی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✏مواد لازم 🔸فیله گوساله یا گوسفند   ۳۰۰ گرم 🔸سینه‌ مرغ بدون استخوان  ۳۰۰ گرم 🔸پیاز   ۱ عدد 🔸فلفل دلمه ای سبز  ۱ عدد 🔸آب لیمو تازه  ۱ قاشق سوپ خوری 🔸زعفران دم کرده   ۱ قاشق سوپ خوری 🔸روغن زیتون یا روغن مایع  ۲ قاشق غذا خوری 🔸کره   ۵۰ گرم 🔸نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم ♨طرز تهیه 🔹ابتدا فیله گوساله را شسته و خشک کنید و به طول روی سطح مناسب قرار داده و قبضه کرده و برش بزنید، فیله های مرغ را نیز به دو یا سه قسمت تقسیم کنید (بسته به اندازه فیله). 🔹سپس گوشت و مرغ را با گوشت کوب کمی بکوبید تا نرم شوند. برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب  و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی‌خواهد. 🔹گوشت سینه مرغ را با زعفران، آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود. 🔹4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید 🔹سپس به ترتیب ۲ تکه از گوشت قرمز و ۲ تکه از گوشت مرغ به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید تا وزن هر سیخ به حدود ۱۵۰ گرم برسد. 🔹سپس کمی با گوشت کوب آنها را بکوبید تا به هم نزدیک شوند و مرز بین آنها کمتر پیدا شود. کباب ها در عین پختگی نباید خشک شوند، حال با فرچه یا چنگال کره را روی کباب ها مالیده و کمی نمک روی آن بپاشید. 🔹ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی گوشت ها حالت برشتگی پیدا کند سپس اگر تکه های گوشت را کمی ضخیم تر برش زده باشید اجازه دهید به آرامی کباب ها به پخت کامل برسند این عمل را روی منقل گازی نیز می توان انجام داد. 🔹کباب ها را در ظرفی قرار داده با گذاشتن تکه نانی روی آنها از سیخ خارج کنید و با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و با دوغ و نان سنگک سرو کنید. 🚩سایر نکات 🔸در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد اما در گوشت مرغ استفاده از نمک در ابتدا مانعی ندارد و حتی بهتر می باشد در این صورت حتماً گوشت ها را در ظروف جدا از یکدیگر در مخلوط فوق قرار دهید 🔸قبضه کردن در آشپزی، برشی است که گوشت را به صورت دو ورق باز می کند ولی گوشت تا انتها برش نمی خورد و جدا نمی شود. 👈کانال آشپزی خاص 👉 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کباب بختیاری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی پرنده مواد خمیر،500گرم ارد سفید،100گرم روغن جامد یا کره،یک لیوان شیر ولرم،یک ق س مایع خمیر ترش خشک،یک عدد تخم مرغ،یک ق م شکر،یک ق چ نمک، تهیه خمیر ،شیر ولرم،شکر ومایع خمیر ترش را با هم مخلوط کرده ده دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیاید،همه مواد را با هم خمیر میکنیم خمیر نباید به دست بچسبد حدود ده دقیقه ورز می دهیم وبعد از یک ساعت استراحت استفاده میکنیم خمیر از سه مدل مثل همه ،مواد میانی پیراشکی ،گوشت چرخ کرده ،فلفل دلمه ای،قارچ،هویج،رب گوجه فرنگی،ادویه اویشن،فلفل، نمک،زردچوبه،پنیر پیتزا بدنش رو به شکل اشک بزرگ،بالهاش دو تا مثلث به شگل گونیا،دمش چهار تا اشک کوچک،سرش یک دایره ،کنار هم گذاشتم وبا کمک چاقو طرحش رو انداختم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی پرنده اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی پرنده اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#زمبیل_نونی 😘😋☝️ مواد لازم خمیر نون تخم مرغ نمک شکر طبق تصویر😍☝️ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱