فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ #صبحتون_بخیر_دوستان
امروزتون زیبا
شادترین ترکیب رنگها
گرمای دستاتون
میشه پراز مهربانی🧡
دلتون مثل گرمای مرداد♨️
پراز گرمی عشـق❤️
و زندگیتون مثـل خورشیـد☀️
امیـدبخش باشـه😇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_بوقلمون
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید.
سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید.
در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید.
حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه.
بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره.
سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه)
سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید.
روی هر ورق مقداری مخلوط
شیر+روغن
یا مخلوط آب+روغن
یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن
بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید.
بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده.
سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید.
سیاهدانه+کنجد بپاشید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود.
اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنه_آلفردو
پاستا پنه 1 بسته
سینه مرغ 2 تکه
قارچ ورقه شده 400 گرم
پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان
شیر 1 لیوان
خامه صبحانه 1 لیوان
سیر 3 تا 4 حبه
کره 30 گرم
پنیر پارمسان 1/2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه
جعفری ساطوری مقداری برای تزئین
آب لیمو 2 تا 3 قاشق
قرص عصاره مرغ نصف یک عدد
روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری
.
ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید.
سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید.
مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید.
در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد.
سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید.
در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد.
سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید.
اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود.
پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود.
سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید.
سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید.
پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید.
اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید.
حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلوای ساده خونگی که سریع آماده میشه🍮
.
موادلازم:
100 گرم کره مارگارین(کره گیاهی)
1 لیوان روغن زیتون
60 گرم دانه صنوبر(پسته یا هر نوع اجیل)
1 فنجان ارده
2 فنجان آرد .
شربت:🍵
.
2 قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما
1.5 فنجان آب
1.5 لیوان شکر
آماده سازی:برای تهیه شربت مخلوط کنید آب، شکر، شیره انگور و روی حرارت بذارید تا زمانی که ذوب شود.
از سوی دیگر، کره و روغن زیتون را روی حرارت بذاریدبعداز ذوب شدن پسته ها را در آن کمی تفت داده و آرد اضافه کنید، به طور مداوم با حرارت ملایم هم بزنید هنگامی که آرد بپزید، شربت را به آرامی اضافه و به طور مداوم هموار کنید (مهم نیست که سرد باشد)، کمی آن را مخلوط کنید و اگر آبدار به نظر می رسد، نگران نباشید. ارده را اضافه کنید و بلافاصله مخلوط کنید و آن را تفت بدید خب حلوا اماده اس می تونید تو قالب بریزید و تزیین کنید نوش جاااان💟🍪.
چیزی که اول ویدیو می ریزه دانه صنوبر یا کاج هست که برای کاهش اشتها و کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه شما می تونید بادوم و پسته اضافه کنید🤗🍮 .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سلانیک
مواد لازم:
1.5 لیوان آرد ذرت (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
نصف استکان شکر (35 گرم)
نصف استکان پودر نارگیل (14 گرم)
1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میتوانید 1 پاکت یا 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر بریزید)
برای شربت:
2.5 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
4_3 قطره آبلیمو(بعد از اینکه شربت جوشید اضافه کنید)
طرز تهیه:
برای خمیر تاتلی مثل فیلم نصف لیوان آرد ذرت و آرد را کنار بذارید و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. در آخر آرد ذرت و آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. اگر خمیر به دستتان چسبید میتوانید کمی آرد اضافه کنید.از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و با فاصله داخل ظرف مخصوص فر که چرب شده بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید. اگر میخواهید با شربت درست کنید در زمانیکه تاتلی در فر میپزد شربت را آماده کنید (بدون شربت هم میشه درست کرد)آب و شکر را بجوشانید(حدود 5 دقیقه)سپس آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.بعد از بیرون آوردن تاتلی از فر شربت را که خیلی ولرم نشده روی تاتلی بریزید. روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا شربت را جذب کند. بعد از اینکه شربت را جذب کرد سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه کشی و تزئین کیک ماشین
بعد از برش دادن .
لایه اول رو گذاشتم . از قهوه دم کرده یا آب میوه استفاده کنین و با قلمو رویه کیک رو مرطوب کردم و بعد کمی خامه روی کیک زدم و بعد ردی اون گردو خرد شده و آناناس . دل به خواهی هستش هر چی بتواین می تونین .
برای اینکه لایه بعدی رو ردی لایه اول بزارم کف لایه رو کمی خانه زدم و بعد روی لایه اول قرار دادم تا لایه ها از هم جدا نشن . و بعد دوباره با قلمو کمی مرطوب کرده و به این شکل لایه ها رو چیدم . و بعد کلا دیواره ها رو هم خانه کشی کردم و یه مقدار هم بعد خامه کشی شیشه جلو و عقب ماشین رو انحنا ایجاد کردم تا بهتر بشه .
برای چرخ هاش هم با قالب مشخص کردم و بعد کمی برش و بیرون دراوردم .
تا اینجای کار برای خامه کشی و استر کشی اولیه یک کیلو خانه استفاده شد .
بعد در یخچال قرار دادم و رفتم سراغ خامه رنگی .
برای خامه رنگی هم من معیاری نداشتم در مقدار کم ابتدا درست کردم اما دیدم کم اومد باز درست کردم تقریبا هم یه کیلو خامه برای شکوفه زدن احتیاجه .
از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم رنگ قرمز . قبلا هم که گفتم وقتی خامه داشت فرم می گرفت رنگ رو بهش اضافه کنین .
از هر ماسوره شکوفه می تونین استفاده کنین برای من شماره ۱۳۲ . بهتره از قیف یکبار مصرف استفاده بشه نگاه به طاهرش نکنین کار شکوفه زدن دو ساعت وقت برد برام . چون معیار نداشتم خامه کم فرم داده بودم .
به خاطر این من اول قیف پارچه ای استفاده کردم اما بعد دیدم که یکبار مصرف راحت تره و نیاز به شستن نداره و در مرحله بعدی از یکبار مصرف استفاده کردم .
اول شکوفه های رنگی رو زدم و جاهایی که برای شیشه ها خالی گذاشتم شکوفه سفید خود خامه .
چرخ هاش از خمیر فوندانت (از لوازم قنادی خریدم )استفاده کردم و شکل چرخ درست کردم . رنگ تیره تر بشه چون ابتدا خمیرم رنگی نبود و خمیر سفید از لوازم قنادی خریدم که خودم رنگ کنم اینه که اخر کار با قلمو به چرخ ها خودم رنگ زدم .
دهان و چشم و چراغ و آینه ماشین و شماره3 و نام علیرضا همه با خمیر فوندانت هستش .
🔴 وزن کیک حدودا ۳ کیلو . حدودا نزدیک ۱.۸ تا ۲ کیلو خامه استفاده شد .
حدودا برای ۲۵ الی ۳۰ نفر کافیه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه کشی و تزیین کیک ماشین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی آلبالو
مواد لازم:
خامه صبحانه 1پاکت200میلی
ماست چکیده 3ق غ
آلبالو 500 گرم
شکر 1لیوان
آب نصف لیموترش
طرز تهیه:
هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂.
پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)
کره 3 قاشق غذا خوری
ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره 30 گرم
آب جوش حدودا 3_2 پیمانه
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كرهی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید.
2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید.
3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید.
نکته:
1. همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق میگردد.
2. یادآوری میکنم که نمك گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند.
3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید.
4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد.
5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت.
6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش کیک ماشین
برش کیک ماشین
بعد که کیک اسفنجی پخت و کاغذ روغنی رو کندم . گذاشتم توی محیط چند ساعتی موند خنک شد . حتما کلیپ کیک اسفنجی رو ببینین در قالب ۳۴ در ۴۴ درست کردم (۳۰ در ۴۰ هم میشه ) .
بعد از قسمت طول به سه قسمت مساوی برش دادم . یکی از اون سه قسمت رو از وسط به دو نیم کردم . عرض این دو تکه رو هم یه کم کوچیک تر کردم و مطابق فیلم به این شکل چیده میشه .
البته من چون اولین بارم بود بعد خامه کشی دیدم اه یادم رفت یه کم هم بهتره شیب برای شیشه جلو و عقب ایجاد می شد اینه که بعد خامه کشی یه کوچولو برش دادم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_هویج
آرد گندم یا سفید ۲ لیوان
هویج ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم حدودا ۸ تا ۱۰ عدد
شکر ۲ لیوان (من یه خرده کمتر ریختم)
آب ۲ لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان کمی بیشتر
در مورد آرد این حلوا بخواید رنگش تیره نسه خیلی بهتره از آرد سفید (آرد قنادی) استفاده بشه .
هویج رو پوستش رو کندم . بعد با کمی آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت آب نداشته باشه . بعد که پخت میکس کردم توی غذاساز یا مخلوط کن بریزین . رنده هم اگه کردین باز خوب با گوشت کوب له کنین تا حسابی له بشه . این از پوره کردن هویج .
برای تهیه شربت ، شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
آرد رو الک کردم . بعد داخل تابه با حرارت کم بو دادم (تفت دادم ) .زیاد توی این حلوا نزارین رنگ آرد تیره بشه اون وقت حلوا خوش رنگیش رو از دست میده .
وقتی آرد رو تفت دادم دوباره الک کردم . این خیلی مهمه توی حلواهاتون هم آرد رو اول و هم بعد از تفت دادن الک کنین تا گوله نشه .
بعد روغن و کره رو اضافه کردم و کمی تفت داد، و بعد پوره هویج رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا جمع بشه .
من داخل نون تارت ریختم .
آماده از لوازم قنادی ها هست .
با این مقدار ۶۰ تا حلوا به این شکل شد .
یه بشقاب کوچولو هم موند که به پسرم دادم خورد 🙂
حلوا رو که می خواید داخل قیف بریزین حلوا نباید خیلی گرم و نباید خیلی سرد باشه .
از گرمی که افتاد داخل قیف همراه ماسوره هر طرحی بخواید من از ماسوره 1M استفاده کردم ریخته بشه .
اگر دیدین نمی تونین کار کنین یه کم سر قیف و ماسوره رو با روغن چرب کنین تا راحت بشه کار کرد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سه_آرد
آرد سفید قنادی (یا آرد نانوایی) ۱ پیمانه( اگر آرد سفید استفاده نکنین هیچ مشکلی به وجود نمیاد )
آرد نخودچی ۱ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
آب ۱.۵ پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ تا ۳ ق غ
هل اسیاب شده ۱ ق چ
پیمانه هم از هر نوع پیمانه ای میتونین استفاده کنین ، فقط همش رو با همون اندازه بگیرین .
اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و گلاب و هل رو هم اضافه کردم ، بعد دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم.
اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین .
بعد کره و روغن هام رو به تدریج اضافه کردم . من از سه نوع کره و روغن جامد و مایع استفاده می کنم .
بعد کمی روی حرارت که موند ، با شعله ملایم شربت رو توش ریختم ، یا ظرفتون رو از حرارت بردارین و شربت رو بریزین و بعد روی حرارت بزارین ، هم زدم تا حلوا سفت و بسته بشه مثل یه گوله توی ظرف جمع بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک نسکافه:
مواد لازم:
تخم مرغ:3عدد(درشت)اگه ریز بود4عدد
شکر:1ویک چهارم پیمانه
وانیل:یک چهارم ق چ
روغن مایع:دوسوم پیمانه
شیر:1پیمانه
آب جوش:1قاشق سوپخوری
پودر نسکافه گلد:2قاشق سوپخوری(کیفیت نسکافه مهمه)
آرد:2ویک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت:یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو:1قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم ق چ
بکینگ پودر:1قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
اول تخم مرغ ها را کمی بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی حجم بگیرن بعد شکر را اضافه کرده و هفت الی هشت دقیقه خوب خوب با دور تند همزن بزنید تا درنهایت کرمی وکشدار شوند (بهتره وانیل در مرحله آخر همزدن تخم مرغ اضافه شود)سپس روغن را اضافه کرده با دور کند همزن چندثانیه درحدی که با مواد مخلوط شود بزنید بعد داخل یک لیوان ابتدا پودر نسکافه را با یک قاشق آب جوش کامل کامل حل کنید بعد یک پیمانه شیر هم دمای محیط به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس شیرنسکافه را به مواد کیک اضافه کنید و در حدی که با مواد مخلوط شود با دور کند همزن بزنید درآخر آرد و نمک و پودر کاکائو و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که از قبل دو سه بار الک کردید کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در آخر در حد چند ثانیه با دور کند همزن کمی بزنید تا گلوله ای از آرد در آن باقی نماند و یکدست شود سپس مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل یک ربع گرم کرده اید بادمای 170درجه در فر گازی یا 160درجه در فر برقی به مدت حدودا یک ساعت بپزید
توجه کنید حتما بعد از پخت اجازه بدید کیکتون کامل خنک بشه بعد از قالب خارج کنید مثل من عجله نکنید چون ظاهر کیکتون بد میشه و کیک به قالب میچسبه قطر دهانه قالب من حدودا24سانت هست
نشاسته ذرت باعث لطافت و نرمی بافت کیک میشه اگر نداشتید به جاش آرد اضافه کنید ولی بهتره استفاده بشه
نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق میکنه نشاسته ذرت پودری وسفیدرنگه و وقتی داخل کیسه فشارش میدید یه صدای قرچ قرچ خاصیداره ولی آرد ذرت به صورت پودر زرد رنگ هست و میتونید هر دورو از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_قنادی_شیرازی
من این حلوا رو به صورت چشمی و به روش کاملا سنتی(بدون اندازه گرفتن مواد اولیه) درست کردم، که روش کار در ویدئو مشخصه ولی مقادیری که در نهایت استفاده شد رو براتون مینویسم
آرد برنج 1و2/3 لیوان
روغن مایع نصف لیوان+1قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد
شکر کمتر از 1 لیوان که میزان شیرینی حلوا به ذائقه شما بستگی داره،من کم شیرین دوست دارم.
آب حدود 2 لیوان که میزان آب بسته به جنس آرد برنج داره و ممکنه بیشتر یا کمتر مصرف بشه.
گلاب 1 لیوان
زعفران دمکرده غلیظ در حدی که حلوا خوشرنگ بشه
ابتدا آرد رو الک و روی حرارت کاملا ملایم قرار داده و تفت دهید تا بوی خامی اون برطرف بشه ولی نباید تغییر رنگ بده وگرنه حلواتون خوشرنگ نمیشه.
به هیچ عنوان نباید آرد طعم خامی داشته باشه.
سپس روغن را کم کم اضافه و با پشت قاشق روغن را به خورد آرد بدید.
مخلوط آرد و روغن باید لطیف و یکدست بشه.
برای افزایش لطافت حلوا 1 قاشق روغن جامد یا کره اضافه کنید که البته میتونید نریزید.
در تمام مراحل باید حرارت ملایم باشه وگرنه آرد تغییر رنگ میده.
بعد آب را کم کم اضافه کنید و سریع با پشت قاشق آرد را صاف کنید و هم بزنید .
تا جایی آب اضافه کنید که آرد کاملا باز و غلظت اون مثل فرنی بشه.
همون طور که گفتم مقدار آب بسته به جنس آردتون داره واسه من حدود 2 لیوان آب مصرف شد.
سپس شکر را کم کم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خورد مواد رفته و حل شود و مواد را بچشید تا شیرینی آن به اندازه دلخواه برسد.
در نظر داشته باشید که حلوا وقتی سفت بشه شیرین تر میشه.
وقتی شکر رو هم اضافه کردید و در حلوا حل شد،حالا نوبت زعفران دمکرده غلیظ و 1 لیوان گلاب هست.
اونا رو هم اضافه و از این به بعد کمی حرارت رو بیشتر کنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
این حلوا بافت بسیار لطیف و کشداری داره.
وقتی حلوا جمع شد اونو گهواره کنید تا مثل توپ جمع بشه و روغن اضافی رو پس بده که میتونید روغنش رو بگیرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موساکا
.
در ورژن اصلی و ابتدایی موساکا فقط از ترکیب بادمجان و مایه گوشتی استفاده میشه به همراه پنیر...و اضافه کردن سیب زمینی آبپز ورقه یا پوره شده و یا گوجه فرنگی حلقه شده در بین لایه ها کاملا سلیقه ای و به ذائقه شما بستگی داره
بادمجان ها رو پوست کنده و ورقه کنید و نمک بپاشید و کمی صبر کنید و بعد بشوئید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید و روی دستمال حوله ای روغن اضافی بادمجان رو بگیرید.
برای تهیه مایه گوشتی از ترکیب پیاز نگینی شده+ گوشت چرخکرده+فلفل دلمه نگینی+قارچ ورقه شده+یک تا دو قاشق رب گوجه یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید .
برای طعم دادن به مایه گوشتی از یکی دو حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر) به همراه آویشن استفاده کنید.
آویشن رو در مرحله آخر قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید اضافه کنید چون اگه آویشن زیاد روی حرارت بمونه عطرش رو از دست میده و البته در نظر داشته باشید که اضافه کردن آویشن به مقدار زیاد باعث تلخ شدم مایه گوشتی میشه.
میتونید کمی آویشن هم بین لایه ها بپاشید.
من معمولا بین لایه ها سس بشامل نمیریزم چون باعث شل شدن موساکا میشه و فقط سس بشامل رو روی لایه آخر به همراه پنیر میریزم که هم بافت موساکا رو لطیف میکنه و هم کمک به خوب کش اومدن پنیر پیتزا میکنه.
.در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل رو روشن کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره.
من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم.
بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال.
کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم)
حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه.
به دلخواه کیک حلوا رو تزئین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛