مواد لازم🔻
💜خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
💜شکر یک قاشق غذاخوری
💜آب ولرم یک چهارم لیوان
💜شیر دو سوم لیوان
💜کره 60گرم
💜تخممرغ مرغ دوعدد
💜وانیل نوک قاشق چایخوری
💜آرد حدودا 4لیوان
طرز تهیه🔻
ابتدا خمیر مایه شکر و آب رو ترکیب میکنیم تا یک ربع بعد خمیر مایه به عمل بیاد
شیر و کره هم روی حرارت میذاریم تا شیر ولرم بشه و کره هم اب بشه
در ظرفی دوتا تخم مرغ و وانیلی رو میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد بهش شیر و کره و خمیر مایه و آرد الک شده رو اضافه میکنیم تا جایی که یک خمیر نچسب بدست بیاد خمیر رو ده دقیقه ورز میدهیم و داخل یه ظرف چرب شده میذاریم و میذاریم تا حجمش دوبرابر بشه حدودا دو ساعت طول میکشه بعد پف خمیر رو میگیریم و با وردنه به قطر یک سانت پهن میکنیم و قالب میزنیم اگر قالب دونات نداشتید با یک لیوان قالب بزنید دونات ها رو داخل یه سینی آرد پاشی شده میذاریم و روش رو میپوشانیم نیم ساعت استراحت کنه و بعد در روغن داغ با شعله ملایم سرخ میکنیم تا وسطش هم مغزپخت بشه و بعد هر جوری که دوست داریم تزیینش میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
ابجوش یک لیوان فرانسوی
اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه
پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید
شیر ۱ لیوان)
شکر ۵ ق غ
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم
بستنی لیوانی ۱ عدد
وانیل نوک ق م
رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست
طرز تهیه🔻
اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید.
بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده
پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه
داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید.
مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژلهی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜گوشت چرخکرده 200گرم
💜پیاز یک عدد
💜فلفل به میزان لازم
💜گوجه سه عدد
💜رب یکی دو قاشق
💜زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک جعفری خشک سماق
طرز تهیه🔻
همون طور که دیدید ابتدا به پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخکرده و ادویه ها مخلوطش کردم و حسابی ورز دادم مثل شامی تو دستم فرم دادم وسطش یه فلفل شیرین گذاشتم مطمئن باشید فلفلا شیرینن نیم ساعت گذاشتم یخچال خوب خودشونو بگیرن بعد سرخشون کردم و در آخر داخل یه سس گذاشتم تا کاملا پخته شد
سس🔻
سه عدد گوجه رو رنده کردم ریختم داخل تابه با دوتا فلفل گذاشتم کمی آب گوجه تبخیر بشه کمی روغن ریختم تا گوجه کمی تفت بخوره و بعد یک قاشق رب رو که با آبجوش رقیق کرده بودم بهش اضافه کردم جوش که اومد کباب ها رو داخلش چیدم زمان دادم تا پخته و جا بیفته ما که عاشقش شدیم مخصوصا با سالاد شیرازی معرکه بود نوش جونتون.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_بادمجون
.
موادلازم:
نیم کیلو بادمجون کوچک
4 لیوان شکر
4 لیوان آب
1 ق.چ جوهرلیمو
گل میخک یا هل به مقدارلازم
طرزتهیه:
بادمجانها را شسته پوست بگیرید. برای گرفتن تلخی بادمجانها آنها را داخل ظرفی پر از آب به مدت 2 ساعت بیاندازید.بعد از 2 ساعت بادمجانها را از داخل آب جدا کرده بشویید. آب تمیز در قابلمه ای بریزید و 1 ق جوهرلیمو اضافه کنید تا جوش بیاد بعد جوش آمدن بادمجانهارا داخل قابلمه بیاندازید تا جوش بیاد.حرارت شعله را کم کنید و تا 15 دقیقه اجازه دهید تا بادمجانها جوش بخورند سپس از آب خارجشان کنید و با آب سرد بشوییدشان و صبر کنید آبشان کشیده شود. 4 لیوان شکر و 4 لیوان آب را در ظرفی بریزید و شربت درست کنید بعد بادمجانها و میخک یا هل را داخل شربت بیاندازید تا بهمراه شربت جوش بخورند.برای شکرک نزدن مربا چند قطره آب لیمو اضافه کنید.نوش جون😊😋
الان یه سری دوستان میگن مگه با بادمجون هم میشه مربا درست کرد یا طعمش خوب نمیشه ولی باید بهتون عرض کنم با بادمجون هم میشه مربا درست کنید و طعمش بسیار عالی هستش حتما امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻
مخلوط سینه وران مرغ ۵۰۰گرم
پیاز رنده شده (آبش رو حتما بگیرید)۹۰ گرم
سیر ۳حبه متوسط
سس خردل ۱ق غ
نشاسته ذرت ۱ق غ
نمک،پودرفلفل قرمز،پاپریکا،زردچوبه،آویشن.از هر کدوم ۱ق م
جوز هندی وتخم گشنیز از هر کدوم ۱/۲ق چ
پنیرموزارلا _پنیرگودا_جعفری خرد شده به میزان لازم
پودر سوخاری نارنجی و آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد زده شده
طرز تهیه🔻
گوشت مرغ،ادویه ها،نشاسته،پیاز وسیر را داخل غذاساز بریزید ومیکس کنید تا خمیری شود.سلفون بکشیدوبزاریدتویخچال ۱ساعت استراحت کنه.پنیرموزارلا رو بزاریدتودمای محیط تا نرم بشه وبتونید داخل دست گرد کنید.دورش یک تکه ورق پنیرگودا بپیچید وداخل جعفری خرد شده بغلتونید.
مقداری از گوشت را با کف دست شکل بدید،وسطش رو گود کنید ویک توپک پنیری بزارید داخلش وجمعش کنیدبشکل یک توپ گرد دربیاد.ابتدا داخل آرد سفید،بعدتخم مرغ ودرنهایت پودر سوخاری بیندازید(برای انسجام بیشتر واینکه توپک داخل روغن ترک نخوره و وا نره یکبار دیگه داخل تخم مرغ وبعد پودر سوخاری بزنید.پس مرحله تخم مرغ وپودر سوخاری دوبار تکراربشه تا لایه ضخیم دور توپک رو بگیره)در روغن داغ شناور سرخشون کنید.برای سوسیس فنری هم طبق تصویر عمل کنید.موقع برش دادن سوسیس لبه چاقو باید با سیخ درتماس باشه ودورتادور مارپیچی برش بزنیدمواظب باشید لایه ها موقع برش کات نشه.وسپس داخل روغن سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی ایتالیایی
همون ماکارونی خودمون هستش فقط روش پنیر پیتزا ریخته میشه و پخته میشه . خیلی هم خوشمزه است 😋و پر طرفدار .
.
برای ۳ تا ۴ نفر
اسپاگتی ماکارونی ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم .
مواد داخلش مواد مایه ماکارونی که همون گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه هستش. پیاز رو نگینی ریز کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش تغییر کنه و بعد هم فلفل دلمه ای نگینی شده رو ریختم و نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
(البته موادش کاملا سلیقه ای هستش ،قارچ،ذرت،نخود فرنکی و.... می تونین بریزین . من از اونجا که خیلی علاقه به مواد گوشتی ندارم خودم توی غذاهام کم می ریزم .شما هر مقدار بخواین سلیقه ای هستش . عجیبه که همیشه به عده دنبال بهانه گیری هستن من باید سیر تا پیاز هر چی رو بگم چرا کم ریختم چرا چی کردم 😒😣)
ماکارونی رو هم داخل آب جوش که کمی نمک و روغن توش ریخته بودم انداختم و حدود ۷ الی ۸ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . یه کمی روش آب سرد ریختم تا بهم نچسبه . در حد کم نه اینکه دیگه خیلی بریزین تا همه خوشمزه گیش بره .
ظرف پیرکسی رو انتخاب کردم یا هر ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه و یه مقدار ماکارونی ریختم روش از مایه ماکارونی و روی اون دوباره خود ماکارونی و در آخر روی اون رو پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر ۱۷۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه که پنیر آب بشه و طلایی . آخر هم کمی گریل رو روشن کردم تا پنیر خوش رنگ بشه .
توی تابه هم می تونین روی گاز بزارین و در تابه رو بزارین فقط پنیر دیگه برشته نمیشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_موسیر_خونگی😋
برای تهیه ماست مو سیر حتمااااا از ماست خامه ای و یا پرچرب استفاده کنید. ماست ، موسیر نباید آب بندازه اگر ماست خامه ای ویا پرچرب ندارید باید ماست رو تو کیسه نخی بریزید تا چکیده بشه، ماست رو با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه.
موسیر و سیر از یک خانواده هستن ،موسیر دونه هاش درشته من از مو سیر خشک استفاده کردم.
موسیر رو پوست بگیرید با رنده ویا کارد ورقه ای برش بزنید نه زیاد نازک نه زیاد کلفت ،رو آبکش بجینید وبزارید جلو آفتاب تا خشک بشه دو روزه خشک میشه اگه جای ندارید که آفتاب گیر باشه با پنکه خشک کنید.
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورقه های سیر که خشک شدن آسیاب کنید.واز الک رد کنید.توجه کنید اگه خوب خشک نشدن باشه پودر نمیشه بهم میچسپن.
چند ورق موسیر رو نازک برش بزنید چند ساعتی تو آب سرد خیس کنید.
یک لیوان ماست رو که با هم زن زدیم ویکدست شده یک قاشق مرباخوری پودر موسیر ویک قاشق مرباخوری از سیری که خیس کردیم همراه کمی نمک به ماست اضافه میکنیم فلفل سفید داشتید کمی بزنید .ومخلوط کنید .وبزارید یخچال بهتره یک روز داخل یخچال باشه تا جا بیفته اگه ماست موسیر ترش مزه دوست دارید تو دمای محیط بزارید.طعم این ماست موسیر عاااالیه خوشمزگی ماست موسیر بستگی به ماستی داره که استفاده میکنید حتما به این نکته توجه کنید یا ماست خامه ای ویا ماست چکیده وهمزده ماست نباید آب بندازه. این ماست موسیر دو هفته داخل یخچال ماندگاری داره.
همیشه به اندازه مصرف موسیر رو پودر کنید تا عطر وبوش از بین نره. موسیر های کاملا خشک شده تو ظرف دربسته بریزید و داخل کابینت بزارید.هر وقت لازم داشتید به مقدار مصرف پودر کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درباره پیمانه وقاشق اندازه گیری سوال کرده بودید
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس
آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم
شکر1پیمانه ۲۰۰گرم
روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم
شیر1پیمانه ۲۵۰گرم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
تزیین کاپ کیک با ماسوره های 3 بعدی که بهش ماسوره روسی هم میگن این ماسوره ها را بعضی لوازم قنادی ها دارن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_چیز_ژله
این یک دسری ساده هست و اتفاقا خوشمزه است خیلی من برای مهمونی چند مدت قبل درست کردم اینه که نتونستم قاشق بزنم آخرش 😬😀😉.
پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم)
آب جوش دو لیوان
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمادکت ها موجود است)
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته)
(من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید)
پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه .
پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم .
اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین .
داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم .
من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان همبرگر خانگی :
½ پیمانه آب گرم
½ پیمانه شیر گرم
¼ پیمانه روغن مایع
1 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد سفیده تخم مرغ ( زرده ش برای روی نون)
1 قاشق غذاخوری کره ی نرم
دو قاشق چای خوری پودرخمیرمایه خشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 ق چ نمک
3 تا 4 پیمانه آرد
برای روی نان :
1 عدد زرده تخم مرغ (در مواد بالا داریم)
1 ق غ شیر
کنجد
طرز تهیه نان همبرگر خانگی :
آب گرم، شیر، شکر و خمیرمایه رو در ظرفی ریخته، کمی مخلوط کنید و 5 دقیقه استراحت بدید.
سپس بقیه ی مواد خمیر رو اضافه کرده، آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد
در ظرف رو سلفون بکشید و 1 ساعت در جایی گرم به خمیر استراحت بدین
دوستان فقط برا اینکه دو لایه رو هم بزارید باید شانزده چونه کنید اگه هم یه لایه میخواین همون هشت چونه کنید و هر چونه یک نون باگت میده
سپس 8 عدد چونه از خمیر جدا کنید
کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید، چونه هارو با فاصله قرار بدین و 15-20 دقیقه هم تو سینی بهش استراحت بدین
روی چونه ها مخلوط شیر و زرده رو بمالید و کنجد بپاشید
سپس در فر 200 درجه ی گرم، به مدت 20 دقیقه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ کیک تخم مرغی پرتقالی لیمویی
🔺نکته..... این مقدار مواد حدود24تا کاپ کیک کوچک بشما میدهد من 12تا کاپ کیک کوچک ومابقی را توی قالب 18سانتی ریختم 🔺نکته.... بهتره که مواد را به گرم وزن کنید که خیلی دقیق تر از لیوان است
مواد لازم ....
تخم مرغ .... درشت اعدد
شکر....نصف لیوان یا 125گرم
روغن مایع. نصف لیوان یا 100میلی لیتر
سرکه سفیدیا قرمز ..یک قاشق غذاخوری
شیر...دوچهارم لیوان یا 125میلی لیتر
اب پرتقال یا لیمو...نصف لیوان یا 100میلی لیتر
رنده پوست پرتقال یا لیمو...یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر... یک قاشق غذاخوری سرصاف
ارد...... یک ونیم لیوان یا 200گرم
وانیل....نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه......توی مخلوط کن یاغذاساز تخم مرغ ووانیل وشکر وشیروروغن و ابمیوه دلخواه که حتما از صافی رد شده باشه وتفاله نداشته باشه همه را مخلوط ومیزنیم تا یکدست بشه دودقیقه کافیه بعد سرکه سفید را اضافه وکمی زده بعد به ظرف دیگری انتقال داده وارد وبیکینگ پودررا روی مایع الک کرده وبعد مخلوط کرده قالب مافین را کپسول سایز کوچک انداخته و نصف قالب را پر کرده ودرفر یا توستر که از قبل با دمای 180درجه گرم شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک تخم مرغی پرتقالی لیمویی
طبقه وسط بمدت حدود20تا25دقیقه دیدید اطراف کیک طلایی شده کافیه حرارت پایین را خاموش وچند ثانیه حرارت بالا را روشن تا روی کیکها طلایی بشه
شما میتونید نصف مواد را توی قالب 18سانت ریخته ودومدل کیک داشته باشید کیک که سرد شد از قالب خارج کنید 🔶دستور اصلی این کیک توی قالب مافین با سایز کوچک است طبق فیلم تا نتیجه مطلوب را بشما بدهد اگر خواستید همه مواد را یکجا توی قالب بزرگ بریزبد من امتحان نکردم که یکجا ایا این بافت را بشما میدهد یانه ولی بهتره سایز قالبتون حدود22تا 24باشه که ارتفاع کیک زیاد نشه
طبق دستور درست کنید مواد را کم وزیاد نکنبد تا یه کیک عالی داشته باشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاناپه_کوکوسبزی
.
مواد لازم :
سبزی کوکو ۳۰۰ گرم (برند نوبر سبز )
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
نان تست
گوجه گیلاسی برای تزیین
قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه)
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری
طرز تهیه : سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم.
نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم).
نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم.
نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین.
و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد.
اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفاده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین😊
نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره.
اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛