حلوای زعفرانی یه حلوای خیلی راحت و خوشمزه ست
درست کنید و کلی ازش لذت ببرید
#حلوا_زعفرانی
برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید.
آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن جامد+روغن مایع+کره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان
شکر ۲ لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید)
زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید)
پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه)
طرز تهیه
اول شهد رو آماده میکنم
شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه.
آر رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم)
آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه.
حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه.
بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا اصطلاحا گهواره کنید.
◀️اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نزارید خیلی سفت بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو گوجه فرنگی
.
مواد لازم :
۳ کیلو گوجه فرنگی ترجیحا گوشتی
نمک ۱ ق.چ
برگ ریحون ۱۰ عدد
.
😈 یک قابلمه اب جوش میزاریم روی حرارت و شیشه های خالی رو همراه با در شیشه ها میندازیم توش تا حدود پنج الی ده دقیقه بجوشه و بعد شیشه ها رو در میاریم و سر و ته روی پارچه تمیزی میزاریم تا ابشون بره ولی در شیشه ها رو دست نمیزنیم . ( حواستون باشه شیشه هاتون خنک نباشه وقتی میندازید بجوشه میترکه! )
حواستون باشه درب شیشه ها سفت بسته بشه تا هوا نکشه وگرنه سریع کپک میزنه .
گوجه هارو اولش ۱۰ دقیقه بجوشونید ولی له نشن بعد پوست بگیرسن و خرد کنید .
.
👌 اگه هوا نکشه برای مدت طولانی میت نید نگه دارین ولی اگه هوا کشیده باشه سریع استفاده کنید . بالای ۳ ماه در جای خشک و خنک مثله کابینت و انباری . وقتی باز کردین در یخچال .
.
از سیر و رز ماری هم میتونید استفاده کنید .
😀 برای لازانیا ، پاستا ، ماکارونی و تمام غذاهایی که نیاز به سس گوجه داریم مناسب هستش 👌👌👌
😈 کنسرو گوجه : گوجه های پوست کنده و کمی حرارت دیده هستند که در آب و نمک نگهداری و تا حد زیادی خواص گوجه فرنگی تازه بجز ویتامین C را داشته و از رب مغذی تر است.
😈 اگه درب و باز نکنید در جای خشک و خنک مثل کابینت . ولی اگه باز کردین سریع استفا ه بشه تا کپک نزنه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_بدون خمیرمایه
ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.
#خلاقیت_درخانه_پیراشکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا یک غذای هندی
🥘🥘🥘🥘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤شنبه تون حسین پسند
🖤روز علمدارکربلا
🖤روز معرفت
🖤روز عشق وحماسه
🖤روز تاسوعا
🖤دوستان خوبم امروزتان
🖤پراز عشق به حضرت عباس
🖤تاسوعاےحسینےتسلیت
🖤عزاداری ها تون مورد قبول ارباب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲حبه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
جعفری خردشده ۲ ق غ
ریحان خشک ۱ق غ
آرد نخودچی ۲ ق غ
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
طرز تهیه🔻
پیاز و رنده میکنیم و آبش کامل میگیریم و تفاله رو با گوشت مخلوط میکنیم
سیر رنده شده جعفری خرد شده و پودر ریحان اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه کامل ورز میدیم
آرد نخودچی و یک عدد زرده تخم مرغ هم اضافه میکنیم و دوباره ۱۰ دقیقه ورز میدیم
نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و برای ۱۰ دقیقه آخر ورز میدیم
۱ ساعت میذاریم تو یخچال و بعد از یک ساعت به سیخ میکشیم
من از سیخ کوچیکای تابه ای استفاده میکنم
توپکای کوچولو برمیداریم و دور سیخ میزنیم
من تابه رژیمی از قبل گرم میکنیم و کباب ها رو توش میچینم
یکم که گوشتمون آب پس داد ۱ قاشق روغن و ۱ قاشق کره میریزیم و نصف لیوان آب اضافه میکنیم حرارت گازُ کم میکنیم و درشو میبندیم نیم ساعت زمان میخواد بپزه
فقط هرازگاهی نگاه کنید و کبابارو برگردونید که هردوطرف بپزه. آبش که خشک دوطرف کبابا تو همون کره سرخ کنید(کمی تفت بخوره) و به همراه گوجه کبابی و کته زعفرونی سرو کنید.
۱)دوستان حجم مواد روی سیخ نباید زیاد باشه ❌
۲)سیخ من فلزی میتونید از سیخ چوبی هم استفاده کنید✅
۳)میتونید بجای نیم ساعت ورز مداوم ۱۰ دقیقه همه مواد باهم مخلوط کنید و ورز بدید و بعد گوشتو با دست بگیرید و ۳۰ بار بکوبید کف ظرف💯
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از ساده ترین ترشی ها که خیلی هم سریع درست میشه و قابل استفاده است این ترشی لیته س .به این دلیل که موادش با سرکه میجوشه نیاز به صبرکردن برای رسیدن ترشی نیست.
مواد اصلیشم بادمجان و هویج و سیر هست ولی من از خیار و فلفل سبز شیرین هم استفاده کردم .
ادویه ای هم که اضافه میکنیم ذائقه ایه. بعضیها گلپر، نعناع و.... میریزن. بستگی به خودتون داره.
مواد لازم🔻
بادمجان نسبتا بزرگ ۲ عدد
سرکه ۴ تا ۵ لیوان
هویج متوسط ۴ عدد
خیار متوسط ۴ عدد
سیر دو تا سه بوته (بستگی داره تندتر دوست داشته باشید)
فلفل سبز شیرین ۶ عدد
سبزی معطر خردشده ۳ ق غ( من فقط جعفری داشتم)
پودر زیره۱ قاشق غذا خوری
پودر گوجه خشک ۱ ق غ پر(اینم اختیاریه)
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
سرکه رو در یک قابلمه نسبتاً بزرگ به جوش بیارید بادمجان ها ،هویج و سیر رو پوست کنید و بلافاصله رنده یا چرخ کرده خیار را هم با پوست رنده کنید و این مواد را داخل سرکه در حال جوش بریزید .
موادو با کفگیر همه جا پخش کنید تا از هم باز بشن و سرکه به طور یکنواخت به همه مواد برسه .فلفل سبز رو به همراه جعفری خرد کرده و بعدم ادویه ها رو اضافه کرده بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه با هم بجوشند . آخر کارمیتونید سیاهدانه بهش اضافه کنید ظاهر زیباتری پیدا میکنه.
بعد بذارید کنار سرد که شد به شیشه منتقل کنید. این ترشی بلافاصله بعد از سرد شدن قابل مصرفه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد تشکیل دهنده برای قالب 29x19 سانتیمتر🔻
500 گرم خامه با درصد چربی بالا
شیر عسلی - 150 تا 200 گرم
1 بسته شکلات
28 دانه بیسکوئیت پتی بور
⠀
طرز تهیه🔻
شکلات را با چاقو خرد کنید.
خامه را کمی بزنید و
شیر عسلی را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید. مقدار شیرینی بستنی به شیر عسلی بستگی دارد می توانید کمتر اضافه کنید.
▫️ شکلات خرد شده را اضافه کنید .
بیسکوییتها رو یک ردیف داخل قالب بچینید و مواد بستنی رو بریزید روی بیسکوییتها و دوباره یک لایه بیسکوییت بچینید روی بستنی و حداقل 4 ساعت بزارید داخل فریزر و تا خوب بستنی سفت بشه بعد برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ:4عدد درشت (اگه کوچیک بود 5عدد)
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
شکر:1وسه چهارم پیمانه
شیر:1پیمانه
روغن مایع:سه چهارم پیمانه
آرد سفید مخصوص کیک:2ویک دوم پیمانه(5قاشق غذاخوری از آرد کم کنید به جاش 5قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید)
بکینگ پودر:1قاشق غذاخوری(15گرم)
طرزتهیه:
اول تخم مرغ +وانیل چند ثانیه بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج بشه بعد شکر اضافه کنید و هفت الی هشت دقیقه خوب خوب با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم بشه(حوصله به خرج بدید و خوب هم بزنید که تو پف کیکتون تاثیر داره)بعد شیر اضافه کنید و با دور کند همزن خیلی کم هم بزنید(زیاد هم نزنید)روغن را اضافه کنید باز در حد مخلوط شدن هم بزنید(زباد هم نزنید)در آخر آردو بکینگ پودر و پودرکاکائو را که از قبل سه بار باهم الک کردید رو کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر در حد چند ثانیه حتما با دور کند همزن هم بزنید تا گلوله ای از موادخشک داخلش باقی نمونده باشه بعدمواد کیکو داخل قالبی که از قبل با روغن جدا کننده چرب کردید و در یخچال گذاشتید(تا روغن به قالب بچسبه)بریزید وداخل فر 170درجه گازی یا 160درجه برقی به مدت حدودا 50دقیقه بپزید
نکات: به جای روغن جداکننده میتونید از روش چرب و آرد پاشی کردن قالب استفاده کنید
اگر تخم مرغ سرد بود شیر هم سرد باشه واگر تخم مرغ به دمای محیط رسیده بود شیر هم به دمای محیط برسه
کسایی که میگن کیکشون پف نمیکنه و سنگین میشه اولا تخم مرغو به اندازه ای که گفتم و درفیلم میبینید هم نمیزنن دوما از بکینگ پودر درجه یک استفاده نمیکنن حتمابه تاریخ انقصا بکینگ پودر توجه کنید
آرد باید آرد مخصوص کیک باشه از سوپر مارکت یا فروشگاه های لوازم قنادی بخرید
برای اندازه گیری مواد حتما از پیمانه ها و قاشق های مخصوص اندازه گیری استفاده کنید
دلیل تیره بودن کیک من پودر کاکائو ترک هست که به صورت بسته بندی فقط از فروشگاه لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
توی انتخاب قالبتون دقت کنید حداقل تا نصف قالب و حداکتر دو سوم قالبو پرکنید اگر کمتر بریزید کیکتون کم پف میکنه بیشتر بریزید از قالب سرریز میشه
اون قالب های کوچیک آبی رنگ هم قالب های لوف سرامیکی هستن اونارو چرب کردم چون فکر میکردم شاید مواد کیکم زیاد باشه و کامل توی قالب جا نشه ولی تمام مواد داخلش جا شد و دیگه به قالب های لوف نیاز نداشتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ
مواد لازم
نیم کیلو فیله یا سینه ی مرغ
۳۰۰ گرم قارچ
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای
یک قاشق غذا خوری سس کچاپ
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
نمک،فلفل،پودرسیر،ادویه ی لیمو فلفلی و پودر پاپریکا به میزان لازم
اب لیمو به میزان دلخواه
مواد لازم برای تهیه ی سس
دو قاشق غذا خوری سس مایونز
اب لیمو
۴ تا ۵ عدد خیار شور رنده یا خرد شده
فلفل سبز شیرین خرد شده
پیاز کوچک ریز خرد شده
کمی پودر سیر و اویشن
طرز تهیه
اول توی تابه روغن می ریزیم و پیاز هارو تفت می دیم مرغ رو نواری برش می دیم به پیاز اضافه می کنیم وقتی مرغ پخت ادویه ها و فلفل دلمه ای می ریزیم سس کچاپ رو اضافه می کنیم و کمی دیگه تفت می دیم مرغ هارو از ظرف خارج کرده و قارچ های خرد شده رو می ریزیم کمی نمک و اب لیمو اضافه می کنیم و می ذاریم قارچ ها کاملا نرم بشن و بپزن. داخل نون باگت رو خالی می کنیم به ترتیب مرغ، قارچ و پنیر پیتزا رو داخل نون می ریزیم ساندویچ اماده شده رو در ساندویچ ساز می پزیم.
نکته: اگر ساندویچ ساز ندارید می تونید ساندویچ رو توی تابه ی نچسب بذارید روی ساندویچ ی بشقاب بذارید و کتری رو انقد اب بریزید تا سنگین شه بعد روی بشقاب بذارید تا ساندویچ پرس شه.
برای تهیه ی سس هم تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و نیم ساعت تو یخچال بذارید تا مزه ها به خورد هم برن. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی بر شما عزیزان همیشه همراه
تسلیت باد🕯🖤
🖤🌙🖤تاسوعــــا
🖤🌙🖤و عاشـورای
🖤🌙🖤حسینــی
🖤🌙🖤ایــــــام
🖤🌙🖤ایثــــــار
🖤🌙🖤عشـــــق
🖤🌙🖤بندگــــی
🖤🌙🖤وآزادگی
🖤🌙🖤برشـما
🖤🌙🖤دوستان
🖤🌙🖤عزیز و
🖤🌙🖤گرامی
🖤🌙🖤تسلیت
🖤🌙🖤بــاد
#کتلت_ #سبزیجات
مواد لازم:
سیب زمینی 3 عدد
هویج 1 عدد
پیازچه یا پیاز 1 عدد
دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
خرده نان 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری مقدار لازم
مک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد سس_زنجبیل :
نعناع تازه خرد شده 1/2 لیوان
گشنیز تازه خرد شده 1/2 لیوان
زنجبیل تازه یک تکه کوچک
سیر 2 حبه
روغن زیتون 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
آبلیمو و نمک به مقدار لازم
سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید تا نرم شود سپس پودر سیر ، پیازچه خرد شده ، خرده نان ، زیره سیاه ، زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
پس از اینکه تمام مواد مخلوط شدند هویج رنده شده و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود ، آرد سوخاری و کنجد را مخلوط کنید سپس تکه هایی از مایه کتلت بردارید و گرد شکل دهید و داخل مخلوط آرد و کنجد بزنید تا تمام سطح کتلت به مواد آغشته شود.
ته ماهیتابه نچسبی را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کتلت ها را داخل ماهیتابه بچینید ، پس از اینکه یک طرف کتلت طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
برای تهیه سس زنجبیل تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی بدست بیاید سپس این سس خوشمزه را به همراه کتلت سبزیجات سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_کاکائویی_دورنگ
آرد دو پیمانه
پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه
کره آب شده 200 گرم
هل ساییده شده یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم
آرد را روی شعله ملایم قرار میدهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود.
سپس حرارت را خاموش میکنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز میدهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط میکنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین میکنیم.
ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم .
حلوا را در یخچال میگذاریم تا ببندد سپس در قالب برش میزنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴«لبیک یا حسین(ع)»