فينگرفود عالي و اسون🤩
✅برای درست کردن این نون ها من از خمیر ده دقیقه ای استفاده کردم.برای هر نون یه چونه اندازه یه گردو بزرگتر گرفتم و روشونو با پارچه پوشوندم گذاشتم خمیر دوبرابر بشه سپس گریل برقی رو داغ کردم و یکی یکی خمیر ها رو گذاشتم تا رنگش سرخ بشه به این ترتیب همشو درست کنید بعد از سرد شدن نون ها رو از وسط نصف کنید و با چاقو باز کنید و با هر چی دوست داشتین پر کنید من از مخلوط مرغ ریش شده و جعفری خورد شده و مایونز و نمک و فلفل سیاه استفاده کردم
✅خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین )
مواد لازم:👇
ارد 2 لیوان
اب ولرم 2 لیوان
شکر 3 ق غ
شیر یا ماست 3 ق غ
نمک کمی
خمیر مایه 1 ق غ
طرز تهیه:👇
همه موارد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میزاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_نوتلا
با استفاده از خمیر معرکه(من از نصف پیمانه شیر و دو قاشق شکر استفاده کردم)
خمیر معرکه:
پانصدگرم آرد +یک تخم مرغ + شش قاشق روغن مایع + یک قاشق مایه خمیر فوری + یک قاشق غذاخوری شکر+ یک قاشق مربا خوری نمک+ یک پیمانه شیرولرم.
طرز تهیه:
همه مواد روبه جز آرد با هم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم میریزیم تا وقتی خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد. *بسته به نوع آرد ممکنه مقداری اضافه یا کم بیاد .
روشو میپوشونیم میزاریم کنار تا حجمش دو برابر شه.
برای غذا ها و نان ها از این رسپی استفاده کنید و برای نون های با فیلینگ شیرین، مقدار شکر دو یا سه برابر میشه.
بعد از اینکه خمیر آماده شد، به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید و خمیر باز شده را به سینی شیرینی پزی که کاغذ روغنی گذاشتید منتقل کنید و یک بشقاب روی خمیر بذارید و دورتادور خمیر را ببرید که گِرد بشه، سپس کمی شکلات نوتلا یا شکلات صبحانه روی خمیر بمالید و یکی دیگه از قسمتهای خمیر را باز کنید و گرد ببرید و روی شکلات نوتلا بذارید، مجددا کمی شکلات روی خمیر بمالید و قسمت سوم خمیر را هم باز کنید و روی شکلات بذارید، سپس یک لیوان را مرکز خمیر بصورت دَمَر بذارید و خمیر را به دوازده قسمت یا شانزده قسمت مساوی با چاقو تقسیم کنید و هر دو قسمت را با هم در جهت مخالف هم دو مرتبه بچرخونید.
سپس یکربع استراحت بدید و با زرده تخم مرغ و عسل و زعفران دم کرده رومال کنید و توی فر که از یک ربع قبل با صد وهشتاد درجه گرم کردید قرار بدید و بیست دقیقه یا تا زمانیکه روی نون طلایی بشه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نخودچی
ویژه عید
مواد لازم:
آرد نخود مرغوب ۵۰۰ گرم
آرد گندم ۳ قغ (از آرد نخود ۳ ق برداشته این ۳ ق را جایگزین میکنیم)
پودر قند ۱۷۵ گرم
روغن جامد ۱۷۵ گرم
هل ۱ قچ
طرز تهیه:
آرد نخودچی، آرد گندم، هل و پودر قند را باهم مخلوط میکنیم، روغن آبکرده را اضافه میکنیم، و با دست ورز میدهیم، میتوانید خمیر را از چرخ رد کنید، سپس بین دولایه نایلون خمر را باز میکنیم، قالب میزنیم و داخل سینی فر میچینیم، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه میگذاریم...
وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید تا کامل سرد نشده بهش دست نزنید...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_عربی
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته (حدودا ۲ ق غ)
پودر ژلاتین ۱ ق غ (۷ گرم)
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
خامه صبحانه یا قنادی نصف بسته حدودا ۲ ق غ
پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد از اینکه مخلوط شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کردم از حرارت برداشتم و داخل مخلوط کن همراه با بیسکوییت و خامه ریختم و میکس کردم داچون خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نیستش مواد رو ریختم و گذاشتم توی یخچال تا خوب ببنده حدودا ۶ الی ۷ ساعت بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رنگی رنگی
برای این ژله من برای ژله های لایه ای از ۵ رنگ ژله و هر کدوم نصف بسته است و هر کدوم رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم ) حل کردم یک بسته پودر ژله آلوورا رو هم با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم و گذاشتم کنار در مخیط که خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که توی محیط بوده و دمای محیط رسیده کم کم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم قالب من جنسش اینجا پلاستیکی هست با دو سه قطره روغن مایع چرب کردم برای اون قسمت های شیار دار من به صورت رنگین کمانی استفاده کردم و از ده رنگ استفاده کردم . ژله های استفاده ام ، انار ، هندوانه ، پرتقال ، موز ، کیوی ، لیمو ، بلوبری ، بلوبری که رنگ خوراکی ریختم آبی تیره بشه ، انگور ، انگوری که داخلش رنگ خوراکی ریختم ( البته می خواستم بنفش تیره بشه که رنگش به سیاهی می زنه) داخل شیارها (مقدار خیلی خیلی کم به این ژله ها نیاز هست در حد دو قاشق) به آهستگی ژله ها رو ریختم و داخل یخچال گذاشتم که نیم بند بشه در مرحله بعد از ژله سفید روی ژله ها ریختم و مرحله به مرحله ژله های رنگی و سفید رو یکی در میان ریختم .هر بار هم ژله از نیم بند یک کوچولو سفت تر شد زله بعدی ریخته بشه . فاصله بین ریختن هم زیاد نباشه که لایه ها به هم بچسبند و بعدا از هم جدا نشند .در آخر که ژله آخر رو ریختم ، ۷ ، ۸ ساعتی یخچال موندبعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه ای قالب رو داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_بامیه
بامیه نیم کیلو
گوشت گوسفندی یا گوساله 400 تا 500 گرم
سبزی نعناء جعفری سرخ شده 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
لیمو عمانی 3 تا 5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، روغن
ابتدا دم بامیه ها را جدا کنید، دقت کنید که با چند میلیمتر فاصله از انتها جدا کنید که مواد لیز داخل بامیه وارد خورش نشوند. بامیه ها را شسته و آبکش کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و بامیه ها را برای حدود 10 دقیقه با شعله متوسط رو به بالا تفت دهید.
پیاز نگینی خرد شده و سیر رنده شده را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را به همراه پیاز کاملا تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و پیازها طلایی شوند.
زردچوبه را نیز اضافه کرده و همراه با گوشت تفت کوتاهی دهید. فلفل قرمز و سیاه و مقداری زنجبیل نیز اضافه کنید تا گوشت طعم بگیرد.
دو کاسه آبگوشتی آب داغ یا ولرم اضافه کنید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد سپس سبزی نعناء جعفری سرخ شده را نیز اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با شعله ملایم برای چند ساعت بپزد.
بعد از پخت گوشت و سبزی، بامیه ها را اضافه کنید و حدود یک ساعت زمان دهید تا با شعله ملایم و درب بسته بپزند.
لیمو عمانی و نمک خورش را نیز اضافه کنید و بعد از پخت لیمو و جا افتادن خورش شعله را خاموش کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
پ.ن: بجای نعناع جعفری میتوانید از سبزی قورمه استفاده کنید و 2 قاشق نعناع خشک نیز به خورش اضافه کنید.
پ.ن: برای چاشنی خورش به جز لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا آبلیمو نیز استفاده کنید.
پ.ن: از همان شروع کار، روی لیمو عمانی را با چنگال یا چاقو چند سوراخ بزنید و در کاسه ای آب قرار دهید و یک لیوان آب را روی لیموها قرار دهید و در فاصله ای که خورش میپزد چند بار آب لیموها را عوض کنید که تلخی آنها گرفته شود و خورش را تلخ نکنند.
پ.ن: بریدن ته بامیه و پخت بیش از حد بامیه و هم زدن زیاد خورش باعث له شدن بامیه ها و لیز شدن خورش میشود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر موز شکلاتی
شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ (میزان شیرینی دست خودتون هست)
موز ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
روی نصف لیوان شیر سرد ژلاتین رو پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش خوب حل بشه .
دو و نیم لیوان شیر رو با موز ها داخل مخلوطکن میوس کردم داخل قابلمه ریختم ، پودر کاکائو و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
وقتی که از دما افتاد خامه رو با کمی چنگال زدم تا نرم بشه و بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب (قالب من جنسش پلاستیکی هست) چون دسر خامه داره و چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب بشه ، مواد رو ریختم و داخل یخچال حداقل ۷ الی ۸ ساعتی بمونه .
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم به طرف مرکز کشیدم دیدم که خوب از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : میزان خامه بستکی به علاقه خودتون داره می تونین حذف کنین با وجود خامه دسر خوشمزه تر و لطیف تر میشه و در اوردنش هم از قالب راحت تردر صورت استفاده از خامه قنادی ، توجه به میزان شکر بشه چون این خامه شیرین هست پودر کاکائو قابل حذف هستش در این صورت به دلیل وجود موز در دسر بعد از خارج کردن دسر از قالب زود مصرف بشه چون زود رنگش تغییر رنگ میده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کدو_سوخاری
.مواد لازم:
4 عدد کدو
2 عدد تخم مرغ
60 گرم پودر سوخاری
1 قاشق چایخوری نمک
1 میخک سیر
روغن 200 گرم
سس مایونز آماده سازی همانطور که در ویدیو نشان داده شده است ، برش هایی را با کدوها تهیه کنید. آنها را با کمی نمک در آب بپزید. سیر را برش دهید. سیر را به تخم مرغ های ضرب شده اضافه کنید و آنها را درون ارد سوخاری بریزید. آنها را در یک تابه با کمی روغن بپزید. کدو سبز را با سس مایونز سرو کنید میتونید با ماست شیرین هم سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
43.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه گوش فیل ایرانی کاملا به سبک و مزه قنادیها
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 🔝🎥🥒🥒🥒🥒
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح پاییزی تون زیبا☕️😊🍁
آرزو می کنم🙏
در این صبح سهشنبه 🍁
دلتون پر از محبت🧡
روزتون پُر از رحمت🍁
زندگیتون پر از برکت 🍁
لحظههاتون پر از موفقیت 🍁
و عاقبتتون ختم به خیر باشد 🍁
امروزتون سراسر عشق و خوشبختی🍁🙏🍁
لینک join👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💥لیوان استفاده شده ۲۰۰ ملی لیتر است💥
مواد خمیر🔻
1 ق غ سر پر کره یا مارگارین (هم دمای محیط)
1 عدد تخم مرغ
2 ق غ ماست
نصف فنجان چ روغن مایع (1/4لیوان فرانسوی)
نصف فنجان چ شیر
1 فنجان چ آب (معادل نصف لیوان فرانسوی)
2 ق غ سرکه انگور
1 ق م نمک
3/5 لیوان آرد
مواد میانی خمیر🔻
به مقدار کافی کدو حلوایی رنده شده
2 لیوان گردو درشت خرد شده
2 لیوان شکر
مواد رومال🔻
2 عدد تخم مرغ
1 ق غ کره
نصف فنجان چ روغن مایع
مواد سس داخلش🔻
100 گرم کره
نصف فنجان چ روغن مایع
برای باز کردن خمیر🔻
نشاسته گندم و یا نشاسته ذرت
طرز تهیه🔻
کره نرم و ماست و تخم مرغ و روغن مایع و آب و شیر و سرکه و نمک را اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط و آرد را کم کم اضافه و ورز دهید (خمیر نه خیلی نرم و لطیف باشد و نه خیلی سفت باشد چون اگر نرم یا سفت باشد نمیتوانید راحت باز کنید)خمیر را چند دقیقه خوب ورز دهید (من روی میز کار انتقال دادم و ورز دادم)خمیر را به 8 چانه تقسیم کردم و با وردنه باریک یک متری به بزرگی داخل کلیپ باز کردم اما اگر شما طول وردنه تان کوتاه است یا به بزرگی من نمیتوانید باز کنید سایز چانه ها را کوچکتر بگیریدبرای استراحت چانه ها روشون را بپوشانید و داخل یخچال بگذارید و یا مثل من چانه ها را داخل نشاسته گندم یا ذرت بغلتانید و کمی با وردنه به بزرگی نعلبکی باز کنید تا مسطح شود و جای کمتری بگیرد و لا به لای خمیر کیسه فریزر قرار دهید و حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید میتوانید حداکثر 2 روز به همین شکل داخل یخچال نگهدارید.
هر چه بیشتر استراحت کند راحتر باز خواهد شد.بعد از استراحت، خمیر را با نشاسته گندم یا نشاسته ذرت و با وردنه به نازکی داخل کلیپ باز کنید و دقت کنید اصلا چانه ها را با آرد باز نکنید چون خمیرتان سفت میشود ولی با نشاسته ترد میشود و وقتی کامل باز کردید نشاسته اضافی خمیر را بتکانید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک گوشت
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
.
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم 🌸🌸
امروز یه دستور غذای فوق العاده خوشمزه و جدید رو واستون آوردم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 💕
مواد لازم: گوشت قرمز چرخ شده 1kg
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز 1قاشق چایخوری .
پیاز بزرگ 1 عدد .
پنیر چدار.
آرد سفید 2پیمانه .
تخم مرغ 2 عدد .
آرد سوخاری 2 پیمانه .
طرز تهیه: گوشت, نمک, فلفل و پودر پیاز را کاملا با هم مخلوط کنید. پیاز را مطابق فیلم برش دهید و حلقه های آن را از داخل هم خارج کنید, داخل هر حلقه یک قاشق گوشت, سپس یک لایه پنیر و روی آن یک قاشق گوشت دیگر قرار دهید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه با چنگال بزنید. هر قطعه گوشت و پیاز را به ترتیب داخل آرد,تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و دوباره داخل تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن فراوان سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده خوشمزه😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گردویی
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه:
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛