شکلات نارگیلی
با این میزان مواد حدود نیم کیلو شکلات نارگیلی خواهیم داشت که فوق العاده به صرفه ست و خودتون میتونید توی خونه به راحتی درست کنید و توی فریزر یا یخچال نگهداری کنید این همون شکلات بونتی هست که توی سوپر مارکتا هست.
موادِ لازم :👇
پودر نارگیل = ۲ لیوان پُر
وانیل = ۱ ق چ
نمک = ۱ ق چ
شیر عسل = ۴/۳ قوطی
شکلات شیری = ۲ بسته معادل ۲۰۰ گرم
.
نکات :👇
شکلات شیری با کیفیت = دو بسته
معادل ۲۰۰ گرم
منظور از لیوان، لیوان دسته دار
فرانسوی هست.
شیر عسل رو میتونید از سوپر مارکت
یا لوازم قنادی تهیه کنید.
پودر نارگیل تازه و درشت باشه.
از شکلات تخته ای استفاده نکنید حتما از شکلات با کیفیت استفاده بشه.
.
دستور تهیه :👇
ابتدا پودر نارگیل، وانیل و نمک رو با هم مخلوط میکنیم بعد شیرعسل را اضافه کرده و اونقدر هم میزنیم تا مواد کاملا به خورد هم برن سپس از مواد نارگیلی به اندازه یک گردو بر میداریم و با کف دست بهش فُرم میدیم و روی ورقه ی روغنی یا کیسه ی فریزر یا سلفون میچینیم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار میدیم این مدت زمان برای این هست که مواد نارگیلی کاملا منجمد بشن و بتونیم به راحتی درون مواد شکلاتی ذوب شده قرار بدیم سپس شکلات شیری سعی کنید از شکلات با کیفیت استفاده بشه که مزه ی شکلات نارگیلی خوشمزه بشه من از شکلات شیری شونیز استفاده کردم تا مزه ی اصلی همون شکلات نارگیلی یا بونتی رو بده سپس شکلات رو درون یک کاسه ریخته و کاسه را روی حرارت کتری یا ظرف قرار داده تا شکلات به آرامی ذوب بشه اگر که میخواید شکلات رقیقتر بشه مینونید ۲۵ تا ۵۰ گرم کره بهش اضافه کنید بعد مواد نارگیلی رو بلافاصله از فریزر خارج کنید و توی مواد شکلاتی ذوب شده بغلطونید و روی ورقه ی روغنی بچینید تا پوشش شکلاتی منجمد بشه میتونید همون موقع شکلات نارگیلی رو مصرف کنید یا چند ساعت درون یخچال قرار داده تا مزه ی مواد وسط شکلات به خورد هم برن من با یه مقدار شکلات ذوب شده روی شکلات ها رو تزئین کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💠طرز تهیه پیتزا روی گاز و بدون نیاز به فر
👇🏻
📍مواد لازم و طرز تهیه:
🧅پیاز
🥫رب گوجه ۲ ق غ
🥘تفت بدین و بعد سس پیتزا رو بهش اضافه کنید و
درب قابلمه رو ببندین و ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بذارین.
🍕ترکیبات سس پیتزا:
🍅گوجه فرنگی ۴ عدد
🧄سیر ۳ حبه
🥄روغن زیتون یک چهارم پیمانه
🧂نمک ۲ ق چ
🥄فلفل سیاه ۱ ق چ
🥄زیره ۱ ق چ
(به دلخواه شماست، میتونید سس رو درست نکنید و مواد پیتزای معمولی رو مثل مایه ماکارونی و قارچ و... روی پیتزا بریزین)
💠برای خمیر:
🥡آرد یک و نیم پیمانه
🥛پودر شیر یا شیر خشک ۳ ق غ (طعم و بافت خمیر بهتر میشه اما اگر نداشتین مشکلی نیست)
🥄شکر نصف ق غ
🥄مایه خمیر ۱ ق چ
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🧂نمک نصف ق چ
🌱برگ پونه کوهی خشک ۱ ق چ
🥣روغن یک چهارم پیمانه
🍶آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه
🎀این خمیر نیازی به استراحت نداره.
💠کف تابه رو چرب کنید.
از خمیری که آماده کردین داخلش بریزین،یکم که کف خمیر خودشو گرفت روش سس کچاپ بزنید.
از سس پیتزا که آماده کردین روش بریزین.
پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا بریزین.
💠مواد روش هم به دلخواه شماست.در کلیپ از فلفل دلمه و زیتون استفاده شده، شما میتونید از مایه ماکارونی،قارچ یا ... هم استفاده کنید.
🍕دربشو بذارین و برای ۱۰ دقیقه اجازه بدین روی حرارت کم بپزه.
🌸نکته:
خمیر مایه هایی که توی بازار هست معمولا از نوع خشکش هست که میتونید مستقیما توی آردتون استفاده کنید.البته باید از تازه بودنش مطمئن باشید.وگرنه بهتره خمیر مایه رو توی مقداری از آب ولرمی که توی دستور هست و مقداری از شکر عمل بیارین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کنسرو_ذرت
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1 ساعت بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید.
بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد.
نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_انار #چیز_کیک_انار
مواد لازم :
کیک شکلاتی یا وانیلی(اگه وقت ندارین و خیلی عجله دارین برای درست کردن این دسر،از کیک های بیرونی ساده هم میتونین استفاده کنین)
پودر ژله انار یک بسته
پنیر ماسکارپونه یک عدد(۱۰۰گرمی) این پنیر اصلا شور نیست و مخصوص دسر هست) جاش از پنیر ویلی و اسپونی هم میشه استفاده کرد.
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
انار و برگ نعناع برای تزیین
طرز تهیه :
اول از همه کیکمون رو با چنگال و یا با دست خورد و ریز ریز میکنیم و بعد میزاریم کنار و میریم سراغ ژله ، پودر ژله رو با آب جوش قاطی و قشنگ هم میزنیم تا ذراتش همه حل بشه،بعد داخل لیوان دسرمون رو،هرتعداد که دوس دارین،تا یک سومش رو پر میکنیم میزاریم یخچال تا ببنده ، توی این فاصله پنیر ماسکارپونه رو با خامه میزنیم(با همزن برقی) یا یکدست بشه و سفت،بعد داخل قیف پلاستیکی یا پلاستیک فریزری که سرشو سوراخ کردیم ریخته و روی ژله هارو یک لایه خامه میریزیم و بعد روشو با کیک پودر شده پر میکنیم و برای تزیین روشو با دونه های انار و پونه و نعناع تزیین میکنین و نیم ساعت یخچال میزاریم و بعد سرو میکنیم.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍋🍨بستنی لیمویی خانگی🍨🍋
آموزش بستنی با سه ماده اولیه که برای هر طعمی میتوانید از انواع میوه ها و یا شکلات استفاده کنیدو یا بستنی
وانیلی تهیه کنید
نکته مهم در تهیه بستنی، هم زدن سر وقت است که بهتر است پنج مرتبه و هر سری ۳-۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط شود تا بستنی کشسانی بیستر و قوام بهتری داشته باشد
مواد لازم
۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده کنید)
۱ تا ۱/۵ لیوان شکر
۱ ق م ثعلب
برای عطر بستنی🍋
رنده پوست دو عدد لیمو ترش
آب دو عدد لیمو ترش
۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف کنید)
طرز تهیه
ابتدا به ثعلب یک ق غ شکر و ۲ ق غ شیر اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید، اگر خواستید بستنی وانیلی تهیه کنید به این مواد وانیل هم اضافه کرده ومخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس شیر را روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکر را اضافه کنید و مانند فیلم مخلوط کنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شکل به هم زدن ادامه دهید )
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ی هم زدن نکته مهمی است اگر به این شکل مخلوط شود بستنی شما کیفیت بهتری خواهد داشت.
تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و رنگش به زردی بزند.
سپس از حرارت برداشته و کنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشی که در بالا گفتم فراموش نکنید
بستنی را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج کرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و با همزن برقی مخوط کنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج کرده و با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این کار را در پنج مرحله با یکی دو ساعت فاصله انجام دهید (این مراحل هم زدن برای این است که بستنی یخی نشود)
در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنی را داخل ظرف دیگری بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود.
اگر مواد بستنی را نصف کرده و مواد طعم دهنده لیمویی را همین مقدار استفاده کنید طعم لیمویی بیشتری خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویی خیلی کمی داشت و به نظرم کافی بود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سنتی
علاوه بر دستور نکات هم اینجاست .
می بینم که چه قدر بستنی درست کردن توی خونه طرفدار داره😊 .
شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که مو با بیرونی ها نمی زنه👌 .
برای ۳ نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان)
ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب ۲ ق غ
زعفران ۱ ق غ
خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا ۵ بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا ۳ الی ۴ ساعت .
حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین ۸ تا ۱۰ ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه .
وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو با مرغ زعفرانی .
مواد لازم (٤ نفر)
مرغ >> ٤ تكه
ساقه كرفس >> ٢ عدد
پياز >> ٣ عدد
هويج >> ١ عدد
فلفل دلمه >> نصف ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
سير ساطوري >> ١ حبه
زرشك>> ١٥٠ گرم
شكر >> ١ قاشق غ خ
زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ
آب سرد >> ١ ليتر
آب جوش >> نيم ليتر
نمك >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ .
روش پخت👨🏻🍳
تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،نوش جانتون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پیده
مواد لازم برای داخل پیده:
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد فلفل سبز
۱ قاشق غذا خوری رب
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
نمک
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند.
مواد لازم برای خمیر:
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان روغن مایع
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
۱ قاشق چای خوری نمک
۳ لیوان آرد
طرز تهیه پیده:
خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باگت سبزیجات پخته شده.
مواد لازم
من از 14 ران استفاده کردم ، بسته به نیاز خود می تونید استفاده کنید
2 سیب زمینی
2 فلفل دلمه ای
2 فلفل قرمز
2 هویج.
برای سس
روغن نباتی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2-3 حبه سیر خرد شده
2 فنجان آب گرم
نمک .
به عنوان ادویه
مقدار پودر فلفل قرمز ، فلفل سیاه و آویشن استفاده شده به سلیقه شماست.
دمای اجاق گاز 230 درجه از پیش گرم شده است.
من روی آن یک کاغذ پخت مرطوب قرار داده ام تا بلافاصله قهوه ای نشود ، و داخل آن خام نباشد ، و چون آن را در بخار نگه می دارد ، مرغ ها آبدار تر و ملایم تر می پزند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_کیوی
یک کیلو ونیم کیوی
یک کیلو شکر
کیویها راپوست کنده و به تکه های مساوی خرد میکنیم ویا قالب میزنیم ودرقابلمه ریخته وشکررابه آن اضافه کرده واجازه میدهیم چند ساعت بمونه تا شکر خوب جذب کیویها شود(شب تاصبح )بماندبهتر هست وبعد قابلمه راروی حرارت گذاشته تا کیویها پخته وشهد غلیظ شود .
این مربا احتیاج به آبلیمو ندارد چون خود کیوی ترش هست .
پ.ن.از کیویهای کال وسفت استفاده کنید.
دوست داشتید یک قاشق مرباخوری آبلیمو بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خامه فرم گرفته (خامه زده شده قنادی) با استفاده از پودر خامه.👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدینه تون پربرکت باشه با نور محمدی⭐
💙آرزو میکنـم در اين
🌸آدینه
💙مهــــر
🌸بركــــــت
💙عشـــــــــــــق
🌸محبــــــــت
💙سلامـتے
🌸همنشین لحظه های شما عزیزان باشد
💙آدینه تون لبریز ازصفا
#سوسیس_خانگی
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه ۵۰۰گرم_من دوتا ران مرغ زدم با استخوون حدود ۶۰۰ گرم بود_می تونید حدود سی گرم دنبه گوسفندی یامقداری گوشت چرخی منجمد هم برای بافت بهتر ولطیف تر استفاده کنید_من سی گرم دنبه زدم_گوشت راحتما سه یاچهاربارخوب خوب چرخ کنید،
سیر ۲ تا ۵حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد،
روغن مایع ۵ ق غ
شیرخشک شور _مخصوص سوسیس و کالباس _۲۵گرم
نشاسته ذرت ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد_درصورتی که سوسیس طی یکی دوروز مصرف بشه بزنید درغیراینصورت حذف شود_
اب همراه بایخ یا پوره یخ ۱/۲لیوان _حدود ۱۰۰گرم_
اسانس دود به ازای هر نیم کیلو گوشت ده قطره برای اینکه طعم بازاری بده،
پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری
ادویه ها شامل:
پودر هل سفید۱/۲ق م
جوزهندی ۱/۲ق چ
دارچین ۱/۲ق م
تخم گشنیز اسیاب شده ۱ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱/۲ق م
زنیان ۱/۴ق چ
پاپریکا ۱/۴ق غ
نمک به میزان لازم
شکر۱ق چ
خردل ۱/۴ق م
میخک ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
فلفل قرمز ۱ق چ
پودر سیر ۱ق غ
گلوتن ۱ق غ _یا ارد نان سنکگ_
_همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_
گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_
تخم مرغ وروغن مایع افزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،دست اخر پنیر واسانس
برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد
خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_
بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته یک ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و۲۴ ساعت استراحت دریخچال،
کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید،
به جای پختن داخل آب ،میشه بخارپز هم بکنید،
امیدوارم ازدستور استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
تفاوتی که با دستور سوسیس داره اینه که ادویه های کالباس نسبت به سوسیس خیلی کمتر هست و ملایمتر همچنین بعضی ازموادی هم که با سوسیس مشابه میزانشون متفاوته،
گوشت بدون استخوان ران مرغ یا مخلوط ران وسینه ۵۰۰ گرم +حدود ۳۰ گرم چربی من از دنبه وکمی گوشت گوسفندی هم استفاده می کنم هیچ طعم خاصی به کالباس نمیده فقط باعث لطافت بیشتر اون میشه می تونین کمی گوشت چرخ شده نیز اضافه کنید،
سیر ۳ حبه
نشاسته ذرت (سفید رنگ هست)نصف لیوان
آرد ذرت (زرد رنگ هست با نشاسته فرق داره) ۲ ق غ
روغن مایع ۵ ق غ
زرده تخم مرغ ۱عدد
اب ویخ نصف لیوان
شیر خشک قنادی نصف لیوان
ادویه ها شامل:
میخک پودر شده ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
پودر سیر ۱/۲ق غ
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر هل سفید ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱ق م
جور هندی ۱/۴ق چ
پودر پیاز ۲ق غ
نمک یک ق م (بچشید اگر کم بود میزان کنید چون کالباس بی نمک طعمی نداره)
اسانس دود۱۰ قطره یا چاشنی دود ۱ق م
رنگ خوراکی قرمز به دلخواه چندقطره (من نریختم)
قارچ بلانچ شده،هویج پخته شده نگینی،خلال پسته ،بیکن،باقالا سبزو...به دلخواه
گوشت را به همراه سیر دو سه مرتبه خووب چرخ یا میکس کنید سپس روغن مایع،زرده تخم مرغ،نشاسته ذرت،شیرخشک قنادی،آرد ذرت،اب ویخ و ادویه ها را اضافه کنید خوب ورزدهید (اگر میکسر دارید که چه بهتر نبود با دست مخلوط کنید ولی سریع ) درنهایت اسانس دود ،هویج و قارچ را بریزیدو
خوب مخلوط کنید،
خمیر کالباس رابا قیف یکبار مصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید،
کاور مخصوص سوسیس کالباس واسانس دود را ازلوازم قنادی تهیه کنید،ادویه جات راهم از عطاری بعد پودر کنید وبرای مدتها استفاده کنید
مواد رادرون کاور خیلی خوب فشرده کنید وبانخ چهارپنج لا سرته ان را محکم کنید،فشرده کردن کالباس مهمه علت چروک کاور بعد ازپخت ویکدست نبودن کالباس خوب فشرده نکردن اونه،
بعد درون ابجوش به مدت یک ساعت ونیم بپزید می تونید بخار پز کنید و بلافاصله درون اب ویخ بگذارید وپس ازسردشدن ۲۴ ساعت دریخچال استراحت دهید وسپس میل کنید
به جای کاور می توان خمیر کالباس را درون سلفون محکم کنید وسپس بافویل بپیچانید و بپزید،
بلانچ کردن قارچ:قارچ را شسته خردکنیدداخل ظرف ریخته روی آن ۱ق غ اب لیمو،کمی نمک ومقداری اب ریخته وبه مدت ۵ دقیقه روی حرارت گذاشته سپس استفاده کنید،
اگر کالباس گوشت خواستین تهیه کنید به جای گوشت مرغ از مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بیسکوییت رولی با هویج
مواد لازم:
500 گرم هویج
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
1 استکان آب (50 میلی)
3 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی(1 پاکت 175 گرم)
100 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان شیر
برای سس شکلاتی:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1استکان چیپس شکلات (70_65 گرم)
طرز تهیه:
هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر و آب را به هویج اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که نرم شود و آبش کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بیسکوییت ها را پودر کنید .کره را آب کنید پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی بیسکوییت های پودر شده بریزید ابتدا با قاشق کمی هم بزنید سپس با دست ورز بدید. روی میز سلفون باز کنید و مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید یک سلفون دیگر روی مواد بذارید و با وردنه باز کنید. کناره ها را برش بزنید صاف شود. هویج سرد شده را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش کرده صاف کنید. سپس رول کنید و با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سس شکلاتی را روی کیک بریزید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛