برگر ذغالی
گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
پودر پیاز یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری سس خردل
نمک یک قاشق مرباخوری
تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم آب پیاز رو حتما بگیرید در غیر اینصورت برگرا وا میرن و طعم کباب کوبیده میگیره.
پودر سوخاری برای نیم کیلو ۱ قاشق کافیه که برگرا جمع نشن. اگر زیاد بریزید خشک میشه.
برگر باید خوش نمک باشه در غیر اینصورت طعمش دلچسب نمیشه.
برگرای خارجی از گوشت گوساله به تنهایی آماده میشه اما میتونید گوشت میکس گوسفند و گوساله استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر
آرد حدودا ۳ پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من ۳ پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه)
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده ۲۵ گرم (یک قاشق غذاخوری
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم. ۳ پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم ۱ ساعته عمل میاد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ ۳ قاشق شیر و ۱ قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه طبق وسط میزاریم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. درجه فر ۲۰۰ باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای ۲۰۰ درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_چرخ_فلکی
#شیرینی_عید
مواد لازم :
125 گرم کره (در دمای محیط)
1 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن مایع(حدود 80گرم)
1 استکان نشاسته گندم(حدود35تا40گرم)
1 لیوان یا پیمانه قنادی پودر شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف بسته بیکینگ پودر5 گرم ترکی(یا 1 قاشق چایخوری )
1 بسته وانیل ترک5 گرمی (یا کمی وانیل ایرانی)
آرد به میزان لازم
طرز تهیه :
همه مواد گفته شده بجز پودر کاکائو و آرد رامخلوط کنید.
آرد رو کم کم به مواد اضافه وخوب ورز داده تا خمیر نرمی بدست بیادوخمیر به دست نچسبه، به 1/3 از خمیر پودر کاکائو اضافه کنید وطبق ویدئو خمیرها را رو شکل بدید وبا قاشق ویا سر بطری شیارهایی رو خمیر بندازیدو
بعد شیرینی ها را در سینی گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه وزمان پخت حدود 15 دقیقه تا پخته شوند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_تری_تیست
یه دسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه😊 .
حدودا برای ۶ نفر
پودر ژله دلخواه یک بسته
شیر ۵۰۰ میلی (۲ لیوان)
شکر ۷۰ گرم (۴ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)
آرد سفید ۱۰ گرم (۱ ق غ)
پودر ژلاتین ۵ گرم (حدودا ۱ ق غ سر صاف)
وانیل نوک قاشق
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بیسکوییت پتی بور به میزان لازم .
پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . داخل قالب مورد نظر ریختم و یخچال قرار دادم
میریم سراغ مرحله بعد : شیر و شکر و آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم . حرارت کم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط که از دما بیفته .
ژله رو از یخچال بیرون آوردم حواستون باشه نباید ژله خیلی سفت بشه . همین که ببنده کافیه اگر خیلی سفت بشه دیگه لایه ها بهم نمی چسبن و موقع در اوردن از قالب جدا میشن .
از این مواد نصفش رو ردی ژله ریختم و روش بیسکوییت پتی بور چیدم و بعد دوباره مابقی مواد رو ریختم و صاف کردم .
داخل یخچال یه شب تا صبح حداقل ۸ ساعتی بمونه .
بعد داخل آب ولرم قرار دادم و برگردوندم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا چیلی ستارهای
مواد لازم:
خمیر پیتزا
گوشت چرخ کرده و سرخ شده با پیاز و فلفل تند یک پیمانه
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
خیارشور اسلایس شده یک عدد
تخم مرغ همزده (برای کشیدن با برس روی خمیر)
پودر پونه کوهی یا جعفری و یا دانه کنجد یک قایق چایخوری (جهت تزئین)
دما و زمان پخت: ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) ۲۵-۲۰ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک دو رنگ😍😍
مواد لازم
ارد:دو پیمانه
شیر:یک پیمانه
روغن:نصف پیمانه
شکر:یک پیمانه
وانیل:نصف ق چ
بیکینگ پودر :یک ق غ
پودر کاکایو:دو ق غ
تخم مرغ:دو تا سه عدد
طرز تهیه مطابق فیلم👆
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی شکم پر🔻
3 عدد سیب زمینی بزرگ
برای داخل🔻
3 عدد پیاز متوسط
فلفل سبز و قرمز دو عدد
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
جعفری
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
سرخ کردن🔻
روغن آفتابگردان
برای مواد بالا🔻
گوجه فرنگی
فلفل
برای سس گوجه فرنگی🔻
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کمی نمک
2 فنجان آب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش بامیه با قلقلی و چاشنی غوره😋
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده حدود ۲۰۰ گرم
بامیه حدود ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب یک قاشق سر پر
غوره نصف پیاله من از غوره فریزری استفاده کردم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزارم لازم
مواد لازم برای قلقلی🔻
گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم)
پیاز متوسط یک عدد رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید.
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم
آرد نخودچی یک قاشق
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
ابتدا قلقلیها رو آماده کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدید تا موقع سرخ کردن ترک نخوره قلقلی که آماده شد حدود یکساعتی بزارید یخچال.
بامیه رو شسته کلاهک بامیه رو جدا کنید ولی از ته نزنید .با مقداری روغن تفت بدید.حدود پنج دقیقه (از ماهی تابه خارج کرده)
تو همون ماهی تابه قلقلی ها رو سرخ کرده بعد از سرخ کردن اونا رو خارج کرده پیاز رو سرخ کنید.
ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید رب بزنید چند ثانیه تفت بدید.مواظب باشید رب نسوزه
حدود یک کاسه آب بریزید آب که جوش اومد قلقلی ها و بامیه تفت داده شده بریزید .درشو بزارید با حرارت کم تا بپزه.
ده دقیقه آخر غوره و نمک بزنید .
آب خورش غلیظ و جا افتاده باشه.آبش کاملا جمع نشه. در کنارش سیب زمینی سرخ شده بزارید و با کته نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بادمجان مقدارش بستگی به تعداد نفرات
پیاز یدونه بزرگ
سیر 5 حبه
دو قاشق نعناع خشک
کشک به میزان دلخواه
زردچوبه فلفل نمک
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا بادمجونارو پوست کندم از وسط نصف کردم و سرخشون کردم اگه بادمجوناتون تلخن یا تخمشون زیاده حتما اول نمک بپاشید روش دو ساعت بمونه بعد نمک ها رو پاک کنید و سرخ کنید تا تلخیش گرفته بشه وقتی بادمجونا سرخ شد کمی اب میریزیم داخلش و میذاریم بادمجونا پخته و نرم بشن توی تابه ای جدا گانه پیاز و سیر را سرخ میکنیم به همراه زردچوبه فلفل و بعد یه نعناع داغ درست میکنیم بعد از اینکه بادمجونا پخته شده توی صافی میریزیم روغن اضافیشون گرفته شده بعد داخل غذاساز ریختم تا میکس بشه با کوشکوب هم میشه له کرد و بعد با پیاز داغ سیرداغ نعناع داغ و کشک مخلوط کردم و گذاشتم یک ربع با دره بسته بمونه و حاضره.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_لاهیجان
بهتره حتی الامکان از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید.
.
کره یا مارگارین 150 گرم
اکثرا از روغن صاف قنادی(روغن پنجاه) در این کوکی استفاده میکنن تا کوکی فرم خودشو در فر از دست نده ولی من چون به شدت مخالف این روغن هستم از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم
روغن مایع 50 گرم(کمتر از 1/3 پیمانه)
شیر 125 گرم(1/2 پیمانه)
ابتدا شیر را پیمانه کنید و سپس 3 قاشق غذاخوری از شیر بردارید و سپس در کوکی استفاده کنید
اگر از روغن قنادی استفاده میکنید نیازی به برداشتن سه قاشق از شیر نیست
آرد سفید قنادی 425 گرم (حدود 3 و 1/4 پیمانه)
هر پیمانه آرد حدود 130 تا 135 گرم
تخم مرغ 3 عدد
گردو 170 گرم(حدود 1و نیم پیمانه)درشت نگینی شده
کشمش 170 گرم (1 پیمانه پُر)
پودر قند 250 گرم(1پیمانه پُر سرصاف+2/3 پیمانه)
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری پُر
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
.
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مارگارین(کره گیاهی)+پودر قند را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ سوم ،وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
روغن مایع و شیر را هم اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو را الک و مخلوط کنید.
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
گردو و کشمش را با یکی دو قاشق آرد مخلوط کنید سپس بقیه آرد +بیکینگ پودر را به همزن دستی مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید.
در پایان گردو و کشمش را اضافه و هم بزنید.
کف سینی فر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
از مایه کوکی با اسکوپ بستنی مقداری برداشته و با فاصله روی سینی قرار دهید.
سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه و تا زمانی که خلال دندان تمیز از کوکی خارج شود در فر قرار دهید.
بافت کوکی تازه کاملا شبیه کیک هست.
سپس از فر خارج کرده و کمی صبر کنید و بعد از کاغذ جدا کنید.
با این میزان حدود 30 عدد کوکی خواهید داشت.
میتونید بعد از خنک شدن بین کوکی ها کاغذ روغنی بذارید و در ظرف دربسته فریز کنید.
این کوکی در تابه دو طرفه قابل پخت است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی رسپیری
باز هم شیرینی عید بسیار عالی و خوشمزه و بافتی تقریبا نرم داره . میانه است .
بسیار خوش عطر و طعم .
حتی دیدم اونایی که طعم قهوه و نسکافه هم دوست ندارن از این شیرینی خوششون اومده .
کره ۱۲۵ گرم
آرد سفید ۱۲۵ گرم ، کمتر از یه لیوان
نشاسته ذرت ۲۵ گرم حدودا ۳ ق غ
پودر قند ۲۵ گرم ،حدودا ۲ ق غ
پودر نسکافه یا قهوه ۱ ق م
آب جوش ۱ ق غ
وانیل مقداری
در شیرینی های خشک دنبال جایگزین کردن نباشید . مگر در دستوری گفته بشه که میشه. اینجا هم من اطلاعی ندارم جای کره از روغن جامد استفاده بشه کیفیت خوب بشه یا نه من امتحان نکردم . پس دقت کنین .
آرد سفید و نشاسته ذرت و پودر قند رو الک کردم .
پودر قهوه یا نسکافه (هر نوع بخواین حتی از این پودر قهوه فوری هم میشه ) رو با آب جوش مخلوط کردم .
کره نرم شده که در محیط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط کردم و وانبل افزوده و با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه .
پودر قهوه حل شده رو اصافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد نشاسته ذرت رو ریختم و هم زدم و بعد آرد سفید رو کم کم اصافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم .
مواد رو داخل قیف که داخلش ماسوره انداخته بودم ریختم . من از ماسوره 1M استفاده کردم . از ماسوره 2D و یا هر نوع ماسوره به شکل شکوفه می تونین استفاده کنین .
داخل سینی فر شکوفه زدم . و روی اون شکلات چیپسی قرار دادم .
سینی فر نیاز به چرب کردن و با انداختن کاغذ روغنی نداره چون این شیرینی به اندازه کافی کره داره .
در فر که از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . تاکید دمای فرها فرق داره و باید خودتون دما و تایم رو چک کنین . الان زیر شیرینی های من یه سری داشت کم کم رنگش تغییر می کرد و برای من در واقع ۱۲ دقیقه کافی بود .
بعد از خنک شدن از سینی بردارین .
تقریبا ۳۰ عدد شیرینی میشه .
ماندگاری این شیرینی بالاست و تا دوماه در ظرف درب بسته محیط خنک الزاما یخچال خیر می ماند .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد کدو سبز
• 4 حبه سیر
• 3 قاشق غذاخوری خامه ترش
• 2 عدد تخم مرغ
• نمک
• فلفل
• 110 گرم آرد (برای همه موارد استفاده)
• 200 گرم گوشت چرخ کرده
• 1 عدد پیاز
• نمک
• فلفل
• 120 گرم پنیر
آماده سازی:
کدو سبز را روی رنده ریز ، رنده کنیدو نمک بزنید
پیازها را در تابه سرخ کنید. گوشت گاو چرخ شده را اضافه کنید. ادویه زدن با نمک و فلفل. به آشپزی بیاورید.
آب آن را از کدو سبز رنده شده بردارید. سیر خرد شده ، تخم مرغ ، خامه ترش ، نمک ، فلفل ، آرد را اضافه کنید. مخلوط کردن.
مخلوط کدو سبز را در ظرفی که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. 2 دقیقه سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را روی نیمی از پنکیک قرار دهید ، پنیر را بپاشید و از وسط تا کنید. از هر دو طرف سرخ کنید
دستور این شام خوشمزه رو با صدا هم توضیح دادم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_خانگی🌯
موادلازم:
گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند)
سویا ۲_۳ مشت
پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ
سیر ۲_۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم
اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه.
همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن .
همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک🥞
طرز تهیه...
یک و نیم پیمانه آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر،و نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید...
سپس یک تخم مرغ را با نصف قاشق چایخوری کره نرم و یک و نیم پیمانه شیر به مواد اضافه کرده و با همزن مواد را زده تا مخلوطی روان و یکدست حاصل شود...
در این حال ماهیتابه کوچک را با کره چرب کرده و از مواد درون ماهیتابه ریخته تا پف کند(با شعله ملایم)حدود سه دقیقه،سپس طرف دیگر پنکیک را به مدت دو دقیقه حرارت داده تا طلایی و پخته شود...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی برنجی 👆🏻👆🏻👆🏻
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛