#ران_مرغ_دروغین
سیب زمینی..... بهتره سیب زمینی سایز متوسط کمی بزرگ باشه خلالی کنید وپنج دقیقه توی ابجوش بریزید تاجوش بخوره ونیم پز بشه نباید کاملا پخته بشه
شما میتونید ...... بجای خمیر از نان تست یا پوره سیب زمینی استفاده کنید که صد البته با خمیر ونان تست خیلی بهتره واما دستور
خمیر....... یک لیوان شیر ولرم ویک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط وپنج دقیقه استراحت بدین پف می کنه وعمل میادبعد یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کمی مخلوط ودولیوان ارد سفید را یکجا اضافه ومخلوط کنید بعد کم کم ارد اضافه تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد اردزیادی بخورد خمیر ندین تا بعد نان سوخاری شما ترد وپوک باشه وبمدت 45دقیقه استراحت داده تاحجمش دوبرابر بشه
مواد میانی...... شما از هر چیزی که دوست دارین میتونید لستفاده کنید حتمی گوشت فقط زباد چرب وچیلی نباشه من پیاز راتفت دادم سبک که شد مرغ را که از قبل با ابلیمو ونمک وفلفل سیاه وپاپریکاوپودر پیاز طعم دار کردم اضافه وتفت دادم بعد فلفل دلمه های رنگی را اضافه کمی تفت داده بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودرسیر وابلیمو را اضافه کمی تفت خورد خاموش کردم
ادامه کار..... پف خمیر رابگیرید دوقسمت کنید یه قسمت را باز کنید نه نازک ونه کلفت باشه با کاتر گرد قالب بزنید سایز زیاد بزرگ خمیر را قالب نزدید چون بعد حجمش دوبرابر می شه از مواد وسط خمیر گذاشته خلال سیب زمینی را وسط قرار داده وخمیر را دور سیب زمینی جمع کرده وبا دست فرم ساق مرغ بهش بدین تخم مرغ را بادنمک وفلفل سیاه وکمی شیر رقیق کنید اول خمیر رادتوی تخم مرغ وبعد در ارد سوخاری بزنید ونیم ساعت توی فریزر بذارید روغن داغ که شد رانها را سرخ کنید حرارت بالا نباشه که توی خمیر مغز پخت بشه کم هم نباشه که جذب روغنش زیاد نشه وبعد روی دستمال اشپزخانه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه وتا داغ وترد است میل کنید با سس دلخواه بی نهایت خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_کشک_اصفهان
تمام مواد رو اندازه گرفتم مقدار غذای تو قابلمه هستش😊 تعدادتون کمتره مواد رو نصف کنید
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
برنج ایرانی یک لیوان(خام)
کشک رامک ۲۰۰ گرم
سبزی خرد شده وپاک شده حدود ۸۰ تا۱۰۰ گرم
شامل تره،نعنا،شوید،جعفری،ترخان
نعنای خشک دو قاشق سرخالی
پیاز سه عدد عدد یکی برای پیاز داغ روی غذا یکی برای داخل غذا یکی برای داخل کوفته ها
روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
برنج رو خیس کنید بعد از خیس خوردن،به مقداری که فقط روی برنج رو گرفته باشه آب میریزیم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط تا برنج نیم پز بشه کامل پخته نشه(آب برنج باید کاملا کشیده بشه)وگرنه کوفته شل و ول میشه
برنج نیم پز رو تقسیم کنید نصف بیشتر داخل کوفته ها بریزید وبقیه رو کنار بزارید
گوشت چرخ کرده ،ادویه ها ،یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده وسبزی رو خوب ورز میدهیم (حدود ده دقیقه)سپس برنج نیم پز اضافه وچند دقیقه دیگه ورز میدیم به انداز نارنگی برداشته و کوفته ها رو درست میکنیم گاه گاهی دستتون خیس کنید تا رویه کوفته ها صاف ویکدست در بیاد .کوفته های آماده شده رو یکی دوساعت یخچال میزاریم این کار جلوگیری میکنه از وا رفتن کوفته
یک عدد پیاز رو خرد کرده وسرخ میکنیم زردچوبه و بقیه برنج نیم پز ونعنا خشک رو میریزیم وباهاش تفت سریع میدیم نعنا زیاد تفت بخوره تلخ میشه
آب میریزیم وقتی که جوش اومد کوفته ها رو دونه دونه میزاریم تو آب درحال جوش شعله متوسط رو به پایین باشه آب باید روی کوفته ها رو کاملا بگیره حتی کمی بیشتر هم حدود یکساعت زمان لازمه تا کوفته ها بپزن برنج که زدیم کاملا پخته وا میره ومیشه لعاب غذا .
موقعی که آب غذامون لعاب داد و کوفته ها پخته شدن موقع اضافه کردن کشک رامک. نمک رو بعد از اضافه کردن کشک بزنید
کشک رامک رو اضافه کرده وبا قاشق میزنیم تا کشک حل بشه دوباره کمی پیاز داغ روش میریزیم شعله خیلی کم .درشو میزاریم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه آروم آروم قل بزنه وجا بیفته .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موساکا
یه جور خوراک یونانیه که من با کمی تغییر درستش کردم و واقعا خوشمزه شد.
۳ تا بادمجان🍆 ( که از قبل کبابی و پوستشو بِکن و بذار تو صافی تا کامل آبش بره)
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ( که من از ترکیب چرخکرده مرغ و گوشت استفاده کردم)
۳ تا سیبزمینی متوسط( که آبپز باید بشه و با پوست حلقهای بُرِش بزن)
يه دونه پیاز درشت(خلالی خردش کن)
۱قغ سیر له شده
۳ قغ روغن زیتون
۱ قغ رب گوجه 🍽آب ۱ لیمو ترش تازه کوچک
نمک،فلفل،آویشن،کاری،زنجبیل،دارچین همشون ۱قچ
۱ دونه عصاره مرغ(تو نصف لیوان آب حل کن)(جایگزین میتونه آب مرغ یا آب گوشت باشه)
۲قغ سس کچاب
سس بشامل:
۵۰ گرم کره ۳قغ آرد گندم۱ لیوان شیر ولرم۱ دونه تخم مرغ( فقط زرده مورد نیازه)
اول پیازُ با روغن زيتون تفت بده تا طلايي شه.
سيرُ اضافه و مخلوط كن.
گوشت قرمزُ به پیاز اضفه و تفت بده. کمی که رنگش عوض شد گوشت سفیدُ بزن تنگش ( برای اینکه گوشت قرمز دیرتر میپزه)
حالا ادویه ها( من آویشنُ بيشتر زدم چون عاشقشم ولي كاملا سليقهایه )+ رب+ سس کچاب+ آب_عصاره+آبلیمو تازه به گوشت اضافه کن و بذار یه ربع با شعله کم بجوشه تا جا بیوفته.
برای سس بشامل اول کره رو داغ کن و بعد آردُ اضافه و مدام هم بزن و بعدش شیر و بازم مدام هم بزن تا گوله گوله نشه.
کمی نمک و فلفل هم بهترش میکنه.
زرده تخم مرغ تم اضافه و مخلوط کن و ۳ دقیقه رو شعله بمونه که بپزه و بوی خامی نده.
حالا کف ظرف پیرکس ( مخصوص فر) رو با کمی روغن زیتون چرب کن.
یه لایه سیبزمینی بچین و بعدش نصف بادمجون کبابی که ساتوری شده یه لایه روی سیب و کمی ترکیب نمک و فلفل که مزه بگیره.
روی بادمجان یه لایه کامل ترکیب گوشت تا سطحشو بپوشونه و دوباره مابقی بادمجان رو اضافه کن
حالا با سس بشامل روی مواد قبلی پوشش بده و در آخر یه لایه پنیر.
تو دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذار بپزه و ۵ دقیقه اخر گریل رو روشن کن تا روی کار طلایی بشه.
برای تزئین هم از سیب زمینی سرخشده استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه
2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه
3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه
4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.
5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پتاژ لوبیا سفید😋
مواد لازم🔻
لوبیا سفید دویست و پنجاه گرم
پیاز یک عدد کوچک
عصاره گوشت یک عدد
لوبیاسبز خرد شده سه قاشق سوپخوری
نخود سبز سه قاشق سوپخوری
هویج ریز خرد شده سه قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده دو قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه یک و نیم قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامهی پتاژ لوبیا سفید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسری خوشمزه و دلچسب مطابق ذائقه و سلیقه همه 😍❤️
مواد لازم :
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه 200 میلیلیتر
شکلات 160 گرم
بیسکویت مادر
.
ابتدا شیر، تخم مرغ، شکر، نشاسته و آرد را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید، هم بزنید تا غلیظ شه. سپس شعله را خاموش کنید و وانیل، کره و خامه را اضافه کرده و با همزن به مدت 3 تا 5 دقیقه بزنید. دسر را به دو قسمت کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
بیسکویت را ابتدا به شیر آغشته کنید و در کف ظرف سروتون بذارید بعد دسر شکلاتی را روی آن ریخته و باز هم بيسکوئيت، مرحله بعد دسر وانیلی را ریخته و این روند را ادامه دهید تا تمام شود. در یخچال بذارید تا کامل خنک بشه. نوشجان 😍
❤️میتونید از هر نوع بيسکوئيت یا حتی تکههای کیک استفاده کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_حلوایی
یک نون خیلی خوشمزه ویا حتی یک کلوچه حلوایی خیلی عالی 😍😊.
.
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
شکر ۳۰ گرم (۲ ق غ)
روغن مایع ۴۰ گرم (۴ ق غ)
آرد سفید حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (یک و نیم تا دو لیوان)
نمک ۱/۴ ق چ
حلوا (هر نوع حلوا و یا هر چیز دل خواه) به میزان لازم
برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو ریختم .درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .
در ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی زدم تا از لختگی در بیاد . شکر و روغن مایع و نمک رو ریختم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد که الک کردم رو کم کم و به تدریج ریختم .میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه . ارد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچشبه اما مواطب باشید آرد زیادی لطافت نون رو می گیره پس در ریختن آرد با احتیاط پیش برید . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و می تونید دو سه دقیقه ورز بدید و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبید . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم .
بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم بسته به علاقه تون که دوست دارید چه سایزی بشه بین ۶ تا ۸ قسمت خوبه . خمیر رو تقسیم و چونه کردم .هر چونه رو روی سطح کار کمی باز کردم و وسطش از حلوا قرار دادم . (هر نوع مغزی دلخواه غیر حلوا هم میشه و یا هر نوع حلوایی که دوست دارید . حلوای من ایتجا یک حلوای ساده زعفرانی هست برای دیدن دستور روی این هشتگ بزنید .بعد خمیر رو روش رو پوشوندم و باز کمی پهن کردم و با قیچی روش برش هایی ایجاد کردم .نحوه پیچیدن دل به خواهی هست .
داخل سینی چیدم و برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و یک ق م شیر استفاده کردم و ردمال زدم و روش کنجد پاشیدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ۱۸۰ ، ۱۹۰ درجه ،طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . در آخر یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم تا خوش رنگ بشه . ظرف شامل آب هم از همون ابتدا داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها .
پ.ن : بدون فر داخل تابه رویگازیافر دست ساز می تونید استفاده کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلات_چیپسی
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم
من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم.
مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید.
شکر سفید 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه
در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده
شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید.
من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر
آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید.
کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید.
سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید.
در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید.
سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود.
سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید.
با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت.
بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن...
پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم
در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد.
رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موکا
کیک موکا عطر و طعم دلپذیری از قهوه و کاکائو داره...پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
آرد 2 و 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3/4 پیمانه
پودر قهوه 1قاشق چایخوری استاندارد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
میتونید به جای جوش شیرین از دو برابر اون بیکینگ پودر استفاده کنید...
در اینصورت مجموعا 3 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر لازم هست
نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
کره به دمای محیط رسیده 230 گرم
من از مارگارین(کره گیاهی)استفاده کردم
شکر 1و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
شیر 1 پیمانه
ابتدا همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 165 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب به قطر 25 تا 27 سانت را با کره یا روغن جامد چرب و ترجیحا با پودر کاکائو کاور کنید.
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
آرد+پودر کاکائو+پودر قهوه(من از پودر نسکافه استفاده کردم)+بیکینگ پودر+جوش شیرین+نمک را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
من به جای کره از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم.
سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید.
سپس شیر را اضافه و مخلوط کنید.
مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
مواد را در قالب بریزید.
قالب را به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک خارج شود در فر قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب بریم سراغ مواد اولیه🔻
برنج:سه پیمانه
سینه مرغ:یک عدد
لوبیا چشم بلبلی: ۱/۵ لیوان
شوید تازه:۱/۵ پیمانه
پیاز : دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دارچین:نصف قاشق غ
زعفران : ۵ قاشق چ
طرز تهیه🔻
اول سینه مرغ خرد میکنیم
همه با زعفران ۲-۳ ساعت مرینیت میکنم
دو تا پیاز خرد میکنیم و تفت میدیم( من معمولا تو روغن زیتون یا ارده کنجد تفت میدم)
سینه ها رو بهش اضافه میکنیم حرارت و زیاد میکنیم.
در ظرفی جدا لوبیاها که خیس خورده میذاریم بپزه ( کمی آبلیمو بریزید که سیاه نشه حین پخت، و اینکه درشو نذارید که له نشه)
برنجُ به جوش میاریم کمی قبل از آبکشی شوید تازه ( یا خشک ، من تازه میریزم چون عطر و بوش بیشتره) به همراه لوبیا پخته اضافه و آبکشی میکنیم
من برای تهدیگ سیب زمینی گذاشتم
لایه لایه برنج و موادمون و دارچین و لابه لای برنج میریزیم و میذاریم دم بکشه
در آخر هم کمی کره آب شده روی برنج میریزیم واسه عطر خوبش.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی شیری پلنگی
مواد لازم:
اندازه لیوان 250 میلی (یا پیمانه قنادی)
3 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ، 35 گرم (گندم و یا ذرت فرق نمیکند)
1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری پر آرد ، 35 گرم
رنده پوست لیمو (به دلخواه)
75 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
50 گرم شکلات تلخ
نسبت به بزرگی قالب بیسکوییت لیدی فینگر (من 13 عدد استفاده کردم)
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه بریزید. شکر ، نشاسته ، آرد و رنده پوست لیمو (به دلخواه) را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و حالت گلوله نداشته باشد. وقتی خوب هم زدید روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. در حدود 7 الی 8 دقیقه می جوشد و بلافاصله قوام میگیرد. وقتی قوام گرفت کمی بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید. کره و وانیل را بلافاصله داخل کرم گرم بریزید و تا وقتی که کره آب شود خوب هم بزنید. دو عدد کاسه شیشه ای بردارید و داخل یکی پودر کاکائو و 30 گرم شکلات ریز خرد شده بریزید و باقیمانده شکلات خرد شده را داخل کاسه دوم بریزید. 3 و یا 4 ملاقه کوچک از کرم گرم داخل کاسه ها بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود یکی کم رنگ و یکی پر رنگ میشود هر کدام را داخل کیسه فریزر و یا قیف بریزید سر کیسه فریزر را ببرید. داخل ظرفی سلفون بکشید و ابتدا از کرم شکلاتی پر رنگ داخل ظرف و کناره های ظرف با فاصله بریزید. سپس با کرم رنگ روشن در کناره های کرم پر رنگ بزنید. کرم را کمی هم بزنید و داخل ظرف بریزید و با لیسک صاف کنید و مجدد روی کرم طرح پلنگی بدید. سپس بیسکوییت ها را داخل شیر(1 استکان)بزنید و روی کرم بچینید (میتوانید بیسکوییت سبوس دار گندم هم بچینید) روی بیسکوییت را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید اگر عجله دارید 2 ساعت در یخچال نگه دارید ولی توصیه میکنم یک شب در یخچال بماند. سپس از یخچال بیرون آورید و داخل ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگین کمان ژله
یک بسته ژله آلوورا رابا یک لیوان آبجوش مخلوط و روی بخار کتری بذارید تا ذرات حل و شفاف بشن بعد کنار بذارید تا خنک بشه. ژله_مهشید
مواد داخل طالبی را بیرون آورده وبا دستمال آشپزخانه داخلشو خوب خشک کنید، یک ق غ از ژله آلوورا خنک شده را داخل طالبی بریزید و با برس تمام سطوح داخلی طالبی را به ژله آغشته کنید و بمدت ۱۰ دقیقه در فریزر بذارید بعد از فریزر بیرون بیاورید و میوه های برش خورده را که از قبل آماده کرده اید درون آن بریزید( هلو انجیری زعفرانی، توت فرنگی و حبه های انگور). سپس به ژله آلوورا خنک شده نصف لیوان بستنی آب شده اضافه و خوب هم بزنید و مخلوط کنید و روی میوه ها درون طالبی بریزید و بمدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بذارید تا خوب سفت بشه . عجله نکنید زمان بیشتری هم بدید بهتر خواهد شد و بعد برش بزنید و نوش جان کنید.
۱- از کیوی و انبه و اناناس خام استفاده نکنید.
در مورد میوه هایی مثل کیوی ، انبه ، نارنگی و آناناس خام باید میوه را قبلا یا بخار پز کرد یا در آب وشكرکمی جوشانده تا آنزیم آن از بین برود.
چون اسيد اين ميوه ها باعث ميشه ژله مون نبنده .
به ژله اى كه مى خواهيد شير يا بستنى نرم یا اب شده بزنيد حتماً ژله شما خوب سرد شده باشد در غير اينصورت شير در ژله داغ دون دون شده و صاف ويكدست نمى شود .
۲- مقدار ژله بستگی به اندازه طالبی شما داره.
٣-بخاطر اينكه آب اضافه داخل طالبی گرفته بشه تا ژله ما رقیق نشه داخل طالبى رو با دستمال اشپز خانه خشك ميكنيم .
٤- يك ق غ ژله آلورا را كه به داخل ديواره طالبى ميزنيم در واقع برای چسبندگی بیشتر برای ژله بستنی اصلی است که خوب مواد داخلی به هم بچسبند و ژله خوب ببنده .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اَرده_خونگی
کنجد ۱ پیمانه
حتماً به فروشنده بگید کنجد مخصوص اَرده بهتون بده که در واقع همون کنجد پوست کنده هست در ظاهر خیلی فرقی با کنجد ساده نداره ولی برای اَرده مناسبه
روغن کنجد یا روغن مایع ۲ ق غ
طرز تهیه
کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه فقط حواستون باشه کنجد زود میسوزه
با هر وسیله ای که در دسترس دارید کنجد رو آسیاب کنید وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن رو بهش اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدید بعد از مدتی حالت خمیری پیدا میکنه
هر از چندگاهی به دستگاه استراحت بدید تا بهش فشار نیاد و داغ نشه
همینطور کنجد ها رو آسیاب کنید تا روان و یکدست بشه
به همین راحتی اَرده خونگی درجه یک آماده شد
با شیرین کننده هایی مثل شیره خرما، شیره انگور یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید
#ارده#ارده_خونگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كباب_تركيه
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... .
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد...
توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛