#پاپلی_کیک
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد
شکر 9 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 9 قاشق غذاخوری
شیرخشک قنادی 9 قاشق غذاخوری
شیرخشک قابل جایگزینی نیست
شیرخشک قنادی رو از لوازم قنادی تهیه کنید و با شیرخشک بچه فرق داره(دقت کنید که شیرخشک حتما بدون نمک باشه)
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
برای هر قسمت(ساده و کاکائویی)
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس
در قسمت کاکائویی 3 قاشق پودر کاکائو اضافه میشود بنابراین در قسمت سفید باید 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کرد
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
روغن را اضافه و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس شیرخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.
بهتر است شیرخشک را ابتدا الک و بعد اضافه کنید تا گلوله نشود.
سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
به یک قسمت پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
سپس به هر دو قسمت مخلوط آرد+نمک+بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید.
به قسمت سفید رنگ 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کنید.
به دلیل سفت شدن خمیر بهتر است بعد از افزودن آرد کمی با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
لطافت خمیر در حدی است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کنید کاملا لطیف و بدون ترک باشد.
خمیر را در دست گلوله کرده و بنا به سلیقه خود در قالب 25 سانت بچینید.
میتوانید بین خمیر مقداری مارمالاد؛کرمفیل یا نوتلا گذاشته و بعد خمیر را گلوله کنید.
فر را از قبل با دمای 180 روشن کزده و برای 30 تا 40 دقیقه تا زمانی که خمیر دندان تمیز خارج شود بپزید.
بعد از اینکه خلال دندان تمیز خارج شد بلافاصله از فر دربیاورید تا کیک خشک نشود.
در تابه روی گاز این کیک به راحتی قابل تهیه است.
برای فر برقی بیست درجه دما را کمتر کنید.
از قالب 25 سانت استفاده کنید و کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_کشمش_گردو
دوستان بافت این کوکی نرمه،خیلی هم خوشمزه هست بخصوص اگر موقع ریختن کشمش و بخصوص گردو دست ودلباز باشین😉
طرز تهیه:
آرد ۲ پیمانه پر (یا ۲ لیوان )
تخم مرغ ۲ عدد
کره (من کره مارگارین زدم) ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
پودر کاکائو ۱ق س پر
پودر قند ۲/۳پیمانه🛑🛑(با این میزان پودر قند کوکیها شیرینی ملایمی خواهند داشت، شیرین تر دوست داشتین یک پیمانه بریزید )
روغن مایع ۱/۴پیمانه
شیر ۱/۴پیمانه
کشمش وگردو به میزان دلخواه(من یک لیوان ریختم ولی مسلما بیشتر بریزید خیلی خوشمزه تر خواهد بود )
آرد،پودر کاکائو وبیکینگ پودر را مخلوط والک کنید و کنار بگذارید.
کره نرم شده در دمای محیط را باپودرقند الک شده مخلوط کنیدو با همزن حدود سه چهار دقیقه ای بزنید تا کاملا پوک وکرم رنگ شود سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید درحد کشدار شدن مایه مخلوط کنید،
بعد از این زمان تخم مرغ اول را اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید وانیل را به همراه تخم مرغ دوم اضافه کنید ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید ودرنهایت شیر را افزوده ودرحد مخلوط شدن هم بزنید،
آرد را طی دو سه مرحله افزوده ومخلوط کنید ،کشمش وگردو را نیز بیفزایید ودرحد یکدست شدن هم بزنید،مایه کوکی نه شل هست نه خیلی سفت،تقریبا سفت هست،
(کشمش وگردو را هم با یکی دو قاشق ارد جدای از ارد دستور مخلوط وسپس به مایه کوکی اضافه کنید)
مایه کوکی را با قاشق یا دست یا قیف هرکدوم راحتتر هستین،درون سینی کاغذ روغنی انداخته به سایز دلخواه بزنید ودرفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود پانزده تا بیست دقیقه پخت دهید یا تا زمانی که زیرشون طلایی بشه وازکاغذ جدا بشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گز آردی
مواد لازم :👇
بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید.
شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه)
گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه)
گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود.
سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد)
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر
حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید
آب 1 پیمانه
مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم
دستور تهیه :👇
ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید.
حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد.
به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد
وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود.
دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید
بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود)
دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه
.
وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند.
و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند.
سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود.
و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود.
و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید.
مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد.
مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد.
اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید)
.
وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید.
کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید.
سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دلمه مرغ
مواد موردنیاز:
فلفل دلمه
مرغ چرخ کرده
آب
ذرت
نخود فرنگی
هویج
سس سویا
سس سریراچا
پودر پاپریکا
جعفری خشک
شکر
نمک
پنیر موزارلا
داخل فلفل دلمه رو خالی کنید
مرغ چرخ کرده رو سرخ کنید توی ماهیتابه و بعد بعدش کمی آب اضافه کنید و بعد هم به میزارن دلخواه ذرت و نخود فدنگی و هویج و نصف قاشق سس سویا و نصف قاشق سس سریراچا و پاپریکا و جعفری و یک قلشق چایخوری شکر و نمک بهش لضافه کنید و اجازه بدین که مواد بپزه
مواد رو داخل دلمه بریزید و روش پنیر و جعفری خشک شده بریزید و بعد هم توی ماکروویو بزارید تا پنیر آب بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دو برابرش رشته استفاده ميشه،
رشته رو با كره و يا روغن محلي و دارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه و از روي حرارت بردارين،
مرغ تكه اي، گوشت تكه اي، گوشت قلقلي، ماهي، خرما، كشمش، خلال نارنج و پرتقال، پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ 👆🏻👆🏻
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
💗آدینه تون شـاد و زیبا
🌸الهی❤️
💫در آخرین جمعه شهریورماه
💗هر چی حس خوبه
🌸خدای مهربون براتون
💫مقدرکنه
💗دلتون شاد
🌸لحظه هاتون آرام
💫وجودتون سلامت
💗زندگیتون پراز محبت باشه
🌸آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون🍃💐🍃
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_کوفته_مرغ
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک
مواد لازم برای کباب :
2 عدد ران مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز بزرگ
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده
فلفل سیاه و سفید
زیره
آویشن
تکه های فلفل قرمز
نمک
مواد نیاز برای سس:
1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
تکه های فلفل قرمز
نمک
آب گرم
طرزتهیه :
اول مواد کباب را آماده کنید.
در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال.
بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید.
پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛