eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کالزونه مرغ و قارچ 😍😋🍕 طرز تهیه خمیر این کالزونه خوشمزه مثل خمیر قیف مرغ که دستور تهیش تو پستای قبلی هست . از خمیر نون بربری یا نون فرانسوی هم میتونید استفاده کنید. برای تهیه مواد داخل خمیر هم یک عدد پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت بدید و سپس مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا برشته شه. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، ارگانو بزنید. قارچ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در صورت تمایل یه حبه سیر رنده شده ام اضافه کنید. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و هر کدوم رو پهن کنید. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید و مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی اون بپاشید. مقداری از مخلوط مرغ رو اضافه کنید و دوباره پنیر موزارلا بپاشید.خمیر رو تا کنید و لبه هاش رو مثل فیلم با انگشت محکم کرده و شکل بدین. کالزونها رو در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و با چاقو چند برش روی اونا ایجاد کنید. سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کالزونه ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. نوش جون! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕 مواد لازم: 500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی برای مزه دارکردن: 1لیوان شیر 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری سرکه 2 تا 3 حبه سیر 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی زیره و آویشن مقداری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تزیین: چند تکه نان بربری 1 لیوان ماست جعفری خرد شده مواد لازم برای سس گوجه روی کباب: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: 1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید. در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید. گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید). ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. نکته: معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موساکا یه جور خوراک یونانیه که من با کمی تغییر درستش کردم و واقعا خوشمزه شد. ۳ تا بادمجان🍆 ( که از قبل کبابی و پوستشو بِکن و بذار تو صافی تا کامل آبش بره) ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ( که من از ترکیب چرخ‌کرده مرغ و گوشت استفاده کردم) ۳ تا سیب‌زمینی متوسط( که آبپز باید بشه و با پوست حلقه‌ای بُرِش بزن) يه دونه پیاز درشت(خلالی خردش کن) ۱ق‌غ سیر له شده ۳ ق‌غ روغن زیتون ۱ ق‌غ رب گوجه 🍽آب ۱ لیمو ترش تازه کوچک نمک،فلفل،آویشن،کاری،زنجبیل،دارچین همشون ۱ق‌چ ۱ دونه عصاره مرغ(تو نصف لیوان آب حل کن)(جایگزین میتونه آب مرغ یا آب گوشت باشه) ۲ق‌غ سس کچاب سس بشامل: ۵۰ گرم کره ۳ق‌غ آرد گندم۱ لیوان شیر ولرم۱ دونه تخم مرغ( فقط زرده مورد نیازه) اول پیازُ با روغن زيتون تفت بده تا طلايي شه. سيرُ اضافه و مخلوط كن. گوشت قرمزُ به پیاز اضفه و تفت بده. کمی که رنگش عوض شد گوشت سفیدُ بزن تنگش ( برای اینکه گوشت قرمز دیرتر میپزه) حالا ادویه ها( من آویشنُ بيشتر زدم چون عاشقشم ولي كاملا سليقه‌ایه )+ رب+ سس کچاب+ آب_عصاره+آبلیمو تازه به گوشت اضافه کن و بذار یه ربع با شعله کم بجوشه تا جا بیوفته. برای سس بشامل اول کره رو داغ کن و بعد آردُ اضافه و مدام هم بزن و بعدش شیر و بازم مدام هم بزن تا گوله گوله نشه. کمی نمک و فلفل هم بهترش میکنه. زرده تخم مرغ تم اضافه و مخلوط کن و ۳ دقیقه رو شعله بمونه که بپزه و بوی خامی نده. حالا کف ظرف پیرکس ( مخصوص فر) رو با کمی روغن زیتون چرب کن. یه لایه سیب‌زمینی بچین و بعدش نصف بادمجون کبابی که ساتوری شده یه لایه روی سیب و کمی ترکیب نمک و فلفل که مزه بگیره. روی بادمجان یه لایه کامل ترکیب گوشت تا سطحشو بپوشونه و دوباره مابقی بادمجان رو اضافه کن حالا با سس بشامل روی مواد قبلی پوشش بده و در آخر یه لایه پنیر. تو دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذار بپزه و ۵ دقیقه اخر گریل رو روشن کن تا روی کار طلایی بشه. برای تزئین هم از سیب زمینی سرخ‌شده استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
250 گرم آرد سفید قنادی 50 گرم پودر کاکائو 300 گرم شکر 1پاکت وانیل(5گرم یاکمی وانیل ایرانی) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین یا(1قاشق مرباخوری سر صاف بیکینگ پودر) 1قاشق غذاخوری سرکه 280 میلی لیترشیر 2 عدد تخم مرغ 60 گرم کره 60 گرم روغن مایع . کرم خامه: خامه20 یا 25٪ -350 گرم پودر شکر 100 گرم طرز تهیه : ابتدا تمام مواد خشک رااز قبل سه بارالک کنید و تخم مرغ، شیر، کره و روغن گیاهی رااضافه وباهمزن بزنید تا تمام مواد خوب مخلوط شود. (شیر، تخم مرغ و کره باید به دمای محیط رسیده باشن) در آخر سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید. اندازه قالب کیک (20تا24 سانتی متر). قالب رابا کره چرب کنید و پودر کاکائو بزنید واضافه پودر را بتکونید. مایه کیک رادرقالب ریخته ودرفر ازقبل گرم شده بادمای 170 درجه برای مدت 50-60 دقیقه قرار داده تا کیک پخته شود. بعد 40 دقیقه با خلال چوبی تست کنید. بعد پخت کیک حتماً بزارید کیک خنک بشه وبعد از قالب خارج کنید. طرزتهیه خامه : خامه وپودرقند راباهم مخلوط وباهمزن میزنیم تا خامه فرم بگیرد. سپس کیک را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت از کیک را خامه زده و روی یکدیگر قرار دهید. واطراف کیک راهم کمی خامه بزنید وبا اضافه خورده کیک اطراف کیک راتزیین وبرای روی کیک هم از پودرنارگیل ومغز دلخواه استفاده کنید.😋 . 🍰این کیک احتیاج به خیس کردن واسه قسمت‌های برش خورده ندارد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوا مجلسی 😋 ✍ مواد لازم: آرد گندم : ۲ لیوان آرد نخودچی : ۱ لیوان شکر : ۲ لیوان روغن : ۲ لیوان آب : ۲/۵ لیوان زعفران : ۱ قاشق چای خوری پودر هل : به اندازه دلخواه 🥣 طرز تهیه: شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو‌ به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه : یک لیوان و نیم بلغور گندم(من ازآرد بلغور استفاده کردم) چون آرد بلغور کم گیر میاد شما از بلغور نیم دانه استفاده کنید و 3 ساعت خیس کرده سپس صافش کنید . یک لیوان گوشت چرخی یک عدد پیازمتوسط نمک 2قاشق مرباخوری، ادویه جات مخصوصازیره سیاه 1قاشق چایی خوری ابتدا بلغور را 3 ساعت بخیسانید . بلغور رابعداز خیساندن صاف کنید و در غذاساز باپیاز خوب میکس کنید . ( ولی اگر آرد بلغور بود با گوشت ورز دهید )سپس گوشت چرخی وسایر مواد را اضافه کنید، تاخمیری شکل شود، من داخل کبه با گوشت مرغ پخته شده وریش ریش شده همراه باقارچ پیازداغ و نخود فرنگی و کمی ذرت وگردو که باهم تفت دادم استفاده کردم، بنابه سلیقه خودتان داخل کبه راپرکنید یک ظرف بنا به سایز کبه تون انتخاب کنید روی ظرف کیسه گذاشته وروی کیسه رابا آب مرطوب کنید وتکه ای از مواد را روی کیسه باز کنید و در دایره اول مواد بگذارید دایره دوم راروی اولی قراردهید واطراف کبه را با کیسه خوب ببندید ( طبق فیلم ) کبه ها را خوب پرس کنید کبه های آماده را روی کیسه گذاشته و پس از اتمام کار کبه ها رابا روغن کم سرخ کنید و درب ماهیتابه راببندید.موفق باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅دلمه گوجه فرنگی😋 ✍مواد لازم: گوجه فرنگی درشت ۵ عدد گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم پیاز یک عدد جعفری ۱۵۰ گرم برنج یک فنجان لپه یک فنجان روغن یا کره۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و دارچین به مقدار کافی آب گوجه فرنگی یک فنجان 🥣 طرز تهیه: ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده سرخ کنید. برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش بدهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه فرنگی ها به عنوان در استفاده کنید. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، آب گوجه فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن. # دسر_شعیریه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبہ تون بی نظیر و سرشار از انرژی 🍂🍃 در این روز زیبا دعا میکنم همہ خوبی‌ های دنیا مال شما باشہ دلتون شاد باشہ غمی توی دلتون نشینہ خنده از لبتون پاک نشہ و دنیا به کامتون باشہ🍂🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها اشتباهی تو فیلم به جای فلفل قرمز گفتم گوجه ی خورد شده حتما توجه کنید 150 میلی لیتر شیر گرم؛ 100 میلی لیتر آب گرم؛ 1 قاشق غذاخوری نمک؛ ½ قاشق غذاخوری شکر ؛ 1 تخم مرغ؛ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک؛ 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی؛ 400 گرم آرد. برای پر کردن: 300 گرم (10 اونس) گوشت چرخ کرده؛ 2 پیاز ، چرخ کرده؛ 1 حلقه فلفل ، چرخ کرده؛ نمک ، فلفل ، زیره ، چاشنی گوشت به طعم و مزه؛ جعفری خرد شده ، کره برای سرو ، روش با ترکیب آرد با خمیر مایه، شکر و نمک با خمیر شروع کنید. در مرکز درست کنید و تخم مرغ ، شیر ، روغن و آب را در آن بریزید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود ، با روغن مسواک بزنید ، بپوشانید و کنار بگذارید تا اندازه آن دو برابر شود. مواد را برای پر کردن مخلوط کنید. خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید ، یک سوم پر از گوشت را در مرکز قرار دهید. انتهای خمیر را جمع کنید و سپس آن را با کف دست کاملاً صاف کنید. با انگشتان خود تورهای باریک درست کنید تا یک مرز کوچک تشکیل شود. نان ها را به مدت حدود 30 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند ، با دمای 180C / 350F بپزید. قبل از سرو با کره ذوب شده و بالای ان سبزی بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای ناهارتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍🏻مواد لازم كدوسبز:4-5عدد جعفري:1/2پيمانه پيازچه:1/2 پيمانه شويد:1/3 پيمانه تخم مرغ:2عدد آرد:1/3 پيمانه پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ فلفل سياه:1ق چ خ بكينگ پودر: 1 ق م خ نمك:به مقدار لازم ✍🏻طرزتهيه كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ران بوقلمون یک کیلویی نمک سه قاشق سوپخوری سر پر آب به مقدار لازم فلفل سیاه، فلفل قرمز، رزماری به اندازه لازم زعفران دم کرده چهار قاشق سرپر پیاز دو عدد متوسط سیر چند حبه دستور تهیه🔻 چون بوقلمون گوشت کم چربی داره و دیر پز هست و کمی بو داره و به اصطلاح گوشت زمختی داره فوتش اینکه به مدت هشت ساعت یا بیشتر داخل آب نمک و در یخچال بماند. بعد از هشت ساعت از آب خارج کرده داخل کمی روغن بوقلمون را کمی سرخ کنید تا رنگش عوض بشه پیازها را خلالی خورد کرده داخل تابه ریخته کمی که سبک شد سیر را هم اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا سبک شوند ادویه ها را اضافه کنید زعفران دم کرده را روی ران میریزیم و یک لیوان آب به تابه اضافه کرده درب تابه را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه میدیم کم کم بپزد در اخر کار کمی از غذا تست کنید و نمک اندازه کنید اگر نیاز به نمک داشت بهش نمک اضافه میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 نخود: ۳۰۰ گرم جعفری تازه: ۱ لیوان پیاز: ۱ عدد سیر: ۶ حبه تخم مرغ: ۱ عدد آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوجه ۱/۵ کیلو نمک ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده (در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری) طرز تهیه🔻 درست مثل طرز تهیه رب گوجه اول گوجه ها رو بشورید دم و قسمتای سفید رنگشو جدا کنید .قاچ کرده نمک بپاشید و دو سه ساعتی کنار بذارید. میتونید بلافاصله هم درست کنید ولی با کنار گذاشتنش موقع پخت زمان کمتری میبره و پوستش راحت تر ازش جدا میشه. بعد داخل قابلمه روی گاز گوجه ها رو بپزید اگه در قابلمه بسته باشه زودتر می‌پزن وقتی خوب نرم شدن از صافی ردشون کنید تا پوستها و دونه ها کاملاً جدا بشن. آب گوجه صاف شده رو دوباره داخل قابلمه بریزید و بذارید بجوشه. برای چاشنی من از سرکه ،پودر سیر، شکر، پودر فلفل قرمز و برای خوشرنگ تر شدنش از زعفران دم کرده استفاده کردم. بعضیا از سیر رنده شده و هویج استفاده می‌کنن مقدار چاشنی رو میتونید به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید .در حین جوشیدن هم بزنید که ته نگیره. وقتی به غلظت (مثل ماست شل) رسید خاموشش کنید .سرد که شد به ظرف شیشه ای منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید. اگه مقدار زیاد درست کردید سس رو کنسروی کنید که خراب نشه . طرز کنسرو کردن رو در چند پست قبل (طرز تهیه رب گوجه )توضیح دادم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛