eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی اشکی (قطره آب) شکلاتی مواد لازم👇 ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان پودر قند ۱ لیوان روغن مایع ۱ ق چ وانیل شکری و با نوک‌ق چ وانیل ایرانی ۲/۵ ق چ بکینگ پودر ۳/۵ لیوان آرد مواد رویه👇 ۱۰۰ گرم شکلات تلخ و‌یا شکلات شیری (آب شده به روش بن ماری) پودر پسته و‌یا پودر نارگیل . طرز تهیه👇 تخم مرغ و پودر قند را با دور تند همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزنید و سپس روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید و‌ بعد وانیل را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر بزنید. در این مرحله همزن برقی را کنار بگذارید و بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید. از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو جدا کنید، من تکه ها را وزن میکنم، تکه های ۴۲ گرمی جدا کنید و مانند فیلم باریک و بلند کنید ‌و به خمیر شکل قطره اشک دهید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید سپس حرارت فر را روی ۱۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و چند دقیقه دیگر بپزید(چون شیرینی باید سفید بماند و تغییر رنگ ندهد) شیرینی های خنک شده را با شکلات آب شده و‌ پودر پسته یا پودر نارگیل یا هر چیز دیگری به دلخواه تزیین کنید. نکته: میتوانید شکلاتی این شیرینی را هم تهیه کنید به مقداری که پودر کاکائو به مواد خمیر اضافه میکنید همان مقدار را از اندازه داده شده برای آرد کم کنید. نکته:با این مقدارها ۲ سینی شیرینی خواهید داشت و‌بسیار خوشمزه است و میتوانید مدت زیادی نگهداری کنید هم داخل فریزیر هم در خارج از یخچال در ظرف در بسته ماندگاری بالایی دارد. نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من همیشه به جای کره صبحانه برای شیرینی ها از مارگارین(کره گیاهی)استفاده میکنم حتما حتما برای تهیه هر مدل شیرینی باید اندازه ها دقیق باشه و مواد رو با ترازو وزن کنید برای همین تمام دستور شیرینیهایی که تا الان گذاشتم مواد رو به گرم واستون نوشتم و البته به دلیل اینکه ممکنه بعضی دوستان ترازو در دسترس نداشته باشن مقدار تقریبی مواد رو به پیمانه هم ذکر کردم...ولی باز تاکید میکنم بهترین نتیجه در شیرینی پزی فقط و فقط با وزن دقیق مواد اولیه به دست میاد😊🌹 دقت کنید کره یا مارگارین حتما 7 دقیقه باید با دور تند همزن همزده بشه این مرحله علاوه بر اینکه تاثیر زیادی در پوک و سبک شدن شیرینی داره باعث از بین رفتن بوی کره در شیرینی میشه همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند کره یا مارگارین باید در دمای محیط در حدی نرم بشن که به راحتی با همزن زده شوند و فرم بگیرند حتما باید از پودر قند استفاده کنید پودر قند رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید شیرینیها رو در گردوی ریز نگینی شده یا کنجد بو داده میتونید بغلتانید اگه از گردو مثل من استفاده میکنید باید ریز خرد بشه وگرنه یکدست به شیرینی نمیچسبه کف سینی نیازی به چرب شدن یا کاعذ روغنی نداره با این میزان حدود 80 عدد شیرینی خواهید داشت شیرینی اسکار ماندگاری خوبی داره و حداقل تا دو هفته در ظرف بسته و در جای خشک و خنک قابل نگهداری است میتونید روی شیرینی رو گود نکنید و به صورت توپی بپزید و در انتها روی شیرینیها کمی نخلوط پودر قند و هل الک کنید یا مثل من روی شیرینی رو کمی گود کنید و بعد از پخت و خنک شدن با مارمالاد یا ژه بریلو تزئین کنید ژله بریلو رو در طعمهای مختلف از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید دمای فر گازی 180 درجه و تایم پخت بین 20 تا 30 دقیقه است باید زیر شیرینی کمی طلایی بشه برای فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید این شیرینی رو در تابه روی گاز به راحتی میتونید بپزید میتونید دستور رو نصف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین مواد لازم ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 400 گرم شکر(2لیوان) 5گرم وانیل شکری ترکی (یا1/4ق چ وانیل ایرانی) نوک ق چ نمک 20 گرم پودر ژلاتین(1ق غ) 30گرم نشاسته ذرت (حدود 2ق غ) 30گرم پودر قند(2 ق غ) رنگ دلخواه خوراکی طرز تهیه🔻 ابتدا پودر ژلاتین را روی 100 میلی لیتر(1/4لیوان) آب سرد بریزیدوبزارید 20تا 30دقیقه بماند.شکر ,وانیل شکری ,نمک و 100میلی لیتر آب را در یک قابلمه بریزید وروی حرارت کم بزارید و مرتب هم بزنید و وقتی خواست بجوش بیاد از روی حرارت بردارید .ژلاتین و آب را به روش بن ماری آب کنید تا شفاف شود(حرارت غیرمستقیم با بخار آب جوش) ترکیب شکر را که از روی حرارت برداشتید با همزن بزنید ودر حین هم زدن ژلاتین شفاف شده را کم کم اضافه کنید وسریع هم بزنید (حدود 10دقیقه)باید مواد پفکی وکشدار شود و مدت همزدن به قدرت همزن شما بستگی دارد.بعد از اینکه پفکی شد کمی رنگ دلخواه خوراکی را اضافه کنید وهم بزنید تا به رنگ دلخواه خود برسید.میتونید بدون رنگ هم درست کنید کف قالب مورد نظرتون راسلفون بکشید وچرب کنیدو مواد را در قالب بریزید و وسطح آنرا صاف کنید و سلفون بکشید وبرای 5تا6 ساعت در یخچال بزارید (یا یک شب)تا بماندمخلوط نشاسته ذرت وپودر شکر را روی میز کار بریزید و مارشملو را روی آن بزارید وبه شکل مربع برش بزنید و در ترکیب نشاسته وشکر آغشته کنید تا بهم نچسبند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه فینگر فود سریع و رژیمی😉 ورژن غیر رژیمیش هم هست که با پنیر پیتزا درست میشه و تو روغن سرخ میشه😝 ولی این مزه اش عالیه بخاطر وجود پنیر خامه ای هم اصلا معلوم نیست که پنیر پیتزا نداره! با گوشت چرخ کرده هم میشه، مواد داخلش رو به دلخواه تغییر بدید مثلا فلفل دلمه اضافه کنید یا جعفری رو حذف کنید. مواد لازم برای ۱۵ عدد بورک🔻 مرغ پخته و ریش ریش شده ۵۰۰ گرم قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای(یا پنیر پیتزا) ۲۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ ق غ خمیر یوفکا فلفل، نمک، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه برای رومال بورک‌ها🔻 کنجد و سیاهدانه یک عدد زرده ی تخم مرغ یک قاشق غذاخوری ماست زعفران غلیظ طرز تهیه🔻 تو کلیپ مراحل مشخصه توضیحات هم نوشته شده. دمای فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد باشه. من ۳۰ دقیقه داخل فر گذاشتم اما اگه دوست داشتید بورک هاتون خیلی بیشتر طلایی بشه می تونید زمان بیشتری در فر بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا این خمیری که براتون گذاشتم نیاز به پخت اولیه نداره . من این بار ۵ دقیقه گذاشتم بپزه ولی وقتی بدون پخت اولیه درست کردم بیشتر راضی بودم . واقعا لطافت عالی داره و اصلا خشک نمیشه . توی فر هم موقع پخت یه طرف حاوی آب می تونین بزارین تا نونتون خشک نشه . این پیتزا کوچولوها رو به درخواست پسرم براش کوچولو درست کردم و به اندازه یه نعلبکی کمی بزرگتر هستش . . . مواد پیتزا دل به خواهی هستش و هر چی براساس ذایقه و علاقه هر کسی می تونه تنظیم کنه . گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز که قبلا تفت داده بودم مخلوط کردم و تفت دادم و نمک و فلفل و رب ریختم . قارچ ورقه ای کردم و تفت دادم حرارت کمی بیشتر باشه خیلی اب نندازه فلفل دلمه نگینی شده اون هم کمی تفت دادم گوجه خرد شده ریختم و ذرت ، هر کی هر چی دوست داره میتونه بریزه . حالا روی خمیرم که پهن کردم حسابی سس گوجه ریختم و مالیدم و روش پنیرپیتزا ریختم . و روی اون موادم رو دل به خواهی ریختم . از ریختن پنیر پیتزا اصلا توی پیتزا دریغ نکنین و حسابی بریزین . و در اخر قبل رفتن به فر با یه آب پاش کمی روی پیتزا آب پاشیدم تا پنیر قشنگ کش بیاد و توی فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دادم . اخر هم کمی گریل رو روشن کردم تا برشته بشه . بازم میگم پنیر خوب بریزین این که میگین موادمون از روی خمیر جدا میشه مربوط به پنیر پیتزاست اگه لا به لای مواد و اولش روی خمیر بریزین همچین اتفاقی نمیفته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با راحت و فوری ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ آرد ۶ ق غ ۱ ق غ بکینگ پودر نمک پنیر چدار ۲۰۰ گرم پودر سوخاری ۱۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خمیر حرفه ای پیتزا و پیده کاملا متفاوت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊 عزیزان این مربا هنوز یخچال نزاشتم بره یخچال سفت وغلیظ میشه سعی کنید به محلی بخرید به ترش وشیرین باشه به محض گاز زدن آب بزاقتون پیش قدم باشه😆 به این میگن به😉نه به های که گاز میزنی انگار داری خربزه میخوری به رو بو کرده ،به محلی بو وعطر خاصی داره، اندازه ش به اندازه یه مشته رو پوستش حالت کرک ماندی داره کمی کج وکوله هستش 😆 تو خریدن به دقت کنید اونای که قیافه وظاهر خوشگل وپوستی صاف دارن واسه مربا خوشمزه نیستن به شسته وخرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب شش لیوان به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید. نکاتی در مورد مربا مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺ وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒 بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊 اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ موزی جزو غذای کودکان میباشد .میان وعده مقوی وسالم 😍 لطفا مواد رو جایگزین نکنید میتونید مواد رو نصف کنید شیر یک لیتر چهار لیوان شکر دو سوم لیوان دوست دارید کم شیرین باشه نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان حتما نشاسته ذرت استفاده کنید با آرد ویا نشاسته گندم درست کنید بعد از سرد شدن پودینگ سفت میشه(نشاسته ذرت پودری وسفید رنگ هست سوپر مارکتها و لوازم فنادیا فراووونه) زرده تخم مرغ دو عدد موز رنده شده دو عدد گلاب نصف استکان گلاب دوست ندارید یک چهارم قاشق چایخوری وانیل بزنید بیسکویت پتی بور ساده ویا لیدی فینگر چند عدد، گرودی خرد شده مقداری گردو وبیسکویت اختیاریه ندارید مشکلی نیست بدون اینا هم عالیه تو یک قابلمه مقداری آب بریزید وبزارید رو گاز تا بجوش بیاد تو یک قابلمه که به اندازه در قابلمه ای باشه که آب ریختیم زرده رو خوب میزینم تا از لختگی دربیاد شکر رو اضافه کرده بازم میزنیم شیر ،نشاسته ذرت رو اضافه کرده همه رو با هم مخلوط کرده بهتر بعد از مخلوط کردن از الک رد کنیم میزاریم رو قابلمه که آبش در حال جوشه مدام هم میزنیم تا پودینگ کم کم غلیظ بشه در این مرحله گلاب رو اضافه کرده حدود بیست دقیقه طول میکشه تا پودینگ غلیظ بشه. موز رو با رنده درشت رنده کرده واضافه میکنیم به محض اینکه موز رو مخلوط کردیم گاز رو خاموش کنید ته لیوان دسر خوری بیسکویت گذاشته پودینگ وگردوی خرد شده. ادامه میدیم تا لیوان پر بشه فوری رو لیوانها سلفون میکشیم تا رویه نبنده بعد از سرد شدن سلفون رو بردارید وبزارید یخچال تا کاملا سرد بشه وخودشو بگیره و سپس نووووش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغ 4 عدد پودر قند یا شکر آسیاب شده 1 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری اسانس نارگیل 1/2 قاشق چایخوری(به دلخواه) به نظرم حذفش نکنید چون طعم بستنی زمستونه رو محشر میکنه😉😊 پودر ژلاتین 1و1/2 قاشق غذاخوری سرپُر آب 3 قاشق غذاخوری پودر تارتار 1/8 قاشق چایخوری از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید...باعث بهتر فرم گرفتن سفیده و دوام پف سفیده فرم گرفته میشه(قابل حذفه) نمک 1/8 قاشق چایخوری . سفیده تخم مرغ(به دمای محیط رسیده)+نمک+پودر تارتار را با دور تند همزن بزنید تا کف کند. سپس وانیل اضافه کرده و قاشق قاشق پودر قند بریزیدو مدام با دور تند همزن بزنید تا سفیده کاملا سفت شده و فرم بگیرید و اگر کاسه را برگردانید از کاسه نریزید. دقت کنید برای اینکه سفیده خوب فرم بگیره باید از کاسه چینی یا بلور یا استیل استفاده کنید،پره همزن کاملا تمیز و خشک باشه و به هیچ عنوان زرده با سفیده قاطی نشه ...حتی اگه ذره ای چربی یا زرده داخل سفیده بشه...سفیده فرم نمیگیره. ظرف محتوی سفیده فرم گرفته رو روی قابلمه محتوی آب در حال جوشیدن بذارید،حرارت رو کم کنید و 10 دقیقه مدام سفیده رو هم بزنید تا مثل خامه فرم گرفته،کمی سفت بشه. اواسط هم زدن اسانس نارگیل رو هم اضافه کنید. در این مرحله سفیده روی حرارت بخار آب تقریبا نیم پز میشه و اگه لحظه ای دست از همزدن بردارید ته میگیره و کیفیت کار پایین میاد.(دقت کنید آب داخل قابلمه با کف کاسه محتوی سفیده تماس نداسته باشه) سپس کاسه را از روی بخار آب بردارید. ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کتید و چند لحظه روی بخار آب بذارید و هم بزنید تا ژلاتین حل بشه. ژلاتین مذاب را به سفیده ها اضافه و هم بزنید. نانهای میکادو رو با کاتر به قطر 4 سانت برش بزنید. اگر نان نازک بود میتونید دو عدد از نانها رو روی هم بذارید و با کمی شکلات مذاب به هم بچسبانید تا ضخیم تر بشه مواد بستنی را در قیف با ماسوره ساده بریزید و روی نانها ماسوره بزنید. و 3 تا 4 ساعت در یخچال بذارید تا کاملا ببنده. سپس شکلات تخته ای را خرد کنید(به ازای هر 100 گرم شکلات 1 تا 2 قاشق روغن مایع اضافه کنید و روی بخار کتری بذارید تا ذوب بشه) کمی که شکلات از داغی افتاد،روی بستنیها رو با شکلات کاور کرده و دوباره در یخچال بذارید تا رویه بستنی هم ببنده. با این مقدار حدود 15 عدد بستنی زمستونه خوشمزززه میتونید درست کنید😋☺ تا 1 هفته در یخچال قابل نگهداری هست😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ سس_پرتقال اول از همه تکه های مرغ را با کمی نمک+فلفل+زعفران مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در قابلمه یک عدد پیاز را رنده کنید و کمی در روغن تفت دهید در حدی که پیاز کمی سبک شده ولی نباید تعییر رنگ دهد. سپس به دلخواه کره اضافه و وقتی کره ذوب شد تکه های مرغ مزه دار شده را روی پیاز بچینید و حرارت را ملایم و در قابلمه را ببندید تا مرغ آب بیندازد و با آب خودش پخته شود. وقتی مرغ آب انداخت میتونید دوباره مقداری زعفران دمکرده به مرغها اضافه کنید تا در نهایت خوشرنگ تری داشته باشید. هر از گاهی در قابلمه را بردارید و مرغ ها را پشت و رو کنید تا همه جای مرغ یکدست پخته و به تدریج طلایی شود. در پایان که آب مرغ کاملا کشیده و مرغ به روغن افتاد مدام مرغها را پشت و رو کنید تا طلایی شود. . من برای این تعداد مرغ حدود 3 لیوان آب پرتقال استفاده کردم. حتما خودتون در منزل آب پرتقال رو به صورت طبیعی استفاده کنید و مواظب باشید پوست نازک روی پره های پرتقال داخل آبمیوه نشه وگرنه مرغ تلخ میشه. اگه آب پرتقال از ابتدا اضافه بشه ممکنه باعث تلخی بشه. این سس باید غلیظ باشه بنابراین برای غلظت سس حتما پالپ پرتقال را به آب پرتقال اضافه کنید. مزه این سس به نوع پرتقال بستگی داره که شیرین باشه یا ترش مزه البته با اضافه کردن مقداری آبلیمو یا شکر میتونید طعم سس رو بنا به ذائقه خودتون تغییر بدید. . خوب حالا آب مرغها کشیده شده و مرغها سرخ و کمی طلایی شدن و نوبت اضافه کردن آب پرتقال هست،آب پرتقال رو هم اضافه و در قابلمه را ببندید و حرارت رو ملایم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ بره و آهسته بجوشه و سس غلیظ بشه. در اواسط کار سس رو بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید و اگه دوست دارید سس ترش بشه کمی آبلیمو و اگه میخواید شیرین تر بشه کمی شکر اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد مرغ خوشمزه ما آماده ست😋👌❤ . میتونید آب پرتقال کمتری اضافه و مقداری آب به جای آن به مرغ اضافه کنید. هر چی آب پرتقال پالپ دار بیشتری به مرغ بیفزائید در نهایت سس شما غلیظ تر میشه. از آب پرتقالهای صنعتی استفاده نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 💕💕💕 برای درست کردن این ژله می تونید از پاناکوتا و یا ژله شیر استفاده کنید. این دستور با پاناکوتا س 1.برای قلب ها یک بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب صاف یا ظرف پیرکس بریزید(کف ظرف یا قالب رو مشما بندازید. مشما رو هم چرب کنید). ضخامت ژله حدود یک و نیم سانت باشه. 2.وقتی که کامل بست با کاتر قلب قالب بزنید. کف قالب رو چرب کنید و قلب ها رو کف قالب بچنید.3. روی قلب ها را پاناکوتا بریزید. و بذارید نیم بند بشه.4. بعد از نیم بند شدن پاناکوتا اول 5. از قلب ها به جداره قالب بچسبانید طوری که روی پاناکوتا قرار بگیرند، تا کنده نشن. 6.دوباره روی قلب ها پاناکوتا بریزید(تا نصف قلبها بریزید تا کنده نشن) و وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا را تا آخر بریزید. : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛