eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك گنبدي مرغ خمير باقلوا يا فيلو هشتصد گرم مواد لازم براي سس آب نصف ليوان روغن نصف ليوان سركه يك ق غ آرد يك ق غ نمك به مقدار كافي مواد لازم براي فيلينگ فيله مرغ نواري خرد شده پانصد گرم سيب زميني پخته خرد شده دو عدد رب گوجه يك ق غ نمك و فلفل پاپريكا و قرمز به مقدار كافي طرز تهيه كمي روغن و كره و يك قاشق آرد را روي حرارت گذاشته فيله را در تابه ريخته و در حد كشيده شدن آب گوشت تفت دهيد سپس رب و ادويه جات را اضافه كنيد سيب زميني را افزوده و اجازه دهيد مواد كاملا بپزند. براي تهيه سس كره را روي حرارت آب كرده و روغن را همه مواد را خوب ويسك كنيد در پايان كمي نمك اضافه كنيد. سه چهار لايه خمير مانند ويديو داخل فنجان باز كرده روي هر كدام سس ماليده و روي هم بگذاريد سپس مانند ويديو مواد را ريخته و در پايان ته بورك را با خمير بپوشانيد . بقيه سس را روي بورك ها ريخته با برس روي بورك را كاملا بپوشانيد كنجد بپاشيد و در فر گرم صد و هشتاد درجه تا طلايي شدن قرار داده و پس از پنج دقيقه كه خنك شد سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب ۲ تا ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی) آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی) نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊 (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره . این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من ۱۵ عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. . برای حدودا ۱۰ تا گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید) پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد پنیرپیتزا ۵۰ گرم جعفری خرد شده ۳ ق غ آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم. . گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم . توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم . ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه . توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم . بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای سیبزمینی و مرغ👨‍🍳 . مواد لازم: سیب زمینی آب پز ۱ کیلو نمک ۱ ق چ کره ۱ ق غ شیر ۱ پیمانه روغن فلفل دلمه سبز و قرمز هر کدام ۱ عدد مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم نمک ۱ ق چ فلفل سیاه فلفل چیلی پنیر پیتزا فلفل چیلی در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎥 این هم ویدئو روش برش: طالبی يا هندوانه ای انتخاب کنید که صاف بایستد. ابتدا از پائین به بالا به ارتفاع ۸ الی ۱۰ سانت ( دلخواه) دایره ای رسم کنید. این دایره را به فاصله های ۳cm اندازه بزنید و دوتا از این اندازه ها را از چپ و راست برای دسته انتخاب کنید و مانند ویدئو برش دهید. بعد این برش را عمیق تر کنید تا قسمت بالا و پائین از هم جدا شوند. داخل آن خالی و تمیز و خشک کنید و اسکوپهای مورد نظر خود را درون آن بگذارید و نوش جان كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت تگری کهکشانی مواد لازم : گل پنیرک ۳ ق.غ خاکشیر ۱ ق.غ تخم شربتی ۱ ق.غ آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ ق.غ یخ به مقدار لازم آب به مقدار لازم مواد لازم شربت زعفران: شکر یک و نیم پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ¼ پیمانه زعفران دم کرده ۲ ق.غ خاکشیر: جلوگیری از گرمازدگی بوی بد دهان سنگ کلیه برای چاقی و اضافه وزن مفیده سرناخوردگی و تب تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدنبسیار موثر است. تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است. پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛