9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروسان شکلاتی خوشمزه😋
مواد لازم🔻
نصف ليوان اب ولرم رو به گرم
يه قاشق غذا خوري خمير مايه
نصف قاشق غذاخوري شكر
يه تخم مرغ كامل(سفيده براي داخل كروسان،زرده براي رومال)
نصف قاشق چاي خوري وانيل
نصف قاشق چاي خوري نمك
يه قاشق شكر
مقدار لازم شكلات صبحانه
كره نرم براي لايها به مقدار لازم
يكو نيم ليوان ارد
يه قاشق شير براي رومال
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامهی کلیپ کروسان شکلاتی😋
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامهی کلیپ کروسان شکلاتی😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم (یک لیوان و یا کمی بیشتر از یک لیوان)
پودر قند ۵۰ گرم( یک سوم لیوان)
روغن مایع ۴۰ گرم (۵ تا ۶ ق غ)
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه🔻
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و پودر قند الک شده رو با همزن دستی یکی دو دقیقه زدم .وانیل هم اضافه کردم و روعن مایع رو ریختم و کمی مخلوط کردم . آرد الک شده رو با بیکینگ پودر مخلوط کردم و کم کم اضافه کردم و با دست خمیر رو مخلوط کردم . ورز دادن نمی خواد . فقط آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ممکنه زیادتر و یا کمتر لازم بشه . حواستون هم باشه بیش از اندازه ارد نریزید که اون وقت کیفیت از بین میره و سفت میشه .
خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد خمیر رو با وردنه روی صفحه کار پهن کردم و قالب رو کمی در آرد زدم و به خمیر زدم و قالب زدم . از هر نوع قالبی می تونید استفاده کنید حتی با ته استکان و یا لیوان هم میشه .
خمیرهای قالب زده رو داخل سینی چیدم .یا کاغذ روغنی بندارید یا اینکه کف سینی رو خیلی کم چرب کنید .
فر رو از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر ۱۷۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
یکسری دوباره با همین مواد خمیر رو کاکائویی درست کردم و پودر کاکائو اضافه کردم .
⚠️نکته:تعداد با این مواد بسته به انداززه قالب فرق داره برای من بین ۱۰ تا ۱۲ عدد شد .
می تونید به مواد این بیسکویت پودر هل ، زنجبیل ، دارچین ، پودر قهوه ، پودر نسکافه ، زعفران و ... اضافه کنید و مدل های مختلف درست کنید .
بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه دو طرفه روی گاز میشه درست کرد. در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن به بشقابی گفته میشه که روش یک لایه پنیر یا پودر سوخاری باشه و مواد زیر اون میتونه هر چیزی مثل بادمجان، اسفناج و سیب زمینی قرار بگیره.
مواد لازم🔻
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز نگینی :۱/۲ پیمانه
مرغ: ۳۰۰ گرم
ادویه وسیر تازه به مقدار لازم
پنیر پیتزا
پودر آویشن و تخم گشنیز
سس سفید یا بشامل (آرد و کره وشیر)
طرر تهیه🔻
بادمجون هارو را پوست کنده و حلفه ای کنید و سرخ کنید و مرغ رو هم با قارچ آماده کنید .
سس سفید، آرد و کره رو تفت بدین و بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت هم بزنید تا بجوشد و حل شود، سپس کره وکمینمک فلفل و آویشن به آن اضافه کنید و وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.سس رو خیلی غلیظ بر ندارید چون قراره مجدد در فر گذاشته بشه.در یک ظرف نچسب ونسوز، سی بشامل، بادمجون ، سپس به ترتیب یک لایه از مایه مرغ، قارچ های ورقه شده، سس سفید آخر پنیر پیتزا بریزد. اینکار را یکبار دیگر تکرار کنید تا مواد تمام شود. در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید، و ۱۰ دقیقه گریل بالارو روشن کنید تا پنیر ها طلایی شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا بوتیکی😋
مواد لازم🔻
_آرد ۲ لیوان
_آرد نخودچی ۱ لیوان
_کره ۲۰۰ گرم (وزن روشون نوشته شده)
_پودر قند ۱ لیوان یکم کمتر (پر نکنید)
_پودر هل نصف قاشق مربا خوری
_شکلات شیری ۲تا ۵۰ گرم
_شکلات کاکائویی ۵۰ گرم (وزن روشون نوشته شده)
_زعفرون دم کرده ی غلیظ ۱ قاشق چای خوری
🌸 اگه مواد سرد شد مجددا حرارت بدید تا بشه در قالب ریخت.
🌸برای اینکه روی حلوا حفره ایجاد نشه بعد از اینکه حلوا رو ریختین توی قالب چند بار قالب رو تکان دهید و از سمت بالا به پایین روی میز و یا زمین پرتاب کنید که حفره ها پر بشه.
🌸زعفرون اضافه کنید امکان داره مواد از حالت منسجم بودن خارج بشه و پودری بشه که در این صورت کمی از شکلات سفید یا کره اضافه کنید خوب میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه🔻
ابتدا آرد سفید رو ۱۰ دقیقه روی حرارت تفت بدید تا خامیش گرفته شه، بعد آرد نخودچی اضافه کنید و مجدد ۵ دقیقه تفت بدید و بعد از روی حرارت بردارید و یک دور الک کنید تا یکدست بشه. داخل ماهیتابه کره رو آب کنید و بعد آرد الک شده رو اضافه و خوب ترکیب کنید. سپس پودر قند الک شده و پودر هل رو بریزید بعد از روی حرارت بردارید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید، به یک ظرف پنجاه گرم شکلات کاکائویی که از قبل روی حرارت غیر مستقیم آب کردید، به ظرف دیگه ۵۰ گرم شکلات شیری آب شده و به ظرف دیگه مجدد ۵۰ گرم شکلات شیری آب شده بزنید
حالا شما یک رنگ کاکائویی دارید و دو رنگ شیری.
یکی از این شیری ها رو بذارید کنار و اون یکی رو برای این که رنگی بشه، میتونید از زعفران غلیظ شده(زرد رنگ) یا پودر پسته(سبز رنگ) یا پودر گل محمدی خشک شده(صورتی رنگ) استفاده کنید.
بعد همینطور داغ داغ داخل قالب سیلیکونی بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید وقتی خودشو گرفت به راحتی می تونید جدا کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برشتوک
برشتوک قنادی بدون فر شیرینی مخصوص عید با ماندگاری طولانی بسی خوشمزه😉
قبل از آماده کردن خمیر شکلات رو به روش بن ماری روان کنید به این شکل
یک کتری آب بزارید رو گاز تا به جوش بیاد شکلات رو یا رنده کنید ویا با کارد ریز خرد کنید بزارید رو در کتری تا با بخار کتری آب بشه وروان سپس بریزید تو قالب سیلیکونی وبزارید تو یخچال تا سفت بشه من از شکلات مارک کارات استفاده کردم
مواد لازم برشتوک
روغن صاف قنادی ۱۸۰ گرم
آرد نخود چی ۱۸۰ گرم
آرد سفید قنادی(مخصوص شیرینی پزی)۱۸۰ گرم
پودر قند یا همون پودر شکر ۲۰۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق
دارچین یک قاشق چایخوری
شکلات آب شده به میزان لازم
ابتدا آرد سفید رو با شعله کم تفت بدید حدود ده دقیقه سپس آرد نخود چی رو اضافه کرده ده الی پانزده دقیقه دیگه تفت میدیم نباید تغییر رنگ بده
به این دلیل تفت میدیم چون داخل فر نمیره باید بوی خام آرد از بین بره
آرد تفت داده شده رو الک کنید بزارید تا خنک بشه
پودر قند رو داخل کاسه همزن میریزیم روغن صاف قنادی روش میریزیم همزن رو روشن کرده با سرعت کم وقتی مخلوط شدن کم کم سرعت همزن رو بالا ببرید کم رنگ شد کافیه حدود سه دقیقه بزنید کافیه
زمانی که پودر قند و روغن صاف کرم رنگ شدن
پودر کاکائو ودارچین وپودر هل اضافه کرده ومیزنیم تا حد مخلوط شدن
آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم تا خمیر آماده بشه
تکه های کوچکی از خمیر بر می داریم وبا فشار انگشت روی شکلات ها فشرده میکنیم و با کارد روشو صاف کرده میزاریم چند ساعتی تا خودشو بگیره این خمیر با گرمای دست نرمتر میشه
هم میتونید تو دیس یک سانتی بریزید هم تو قالب کوچک سیلیکونی
بخواید تو دیس بریزید باید ارتفاع دیس یکالی یک ونیم سانتی متر باشه کف قالب کمی دارچین بپاشید خمیر برشتوک رو توش بریزید وبا کف دست ویا گوشت کوب فشرده کنید وبزارید یکی دو ساعت جای خنک خودشو بگیره سپس شکلات آب شده که از داغی افتاده روش بریزد وقتی شکلات سفت شد به شکل لوزی برش بزنید
این برشتوک تو ظرف در دار تو یخچال یکماه دوام داره تو فریزیر بیشتر
عزیزان بدون شکلات هم میتونید آماده کنید یعنی به صورت شیرینی نخود چی قالب بزنید وبچینید تو سینی خیلی خوشمزس من اینجوری بیشتر دوست دارم تا با شکلات😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #ژامبون خانگی
حتما یکبار امتحان کنید طعمی متفاوت داره بی نظیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛