بورك گنبدي مرغ
خمير باقلوا يا فيلو هشتصد گرم
مواد لازم براي سس
آب نصف ليوان
روغن نصف ليوان
سركه يك ق غ
آرد يك ق غ
نمك به مقدار كافي مواد لازم براي فيلينگ
فيله مرغ نواري خرد شده پانصد گرم
سيب زميني پخته خرد شده دو عدد
رب گوجه يك ق غ
نمك و فلفل پاپريكا و قرمز به مقدار كافي
طرز تهيه
كمي روغن و كره و يك قاشق آرد را روي حرارت گذاشته فيله را در تابه ريخته و در حد كشيده شدن آب گوشت تفت دهيد سپس رب و ادويه جات را اضافه كنيد سيب زميني را افزوده و اجازه دهيد مواد كاملا بپزند.
براي تهيه سس كره را روي حرارت آب كرده و روغن را همه مواد را خوب ويسك كنيد در پايان كمي نمك اضافه كنيد. سه چهار لايه خمير مانند ويديو داخل فنجان باز كرده روي هر كدام سس ماليده و روي هم بگذاريد سپس مانند ويديو مواد را ريخته و در پايان ته بورك را با خمير بپوشانيد . بقيه سس را روي بورك ها ريخته با برس روي بورك را كاملا بپوشانيد كنجد بپاشيد و در فر گرم صد و هشتاد درجه تا طلايي شدن قرار داده و پس از پنج دقيقه كه خنك شد سرو كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_ژله_ای
#ایده_یلدا
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه .
نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن)
شکر اضافه کردم .
در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره .
این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
برای من ۱۵ عدد گردالی شد .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_مرغ
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. .
برای حدودا ۱۰ تا
گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
پنیرپیتزا ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ ق غ
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
.
گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم .
توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه .
توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم .
بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای سیبزمینی و مرغ👨🍳
.
مواد لازم:
سیب زمینی آب پز ۱ کیلو
نمک ۱ ق چ
کره ۱ ق غ
شیر ۱ پیمانه
روغن
فلفل دلمه سبز و قرمز هر کدام ۱ عدد
مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه
فلفل چیلی
پنیر پیتزا
فلفل چیلی
در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت ۳۵ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبد_طالبی👆🎥
این هم ویدئو روش برش:
طالبی يا هندوانه ای انتخاب کنید که صاف بایستد. ابتدا از پائین به بالا به ارتفاع ۸ الی ۱۰ سانت ( دلخواه) دایره ای رسم کنید.
این دایره را به فاصله های ۳cm اندازه بزنید و دوتا از این اندازه ها را از چپ و راست برای دسته انتخاب کنید و مانند ویدئو برش دهید. بعد این برش را عمیق تر کنید تا قسمت بالا و پائین از هم جدا شوند. داخل آن خالی و تمیز و خشک کنید و اسکوپهای مورد نظر خود را درون آن بگذارید و نوش جان كنيد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت تگری کهکشانی
مواد لازم :
گل پنیرک ۳ ق.غ
خاکشیر ۱ ق.غ
تخم شربتی ۱ ق.غ
آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ ق.غ
یخ به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
مواد لازم شربت زعفران:
شکر یک و نیم پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
خاکشیر:
جلوگیری از گرمازدگی
بوی بد دهان
سنگ کلیه
برای چاقی و اضافه وزن مفیده
سرناخوردگی و تب
تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدنبسیار موثر است.
تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛